Raport al guvernului britanic: Rata de decese este mai mare la tinerii vaccinați Covid cu 4 doze – au un risc cu 318% mai mare să moară decât cei care nu au primit vaccinul. Studii

De Irina Bazon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Date publicate recent de Oficiul de Statistică Națională (ONS) al Guvernului Regatului Unit indică faptul că tinerii cu vârste între 18 și 39 de ani care au primit patru doze de vaccin Covid au un risc cu până la 318% mai mare de a muri decât cei care nu au primit cele patru doze.

În fiecare lună prezentată în date, adolescenții și adulții tineri vaccinați cu patru doze Covid au prezentat mult mai multe riscuri de a muri decât adolescenții și adulții tineri nevaccinați și decât cei care au primit o singură doză sau două.

În funcție de lună, datele au indicat că tinerii vaccinați de patru ori prezintă un risc între 221 și 318% mai mare de a muri decât cei care nu au primit mai multe doze.

The Exposé a compilat datele într-un grafic mai ușor de citit, care indică vizual cât de mare este riscul de deces în cazul celor puternic vaccinați. Graficul poate fi consultat la finalul articolului.

O lucrare științifică publicată la începutul acestui an a arătat că vaccinurile Covid provoacă mult mai mult rău decât bine.

„… daunele estimate ale vaccinurilor ARNm COVID-19 depășesc cu mult beneficiile: pentru fiecare viață salvată, au existat de aproape 14 ori mai multe decese cauzate de injecțiile ARNm”, menționează studiul. 

În ceea ce privește cauzele deceselor, The Exposé a raportat că vaccinurile Covid au cauzat o creștere cu 14.000% a ratei cancerului în SUA, conform datelor CDC.

Un alt studiu privind vaccinurile a arătat că copiii inoculați (nu în mod special copiii vaccinați Covid) au prezentat riscuri semnificativ mai mari de a dezvolta un număr de afecțiuni cronice.

„Copiii vaccinați au avut un risc semnificativ mai mare decât copiii nevaccinați de a fi diagnosticați cu alergii severe (OR = 4,31, 95% CI 1,67 – 11,1), autism (OR = 5,03, 95% CI 1,64 – 15,5), tulburări gastrointestinale (OR = 13,8, 13,8). 95% CI 5,85 – 32,5), astm (OR = 17,6, 95% CI 6,94 – 44,4), ADHD (OR = 20,8, 95% CI 4,74 – 91,2) și infecții cronice ale urechii (OR = 27,8, 95,5% – IC 80.8)”, se menționează în studiu.

Studiul a mai indicat faptul că copiii care au fost vaccinați și nu au fost alăptați sau cei care au fost vaccinați și au fost născuți prin cezariană au prezentat cele mai mari rate de probleme de sănătate.

Un alt studiu a constatat că copiii cărora li s-au administrat vaccinuri înainte de vârsta de un an au prezentat o incidență mai mare a întârzierilor de dezvoltare, a apariției astmului și a otitei. De asemenea, potrivit studiului, cu cât unui copil i s-au administrat mai multe vaccinuri, cu atât mai mare a fost probabilitatea de a dezvolta probleme cronice de sănătate.

Un alt studiu a detaliat modul cum, cu cât un copil a primit mai multe vaccinuri, cu atât riscul ca acesta să moară este mai mare.

„Analiza regresiei liniare a RMI (rata mortalității infantile) medii neponderate a arătat o corelație semnificativă din punct de vedere statistic între creșterea numărului de doze de vaccin și creșterea ratei mortalității infantile”, a menționat studiul.

De asemenea, o altă analiză a datelor CDC realizată de The Exposé a arătat că au existat peste 1 milion de decese în exces în rândul americanilor în vârstă de la aprobarea de către FDA a vaccinului Covid.
 
A se vedea și: Un nou studiu confirmă: Rata mai mare a mortalității infantile este legată de numărul mai mare de doze de vaccin
 
Datele ONS compilate de The Expose:
 

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, dialog cu Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, monahul Filotheu Bălan și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Sfintelor Paști:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
 • Tic 23.04.2024 18:19
  Hai,mă,nu vă cred!Voi vă țineți de teorii conspiraționiste!Daca vă aude al rahatul mă-sii,vă bagă în izolete(in saci negri) imediat.
 • Coronoia 23.04.2024 19:10
  Da, dar daca nu erau vaxxinati ar fi fost mult mai rau.
  Intrebati orice vaccinos si asta o sa va zica, ca asa a auzit si el la televizor si ce sa faca altceva decat sa repete lozinci ca papagalu fara sa le filtreze prin tzeasta proprie.
 1. Manuela Hărăbor spulberă filmul lui Ciprian Mega, ”21 de rubini”: ”O mizerie neo-marxistă. Mă întreb de ce nu apare în film cel care a tăiat și a spânzurat în ultimii ani în interiorul BOR-ului și care încă nu a fost înlăturat, respectiv Vasile Bănescu”

 2. Premierul Slovaciei a fost împușcat de un progresist - transportat de urgență la spital - FOTO/VIDEO. Robert Fico s-a exprimat adeseori împotriva Ucrainei lui Zelenski și a războiului susținut de NATO și a respins Tratatul OMS și ”Circul Covid”. UPDATE

 3. Pr. Călin Sămărghițan: ”21 de rubini” al lui Ciprian Mega

 4. Filmul lui Ciprian Mega, apărat cu năduf de NEPOMENITORI, schismaticii anti-BOR. Ce cred simplii ortodocși: Filmul este o interferență a zonelor demonice. Un preot nu ar trebui să fie regizor. Trebuie să aleagă: Dumnezeu sau Mamona?

 5. Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (I) - Accelerarea Agendei 2030

 6. Politicianul german homosexual Martin Neumaier s-a filmat cum linge toaletele publice și se unge cu fecale pe față - VIDEO Bizar

 7. Scandal monstru la Eurovision. Reprezentanta ”non-binară” a Irlandei a făcut un show satanist care i-a pus pe fugă chiar și pe fani

 8. Cel mai controversat și discutat film al momentului: 21 DE RUBINI - VIDEO INTEGRAL

 9. Elena Dulgheru: ”21 de rubini” - tabloul social este dominat de nedreptate, din care cu greu se străvede o firidă de speranță și de har izbăvitor

 10. Parlamentarii germani propun ca dronele rusești să fie doborâte de pe teritoriul României

Ultima oră

23:03

Un palestinian creștin-ortodox oferă detalii despre calvarul pe care îl îndură creștinii din Gaza - “Există o intenție clară de anihilare a poporului palestinian” - VIDEO

22:33

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, dialog cu Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, monahul Filotheu Bălan și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Sfintelor Paști, semnificația sărbătorii Învierii, manifestările lui Hristos cel Înviat – VIDEO LIVE

22:19

DNA, primele precizări despre dosarul care l-ar viza pe Nicușor Dan. Reacția primarului Capitalei

21:02

Scrisoare spre știința prim-ministrului Marcel Ciolacu și către ministra Învățământului Ligia Deca - Despre rectorul plagiator Dan Marcel Iliescu de la Universitatea Ovidius din Constanța

20:32

Focuri de armă la granița României cu Ucraina: Un bărbat care încerca să treacă ilegal granița către România a fost împușcat în cap

19:38

Dr. Ana Mihalcea prezintă o descoperire a doctoriței Geanina Hagimă: Un document oficial al SUA - “Armele biologice reprezentate de bacterii modificate genetic producătoare de amiloid pot explica cheagurile imense” la injectați

17:35

Cum se simte Florin Piersic. Ce mesaj a transmis marele actor prin medici - “O să spună lucrurile pe care nu le-a spus până acum”

15:45

Vladimir Putin susține că Rusia nu a refuzat niciodată să negocieze cu Ucraina: ”Au aruncat acordurile noastre la coșul de gunoi”

14:57

De ce un Guvern Mondial ar fi Sfârșitul Lumii

14:25

Parteneriat Opoziția: Dincolo de aparențe – conflictul din Ucraina

13:18

Președintele Slovaciei: Robert Fico a scăpat de moarte "la mustață"

12:42

Declarația comună a președinților Federației Ruse și Republicii Populare Chineze

10:37

Proprietarii de vehicule electrice spun că mașinile lor îi îmbolnăvesc - o șoferiță susține că Tesla i-a provocat sângerări nazale, dureri corporale și căderea părului

10:21

Caravana Patrioți în Europa, organizată de AUR pentru prezentarea candidaților la alegerile din 9 iunie, a ajuns, joi, în Alba Iulia

09:14

Israelul anunță că trimite trupe suplimentare în Rafah și intensifică operațiunile militare