Noi dovezi incontestabile, scoase la iveală de dr. Kevin McKernan: COVID-19 a fost modificat genetic în laborator pentru a deveni armă biologică

De Irina Bazon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După mai bine de trei ani, a apărut încă o dovadă incriminatoare incontestabilă care demonstrează că coronavirusul Wuhan (COVID-19) a fost creat într-un laborator și nu provine „dintr-un pangolin care curta un liliac”.

Emily Kopp de la grupul nonprofit de cercetare în domeniul sănătății publice „The US Right to Know” tocmai a obținut detalii suplimentare despre un document EcoHealth Alliance despre proiectul „Defuse”, care este „mult mai mult decât o dovadă a crimei. De fapt, înseamnă mai degrabă găsirea armei, a amprentelor și a biletului de mărturisire într-un singur loc”, a scris Kevin McKernan, care poartă pseudonimul de Anandamide pe Substack. Dezvăluirea sa a fost semnalată și de Dr. Robert Malone.  

Potrivit lui McKernan, Kopp a găsit dovezi că respectiva propunere despre „Dezamorsarea amenințării coronavirusurilor transmise de lilieci”, condusă de EcoHealth Alliance, în cooperare cu Institutul de Virologie din Wuhan (WIH) și alții, pentru care a solicitat 14.209.245 de dolari, a menționat enzima de restricție BsmBI, despre care imunologul molecular Valentin Bruttel și coautorii săi au susținut că ar putea construi virusul, în cercetarea lor „Amprenta endonucleazei indică o origine sintetică a SARS-CoV-2”. 

„Acesta este un caz închis! Nu mai există dubii. C19 [COVID-19] a fost creat în laborator. Care laborator și când [a fost creat] este încă un subiect fierbinte”, a scris McKernan în buletinul său din 19 ianuarie. El a citat o serie de postări pe X, fostul Twitter, în care Nick Hudson, președintele Panda, o organizație multidisciplinară cu misiunea de a susține știința deschisă, a rezumat povestea reală.

„Felicitări lui Bruttel și colab. [Cercetarea] voastră a fost confirmată și, sperăm, munca voastră va duce la o tragere la răspundere pentru această mușamalizare. Acum că știm că a fost creat în laborator, următoarea întrebare este de către cine, când și cum a fost diseminat? A fost o simplă infectare a angajaților sau ceva mai deliberat și nefast?”, a scris dr. McKernan ca o parte a concluziei sale.

Fauci s-a întâlnit cu un om de știință din Wuhan în 2017

În seria „Rising” a [publicației] The Hill, s-a relatat că, în iunie 2017, omul de știință din centrul scurgerii din laborator, cercetătorul principal WIH Shi Zhengli, a trecut de un control de securitate pentru a vizita personalul Institutului Național pentru Alergie și Boli Infecțioase (NIAID), inclusiv pe directorul acestuia, Dr. Anthony Fauci, și pe Dr. Peter Daszak de la EcoHealth Alliance. Zhengli a făcut o prezentare despre noile coronavirusuri, iar întâlnirea a fost organizată de EcoHealth Alliance, potrivit raportului lui Kopp.

De asemenea, Kopp a menționat cererea de grant a EcoHealth Alliance, un intermediar între National Institutes of Health (NIH) și WIH la Pentagon, spunând că intenționează să efectueze cercetări în Statele Unite la un nivel de biosecuritate relativ riguros. În realitate, „[propunerea] era menită să inducă în eroare guvernul SUA pentru a-l face să creadă că cercetarea ar fi mai sigură decât a fost în realitate și, de fapt, au intenționat să o efectueze în Wuhan la un nivel mai scăzut de biosecuritate, în care măștile respiratorii nu sunt necesare și condițiile de ventilație nu sunt atât de riguroase, în esență pentru a economisi costuri”, a dezvăluit ea.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

UN „CONDENS” EFECTUAT CU UN AVION MILITAR LA MARE:

DOVEZI CHEMTRAILS DE LA ARMATA SUA:

ARTICOL PE ACTIVENEWS

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (0)
Ultima oră

14:00

PS Ignatie: Curajul nu înseamnă obrăznicie! ”Sunt atâția care fac gălăgie, aroganți, indolenți, vulgari, și toți se ascund sub masca faptului că ei sunt oameni curajoși”

13:53

Condurul și Scatoalca: Lui Zelenski i se pregătește o Înfrângere prezentată ca Victorie

13:30

Claudia Marcu: Roboții pun stăpânire pe Europa. Dictatura inteligenței artificiale - Control absolut al populației

13:20

Cornel Nistorescu: Cine-i Nicu Ștefănuță și de ce?

12:30

Elena Solunca: Când credința devine lucrătoare prin iubire. Gând de Duminică – Vindecarea slugii sutașului

11:30

Un pumn în nas pentru idioții utili cu ”E DOAR CONDENS”. Armata SUA obligată să recunoască oficial pulverizările chemtrails de pesticide toxice, întreprinse fără acordul populației. CUM ARATĂ AVIONELE DE CHEMTRAILS ÎN INTERIOR - FOTO US AIR FORCE

07:00

21 iulie: Sfinții Cuvioși Rafael și Partenie de la Agapia Veche. Sf. Cuv. Simeon și Ioan Pustnicul; Sfântul Proroc Iezechiel

23:00

”Îl rog fierbinte pe Dumnezeu să aibă grijă de România!”. Marele actor Radu Beligan s-a născut la 14 decembrie 1918, ”odată cu România Mare” și de Sf. Mc. Filimon, ocrotitorul artiștilor, și a plecat la Domnul pe 20 iulie 2016, de Sf. Ilie. VIDEO-POVESTE

22:00

Virgiliu Gheorghe: BĂRBĂȚIĂ DUHOVNICEASCĂ

21:19

Părintele Arsenie Papacioc, blândețea și bunătatea întruchipată

20:15

Polițist de frontieră mort subit în baie la 47 de ani

19:44

Pentru cei care se plâng de căldură îmbrăcați sumar vedeți cum a oficiat IPS Teodosie rugăciunile pentru ploaie la 40 de grade Celsius în mijlocului câmpurilor aride din Constanța - FOTO

18:46

Cea mai rușinoasă coadă din istoria Europei (VIDEO)

18:35

20 Iulie: Adrian Păunescu ar fi împlinit 81 de ani. Ascultă cele mai frumoase scrieri ale poetului între care și celebrul Doamne, ocrotește-i pe Români! VIDEO

17:45

20 iulie 1927: Moartea Regelui Ferdinand ”Întregitorul” și urcarea Regelui Mihai pe tronul României