Renumitul biolog Bret Weinstein, care a tras semnalul de alarmă de la București cu cei 17 milioane de morți în urma vaccinurilor Covid, avertizează la Tucker Carlson că OMS vrea să se impună ca un Guvern Mondial neales înainte de următoarea pandemie

De Irina Bazon  /  

Bret Weinstein la summitul ICS 4 de la București. Foto: Sorin Titus Muncaciu / FB

Bret Weinstein la summitul ICS 4 de la București. Foto: Sorin Titus Muncaciu / FB

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Renumitul biolog Bret Weinstein a avertizat, într-un interviu viral cu Tucker Carlson, că Organizația Mondială a Sănătății (OMS) se pregătește să devină un guvern mondial neales, care va eradica complet suveranitatea națională și libertatea de exprimare înainte de următoarea pandemie.
 
ActiveNews a prezentat un extras tradus în română din acest interviu care a depășit 6.000.000 de vizionări, respectiv: 17 MILIOANE DE MORȚI DIN CAUZA VACCINURILOR ARNm IGNORAȚI DE MEDIA COMPLICE LA CRIMĂ. Dezvăluirea făcută la Tucker Carlson în urma Conferinței Covid de la București, tradusă de Ionel Trandafir. Iulian Capsali: O MARE TRAGEDIE A ISTORIEI - VIDEO
 
De asemenea, deputatul AUR, dr. Sorin Muncaciu, a amintit azi, în urma articolelor noastre pe această temă, că aceste afirmații au fost făcute la conferința International Crisis Summit IV (ICS4), pe care acesta a organizat-o la București împreună cu colegii săi din Alianța pentru Unirea Românilor - AUR și cei de la THE GRASSROOTS ASSOCIATION, unde au participat experți medicali, reputați analiști și jurnaliști din întreaga lume.
 
„Criminalii din pandemie trebuie să răspundă!”, a scris dr. Sorin Muncaciu. „Concluziile au fost cutremurătoare, numai din studiile Pfizer, 1 din 800 de doze provocau efecte adverse severe! La nivel mondial este estimat că numărul persoanelor decedate în urma medicamentului "sigur și eficient" ar ajunge la 17 milioane, plus nemurărate alte vieți schilodite de efectele adverse ale acestui ser!
 
Nu trebuie să uităm de acest episod dement al istoriei, vinovații trebuie să răspundă pentru aceste decizii care au nenorocit milioane de vieți omenești!”, a conchis deputatul furnizând și fotografia de mai sus, realizată la summitul ICS4.

Într-o apariție recentă la „Tucker Carlson Encounter”, Bret Weinstein a avertizat că OMS a fost luată prin surprindere de un „grup mic de disidenți” care au reușit să „demonteze narațiunea” despre pandemia COVID-19 și despre vaccinurile Covid și, drept răspuns, elaborează „planul de pregătire pentru pandemii” pentru a preveni o opoziție similară atunci când apare o altă pandemie.

Potrivit infowars.com, Weinstein a menționat că Big Pharma și partenerii săi din rețelele sociale și guvernamentale – și din organizațiile guvernamentale – „au crezut că dețin o parte suficient de mare din mass-media pentru a ne putea vinde orice narațiune doresc.”

„Cred că Organizația Mondială a Sănătății revizuiește acum structurile care au permis disidenților să le demonteze narațiunea. Ei doresc o revanșă. Vor ca prin măsurile care le-ar fi permis să reducă la tăcere podcasterii [disidenții] să impună diverse lucruri la nivel internațional astfel încât să împiedice apariția unui grup de control care să ne permită să vedem răul în mod clar”, a subliniat biologul.

Weinstein a explicat că măsurile guvernamentale de urgență în domeniul sănătății publice în cazul covid au fost singura modalitate prin care Big Pharma a reușit să-și impună serurile nesigure ARNm vândute publicului drept „vaccinuri”.

„Pentru că l-au numit vaccin, oamenii au fost mult mai dispuși să-l accepte. Am ajuns să înțeleg ceea ce numesc jocul Big Pharma. Avem tendința să credem că Big Pharma că este o industrie care descoperă medicamente menite să ne facă mai sănătoși. Dar nu este adevărat. De fapt, Big Pharma este «sănătoasă» când oamenii sunt bolnavi.”

„...Practic, în fiecare zi, Big Pharma se străduiește să prezinte proprietățile pe care le au [aceste medicamente] ca fiind mai utile decât sunt, mai sigure decât sunt și să convingă establishmentul medical, revistele, societățile, spitalele, guvernele să îndrume oameni spre medicamente pe care altfel nu le-ar accepta”, a adăugat el.

De asemenea, Weinstein a citat raportul științific care arată o „estimare credibilă” de aproximativ 17 milioane de morți la nivel global ca urmare a injecțiilor ARNm Covid.

„Nu sunt un geniu al matematicii, dar una din opt sute de injecții la miliarde de oameni înseamnă o groază de oameni... 17 milioane de decese din cauza vaccinului COVID? Este precum numărul de morți într-un război global”, a comentat Carlson.  

„Da, absolut! Aceasta este o mare tragedie a istoriei. Proporția aceasta! Și, uimitor, în niciun caz nu s-a terminat. Vreau să spun că încă se recomandă la copiii sănătoși. Nu a existat nicio șansă să fie obținut vreun beneficiu de pe urma [vaccinului]. Fiecare risc de a suferi vătămări nu este doar grav, ci și tragic, având în vedere că copiii au întreaga viață înaintea lor”, a avertizat Weinstein. Emisiunea integrală, AICI:
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Conferință în direct Familia Ortodoxă: CE ESTE BĂRBATUL DE AZI

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
 • Tic 09.01.2024 20:02
  De-ar citi injectatii toate acestea!
 • Nick Cohen 09.01.2024 21:32
  Foarte curios mesajul Crucii Rosii :
  „You may still donate blood, platelets or plasma after receiving a COVID-19 vaccine. Knowing the name of the manufacturer of the vaccine is important in determining your blood donation eligibility.”
  Traducere „Poti sa donezi sange dupa ce ai primit vaccinul COVID-19 . Sa cunosti numele fabricantului vaccinului este important in determinarea daca esti eligibil sa donezi ”
  Hă …cum vine asta , ca parca ziceau ca toate sunt bune , ca aduc numai beneficii…Si inca una , observati exprimarea , „vaccinul COVID-19” , nu vaccinul anti COVID-19 . Ori confunda vaccinul cu virusul , ori vaccinul este chiar virusul.
  https://www.redcrossblood.org/donate-blood/dlp/coronavirus–covid-19–and-blood-donation.html
 • Mielu' 10.01.2024 05:06
  De prin 2022, daca nu chiar ceva mai devreme, rasuflase prin presa datorita celor care incepusera sa faca dezvaluiri, se stia ca sangele celor injectati este contaminat. Acum, chestiunea "eligibilitatii" poate avea multe sensuri si asta intrucat toate brandurile de ser introduceau ceva toxic in organism. Unele, anumite mixturi, altele, alte minuni.
  Se mai stie ca terapia genica la care s-a lucrat ani de zile inainte de "plandem", au avut drept tinta tratarea cancerului prin manipularea diferitelor celule imunitare, a diabetului si diverselor probleme neurologice care au explodat in societatea ultimelor decenii -- Altzheimer, Parkinson, autism, dementa sau acidentele vasculare craniene, problemele de sistem circulator in general. Cum am mai spus, plandemul a fost ocazia celui mai mare test si experiment in vivo din istorie, pe toate rasele si subrasele, categorii de varsta, sex etc. Acum colecteaza datele si le analizeaza spre perfectarea produselor in vederea atingerii tintelor, altele decat cele oficial propagate. Mai ales ca, in urma analizelor facute de cei cativa specialisti din lume, ca Dr. Hagima, din analiza sangelui au iesit la suprafata toate monstruozitatile. Asa ca, poate ca, printre altele, isi pregatesc acum probele in caz ca vor trebui sa apara in fata instantelor judiciare. Evident, executantii mai marunti, nu capii afacerii luciferice care au treaba cu alt sector de cercetare, armele biologice.
  Faceti-va cruce!
 1. Statul Paralel se clatină din temelii: Florian Coldea și Dumitru Dumbravă audiați 15 ore la DNA. Fostul șef SRI ar fi primit șpagă sute de mii de euro ca să aranjeze un dosar deschis de prietena lui, Laura Kovesi, la EPPO. ACTUALIZARE: CONTROL JUDICIAR

 2. Petiție inițiată de doi tineri juriști basarabeni din Chișinău către autorități privind Tratatul pandemic OMS: “Cum putem accepta puterea unei astfel de organizații criminale? Oficialii care promovează interesele OMS sunt trădători de stat”

 3. EMANUIL GOJDU ȘI-A CONCEPUT FUNDAȚIA PE O PERIOADĂ DE 200 DE ANI. Ce prevedea pentru perioada 2021-2071

 4. Dar cine este Klaus Schwab, noul consort al ONU?

 5. Un pacient afectat de un malpraxis grav a câștigat procesul împotriva Institutului "Marius Nasta" DUPĂ 9 ANI! A rămas fără plămân după ce a fost operat de cancer, deși avea TBC. Medicul care a efectuat operația a scăpat nevinovat

 6. Un obstetrician-ginecolog dezvăluie cifre alarmante privind numărul de avorturi spontane. “Rata avorturilor spontane a fost de 80% în studiile Pfizer. Ei știau asta.” Și în România se înregistrează o situație mai puțin obișnuită

 7. Denunțătorul lui Florian Coldea, acuzații explozive: “Am depus peste 20 de înregistrări la DNA. Mi-au spus că o să-mi explodeze o bombă în față, că ei conduc România, că nu-mi dau seama cu cine mă pun”

 8. Referate extrem de interesante la Simpozionul de azi de la Mănăstirea Sâmbăta PROTEJAREA VIEȚII ȘI SĂNĂTĂȚII, O PRIORITATE A FEDERAȚIEI PRO VITA

 9. Soluția Casei Regale pentru unirea imediată a Basarabiei cu România

 10. Ecaterina Andronescu, sabotată la alegerile de la Academia Oamenilor de Știință din România: ar fi întârziat 5 minute cu depunerea candidaturii. Controversata Doina Banciu vrea să ajungă șefa AOSR, manevrată din umbră de actualul președinte, Adrian Badea

Ultima oră

01:00

Referate extrem de interesante la Simpozionul de azi de la Mănăstirea Sâmbăta PROTEJAREA VIEȚII ȘI SĂNĂTĂȚII, O PRIORITATE A FEDERAȚIEI PRO VITA

00:10

24 mai: Sfântul Cuvios Simeon cel din Muntele Minunat aflat cu moaște sfinte în România, dăruite de însuși Ștefan cel Mare și Sfânt Mănăstirii Neamț - cea mai veche inscripție păstrată de la Atletul lui Hristos. FOTO

23:00

EMANUIL GOJDU ȘI-A CONCEPUT FUNDAȚIA PE O PERIOADĂ DE 200 DE ANI. Ce prevedea pentru perioada 2021-2071

22:32

Petiție inițiată de doi tineri juriști basarabeni din Chișinău către autorități privind Tratatul pandemic OMS: “Cum putem accepta puterea unei astfel de organizații criminale? Oficialii care promovează interesele OMS sunt trădători de stat”

21:20

SFINȚII EROI ANTICOMUNIȘTI - PR. AMFILOHIE BRÂNZĂ ȘI MAICA STAREȚĂ JUSTINA BUJOR ÎNTR-O CONFERINȚĂ ASCOR LA BRAȘOV, VINERI, 24 MAI, ORELE 18.30

21:01

Sorin Gheorghe Suciu: Lancrăm - Sebeș, impresii la cald

20:33

Un pacient afectat de un malpraxis grav a câștigat procesul împotriva Institutului "Marius Nasta" DUPĂ 9 ANI! A rămas fără plămân după ce a fost operat de cancer, deși avea TBC. Medicul care a efectuat operația a scăpat nevinovat

20:00

Ecaterina Andronescu, sabotată la alegerile de la Academia Oamenilor de Știință din România: ar fi întârziat 5 minute cu depunerea candidaturii. Controversata Doina Banciu vrea să ajungă șefa AOSR, manevrată din umbră de actualul președinte, Adrian Badea

19:20

Un obstetrician-ginecolog dezvăluie cifre alarmante privind numărul de avorturi spontane. “Rata avorturilor spontane a fost de 80% în studiile Pfizer. Ei știau asta.” Și în România se înregistrează o situație mai puțin obișnuită

18:30

A început conferința și lansarea numărului din mai al Revistei Familia Ortodoxă, la Librăria Sophia - “Bărbatul și tatăl în epoca postidentitară”, unde sunt invitați Pr. Constantin Trăistaru și psihologul Irina Petrea-Sullivan – VIDEO LIVE

17:46

Denunțătorul lui Florian Coldea, acuzații explozive: “Am depus peste 20 de înregistrări la DNA. Mi-au spus că o să-mi explodeze o bombă în față, că ei conduc România, că nu-mi dau seama cu cine mă pun”

17:10

Istoria Neamului ale Țasta de la Vădastra, județul Olt, fost Romanați (I): "Să nu uitați, nepoții mei!"

17:07

În plin scandal privind cererea de arestare a lui Netanyahu și recunoașterea Palestinei, Israelul intră puternic și ucide zeci de palestinieni: atac dur în ultimele ore - VIDEO

15:50

NOVA TV: Atenție la afacerile UDMR în județul Harghita!

14:45

Candidaturile de la București ale PNȚ Maniu - Mihalache, blocate și azi, timp de 23 de zile. Declarația lui Valerian Stan