Profesor emerit japonez, mesaj către lume: “Utilizarea frauduloasă a terapiei genice experimentale la persoanele sănătoase, o încălcare extremă a drepturilor omului”. Vaccinurile ARNm au provocat vătămări fără precedent în istoria omenirii - VIDEO

De Irina Bazon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Masayasu Inoue este profesor emerit la Școala de Medicină a Universității din Osaka, specializat în patologie moleculară. Potrivit CV-ul său, a studiat în profunzime cu privire la stresul oxidativ. Într-un mesaj recent, transmis către lume, semnalat de jurnalistul John Leake, preluat și de Dr. Peter A. McCullough pe blogul său, profesorul japonez vorbește despre crima împotriva umanității, care a fost comisă prin injectarea în persoanele sănătoase a acestor terapii genice („vaccinurile” ARNm Covid, printr-o tehnologie experimentală, fără precedent), și avertizează cu privire la „boala X”, despre care s-a semnalat la Davos, și privind consecințele implementării, în mod nedemocratic și fără temeiuri științifice, a așa-numitului Tratat pentru pandemii al OMS.

Lucrarea sa intitulată „Generarea mitocondrială a speciilor reactive de oxigen și rolul ei în viața aerobă” prezintă următorul rezumat:

Lucrarea de față descrie, de asemenea, modul cum o interacțiune între oxigenul molecular, oxidul nitric (NO) și radicalii superoxid reglează circulația, metabolismul energetic, apoptoza și funcționează ca un sistem major de apărare împotriva agenților patogeni. Se descrie, de asemenea, semnificația patofiziologică a generării ROS de către mitocondrii în etiologia îmbătrânirii, a cancerului și a bolilor neuronale degenerative.

„În ultimul timp, «etiologia îmbătrânirii, a cancerului și a bolilor neuronale degenerative» a fost mult timp în mintea mea, după ce am aflat că tânăra prietenă a unei prietene a descoperit recent că are melanom avansat, metastatic, cu cauză necunoscută, care s-a răspândit la creier. A doua zi după ce am aflat această veste, am citit următorul articol din New York Post: Creșterea ratelor cancerului la tineri din cauza «îmbătrânirii accelerate», potrivit unui nou studiu «foarte îngrijorător». Desigur, «noul studiu îngrijorător» nu menționează nimic despre vaccinurile genetice care au fost injectate în mod repetat tinerilor în ultimii trei ani.” - scrie John Leake.

Ascultați „Mesajul către lume” al profesorului Inoue și încercați să înțelegeți crima împotriva umanității pe care o prezintă - probabil YouTube nu îi va permite să rămână mult timp pe platformă.

Mai jos, oferim cele mai importante fragmente din mesajul Dr. Masayasu Inoue, cu VIDEO la final:

„Pandemia a fost folosită ca un pretext de către OMS pentru a determina vaccinarea tuturor oamenilor din lume. Sub pretextul de a „economisi timp” a fost aleasă o metodă extrem de periculoasă: injectarea intramusculară a unor gene virale pentru a produce proteine spike toxice direct în țesuturile umane – o metodă fără precedent. Prin urmare este imposibil să existe consimțământ informat, în mod corect. … Rezultatul acestor injectări este reprezentat de vătămări induse, care nu au mai fost cunoscute înainte în istoria umană. 

Consider că utilizarea frauduloasă a terapiei genice experimentale la persoane sănătoase, în special la copii sănătoși, constituie o încălcare extremă a drepturilor omului. … Ei plănuiesc să producă noi vaccinuri, ca pregătire pentru următoarea pandemie. Este o situație nebunească, incredibilă. Guvernul japonez este primul din lume care aprobă un nou tip de vaccin numit „vaccin replicon cu autoreplicare”, și plănuiește să înceapă să îl distribuie în această toamnă și iarnă. În Japonia sunt fabrici care produc acest vaccin, am vizitat aceste fabrici. Mai mult, guvernul japonez solicită efectuarea de studii clinice de amploare, în valoare de 900 de milioane de dolari, de către companiile farmaceutice care preiau sarcina de a dezvolta noile vaccinuri pentru pregătirea pentru următoarea pandemie, creată de „boala X”, despre care s-a menționat la Davos în acest an. 

Se speculează că mișcarea guvernului japonez face parte din Coaliția CEPI (Coaliția pentru Inovații în domeniul Pregătirii pentru Epidemii), care își propune să reducă timpul la o treime din „Operațiunea cu viteza luminii”. Cu alte cuvinte, urmăresc să dezvolte un vaccin în 100 de zile – a se vedea „Misiunea 100 de zile”. [„Strategia CEPI 2022-2026, cunoscută sub numele de CEPI 2.0, va ajuta la Pregătirea, Transformarea și Conectarea lumii, astfel încât să poată răspunde la următoarea Boală X prin reducerea dezvoltării de vaccinuri sigure, eficiente și accesibile la nivel global la doar 100 de zile.”]

Amendamentele la Regulamentele Sanitare Internaționale și așa-numitul Tratat pentru pandemii, care urmează să fie adoptat la cea de-a 77-a Adunare a OMS în acest an, urmăresc să confere temeiuri și putere de constrângere legală unor astfel de planuri neștiințifice periculoase. … Astfel, aceste acțiuni ale guvernului japonez trebuie stopate prin colaborare internațională. Deși sunt deja trei ani de când am început să susțin prelegeri pentru a informa poporul japonez despre pericolele vaccinurilor, este încă dificil a pătrunde dincolo de barierele solide ale mass-mediei dominante. Realitatea este că ne confruntăm aproape zilnic cu cenzura și cu surpimarea libertății de exprimare. Îmi pun speranțele în publicarea cărții „Retragerea din OMS”. 

Mesajul pe care vreau să îl transmit către lume este că, atunci când „boala X” va apărea, în viitor, nu trebuie să aveți încredere în (…) vaccinul care a fost dezvoltat într-o perioadă foarte scurtă de timp și să apărați drepturile omului în cazul unui control care trece de frontierele naționale. Cred că împărtășirea adevărului este un pas către unitate și solidaritate. Numai prin schimbul de informații care transmit adevărul între toate țările lumii putem găsi speranța în mijlocul disperării.” 

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic

România – Ukraina 3-0

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
  • Sabin G 16.04.2024 20:56
    Majoritatea vaccinatilor sunt convinși ca lor chiar le-a făcut bine vaccinul
  • Coronoia 16.04.2024 21:20
    Nimic nu stie dl profesor, se vede ca nu si-a luat lumina de la tembelizor: daca vaccinosii n-ar fi fost injectati cu aceste zemuri nobile le-ar fi fost muuult mai rau. Ar fi riscat SA RACEASCA, buhuhu!
    Pe cand asa, sub protectia sf vaxx fac cel mult un turbo cancer sau le pocneste inima. Pentru orice persoana educata si cu fitze in cap alegerea e evidenta : DA sfantului vax cu toate busterele lui!
  • Carbid 16.04.2024 21:54
    Am o furcă în curte, probabil ca e mai bine sa mai iau una….sa fie!
  • Un Strain 16.04.2024 22:00
    Nimic nu se va schimba atita timp cit cei care pierd pe cei apropiati lor nu ies sa strige in gura mare si sa ceara raspunsuri celor care i au indemnat sa se sacrifice cu aceste aberante vaxuri.... Dar marea problema e că le e frica si lor acum... Si așteaptă.... DUMNEZEU cu mila.... Vai de noi ca nație...
  • Nick Cohen 16.04.2024 22:05
    Ce a fost pina acum a fost lejer, stati asa sa inceapa noua pandemuie , sa vedeti teroare.
  • vasile grozav 17.04.2024 05:58
    Cu orice vaccinat ai discuta îți va spune ca numarul mare de morți Subite se datorează stresului, alimentație, poluării, îmbătrânirii accentuate și nici intr-un caz vaccinului. Au ei certitudinile lor pe care nu le poți schimba, indiferent ce argumente aduci. Asa ca ei cu ei și noi cu noi. Poate chiar aceast fapt s-a dorit. Doua tabere ireconciliabile, aflate mereu in conflict și dezacord sunt ușor de pus pe picior de războiu permanent, asa ca cei nehotărâți sa nu între niciodată în tabara adevărului sau sa o facă după foarte multe întrebări și foarte mult timp de căutări și incertitudini.
  • INJECTIA FINALA 17.04.2024 08:11
    "Japonia este țara în care cel mai mare număr de persoane au primit vaccinul ARN Messenger din întreaga lume și, de asemenea, are cel mai mare număr de decese în exces. Sunt îngrijorat de faptul că cetățenii japonezi suferă și mor din cauza efectelor vaccinului.

    Amenințarea la adresa securității nu vine din partea Rusiei sau a Chinei, ci din partea industriei farmaceutice din țara dumneavoastră și a BigTech care obstrucționează anchetele în acest sens.

    Cred că este necesar să îi convocăm pe liderii acestor companii în parlamentul japonez și să îi interogăm.

    Am învățat despre libertate și drepturile omului în țara dumneavoastră. Vă solicit să cooperați în protejarea libertății și a drepturilor omului.”, a scris acesta.

    O adresare valabilă și la noi."
    Vezi articol relationat

    DESPRE RELAȚIA VACCIN - CANCER VEDEȚI ARTICOLELE RELAȚIONATE ACESTEI CORESPONDENȚE
Ultima oră

17:43

Revoltător: Un grup de tineri cu icoane au fost ridicați și amendați de jandarmerie în Cluj pentru că protestau pașnic față de marșul “Pride”, al anormalității. George Simion: “Mai ai voie să fii creștin în România?”

15:36

Gestul teatral al lui Duda și Al III-lea Război Mondial

15:30

Armata Română nu vrea să trimită sistemul Patriot către Ucraina

13:50

Interviul care a trecut neobservat în presă. Aleksandar Vucic: ”Europa va fi în război în cel mult trei sau patru luni. Ne verificăm stocurile de petrol, făină și zahăr”

13:33

Bombă pe scena politică din Franța! Macron ar putea activa articolul 16

12:21

România preia comanda NATO în Marea Mediterană

12:07

Istoria Neamului ale Țasta de la Vădastra (XV): "Copereți-o, fi a dlacu, copereți-o!" - Apariția chiloților în sat

12:06

Dan Bittman la ”Pe Drept Cuvânt”: Nu aveam de niciunele, dar nu renunțam la visele noastre. Nu renunțăm la luptă! Merită să mori pentru libertate! - VIDEO

11:44

Ședință crucială în Coaliție. Reprezentanții PSD și PNL stabilesc data alegerilor prezidențiale

11:31

BBC: Locuitorii din Gaza sunt condamnați la ”o moarte lentă”: trăiesc între gunoaie, printre șerpi și câini vagabonzi

10:29

Moment amuzant între Vladimir Putin și Kim Jong Un: Nu s-au putut înțelege care să intre primul în limuzină

09:34

ȘOC ÎN RUGBY! Starul neozeelandez Connor Garden-Bachop a murit subit la 25 de ani

09:18

Moarte subită în comunitatea ortodoxă din Austria. Consilierul parohial Iacob Andreca a murit la numai 50 de ani

08:55

A apărut numărul 1 din acest an al revistei semestriale ”Brașovul și eroii neamului românesc”

08:41

Întrebarea zilei: Cînd și-a dat OK-ul SRI pentru angajarea lui Coldea în Albania?