Raport al guvernului britanic: Rata de decese este mai mare la tinerii vaccinați Covid cu 4 doze – au un risc cu 318% mai mare să moară decât cei care nu au primit vaccinul. Studii

De Irina Bazon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Date publicate recent de Oficiul de Statistică Națională (ONS) al Guvernului Regatului Unit indică faptul că tinerii cu vârste între 18 și 39 de ani care au primit patru doze de vaccin Covid au un risc cu până la 318% mai mare de a muri decât cei care nu au primit cele patru doze.

În fiecare lună prezentată în date, adolescenții și adulții tineri vaccinați cu patru doze Covid au prezentat mult mai multe riscuri de a muri decât adolescenții și adulții tineri nevaccinați și decât cei care au primit o singură doză sau două.

În funcție de lună, datele au indicat că tinerii vaccinați de patru ori prezintă un risc între 221 și 318% mai mare de a muri decât cei care nu au primit mai multe doze.

The Exposé a compilat datele într-un grafic mai ușor de citit, care indică vizual cât de mare este riscul de deces în cazul celor puternic vaccinați. Graficul poate fi consultat la finalul articolului.

O lucrare științifică publicată la începutul acestui an a arătat că vaccinurile Covid provoacă mult mai mult rău decât bine.

„… daunele estimate ale vaccinurilor ARNm COVID-19 depășesc cu mult beneficiile: pentru fiecare viață salvată, au existat de aproape 14 ori mai multe decese cauzate de injecțiile ARNm”, menționează studiul. 

În ceea ce privește cauzele deceselor, The Exposé a raportat că vaccinurile Covid au cauzat o creștere cu 14.000% a ratei cancerului în SUA, conform datelor CDC.

Un alt studiu privind vaccinurile a arătat că copiii inoculați (nu în mod special copiii vaccinați Covid) au prezentat riscuri semnificativ mai mari de a dezvolta un număr de afecțiuni cronice.

„Copiii vaccinați au avut un risc semnificativ mai mare decât copiii nevaccinați de a fi diagnosticați cu alergii severe (OR = 4,31, 95% CI 1,67 – 11,1), autism (OR = 5,03, 95% CI 1,64 – 15,5), tulburări gastrointestinale (OR = 13,8, 13,8). 95% CI 5,85 – 32,5), astm (OR = 17,6, 95% CI 6,94 – 44,4), ADHD (OR = 20,8, 95% CI 4,74 – 91,2) și infecții cronice ale urechii (OR = 27,8, 95,5% – IC 80.8)”, se menționează în studiu.

Studiul a mai indicat faptul că copiii care au fost vaccinați și nu au fost alăptați sau cei care au fost vaccinați și au fost născuți prin cezariană au prezentat cele mai mari rate de probleme de sănătate.

Un alt studiu a constatat că copiii cărora li s-au administrat vaccinuri înainte de vârsta de un an au prezentat o incidență mai mare a întârzierilor de dezvoltare, a apariției astmului și a otitei. De asemenea, potrivit studiului, cu cât unui copil i s-au administrat mai multe vaccinuri, cu atât mai mare a fost probabilitatea de a dezvolta probleme cronice de sănătate.

Un alt studiu a detaliat modul cum, cu cât un copil a primit mai multe vaccinuri, cu atât riscul ca acesta să moară este mai mare.

„Analiza regresiei liniare a RMI (rata mortalității infantile) medii neponderate a arătat o corelație semnificativă din punct de vedere statistic între creșterea numărului de doze de vaccin și creșterea ratei mortalității infantile”, a menționat studiul.

De asemenea, o altă analiză a datelor CDC realizată de The Exposé a arătat că au existat peste 1 milion de decese în exces în rândul americanilor în vârstă de la aprobarea de către FDA a vaccinului Covid.
 
A se vedea și: Un nou studiu confirmă: Rata mai mare a mortalității infantile este legată de numărul mai mare de doze de vaccin
 
Datele ONS compilate de The Expose:
 

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

IMNUL CARPATIN-FĂGĂRĂȘENILOR - Ion Gavrilă Ogoranu (+1 mai 2006):

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • Tic 23.04.2024 18:19
    Hai,mă,nu vă cred!Voi vă țineți de teorii conspiraționiste!Daca vă aude al rahatul mă-sii,vă bagă în izolete(in saci negri) imediat.
  • Coronoia 23.04.2024 19:10
    Da, dar daca nu erau vaxxinati ar fi fost mult mai rau.
    Intrebati orice vaccinos si asta o sa va zica, ca asa a auzit si el la televizor si ce sa faca altceva decat sa repete lozinci ca papagalu fara sa le filtreze prin tzeasta proprie.
Ultima oră

17:30

Familia Ortodoxă: De la moarte la viață

17:00

ÎN VINEREA PATIMILOR - un text emoționant scris de Emil Gârleanu cu un secol în urmă

16:43

Irina Bazon: Digitalizarea școlii și alinierea învățământului românesc la agenda tehnocratică și transumanistă

15:56

Biden: Japonia, India, China și Rusia sunt țări „xenofobe” pentru că „nu vor imigranți”

15:02

SUA acuză Rusia că folosește "arme chimice" în Ucraina - E vorba de Gaze Lacrimogene, la fel cu cele folosite de poliția americană împotriva manifestanților pro-palestinieni

15:01

O femeie din Mureș, mamă a trei copii, s-a trezit cu un diagnostic crunt după un banal consult medical: Cancer la colon, plămâni și metastaze la ficat

15:00

Cum ne cenzurează Facebook: IPS Teodosie, membru al Academiei Europene din Salzburg alături de IPS Andreicuț, și o Troiță de la Fântâna Albă, considerate cu un ”conținut grafic violent” de cenzorii Inteligenței Soroșiste. FOTO

14:33

Cititoare ActiveNews din Sistemul Medical: Unora plandemonia le-a prăjit creierul. Nimeni nu stie cât chin îndură cei vaxxați și câte turbo-cancere în stadiul IV vedem. NU, lumea nu este pregătită sa afle adevărul despre serurile experimentale!

14:24

Dr. Geanina Hagimă: Noua medicină tehnologizată post-covid – direcție cerută sau impusă? APEL PENTRU REALIZAREA DE DEZBATERI PE TEMA TEHNOLOGIILOR INVIZIBILE

13:54

3 Mai - Ziua Presei: Mare parte din jurnaliștii care slujesc adevărul și dreptul cetățeanului la corectă informare sunt prost plătiți. LA MULȚI ANI!

13:41

Vloggerul Selly a fost invitat să vorbească la summit-ul NATO, organizat la Miami

13:02

Noile automobile au devenit deja jucării controlate de la distanță, cu telecomanda în mâna Sistemului

13:00

Vinerea Mare sau Vinerea Neagră: Ziua în care Hristos a murit pe cruce pentru noi

12:09

Dezvăluirile unui medic de la Institutul Inimii din Cluj, după operația de urgență a lui Florin Piersic: ”Trebuie dus la Viena. Urgent”!

11:30

Johnson & Johnson plătește despăgubiri de 6,5 miliarde de dolari pentru a soluționa toate procesele de cancer legate de pudra de talc