Soția marelui internațional Iosif Rotariu a murit în somn: ”Am dormit împreună și pe la 5 m-am trezit și era moartă. Ultimele cuvinte ale ei au fost să am grijă de copii”

De Andrei Nicolae  /  

Colaj: România TV

Colaj: România TV

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dana Rotariu, soția fostului internațional Iosif Rotariu, a murit duminică dimineață, în somn. În trecut, Dana Rotariu a fost internată, în stare critică, într-un spital din Turcia, fiind operată de cancer de colon, transmite Cotidianul.

Ea a suferit o primă operație în mai 2023:

„Dana acum este bine, a fost externată din spital iar astăzi o să mergem acasă, la noi. A avut două tumori la colon pe care le-a extirpat medicul, dar mai are una la ganglionul de la gât și una subraț. Deci nu s-au terminat problemele. A fost o intervenție chirurgicală destul de complicată care a durat ceva timp dar s-a încheiat cu bine.

Dana acum trebuie să înceapă chimioterapia. O să fie nevoită să vină la spitalul din Turcia, unde a fost și operată, din două în două săptămâni, timp de șase luni, până o să se facă bine. O să facă naveta România – Turcia, jumătate de an. Cu banii ne descurcăm cât de cât. Este bine”, a declarat atunci Iosif Rotariu pentru Click!

Acum celulele canceroase i s-au extins la plămâni. Dana Rotariu avea 60 de ani și era cunoscută și pentru adopția și îngrijirea unei fetițe cu probleme.

„În somn a murit. Am dormit împreună și pe la 5 m-am trezit și era moartă. Aseară era foarte rău. Ultimele cuvinte ale ei au fost să am grijă de copii”, a declarat Iosif Rotariu presei.

„Din păcate viața este crudă. Soția marelui Iosif Rotariu s-a stins din viață în dimineața zilei de astăzi.

Sincere condoleanțe familiei Rotariu.

Drum lin către stele doamna Dana!”, a transmis clubul Politehnica Timișoara.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Eminescu decriptat de un general din serviciile secrete - criptologul Ilie Torsan

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
  • Tre9000 26.05.2024 17:51
    https://x.com/CamilX1/status/1784290685299896727 Raphael Gomes are probleme dupa vaccin
  • Cronicar Ortodox 26.05.2024 18:24
    Hristos a înviat. Dumnezeu să o ierte.
  • remember republica 26.05.2024 19:47
    Bunul Dumnezeu s-o așeze între drepți, iar pe iubitul nostru mare jucător de națională să-l întărească spre a putea trece peste această mare pierdere...
  • Constantinescu Valentin-Ionut 26.05.2024 20:00
    condoleante
  • Mars.60 Stefan 27.05.2024 09:27
    Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca cu toti dreptii!
  • Manevre 27.05.2024 11:17
    O doamna cu suflet mare, din moment ce a adoptat un copil cu probleme de sanatate. Pacat ca s-a capsat in "plandemie". Cancerul ei era deja in stadiul IV pt. ca era extins la ganglioni. Sigur ca n-a durat mult pana i-a cuprins si plamanii, probabil si ficatul. Turbo cancer, clar, a doborat-o din scurt. Aia e, fiecare cu destinul sau...
Ultima oră

15:28

Adrian Onciu: Summitul de pace din Elveția, un eșec de zile mari

14:40

AZNews: Coincidență? Acum două zile autoritățile amendau icoanele la Pride Cluj, azi explodează un scandal imens de corupție în poliția județeană

14:02

Biden a înghețat din nou. Obama a sărit în ajutorul lui - FILMAREA ZILEI

13:16

BREAKING: Netanyahu a dizolvat cabinetul de război

13:03

Panică la Tirana după dezvăluirile din România: premierul angajează un gigant american al consultației

11:33

Doliu la ISU Sălaj. Colonelul Florin Pop, comandantul românilor în misiunea împotriva incendiilor din Grecia, a murit la doar 48 de ani

11:13

The Guardian: Netanyahu duce un război pe două fronturi și nu se întrevede sfârșitul niciunuia dintre ele

10:11

Nou tun în rețeaua Coldea-Dumbravă. Generalii au luat 200.000 de euro mită de la un primar pentru a-l scăpa de ancheta parchetului European

09:55

Omul de afaceri Dorin Cocoș rupe tăcerea despre Florian Coldea - VIDEO

09:35

Col. (rez.) Florin Șinca: HOȚIA LA VOT

08:49

Bombă InPolitics: Florian Coldea, consilierul premierului Albaniei, Edi Rama, implicat într-o rețea de droguri și trafic de persoane. Legăturile fostului șef SRI cu Monica Macovei și George Soros

08:40

Concluziile summit-ului din Elveția dedicat păcii

08:30

ACOPERIREA CRIMEI. Îngropat a doua zi după mutilarea creierului. 17 iunie 1889: Singura imagine de la înmormântarea lui Mihai Eminescu - Românul Absolut. “Eminescu, cel mai mare doctrinar al naționalismului” - Reportaj din Universul

08:00

17 iunie: Sf. Mc. Manuil, Savel, Ismail, Inochentie și Felix

23:10

Eminescu l-a scuipat pe Maiorescu și i-a strigat criptic în față, după arestare: ”Conspirație - O știu!/Ateul Maiorescu, Marele Mason”. VIDEO/DOC: Un general SIE a descifrat codul. Eminescu, ucis civil pe 28.06.1883 și fizic pe 16/28.06.1889. Coincidență?