Un deputat PSD-ist cere votarea Legii vaccinării obligatorii

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deputatul PSD de Cluj, Patriciu Achimaș Cadariu, solicită parlamentarilor să voteze proiectul de lege privind vaccinarea populației, anunță NapocaNews.

„Sunt un susținător al acestei legi privind vaccinarea dar, atâta vreme cât nu găsesc o masă critică, acțiunea unui singur om nu poate să producă schimbarea. Am avut această problemă ca ministru al Sănătății, am regăsit-o an de an la fiecare schimbare de ministru, deci e o chestiune care trenează de zeci de ani și nu pare să existe o voință politică care să producă schimbarea”, a explicat Patriciu Achimaș Cadariu.

Acesta susține că Legea vaccinării este necesată în contextul evoluției epidemiei de rujeolă.

Deputatul Achimaș-Cadariu spune că „cei care se opun vaccinării sunt victime ale acțiunilor de manipulare de pe rețelele sociale și le-a cerut deputaților să nu sacrifice sănătatea copiilor pentru câteva voturi pierdute”.

„Să nu facem jocul antivacciniștilor, oricare ar fi ei, din interior sau din exterior, ei atentează efectiv la sănătatea poporului român. Se pot lua niște măsuri, se pot face și impune reguli. Bătălia este între partide mainstream și noi creații aberante din genunea rețelelor sociale”, a încheiat deputatul Patriciu Achimaș-Cadariu.

Legea vaccinării votată de Senat în 2017 prevede că imunizarea devine obligatorie pentru copii, în caz de „epidemie”, conform calendarului național de vaccinare. Proiectul se află în Camera Deputaților, for decizional, notează sursa citată.

Citiți și ESTE OBLIGATORIE VACCINAREA COPIILOR? Răspunde: Virgiliu Gheorghe (III)

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Veridicitatea Datei Paștelui Ortodox - Minunea Mâinii Sfântului Damaschin:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (32)
  • Dorel Timpa 27.03.2024 14:27
    Nu
  • Sabin G 27.03.2024 14:30
    Acest domn Achimas Cadariu ne poate spune ce a făcut concret pentru sănătatea românilor cat a fost ministru ?
    “ Am avut această problemă ca ministru al Sănătății, am regăsit-o an de an la fiecare schimbare de ministru, deci e o chestiune care trenează de zeci de ani și nu pare să existe o voință politică care să producă schimbarea”, a explicat Patriciu Achimaș Cadariu.”
    Care problema nenea Cadariu?
    Dacă dragostea cu forța se numește viol/ sănătatea pe care mi-o doriți voi cu forța cum se numește?
  • Constantinescu Valentin-Ionut 27.03.2024 15:16
    https://www.realitatea.net/stiri/sanatate/epidemie-de-cancer-in-randul-persoanelor-tinere-medicii-sunt-in-alerta_6603ceb3ae340f315a46ee69
  • Augusta 27.03.2024 15:32
    Medicii au fost alertati de Pfizer, care impinge noul ser criminal impotriva cancerului provocat tot de ei cu serurile couvid.
  • paul1111 27.03.2024 15:29
    Jigodia de Patriciu Achimaș Cadariu moare de grija sanatatii noastre.
    Va dati seama ?
    Cata spaga o fi primit de la companiile farmaceutice ?
    Dobitocul bineinteles ca nu a vazut si nici nu a auzit de vreun efect secundar grav.
    Sa mai votati PSD-ul.
  • neluit 27.03.2024 20:29
    ”Sa mai votați PSD-ul.”? Chiar era necesar? Deja opinia ta e politică. Nu valorează nimic.
  • neluit 27.03.2024 20:49
    ”Sa mai votați PSD-ul.”? Chiar era necesar? Deja opinia ta e politică. Nu valorează nimic.
  • Nenea Iancu ► neluit 28.03.2024 13:28
    Era necesar deoarece discuția e și politică: PSD cu mânuța lui i-a băgat în partid pe cioclii pLandemici Rafila și Streinu-Cercel. PNL și Orban de la ADU au închis bisericile de Paști. USR a vrut să impună vaccinarea obligatorie. PSD și PNL, obligativitatea vaxpass-ului la locul de muncă. Kelemen Hunor de la UDMR a fost primul politician care a militat pentru vaccinarea ARNm obligatorie. Toți ăștia nu mai trebuie votați pentru că se vor comporta la fel în "viitoarele pandemii".
  • Mars.60 Stefan ► Nenea Iancu 28.03.2024 19:24
    Corect. Astia toti trebuie judecati si condamnati pt. genocid, nu votati. Din cauza ipochimenilor astora politici locali au putere aproape nelimitata in a face rau umanitatii planificatorii globali nazisti de "viitoare pandemii". De fapt, "pandemiile" astea si "antidoturile" lor nu sunt decat atacuri cu arme biologice asupra populatiei civile de pe pamant. Mass media are rol fundamental in inducerea psihozei in masa sau in linistirea populatiei pentru atingerea scopurilor dorite, iar organismele de forta vegheaza la ducerea la bun sfarsit a planurilor.
  • Augusta 27.03.2024 15:31
    Deputatul Achimaș-Cadariu se crede in China! Dar ne va baga in China chiar OMS cu tratatul pLandemic si cu regulile modificate la Regulamentul International de sanatate.


    https://jonfleetwood.substack.com/p/bill-blocking-who-un-and-wef-from?utm_source=substack&utm_campaign=post_embed&utm_medium=web

    Proiectul de lege care împiedică OMS, ONU și WEF să impună „reguli, reglementări, taxe, taxe, politici sau mandat de orice fel” a fost adoptat de Senatul Louisiana

    „Organizația Mondială a Sănătății, Națiunile Unite și Forumul Economic Mondial nu vor avea nicio jurisdicție sau putere în statul Louisiana”.

    Proiectul de lege a fost adoptat în unanimitate cu 37 de voturi „da”.

    JON FLEETWOOD


    LA NOI CINE VA FACE UN ASTFEL DE PROIECT DE LEGE SI CINE-L VA TRECE? hA.U.R., S.O.S., U.S.R. U.D.M.R? PNL-PSD in niciun caz, fiindca ei deja sunt slugile "elitelor" globaliste si criminale. Daca nu blocam OMS , ONU, WEF, ne vor ucide pe toti, inclusiv pe acesti politruci vanduti, inconstienti pana la nebunie!


    De exemplu, Ciolacu ne-a transmis ca in urmatorul mandat se va ocupa de incalzirea clismatica (https://t.me/CalistratMarvinAtudorei/727/18679) si ca se va ocupa de cauze, va distruge tot. (vedeti captura din mesajul de pe Digi)

    Ii spune cineva porcului de Ciolacu dar si la toti politrucii din parlament si guvern (inclusiv hAUR) ca, incalzirea globala e o excrocherie pentru o perpetua imbogatire a celor tot mai bogati de pe planeta asta? si ca iadul va fi neincapator pentru ei (inclusiv pentru politrucii ca ciokolax)?

    Urmariti CLIMATE THE MOVIE - THE COLD TRUE
    https://www.youtube.com/watch?v=p4vSMj4R5Rg
    Prezintă unii dintre cei mai importanți oameni de știință din lume care discută despre absurditatea din spatele alarmismului climatic.

    Oameni de știință celebri care vorbesc în film:
    Prof. Will Happer, Prof. Steven Koonin, Dr. John Clauser, Prof. Dick Lindzen, Dr. Roy Spencer, Prof. Ross McKitrick, Prof. Henrik Svensmark, Prof. Nir Shaviv și Dr. Willie Soon .
    https://tomn.substack.com/p/climate-the-movie-faq
  • dejuan 27.03.2024 19:48
    Multumesc pentru link! Exceptional documentarul si de un inalt nivel stiintific! De Prof.Richard Lindzen a auzit multa lume, inclusiv din afara domeniului.

    Cat despre Achimaș-Miș-Maș si cioclii, complicii si tainuitorii de crime de la PSD-PNL, Citu, Orban, USR, --- nu mai am nici un dubiu, nu mai votez decat AUR si/ sau Sosoaca.
  • LaraLaura 27.03.2024 15:58
    O SA NE VACCINAM ATUNCI CAND VETI FACE DEZBATERI PE ACEASTA TEMA CU ADEVARATII MEDICI, CALIFICATI, ATUNCI CAND VOM STII CU CERTITUDINE CE CONTIN VACCINURILE, EFECTELE ADVERSE REALE SI NU IN ULTIMUL RAND SA VA ASUMATI RESPONSABILITATEA IN SCRIS IN CAZ DE VATAMARE SAU MAOARTE. MA REFER AICI LA VACCINURI , NU LA ARME BIOLOGICE CUM A FOST CEL ANTICOVID. DAR AVAND TRISTA EXPERIENTA DIN PLANDEMIE, SLABE SANSE SA MAI AVEM INCREDERE IN MINISTERUL SANATATII, CU ATAT MAI PUTIN IN POLITICIENI!!!!!
  • Constantin Dimulescu 27.03.2024 15:59
    Deputatul PSD de Cluj mai bine si-ar vaccina intreaga familie si tiganime ungureasca din care provine inainte de a recomanda vaccinul si altora.
  • Mircea Dragan 27.03.2024 17:43
    Asa vrei tu sa fii votat Patriciu Achimaș Cadariu? Vei fi istorie in cateva luni impreuna cu pesede.
  • Mars.60 Stefan 27.03.2024 18:36
    Sa va auda Domnul nene Dragane, sa scapam odata de psihopatii astia!
  • Tic ► Mars.60 Stefan 27.03.2024 20:01
    Am văzut filmul.Imbatabil.Oamenii ăia știu ce vorbesc ,le anulează "argumentele" ăstora fara drept de apel. Exact ca si cu "vaxx"-ul.Dar se trezește un criminal mic să vrea a fi un bou mare si dă-i cu mâncatul de furaje.
  • Tic ► Tic 27.03.2024 20:02
    Răspuns pt Augusta.Altfel subscriu dvs.si dlui Drăgan.
  • Carbid 27.03.2024 20:59
    dle Patriciu Achimaș Cadariu BLESTEMAT să fii in veci tu si familia ta
    Să ai parte de o moarte groaznică, să te mânânce viermii de viu! Scursoare umană, ce ești!!!
  • Floros 31.03.2024 20:43
    Ai fost prea blând în exprimare. Doamne ajută frate
  • mentolatu' 27.03.2024 21:03
    O mizerie de om - fiica mea a facut diabet tip1 la 1an si 7luni de la un triplu vaccin care se administreaza celor mici.
  • Mult-îndurător 27.03.2024 22:21
    Masa curva, tasu poponar, ce sa iasă din el, o curva prostată de om !
  • Simplu-Mihai 28.03.2024 03:01
    Vă salut cu respect prieteni.
    Inițial am zis că o să trec fără replică peste știre sătul fiind de gândire nazistă încă din ,,peroada" plandemonică,dar...
    Curiozitatea fiind un lucru ce mă caracterizeaza( de asta voi pierii), am zis hai tată să văd cine-i stimabilul( eu am uitat complet de numele ăsta precum am uitat și de piticania aya de înformator cu guvernu' lui zero de tot!)
    Așa că am apelat la informații și mi-au luat vreo 45 de minute să-i studiez CV-ul cu atâta meticulozitate de informații încât dn. prof. universitat și-a trecut și invitațiile de citez ,,invited speaker" așa fără număr,să fie,brava,no coment să fiu trendy cu limbaju' lor cool.
    E o stufoșenie de mă omoară și orice puicuță-n devenire sigur se lovește de pereți în urma somității și măreției-între noi fie vorba profesor dr Hațieganu, fie-i țărâna ușoară,sigur și-a făcut demuuuuult sepuku- la auzul talentelor.Dar eu nu doresc deloc să-i știrbesc din corola de minuni,ba char apreciez că încă mai avem profesioniști de această talie.
    Ceea ce însa m-a pus pe gânduri au fost trei din CV.
    1. sunt multe cursuri în managment,ok nu-i rău dacă vrei să conduci da' atunci lasă doctore medicina pentru alții( astea oricât o să vă chinuiți,nu ,,pușcă-npreună neam)
    2.cursuri de domeniul militar siguranță blblbla,hopa stai olecă ce făcuși pe la Băneasă?
    ȘI NU ÎN ULTIMUL RÂND un pic de atenție
    Contribuție Profesională;PESTE 6500 de intervenții chirurgicale în calitate de chirurg principal.
    Noa,aci m-am blocat,că știu un pic de ,,armetica" am zis stai mă puiule nu e cam groasă?
    Păi ya să luăm abac lu' car' vasă zâca Atenție de când a fost încadrat frate că n-o fi tăiat și-n Sebrenița:
    2008.
    20014-2008= 26, este?
    26×365( groso modo nu mai reducem bisecții) =9490 bingo
    9490÷ la doar 6500 nu peste = 14,6 !!!
    Aci mi s-a rupt logica.
    Nu mai facem reducții că nu suntem la masterchef
    Trageți domniile voastre concluziil,n-am săpat mai adânc nu m-am dus să cercetez vorba pacienților,cu toate că ar fi cel mai concludent,să ne formăm o imagine,da' când troznești o asemenea informație în spațiul public,apăi dă-mi voie stimabile dn. doctor să am măcăr o geană pe retină
    Sincer domnule doctor când ați mai și trăit că mie nu mi-a ieșit cum am visat și credeți-mă am lucrat peste 41 de ani ,meserie frate nu găurit cu burghiu' din care peste 35 la dublură să fac și yo un piștar în plus da' tot n-am ajuns la performanțele astea și m-am ales vorba dragă mie a fraților de dincolo de Carpați- si nu faca deloc glumă proasta- DĂCÂT cu sănătatea praf!
    Așa că domnule profesor dr.mai ușor cu țambalu ' pe scări că s-ar putea să vă luăm un pic de guler pe toți terchea berchea sponsorizați de gyuri și să nu aveti impresia că galonați vă vor fi scut,nici în decembrie n-au fost decât șobolani și-au stat pitiți până-n martie '90 când vântul la prova suflat de Ilici le-a umflat din nou pânzele.
    Vă salut cu respect,indiferent de opinii.
  • Quintessence 28.03.2024 18:45
    Din curiozitate i-am citit si eu CV-ul. :))) Fara dubii, individul este un narcisist malign. https://codependentaemotionala.ro/narcisismul-malign-caracteristici-cum-il-deosebim-de-celelalte-tipuri-cum-ii-facem-fata/

    CV-ul: https://www.umfst.ro/fileadmin/doctorate/sustineri_pub/2019/

    popescu_gabriel_alexandru/12.4-Popescu_CV_prof.dr._Achimas.pdf

    N-am avut rabdarea dvs. sa calculez victimele felcerului :)) dar am gasit o neconcordanta care-i anuleaza credibilitatea CV-ului:
    Liceul Emil Racovita Cluj 1982-1994.
    Ma uit la pagina liceului (actual Colegiu), unde scrie ca: "Între anii 1982-1990 școala a avut denumirea Liceul Industrial „Emil Racoviță” și a funcționat cu clasele V-XII." [...] "Din anul 1998 liceul funcționează cu clasele I-XII (în 1982 clasele I-IV fuseseră „detașate” la Școala Generală 19, devenită în 1990 Liceul „Apaczai Csere Janos”.
    http://www.e-racovita.ro/index.php/istoric
    E un curcan cu pene implantate.
  • Quintessence 28.03.2024 22:06
    Din curiozitate i-am citit si eu CV-ul. :))) Fara dubii, individul este un narcisist malign. https://codependentaemotionala.ro/narcisismul-malign-caracteristici-cum-il-deosebim-de-celelalte-tipuri-cum-ii-facem-fata/

    CV-ul: https://www.umfst.ro/fileadmin/doctorate/sustineri_pub/2019/
    popescu_gabriel_alexandru/12.4-Popescu_CV_prof.dr._Achimas.pdf

    N-am avut rabdarea dvs. sa calculez victimele felcerului :)) dar am gasit o neconcordanta care-i anuleaza credibilitatea CV-ului:
    Liceul Emil Racovita Cluj 1982-1994.
    Ma uit la pagina liceului (actual Colegiu), unde scrie ca: "Între anii 1982-1990 școala a avut denumirea Liceul Industrial „Emil Racoviță” și a funcționat cu clasele V-XII." [...] "Din anul 1998 liceul funcționează cu clasele I-XII (în 1982 clasele I-IV fuseseră „detașate” la Școala Generală 19, devenită în 1990 Liceul „Apaczai Csere Janos”.
    http://www.e-racovita.ro/index.php/istoric
    E un curcan cu pene implantate.
  • Nick Cohen 28.03.2024 03:45
    Dar politrucul asta , de consimntamint a auzit vreodata ? Orice politica se bazeaza pe principiul consimntamintului , fara de care legea nu are jurisdictie. Practic ce sustine el este genocid !
  • INJECTIA FINALA 28.03.2024 05:56
    Ministrul Sănătății cadariu

    Cadariu, subspecie de Coriu
    Ucigași amândoi
    Psd ist puroi
    Ne declară război

    Pe cadavre calcă
    Cu moartea în falcă
    Bun e pentru zarcă
    Puneți pe el marcă

    De'asasin vândut
    De drac încrezut
    Va fi înțepat
    Cu'un ser minunat

    Neamul lui s'o stinge
    Copiii i'o plânge
    Și el, va scrâșni
    În iad, pe vecii!

    Votați PSD
    VOTAȚI PNL
    VEȚI FI ÎNȚEPAȚI
    ȘI 'N SACI ARUNCAȚI

    DE'ACEȘTI BLESTEMAȚI!
  • Mircea Dragan 28.03.2024 06:56
    „Să nu facem jocul antivacciniștilor, oricare ar fi ei''
    Bai jogodie , cu ce-i vaccinezi, IDIOTULE? Cu vaccin din import?
    Daca traia Ceausescu la cati erati executati mai infiinta un cimitir, gunoiule.
    Cum sa moara copii de la ''vaccin''? Nu realizezi ca sunt mii de copii cu ADHD , copii care inainte ca voi ''politicienii'' (hoti de fapt) sa incurajati distrugerea inst Cantacuzino nu existau.
    Bai boule, in tine s-a bagat hexavalentul a doua zi de la nastere? Vaccin contra a 6 boli de parca te-ai nascut intr-un mediu plin de virusi?
    Unde-s vaccinurile de la Cantacuzino? Aaaa, nu mai sunt ca voiati voi sa construiti acolo nu-s ce ''residence'' si sa va trageti comision din importuri?
    Nu-ti este bah ca ai distrus unul dintre cele mai performante unitati din de cercetare si creare a vaccinurilor?
    Chiar ai placerea de a sta cu mana intinsa cum statea ''parlamentarul'' Bulai la cersit in Stocholm?
  • Mircea Dragan 28.03.2024 08:12
    Patriciu-Andrei ACHIMAȘ-CADARIU - este specializat in Olcologie adica cancer . Ptr el e imbucurator sa aiba pacienti pe care sa-i jupoaie de bani. Cum deja sunt sute de copii cu, cancer (cauza fiinde '''vaccinurile'') deja este imbucurator ptr el.
    Mai are si ceva terenuri, case si ceva bani in declaratia de avere desi .... banii sunt mult mai multi la fel si bunurile care-s trecute pe numele .... socrilor.

    'Bătălia este între partide mainstream și noi creații aberante din genunea rețelelor sociale”''
    Fu ....ti mort...ma-tii , lasa ca vezi tu creatii aberante. Crezi ca poti pierde doar ''functia'' de ''parlamentar''? Ne vom stradui sa te bagam la puscarie si pe tine si pe Attila alt tampit cu ''vaccinarea'' obligatorie si ptr a nu fi tristi vi se vor alatura si epilatoarea inghinala Mihaila si Arafat cel fara de studii. '
    Am impresia ca tot parlamentul e un circ plin de scamatori, repetenti si fosti elevi in ultima banca .
    Patriciu-Andrei ACHIMAȘ-CADARIU tu ai vazut diploma de BAC a lui Ciolacu? Dar diploma lui Arafat ? Dar lucrarea de doctorat a lui Ciuca?
    Panaramelor!
  • Dorel Timpa 28.03.2024 09:09
    Asta e derutat, nu deputat!
  • Nenea Iancu 28.03.2024 10:37
    Să nu uite dl. Achimaș și alți agarici de teapa dânsului că jurmământul de parlamentar l-a făcut pe Constituția României, nu pe Charta OMS! Poate e un pic confuz și a uitat pe cine e trimis să reprezinte în Parlament. Iar dacă poporul român care te-a trimis în Parlament e majoritar anti-vaccinist și tu reprezinți prin contract poporul român, tu trebuie să respecți dorințele poporului sau să fii judecat pentru trădare!
  • PaulMtl 28.03.2024 15:42
    Domnule Patriciu Achimaș Cadariu, cititi va rog articolul
    https://www.activenews.ro/stiri/Renumitul-doctor-William-Makis-arunca-bomba-Cancerul-printesei-Kate-ar-putea-fi-cauzat-de-vaccinurile-ARNm-COVID-19-pe-care-le-a-facut-in-2021-188345
    Daca doctorul oncolog William Makis are dreptate, IMHO, va faceti vinovat de crima cu premeditare dupa primul nefericit care moare si de genocid daca vor fi mai multi care vor fi diagnosticati cu cancer si vor muri. Sper ca sunteti constient de consecinte chiar daca pana acum cei vinovati de moartea celor carora li s-a administrat fortat un vaccin sigur si eficace nu au fost deranjati..
    Inainte de a incepe sa debitati sloganurile eficiente invatate la partid poate puteti preciza care erau etapele si normele aplicate noilor produse farmaceutice inainte de aceasta criza artificiala.
    Stiti de cati ani se incearca fara succes introducerea tehnologiei bazate pe mRNA?
    Sper sa va pierdeti imunitatea parlamentara cat mai repede.domnule.
    Uitam, opinia, dumnneavoastra este influentata de colaborarea dumneavoastra cu Institutul Aspen, WEF si cu WHO?
  • Floros 31.03.2024 20:23
    Un ins care habar nu are de medicină decide cine se vaccinează??? Știe el că nu suntem la fel? Unii au boli autoimune, alergii multiple etc.fapt care le este interzis vaccinul că dacă o fac mor. Viața mea, mi-a dat-o Dumnezeu nu el un individ neînsemnat care vrea să iasă în față, ce crede că suntem o țară de sclavi cum sunt ei care stau cu capul între umeri în fața lui Ursula???
Ultima oră

14:30

TREI DECENII OBSEDANTE. Unul dintre ultimele editoriale ale lui Nicolae Iliescu...

13:14

Topul orașelor cu cei mai mulți Miliardari - Mari schimbări

12:30

Gând de Duminică – Intrarea Domnului în Ierusalim - de Elena Solunca. La Mulți Ani tuturor celor ce poartă nume de flori!

00:00

Sărbătoarea care vestește Sfintele Paști. Duminica Floriilor - intrarea Domnului în Ierusalim

22:38

“Vocea lui Traian Trifan a sunat în sufletele noastre ca o trâmbiță a Apocalipsului”

21:45

Prof. Florin Popescu: Ce concluzie am avut în urma conferinței de ieri despre Pascalie, ce soluție există?

20:30

Ion Cristoiu: Candidatura lui Cozmin Gușă la prezidențiale este un mare eveniment. În SUA crește nemăsurat revolta studenților împotriva războiului din Gaza - VIDEO

19:45

BEC și justiția din România au încălcat jurisprudența CEDO și au respins candidatura PNȚ-MM la europarlamentare. Valerian Stan: Urmașii lui Iliescu îi prigonesc și ei pe țărăniști

18:20

George Simion la conferința MEGA: Lui Ciolacu nu trebuie să-i fie rușine de ce e - probabil e rom

17:25

Iulian Capsali: O ÎNVIERE PE PARCURSUL UNEI MORȚI ANUNȚATE

16:00

Sinaxarul demnității românești: 27 aprilie, TRAIAN TRIFAN. „Lupta noastră nu este limitată în timp, ci permanentă”

13:40

VIDEO ÎN DIRECT: Pelerinajului de Florii din București, de la Mănăstirea Radu Vodă până pe Colina Bucuriei, la Patriarhie

12:31

WSJ: Serviciile secrete americane consideră că nu Putin a ordonat moartea lui Navalnîi

11:14

O minune de Paști

07:00

Prof. Ilie Bădescu: Noogenia mărturisirii păcatelor. Spovedania într-o civilizație secularizată