Studiu în Frontiers in Immunology: Persoanele “vaccinate” Covid testate pozitiv au un risc mult mai mare să moară decât cele nevaccinate

De Irina Bazon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cercetătorii de la Universitatea de Stat din Ohio au descoperit, într-un studiu recent, că pacienții complet vaccinați Covid care au fost testați pozitiv pentru coronavirusul Wuhan (COVID-19) au riscuri mult mai mari să moară decât pacienții nevaccinati Covid, relatează thenationalpulse.com, care semnalează studiul. 

Studiul publicat în revista Frontiers in Immunology, arată că „printre pacienții cu COVID-19, rata mortalității a fost semnificativ mai mare în rândul pacienților vaccinați vs. cei nevaccinați (p=0,002).”

„În timp ce ratele mortalității au fost de 36% (n=25) și 27% (n=15) în cazul pacienților neinfectați COVID-19 [nevaccinați] și, respectiv, [vaccinați], la pacienții cu COVID-19 ratele de mortalitate au fost de 37% [la pacienții nevaccinați] și 70% [la pacienții vaccinați]”.

Mai simplu spus, a fi injectat Covid crește aproape dublu riscul de deces din cauza infecției, în comparație cu un risc de mortalitate mult mai scăzut în rândul celor care și-au protejat imunitatea naturală alegând să nu se vaccineze.

Cercetătorii au constatat, de asemenea, că „scorul indicelui de comorbiditate Charlson (CCI) a fost, de asemenea, semnificativ mai mare în rândul” persoanelor care au fost vaccinate față de cei care au decis să renunțe la vaccinare.

Potrivit cercetătorilor, „în cadrul populației generale, persoanele cu cel mai mare risc de mortalitate/insuficiență imunitară din cauza COVID-19 este probabil să fie cei vaccinați.”

Decesul prematur nu este singurul factor de risc asociat cu injecțiile Covid. Știm, de asemenea, că vaccinurile Covid sunt legate de alte complicații grave de sănătate, cum sunt afecțiunile potențial fatale ale sângelui, inimii și cele neurologice.

Cel mai amplu studiu la nivel global pe acest subiect, semnalat și de ActiveNews, a constatat că „vaccinurile” Covid sunt periculoase în general.

Acest studiu a fost publicat în perioada când AstraZeneca și-a retras vaccinul de pe piața globală, în urma dezvăluirilor că injectarea provoacă tromboze mortale, asociate cu sindromul de trombocitopenie (TTS)
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Despre arestarea lui Mihai Eminescu - Românul Absolut la Pe Drept Cuvânt cu Florentin Țuca și Nae Georgescu

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
  • DanielaBMED 20.06.2024 23:25
    Cred că și prințul Charles și Kate sunt victimele vaxinului covid. Dar ori nu se spune...ori nu se știe...Se bănuiește însă.
Ultima oră

19:12

Comisia Europeană: Transportatorii ucraineni nu mai pot fi opriți nici la vamă, nici în trafic

17:41

Armata israeliană a măcelărit peste 70 de oameni nevinovați în incercarea de a-l ucide pe fostul comandant Hamas - VIDEO ȘOCANT

17:22

Kievul recunoaște că a încercat să-l asasineze pe Vladimir Putin

15:45

Zuckerberg se dă bine pe lângă Trump: I-a scos toate restricțiile de pe Facebook și Instagram

14:35

Andrei Gușă: Festivalurile de drogangeală ca proiect de țară în România. CSAT? O glumă proastă!

14:23

Misiunea de pace 5.0 - Viktor Orban s-a întâlnit cu Donald Trump

14:04

Klaus Iohannis în zece ani de mandat nu a vizitat niciodată românii năpăstuiți din teritoriile ilegal ocupate de Ucraina după 1944 supuși unei barbare deznaționalizări

13:30

Brejnevul nostru, Pravda noastră, Uniunea Sovietică a noastră...

12:53

Poveste de coșmar pentru doi părinți din Elveția: Statul le-a luat fiica pentru că au refuzat să-i aprobe tranziția de gen

12:32

Ciolacu, afirmație misterioasă: ”Dacă dl. Iohannis ajunge prim-ministru, sunt convins că are un plan”

12:21

Luminița Arhire: O FRUNZĂ DE SALATĂ PE PLATOUL CU SINECURI

12:12

"Ai bască? - N-ai bască?" - Paul Gabriel Andrei: Iarăși e iureș

12:02

Iulian Capsali: CANONIZARILE NU SUNT TREABA ORICĂRUI BEZMETIC

11:55

Mihai Tîrnoveanu: Când Dumnezeu este incorect politic, intervine Institutul Ellie Wiesel!

11:48

Ierarhi români și bulgari la noua sărbătoare a Sf. Dimitrie cel Nou: Îi cerem să păzească Bisericile și popoarele noastre