Renumit profesor de drept din SUA, care a redactat Legea din 1989 privind armele biologice și antiterorismul, afirmă într-o declarație sub jurământ: “Serurile ARNm Covid-19 cu nanoparticule sunt arme de distrugere în masă”

De Irina Bazon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un profesor renumit de drept internațional din SUA, Dr. Francis Boyle, a afirmat recent, într-o declarație sub jurământ, că „vaccinurile” COVID-19 sunt „arme de distrugere în masă”.

Potrivit Dr. Boyle, profesor care a studiat la Harvard și a elaborat Legea din 1989 din SUA privind armele biologice și antiterorismul, serurile ARNm, conținând nanotehnologie, „sunt arme biologice și arme de distrugere în masă și încalcă [mai multe legi, precum] cea referitoare la armele biologice 18 USC § 175, Arme și arme de foc § 790.166 Fla. Stat. (2023).”

După cum relatează Miami Independent și Gateway Pundit, Dr. Boyle a furnizat această declarație sub jurământ într-un caz din Florida legat de o petiție de urgență pentru obligarea guvernatorului DeSantis să interzică distribuirea în statul Florida a „vaccinurilor” COVID-19, „injecțiilor cu nanoparticule COVID-19” și „injecțiilor ARNm cu nanoparticule”. De asemenea, petiția încearcă să-l oblige pe procurorul general Ashley Moody să confiște fiolele.

Petiția inițială de urgență a fost depusă pe 3 martie 2024, la Curtea Supremă din Florida. Apoi a fost transferată la Curtea de Circuit din districtul Leon, pe 20 martie 2024. Pe 9 aprilie 2024, Curtea de Circuit a respins cazul. Dosarul se află acum la instanța de apel. 

În pledoarie se susține că distribuirea acestor seruri încalcă mai multe legi, printre care:

Arme Biologice 18 USC § 175; Arme și arme de foc § 790.166 Fla. Stat. (2023);
Infracțiunea Federală de Trădare 18 USC § 2381;
Legea privind Trădarea § 876.32 Fla. Stat. (2023);
Terorismul intern, 18 USC § 2331;
Terorism § 775.30 Fla. Stat. (2023);
Crimă § 782.04 (1)(a) Fla. Stat. (2023);
și Genocid 18 USC §1091;
Legea privind Medicamentele și Cosmeticele din Florida § 499.005 (2) Fla. Stat. (2023);
Frauda § 817.034 Fla Stat. (2023);
Legea consimțământului medical din Florida § 766.103 Fla Stat. (2023).

Dr. Boyle este considerat unul dintre cei mai importanți experți juridici din lume în domeniul armelor biologice. Declarația sub jurământ a dr. Boyle atașează o mare credibilitate cazului, care are deja un număr imens de dovezi furnizate. 

De asemenea, declarații pe propria răspundere, cu dovezi, incluse în document, prin care se afirmă că aceste seruri sunt arme biologice și tehnologice, au fost furnizate și de consilierul juridic în medicină și analistul în biotehnologie Karen Kingston și de Dr. Ana Mihalcea. Dr. Mihalcea este unul dintre cei mai importanți cercetători din lume în ceea ce privește efectele nanotehnologiei capabile de autoreplicare în sângele celor injectați, precum și privind efectele în sângele celor neinjectați ca urmare a excreției.

Declarația pe propria răspundere a Dr. Boyle:
 
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Înmormântarea Părintele nostru Justin Pârvu

Primul film documentar despre Mihai Eminescu

Mihai Eminescu - Marturie despre mine însumi

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
 • Tic 11.06.2024 11:57
  Aș,al rahat a zis că "e" salvatoare,sigure si eficiente.Noi pe el îl credem.
 • Marhild Ordo 11.06.2024 12:58
  Arafat nu a mintit, dar nici nu a spus (tot) adevarul: Vaxxurile sunt eficiente,te omoara sigur! Asta inseamna de fapt "sigur" si Eficient".
 • Tic ► Marhild Ordo 11.06.2024 16:01
  Da,clar.Afirmației mele îi lipsește tonul ironic.
 • Mars.60 Stefan ► Tic 11.06.2024 16:19
  Daca-mi permiteti, deci, ce e aia "nanoparticule" ca eu nu sunt de pe aici... totusi? :D
 • Dorel Timpa ► Marhild Ordo 15.06.2024 14:25
  Da, pai da nu țineți minte și betivu petrov- base marinaru chiorete, cînd ne zicea (mintea) cu "să trăiți bine", numa ca să-l voteze fraierimea ?
  Trebuie sa fim foarte foarte atenți la cine și ce urări și ce exprimări fac și spun, că uite unde se ascunde dracu, in exprimări pompoase !
 • azazel 11.06.2024 12:39
  Fooartee destept. numa patru ani ia luat sa se prinda cum sta treaba.. tot mai bine decat turma de oi
 • Tic 11.06.2024 16:02
  Stia de la bun inceput,doar că a avut o jenă in a se exprima.
 1. Dispărută de la Crăciun, Prințesa Kate, lovită de cancer la 42 de ani, și-a făcut prima reapariție - VIDEO

 2. Pentru prima oară de la începutul războiului, Putin și-a prezentat condițiile de pace cu Ucraina

 3. O știre care lipsește cu desăvârșire din întreaga mass-media: ”Opriți Genocidul! - Miting și Marș la București pentru eliberarea Palestinei de sub ocupația Israelului” - VIDEO

 4. 16 iunie: 11 ani de la trecerea la Domnul a sfântului Părinte Justin Pârvu de la Mănăstirea Petru Vodă. ”Vor veni vremuri în care numai cei ce vor simți harul lui Dumnezeu vor putea distinge binele de rău. Cu mintea omenească va fi cu neputință de ales”

 5. A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

 6. Prăznuirea Voievodului Ortodoxiei Românești, Părintele Justin de la Petru Vodă - 11 ani de la înveșnicire. FOTO-REPORTAJ și OMAGIU VIDEO

 7. 135 de ani de la asasinarea lui Mihai Eminescu. MARTOR OCULAR: ”Mâna îmi era plină de sânge”. Eminescu a cântat “Deșteaptă-te, Române!” cu câteva clipe înainte de a muri și a strigat ”România liberată!” când a fost internat

 8. Mama tuturor Teoriilor Conspirației validată de "Știință": "EI sunt printre NOI" – Între Mântuitorul Cosmic și Putiniștii Galactici

 9. Mărturia medicului care a primit creierul lui Eminescu: Mutilarea și profanarea moaștelor acestui martir nu a fost românească. Prof. Constantin Barbu: Eminescu a fost ucis pentru Transilvania și credința ortodoxă. DOCUMENTE: Interogatoriul și Autopsia

 10. 30 DE ANI de ZIUA și o anchetă celebră: LIICHEANU

Ultima oră

01:10

16 iunie: 11 ani de la trecerea la Domnul a sfântului Părinte Justin Pârvu de la Mănăstirea Petru Vodă. ”Vor veni vremuri în care numai cei ce vor simți harul lui Dumnezeu vor putea distinge binele de rău. Cu mintea omenească va fi cu neputință de ales”

00:30

16 iunie: Sfântul Ierarh Martir Neofit Cretanul, Mitropolitul Țării Românești; Sf. Ier. Tihon, Episcopul Amatundei; Sf. Sfințit Mc. Marcu, Episcopul Apoloniadei

23:45

Dispărută de la Crăciun, Prințesa Kate, lovită de cancer la 42 de ani, și-a făcut prima reapariție - VIDEO

23:28

Prăznuirea Voievodului Ortodoxiei Românești, Părintele Justin de la Petru Vodă - 11 ani de la înveșnicire. FOTO-REPORTAJ și OMAGIU VIDEO

23:10

Pr. Ioan Istrati: Despre Eminescu nu poți gândi decât în două cu lacrimi

22:35

O știre care lipsește cu desăvârșire din întreaga mass-media: ”Opriți Genocidul! - Miting și Marș la București pentru eliberarea Palestinei de sub ocupația Israelului” - VIDEO

22:00

ADEVĂRUL DESPRE ROMÂNUL ABSOLUT: MIHAI EMINESCU - MĂRTURIE DESPRE MINE ÎNSUMI. Mărturisesc: Vladimir Beliș, Dimitrie Vatamaniuc, Ion Filipciuc, Theodor Codreanu, Nae Georgescu, Ilie Bădescu, Mihai Ungheanu, PF Patriarh Teoctist

21:30

O zi întreagă de manifestări omagiale pentru Eminescu în Arhiepiscopia Tomisului - VIDEO

21:00

OPERA POLITICĂ a Românului Absolut, disponibilă tuturor online într-un portal unic: Mihai-Eminescu.Ro. Academia Română și NeamUnit oferă și aplicația gratuită Mihai Eminescu - Întreaga Operă

20:20

Istoria celor patru fotografii cunoscute ale lui Eminescu și primul film documentar despre Românul Absolut, realizat în 1914. GALERIE FOTO / VIDEO

19:45

George Simion: "Am luat decizia de a candida pentru funcția de Președinte al României!"

19:19

Pentru prima oară de la începutul războiului, Putin și-a prezentat condițiile de pace cu Ucraina

18:00

30 DE ANI de ZIUA și o anchetă celebră: LIICHEANU

17:00

Prof. Ilie Bădescu: 15-16 Iunie – Ziua nașterii în Cer a Dreptului Eminescu. ”De din vale de Rovine/ Grăim, Doamnă, către Tine…”

16:00

Moarte subită în fotbal la doar 26 de ani: Matija Sarkic, portarul naționalei Muntenegrului. Tot azi, a murit la 54 de ani, "după o scurtă boală", Kevin Campbell, fost atacant pentru Arsenal