Prințesa Kate, soția Prințului moștenitor al tronului britanic, are cancer la 42 de ani. La trei ani de la injectarea cu seruri Covid aproape întreaga familie regală a Marii Britanii e canceroasă

De Iustina Filimon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Kate, prințesa de Wales, a anunțat vineri că a fost diagnosticată cu cancer și că urmează un tratament de chimioterapie, rupând tăcerea după săptămâni de speculații de amploare cu privire la starea sa de sănătate, relatează cotidianul.ro.  

Soția prințului William, viitorul rege al Marii Britanii, în vârstă de 42 de ani, a fost spitalizată timp de aproape două săptămâni la clinica privată London Clinic, după ce a suferit o operație abdominală majoră în ianuarie.

Se credea că afecțiunea ei nu era canceroasă și că operația a fost un succes, a declarat Kate vineri într-un mesaj video rar. „Cu toate acestea, testele efectuate după operație au descoperit că este prezent un cancer”, a dezvăluit ea (VIDEO mai jos).

Kate a precizat că acum urmează „un tratament de chimioterapie preventivă”, la recomandarea echipei sale medicale. Ea nu a precizat ce tip de cancer are sau în ce stadiu a fost descoperit, iar Palatul Kensington nu a menționat de ce a fost necesară operația.
 
Prințesa a primit prima doză de "vaccin" "împotriva" COVID-19, la scurt timp după soțul său, prințul William al Marii Britanii, care a fost inoculat de asemenea în luna mai 2021.

„Ieri am primit prima mea doză de vaccin (împotriva) COVID-19 la Science Museum din Londra. Sunt extrem de recunoscătoare față de toți cei care joacă un rol în acest program (de vaccinare) – vă mulțumesc pentru tot ceea ce faceți”, a transmis ducesa într-un mesaj care însoțește fotografia încă disponibilă pe Instagram (foto sus).

Reacția Regelui Charles, la rândul lui bolnav de cancer

Regele a menționat că „atât de mândru de Catherine pentru curajul ei de a vorbi așa cum a făcut ea” și că rămâne în „cel mai strâns contact cu iubita sa noră”, a declarat Palatul Buckingham în urma anuțului prințesei de Wales.


De asemenea, s-a aflat recent că și alți membri ai familiei regale britanice au fost diagnosticați cu cancere. La începutul lunii februarie, Palatul Buckingham a anunțat că Regele Charles, în vârstă de 75 de ani, a fost diagnosticat cu cancer și își va amâna îndatoririle publice pentru a primi tratament. 

În ianuarie s-a anunțat că Sarah Ferguson, ducesa de York, a fost diagnosticată cu cancer de piele, la doar câteva luni după ce s-a luptat cu un cancer de sân. De asemenea, pe 31 ianuarie, s-a anunțat că prințul Edward se va retrage temporar de la îndatoririle sale regale.
 
Primul care s-a retras complet după vaccinare a fost Prințul consort Philip, care a murit la exact 4 luni de la prima injectare, pe 9 aprilie 2021. Regina Elisabeta a II-a și Prințul consort s-au vaccinat pe 9 ianuarie 2021 cu prima doză de ser experimental Covid. Regina și-a urmat soțul după un an, pe 8 septembrie 2022. Tot cancer! Nu mai bine ascultau cu toții de averismentul profesorului Luc Montagnier, laureat al Premiului Nobel în medicină? Acum, la trei ani de la injectarea cu seruri Covid, aproape întreaga familie regală a Marii Britanii e canceroasă.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Veridicitatea Datei Paștelui Ortodox - Minunea Mâinii Sfântului Damaschin:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (30)
  • Pampa sada 22.03.2024 23:06
    Saracii oameni,probabil e de la "sigur si eficient"..sa le de Domnul sanatate,au si copii..
  • Poenaru2016 23.03.2024 10:20
    Eu nu cred ca astia s-au injectat cu acele otravuri. Ei au fost folositi in scop de propaganda. Nu cred ca au acceptat sa fie cobaii farma. Astia de la noi (incepand cu bolovanul de la Cotroceni, apoi Orban, Catu, Gorghiu, Țurcana, Tataru, Arafatu, cioclu Musta, cioclu Cercel, cioclu Ghiorghita, etc, etc) cu siguranta nu s-au injectat decat la TV cu ser fiziologic.
  • Pampa sada ► Poenaru2016 23.03.2024 11:19
    Unii au facut-o,altii au simulat. Dar e mare probabilitatea ca ea sa se fi vaccinat pe bune,din moment ce a dezvoltat cancer. La fel si ceilalti membri din fam.regala. Se cunoaste acum ca exista o corelatie intre vaccin si cancere.Din pacate...Sa-i ajute Dumnezeu sa se vindece,si sa nu mai accepte orice ser proaspat inventat,fara suficiente studii asupra efectelor adverse
  • Coronoia ► Poenaru2016 23.03.2024 12:29
    Tind sa cred ca pe Kate - naiva si ascultatoare - au injectat-o cu otrava pe bune si acum trage consecintele. Familia regala trateaza femeile ca pe iepe de prasila, aduse pentru reproducere si apoi gata de aruncat. Au omorat-o fara greturi pe Diana, ce motiv ar avea s-o scuteasca pe Kate? Si-a indeplinit deja misiunea de a aduce mostenitori tronului iar boala ei atrage si mai multa simpatie oimii britanice asupra familiei "uite ca si nobilimea sufera ca noi, avem un dujman comun in incalzirea climei", "uite ca e normal ca si oamenii tineri sa faca cancer, Kate a facut la 42 de ani".
    In plus, daca Kate doar s-ar preface bolnava fara sa fie cu adevarat, asta ar insemna sa-si minta si sperie copiii, nu pare sa fie o mama sadica.

    Pe de alta parte, cred ca Charles s-a injectat cu placebo si n-are niciun cancer. Ala s-a aratat mereu dispus sa impinga cu entuziasm agenda lui Schwab, in rolul lui de idiot util entuziast e mai bun viu decat mort pentru "elite", deci existau motive sa fi fost avertizat asupra vaxxului. Charles deocamdata mimeaza ca are cancer iar la momentul potrivit se va injecta cu noul vaxx mrna impotriva cancerului si la scurt timp va anunta trimfator ca "priviti oameni buni sfantul vaxx mrna anti-cancer e singur si eficient, luati si impartasiti-va si voi!" Iar oimea in delir se va inghesui sa se capseze cu elixirul minune, recunoscatoare ca li se ofera si lor acces la tratamentul regal.

    Va fi interesant de vazut cum se va desfasura povestea lui Kate in raport cu noul vax mrna: fie Kate va fi tratata in secret cu ivermectina/fenbendazol si apoi declarata vindecata gratie noului vax mrna fie va da coltul cu consolarea "da, dar daca nu era vaxxata ar fi fost muuuult mai rau". In orice caz, oimea va fi incantata de vaxxul anti-cancer.
  • Just Talented 22.03.2024 23:09
    A tras câștigător
  • Aly09 23.03.2024 17:06
    :))))))))
  • Aly09 22.03.2024 23:49
    William in cativa ani va avea alta nevasta, la cat de bine ii stau ochii in cap la sula ala
  • Neanae 23.03.2024 00:47
    Să fie în rugăciunile noastre. Este nedrept Doamne ???? când tineri sunt loviți, sunt și copiii Tăi! Doamne Ajută, curaj Prințesă Kate ????????????
  • UrsuRei 23.03.2024 09:24
    Ce-i nedrept NEANAE? Oi vrea sa zici ca DUMNEZEU nu-i drept?
    Dumnezeu ne-a dat libertate sa alegem.

    A fost drept ca PRintesa asta a lu' matale a facut reclama la vax, de acu mor tinerii copi de 14-15 ani de infarcte si AVC-uri si sunt atatea turbocancere?

    Da 17 milioane de morti vaxati si declarati dupa perioada vaxarii pana acum ce zici este drept?

    A fost drept din partea lor de naivi sa prosteasca alti naivi care uitau ca de COVRIG sau ma rog orice PLANDEMIE ii salveaza DUMNEZEU?
    A fost drept din partea lor sa nu creada in DUMNEZEU TATAL a tot tiitorul , facatorul celor vazute si nevazute...?
  • Doravas 23.03.2024 01:19
    A trecut deja pe ,,tărâmul celălalt'' ofrandă lui Baal, într-un ritual satanic tipic ,,elitelor'', ma$oni juruiți ,,tatălui minciunii''... Pe același ,,calapod'' ca și prințesa Diana...
  • Un roman obosit 23.03.2024 06:18
    Bravo. Cineva care stie adevarul.
  • un oarecare... 23.03.2024 16:48
    A trecut ceva timp sa gaseasca una care sa semene cu Kate sa bage un interviu.Cica face chimio din ianuarie si are parul ca proaspat iesit din salon..Si uite asa oile ingurciteaza iar ce li se da..Maine,poimaine va iesi stirea tratamentul nu a raspuns ,printesa a murti..somn usor
  • kostas.ro1608 23.03.2024 07:13
    Deja ati inghitit pastila. Cum va inchipuiti voi, mai nerozilor, ca familia regala s a inoculat cu ceva mai mult decat apa salina? Prin aceste manipulari grosolane si minciuni nu vor decat sa impresioneze ca sa recastige increderea populatia britanice, care s a prabusit in ultimii ani. Cum puteti fi atat de spalati la creier numai Dumnezeu stie.
  • Mircea Dragan 23.03.2024 07:55
    Eu credeam ca astia din frunte nu vor pune botul la zeama covid dar uite ca nu e asa. Sunt prosti ca un fund de macac.
  • Pseudonimm 23.03.2024 08:20
    Sincer....greu de crezut că ,,ei" nu au știut realitatea ....Poate fi ceva la mijloc ....Vreo sceneta ,ceva ....Ei știu!...Nu cred că s au vaxat ....
  • UrsuRei 23.03.2024 09:17
    Printesa credula.
    Ii doresc sa o ajute Dumnezeu!

    Dar...DAR a facut reclama la Vax si dupa Ea s-au luat si alti creduli in "Stiinta" Printesei.

    Ca si printesa noastra tenismana Simonica. Doua tute cu "stiinta".
    Trebuiau driecu' sa se intepe fara sa faca reclama, ca s-au afolat mamele si si-au vaxat copii de 12 ani dupa ele si acu' mor copii de AVC-uri si infarct.

    Ce sa-i faci cand pici pe lot de vax fara placebo. Au ales-o pe ea , ca era mai faina, sa o dea la Bahhhhal in ritual.
    Bon, ca ritual i-au ales si pe batranii Printul ala Consort si nevasta-sa Elisabeta zisa Regina, dar la aia nu s-a observat ca erau batrani si se astepta lumea sa moara. Desi Elisabeta inainte cu 3 zile primea stand in picioare oameni politici la ea. Iar apoi...vezi draga a murit in patul sau... Haida ..de. Alte dati cum ii era un pic rau cum o duceau la spital.

    Alte dati, dragi oameni, nu va mai uitati ce fac viedetele, ca va omorati copii!

    (aruncati televizoarele si nu va mai uitati la TICa Tocuri si alte dracovenii)
  • Dorel Timpa 23.03.2024 10:06
    Stai sa ghicesc...

    Si acuma o sa inventeze iar niste "oameni de stiinta" un zer miraculos, si o sa zica "veniti popor, intepati-va, sa scapati de cancer"
  • Tic 23.03.2024 11:07
    Deja au anunțat că se lucrează la el!
  • Aly09 ► Tic 23.03.2024 17:05
    La altă minciună :))))
  • Tic ► Aly09 23.03.2024 20:03
    Da,,clar Asta am intenționat a zice.
  • gigelfrone 23.03.2024 11:23
    Povestea asta este nutret pentru cretini.
  • Christinne Radu 23.03.2024 13:00
    Adevarata printesa Kate este moarta, a fost ucisa, iar William are rolul sau in aceasta crima. Lacheii casei regale britanice au ramas fara inspiratie, drept pt, care au venit cu aceasta gaselnita teribila.
  • Christinne Radu 23.03.2024 14:27
    Comentariile merita si ele citite:

    https://aanirfan.blogspot.com/2024/03/kate-middleton-speech-video-ai-deep.html
  • Christinne Radu 23.03.2024 14:27
    Aruncati o provire si la comentariile aferente:

    https://aanirfan.blogspot.com/2024/03/kate-middleton-receives-first-covid.html
  • Aly09 23.03.2024 17:04
    Și au facut toți pact cu Lucifer !!!
    Foarte bine:))))
    Acuma spor pe mai departe:))))
  • INJECTIA FINALA 23.03.2024 17:08
    CORONOIA, URSUREI, POENARU:
    SUBSCRIU
  • Alizee 23.03.2024 20:31
    Oameni buni!!! Chiar nu vi se pare asta o mare gogoașă?? Adică de ani de zile casa regală este fiartă pe discreție și brusc ăștia își expun dosarul medical in public, întâi Charles apoi Kate!?
    Chiar nu vă sună niciun clopoțel? Că mor oamenii pe capete, ori brusc, ori li se descoperă o boală in ultimă fază și acuma nu va fi nimeni supărat, nu vor da statul in judecata, că uite si ei de la casa regală sunt bolnavi!
    Nu mai fiți naivi!
  • Quintessence 23.03.2024 20:36
    Parerea mea este ca-i AI deepfake. Backgroundu-i fals, clipeste prea mult, discurs fara ezitari, erori chiar daca-l “citeste”, da din maini prea mult etc. Nu-i greu de creat, mai ales ca exista mii de imagini si filmari reale cu ea.
    Un ex. cum se poate realiza un video AI deepfake : https://www.youtube.com/watch?v=TA_NCwJmhS4
    Scopul: https://www.bitchute.com/video/oYZliAWvZHrk/
    In ultimii 4 ani au fost create videouri cu Biden, Trump, Fauci, Kamala, Bourla s.a. care au fost prezentate ca reale la tembelizor.
    Intrebarea-i unde-s copiii?
    L-ati uitat pe Phillip care a fost intepat pe 9 ian 2021, internat prin spitale si mort pe 9 aprilie 2021.
    Au fost toti intepati, probabil William a refuzat fiindca vad ca-i ok pana acum. Peste tot in GB sunt pusi musulmani la conducere iar Pfizerul a fost creat de un musulman turc. Vor sa scape de monarhie.
    Ei chiar au crezut in virusul inexistent. “Elitele” de peste tot au fost “prevenite” ca exista un “virus mortal” si in ce sa investeasca. Inclusiv ca Italia va fi prima tara europeana pe lista plandemiei. Prostii, in loc sa cerceteze au stat cu ochii beliti la tv si la investitii. Si au luat teapa. Toti care au fost intepati pana prin iunie-iulie 2021 au fost intepati cu serul magic. Restul, selectiv.
    Prevenita a fost si populatia, dar in stilul lor, unde prea putini se uita: https://ibb.co/mCCXWMg e copia cu comentariile esentiale, iar aici e originalul: https://archive.4plebs.org/pol/thread/241674007
    Observati informatiile exacte.
    Toata plandemia a fost planuita-n avans:
    https://rumble.com/v1kzzsh-investigative-journalist-harry-vox-exposes-the-elites-plans-in-2014.html
    https://www.bitchute.com/video/wwFxAPYELG7t/
  • dejuan 24.03.2024 01:48
    Conform (https://sashalatypova.substack.com/cp/142668883) "October Surprise: ‘Bioterrorism’? Should we fear the WHO - or the USA?" se pregateste ceva murdar (bioterorism, uraniu saracit, etc.) pentru a impiedica alegerile din nov.

    De asemenea, conform https://sashalatypova.substack.com/p/department-of-justice-admits-pharmaceutical
    "Departamentul de Justiție: frauda și decesul / rănirea rezultată din vaccinurile covid fac parte din politica de sănătate publică a SUA! Moțiunea DOJ (Min.Justitiei) de a interveni și de a respinge procesul lui Brook Jackson împotriva Pfizer a fost depusă."
    Aflam ca intr-un proces aflat in judecare, statul american a recunoscut
    ca legile care se aplica "vax"-ului sunt cele specifice contramasurilor militare,
    ca statul nu are obligatia de a testa si garanta non-nocivitatea contramasurilor militare,
    contramasurile militare nu pot fi numite "experimentale, insuficient studiate" (ci sunt definitive),
    obligatia legala este doar de a le desfasura ("demonstratie")
    -- de aceea statul cere judecatorului sa nu judece cazul, intrucat argumentele care ar fi aduse ("descoperite") in timpul procesului ar fi o povara prea mare pentru stat.

    "argumentul DOJ: Ei declară că știu că a fost comisă o fraudă farmaceutică și că au rezultat decese și răniri. Ei afirmă, de asemenea, că moartea și rănirea în masă sunt, de fapt, pe deplin cunoscute autorităților de reglementare farmaceutică și că nu este necesară nicio acțiune corectivă, deoarece acest lucru este în concordanță cu politica de sănătate publică a Statelor Unite ale Americii."
  • paul1111 25.03.2024 07:58
    E prea costisitoare familia regala.
    Poate scapam de ea.
Ultima oră

13:14

Topul orașelor cu cei mai mulți Miliardari - Mari schimbări

12:30

Gând de Duminică – Intrarea Domnului în Ierusalim - de Elena Solunca. La Mulți Ani tuturor celor ce poartă nume de flori!

00:00

Sărbătoarea care vestește Sfintele Paști. Duminica Floriilor - intrarea Domnului în Ierusalim

22:38

“Vocea lui Traian Trifan a sunat în sufletele noastre ca o trâmbiță a Apocalipsului”

21:45

Prof. Florin Popescu: Ce concluzie am avut în urma conferinței de ieri despre Pascalie, ce soluție există?

20:30

Ion Cristoiu: Candidatura lui Cozmin Gușă la prezidențiale este un mare eveniment. În SUA crește nemăsurat revolta studenților împotriva războiului din Gaza - VIDEO

19:45

BEC și justiția din România au încălcat jurisprudența CEDO și au respins candidatura PNȚ-MM la europarlamentare. Valerian Stan: Urmașii lui Iliescu îi prigonesc și ei pe țărăniști

18:20

George Simion la conferința MEGA: Lui Ciolacu nu trebuie să-i fie rușine de ce e - probabil e rom

17:25

Iulian Capsali: O ÎNVIERE PE PARCURSUL UNEI MORȚI ANUNȚATE

16:00

Sinaxarul demnității românești: 27 aprilie, TRAIAN TRIFAN. „Lupta noastră nu este limitată în timp, ci permanentă”

13:40

VIDEO ÎN DIRECT: Pelerinajului de Florii din București, de la Mănăstirea Radu Vodă până pe Colina Bucuriei, la Patriarhie

12:31

WSJ: Serviciile secrete americane consideră că nu Putin a ordonat moartea lui Navalnîi

11:14

O minune de Paști

07:00

Prof. Ilie Bădescu: Noogenia mărturisirii păcatelor. Spovedania într-o civilizație secularizată

06:30

Sâmbăta lui Lazăr. Ultima zi a Postului Mare în care se mai fac parastase pentru cei adormiți. Arhim. Ioanichie Bălan despre Cuvântul Domnului: ”Lazăre, vino afară!”