Morții pe care nu și asumă nimeni, morții de care nimeni nu mai vrea să audă, morții pe care nimeni nu mai vrea să-i vadă, ca să nu le fie deranjată „viața în roz”

De Alesandru Anghel  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Valuri de decese subite răvășesc familiile României iar presa nu mai relatează despre ele decât sporadic. Putem spune că s-a intrat în „normalitate”. Oricum, cazurile despre care se publică reprezintă doar vârful icebergului. O privire pe diagonală pe rețelele sociale te îngrozește însă, când vezi câte lumănări apar în locul fotografiilor de profil.

Ne facem datoria de a aminti că cineva trebuie să răspundă prezentând dispariția celor de care fuge toată lumea, fie pentru că vrea o „viață roz”, fără să știe de nenorocirile care se întâmplă în viața aproapelui, la colț de stradă, fie dintr-un sentiment de vinovăție.

În acest timp, în care oameni în toată firea cad secerați la pământ, vedetele pandemiei și vaccinării se bucură de banii încasați pentru a recomanda serul ucigaș și fac pe mironosițele la Trinitas TV, post care tinde să se specializeze în spălarea complicilor la crima în masă, de la Valeriu Gheorghiță la Beatrice Mahler.

ISU Arad a înregistrat moartea subită a doi pompieri într-o singură săptămână: Plt. adj. Ardelean Petru Alexandru, pe 15 martie 2023 și Plt. adj. sef (r) Telcean Ioan în această dimineață.

Radu Scripa, 54 de ani, Șef Serviciu Inspecție Socială la Agenția Județeană de Plăți și Inspecție Socială Bistrița-Năsăud, „a trecut fulgerător pragul veșniciei”, brusc, pe 16 martie.

Pe 19 martie, Salvamont Prahova a efectuat o intervenție mai puțin obișnuită: „Formația Cheia a fost solicitată să intervină la Salina Slănic pentru evacuarea unui lucrător care a decedat în urma unui stop cardio-respirator. Cum nu exista altă posibilitate de evacuare, deoarece accesul in partea superioară a Salinei se face pe o scară extrem de îngustă, s-a procedat la lansarea victimei cu targa UT-2000 de la o înălțime de peste 70 m.”

Bărbatul, cunoscut doar după prenumele Sorin, avea 53 de ani și a făcut un atac de cord. Presa securistă, fostă vaccinistă, este de-acum ultra-cunoscătoare și știe din aer că „bărbatul era cunoscut cu probleme cardiace”. Cam de când? Oricum, colegii săi nu au confirmat. VIDEO în bază.

Tot pe 19 martie, un bărbat în vârstă de 45 de ani a făcut infarct, în timp ce conducea un camion în Suceava (foto sus).

Bărbatului i s-a făcut rău la volan, moment în care a pierdut controlul vehiculului, iar mastodontul a ieșit de pe carosabil și s-a lovit de un mal de pământ. 

La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii cu o autospecială de descarcerare, dar și o ambulanță. Medicii i-au efectuat victimei manevre de resuscitare, însă nu s-a mai putut face nimic, declarându-se astfel decesul. Ziariștii-medici au uitat să scrie dacă era „cunoscut cu probleme cardiace”

Imaginați-vă că tragedia se întâmpla într-un oraș sau pe o șosea aglomerată.

Pe 21 martie, a murit brusc Corina Tatu, de 39 de ani, asistentă medicală din Brăila. Cauza decesului pare a fi un edem pulmonar, a notat pagina Moarte Subită.

Pe 22 martie, în Botoșani, doi medici de renume din județ s-au stins la distanță de câteva ore unul de celălalt: Mariana Pârvu,o doctoriță cunoscută și apreciată, și Dan Vasiliu, de 56 de ani, șeful Secției Cardiologie a Spitalului Municipal Dorohoi. El a fost dus cu elicopterul SMURD la Iași dar inima lui nu a mai putut fi salvată, a scris presa. Colegii au fost șocați.

Imaginați-vă câți necunoscuți mor pe capete, asemenea celui găsit la Timișoara ieri, 22 martie, în jurul orei 14:09, când un bărbat care se deplasa pe strada Cugir din Timișoara a observat o persoană decedată, căzută în fața unui imobil. Poliția a stabilit că nu suferise forme de violență. Urma de ac nu se mai vedea, probabil.

VIDEO din Salina Prahova:

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic

România – Ukraina 3-0

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (14)
  • Tic 23.03.2024 20:39
    Oare sa fie resemnare?
  • Un Strain 23.03.2024 21:04
    Isi merită soarta atitudinea celor din familii care nu isi asuma si nu ies sa ceara socoteala... Lașitatea e maxima si efectele negative se vad in fiecare zi dar tot nu vor sa accepte ca au fost prostiti....
  • Coronoia 23.03.2024 21:17
    Nici macar familiilor lor nu le pasa, nu-si pierd vremea sa cerceteze ce si cum, nu organizeaza autopsii, ingroapa decedatii pe repede inainte si pe urma isi vad de treburile zilnice ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat pe sistemul "mortii cu mortii, viii cu viii".
    Si cica de ce nu aratam unii dintre noi, nevaxinatii empatie pentru victimele vaxului cand nici macar familiile victimelor nu au empatie.
  • Rodica BACIU 23.03.2024 21:30
    Daca discutati cu medici (cu cei care nu si-au tradat juramantul), cu preoti, cu gropari, cu cei din administratia cimitirelor va veti cutremura de ceea ce veti auzi. Luc Montagnier a avertizat ca nu le da mai mult de 7 ani celor vaccinati. Care nu vor muri, vor trai cu diverse dizabilitati.
    Dar despre toate acestea ne-au avertizat sfintii: inainte de razboi se va umple raiul cu cei care vor muri din cauza cancerului. Pentru ca suferinta smereste omul si-l trece curatit in viata vesnica.
    PS Neofit a spus recent ca i-a marturisit recent un preot vaccinat cu mai multe doze ca dupa acestea nu mai gaseste bucuria.
    Nu cred insa ca s-a atins apogeul, cred ca este doar inceputul dezastrului provocat de vaccinare. PS Neofit de Morfu spunea candva ca cei care mor inainte de razboi sunt cei carora Dumnezeu le da sansa pocaintei, spovedaniei, impartasaniei inainte de moarte. Spunea ca va fi mai rau de cei care vor muri in razboi fara pocainta. Mai spunea ca cei care vor trece si de necazul cel mare, cum numeste Apocalipsa razboiul care va urma, se vor putea bucura de binecuvantarea care va urma. Sarcina acestora va fi sa raspandeasca invatatura ortodoxa in lumea intreaga.
    Ne asteapta vremuri mai cumplite decat cele prin care am trecut din 2020 incoace, asa spune si PS Longhin si PS Neofit de Morfu si pr. Elpidie. Nimeni nu va putea trece prin necazul cel mare fara mila lui Dumnezeu. Tot PS Neofit spunea sa ne rugam lui Dumnezeu sa ne dea rugaciunea si rabdarea sfintilor.
    Nu trebuie sa mai judecam pe nimeni pentru ca nu stim care va fi judecata lui Dumnezeu in ce ne priveste. Nu stim daca vom avea rabdarea si credinta de a trece prin necazul cel mare. Si nu stim cum ne va fi sfarsitul: vom primi timp de pocainta sau nu.
    Dumnezeu si Maica Domnului si Cuvioasa Parascheva si Sfintii inchisorilor comuniste sa apare neamul romanesc si sa ne ajute sa ne mantuim! Amin!
  • adria 23.03.2024 22:30
    Este datoria celor apropiați să nu lase ca cei dragi lor, care au murit pentru că au crezut în "sigur și eficient", să fie îngropați a doua oară.

    Recent, am urmărit un episod din seria accidentelor aviatice (https://www.youtube.com/watch?v=DHRlFld427M)
    Ușa de la compartimentul de marfă al zborului 811 United Airlines Hawai - Australia s-a deschis la o altitudine de 10.000 de metri, rupând o gaură uriașă în avion, spulberând unul din motoare, cinci rânduri de scaune și nouă pasageri.
    Și totuși NUMAI părinții uneia dintre victimele accidentului au avut determinarea, energia și răbdarea de a se lupta cu firma constructoare a avioanelor Boening, cu compania aeriană americană United Airlines și cu agențiile guvernamentale responsabile de siguranța zborurilor și de investigarea accidentelor aviatice.

    La capătul a doi ani de eforturi neobosite, ei au descoperit și au dovedit cum și de ce s-a întâmplat. Concluziile lor, diferite de versiunea oficială a anchetatorilor, au fost în cele din urmă acceptate și au dus la îmbunătățiri în construcția aparatelor de zbor de acel tip.
  • Miss Ter 24.03.2024 00:09
    Ño, biñe e?
    Mi-am riscat integritatea fizică și mi-am pierdut timpul cu idioți școliți: medici, asistente, preoți, meletari - toți hrăniți la țâța lu Satana. Cel mai virulent un popă care îmi explica că liberul arbitru trebuie pus în paranteză că e musai să ne înțepăm.
    Nimic. Niște căpiați. Timp irosit.
    Acuma ño, eu nu poci ca să îi plâng că s-au sinucis.
    Drum lin și cărare pietruită.
    Barem la medici - teroare. Îi explic uneia și mi-o întoarce că ea crede in știință și că nimeni nu ar ucide un om care a făcut atâta carte ca ea.
    S-a înșelat. Nu a contat școala. Nici vârsta. Moartea nici nu a întrebat așa ceva.
  • rekk 24.03.2024 00:14
    Tatăl meu, ucis de două doze de otravă „sigură și eficientă” în 2021. Avea nevoie de nenorocitul de certificat verde ca să călătorească în străinătate pentru o problemă urgentă. Numai în genunchi nu l-am rugat să nu se vaccineze, dar până la urmă a făcut-o (punând-o pe mama să jure că, orice ar fi fost, nu avea să-mi spună niciodată). Am aflat de vaccin abia la doi ani după moartea lui, ceea ce a explicat, în cele din urmă, cele patru crize cardiace înfiorătoare pe care le-a făcut înainte să moară ca un câine într-un spital județean de provincie.

    Nu încerc nici să-l apăr și nici să-l scuz pe tata (care, totuși, n-a îndemnat pe nimeni să se vaccineze și nici n-a susținut niciodată că oamenii ar trebui obligați să-și facă nenorocitul de vaccin), dar pot să spun cu mâna pe inimă că și-a făcut răul ăsta (care s-a dovedit a fi ireparabil) din credința că „oamenii nu pot să fie atât de diabolici încât să-și otrăvească semenii cu bună-știință”. Ăsta a fost argumentul lui ori de câte ori îl rugam să nu care cumva să meargă la înțepare, nici măcar ca să poată să facă acea călătorie... pe care oricum n-a mai făcut-o.

    Acum merg la un mormânt dintr-un cimitir sinistru, fiindcă n-a fost timp să cumpăr un loc de veci într-unul mai decent, și mi se sfâșie sufletul gândindu-mă la criminalii care TRĂIESC liniștiți, profitând cu nerușinare de foloasele pe care le-au tras de pe urma grozăviilor făptuite. Știu că n-o să văd făcându-se pic de dreptate în viața asta, dar Dumnezeu nu doarme. Sper ca atunci când are să-i judece pe toți monștrii care și-au ucis semenii deliberat, cu sânge rece, să stea pe tronul dreptății, nu pe cel al milei. Amin.
  • danverab 24.03.2024 09:59
    Cum ar putea face cineva dreptate, dacă nici măcar familia nu deschide un dosar de urmărire, ori nu iese la tembeliziuni, ori pe undeva să amintească mereu și mereu despre genocidul bio-terorist care s-a întâmplat sub ochii noștri.?.
  • DANA Q ► danverab 25.03.2024 17:14
    Ignoranta se plateste scump.
  • Sabin G 24.03.2024 08:36
    “ Ziariștii-medici au uitat să scrie dacă era „cunoscut cu probleme cardiace” în plandemie se spunea condiții preexistente
  • Sabin G 24.03.2024 08:43
    “ Ziariștii-medici au uitat să scrie dacă era „cunoscut cu probleme cardiace” în plandemie se spunea condiții preexistente
  • Rusi 24.03.2024 14:59
    Oameni nevinovati mor din vina unor criminali care nici acum nu sunt anchetati pentru genocid.
  • rekk 24.03.2024 21:38
    La vremea la care a murit tata, spitalele erau încă „militarizate”. Nu aveai voie, ca aparținător, să treci de poartă. Stăteai pe trotuar și, din timp în timp, un individ pe care îl intitulaseră „asistent social” (!!) ieșea și îți spunea, în principiu, dacă bolnavul care te interesa mai era sau nu în viață. Într-o noapte, m-au sunat de la spital și mi-au spus că tata murise. A doua zi mi l-au dat ca pe un pachet și l-am dus la capela unei biserici, unde l-am privegheat până la ziua înmormântării. La vremea aceea nu știam că se vaccinase, așa că am refuzat autopsia, fiindcă mă înnebunea ideea ca bietul lui trup, care fusese atât de chinuit, să meargă și ciopârțit în groapă.

    După cum am mai spus, am deplină încredere că Dumnezeu o să-i ardă cu foc nestins pe cei care au comis crima asta odioasă. Tata a fost un om de o bunătate absolută (eu NU îi semăn, din păcate) și cred că sângele unuia ca el are și mai mare trecere în fața Domnului atunci când cere dreptate.
  • rekk 24.03.2024 21:39
    La vremea la care a murit tata, spitalele erau încă „militarizate”. Nu aveai voie, ca aparținător, să treci de poartă. Stăteai pe trotuar și, din timp în timp, un individ pe care îl intitulaseră „asistent social” (!!) ieșea și îți spunea, în principiu, dacă bolnavul care te interesa mai era sau nu în viață. Într-o noapte, m-au sunat de la spital și mi-au spus că tata murise. A doua zi mi l-au dat ca pe un pachet și l-am dus la capela unei biserici, unde l-am privegheat până la ziua înmormântării. La vremea aceea nu știam că se vaccinase, așa că am refuzat autopsia, fiindcă mă înnebunea ideea ca bietul lui trup, care fusese atât de chinuit, să meargă și ciopârțit în groapă.

    După cum am mai spus, am deplină încredere că Dumnezeu o să-i ardă cu foc nestins pe cei care au comis crima asta odioasă. Tata a fost un om de o bunătate absolută (eu NU îi semăn, din păcate) și cred că sângele unuia ca el are și mai mare trecere în fața Domnului atunci când cere dreptate.
Ultima oră

15:36

Gestul teatral al lui Duda și Al III-lea Război Mondial

15:30

Armata Română nu vrea să trimită sistemul Patriot către Ucraina

13:50

Interviul care a trecut neobservat în presă. Aleksandar Vucic: ”Europa va fi în război în cel mult trei sau patru luni. Ne verificăm stocurile de petrol, făină și zahăr”

13:33

Bombă pe scena politică din Franța! Macron ar putea activa articolul 16

12:21

România preia comanda NATO în Marea Mediterană

12:07

Istoria Neamului ale Țasta de la Vădastra (XV): "Copereți-o, fi a dlacu, copereți-o!" - Apariția chiloților în sat

12:06

Dan Bittman la ”Pe Drept Cuvânt”: Nu aveam de niciunele, dar nu renunțăm la visele noastre. Nu renunțăm la luptă - VIDEO

11:44

Ședință crucială în Coaliție. Reprezentanții PSD și PNL stabilesc data alegerilor prezidențiale

11:31

BBC: Locuitorii din Gaza sunt condamnați la ”o moarte lentă”: trăiesc între gunoaie, printre șerpi și câini vagabonzi

10:29

Moment amuzant între Vladimir Putin și Kim Jong Un: Nu s-au putut înțelege care să intre primul în limuzină

09:34

ȘOC ÎN RUGBY! Starul neozeelandez Connor Garden-Bachop a murit subit la 25 de ani

09:18

Moarte subită în comunitatea ortodoxă din Austria. Consilierul parohial Iacob Andreca a murit la numai 50 de ani

08:55

A apărut numărul 1 din acest an al revistei semestriale ”Brașovul și eroii neamului românesc”

08:41

Întrebarea zilei: Cînd și-a dat OK-ul SRI pentru angajarea lui Coldea în Albania?

23:15

Eroii care ne-au lăsat drept moștenire România încă sunt printre noi: veteranul de război Moș Nică Paiu, de 102 ani, despre luptele de la Cotul Donului: “Eram împușcat și la piept, și la mână. Și așa mergeam” - VIDEO