Moartea grăbită a unui campion de darts: Cristian Ungureanu a plecat la 54 de ani

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vicepreședintele Federației Române de Darts, Vlad Popa, și-a luat ieri „La Revedere” de la unul dintre campionii acestui sport, plecat prea grăbit dintre noi:

„Drum lin Cristian Ungureanu!

Maine (azi - n.n.) ne despartim de inca un prieten … Am cautat in arhiva si am gasit cateva poze de pe la concursurile de darts. In 2011 Cristi a facut parte din echipa nationala de darts a Romaniei! A fost prima participarea a tarii noastre la Campionatul Mondial WDF. Doamne, cat de mandru a fost Cristi ca a facut parte din echipa nationala. Intamplarea a facut sa intalnim in faza grupelor cele mai bune echipe din lume: Anglia si Olanda. Sunt momente istorice pentru darts-ul romanesc, pe care le-am trait impreuna cu Cristi. O veselie de om, mereu pus glume, iesea in evidenta cu bune si cu rele … avea o slabiciune pentru Karaoke si pentru a fi in centrul atentiei! Imi aduc aminte acel "Hey Jude” din limuzina de la Cluj, cantarea facuta pentru Tati Bar in fata la The Dubliner atunci cand castigam inca o liga de joi impreuna, cand a fumat in avion, zilele in care refuza intalnirile cu clientii pt inca un joc de darts cu Tzampoiu’ si cu Brebu’, plecarea in Bulgaria sau la campionatul european de fotbal din 2008 … amintiri frumoase traite alaturi de Cristi.

Dumnezeu sa te ierte Ungurene! Te-ai oprit la 54 (T18)” (articolul continuă după captura foto)

 

De asemenea, un prieten ziarist, Laurențiu Dan Ionescu, l-a evocat într-o postare:

„Cristi Ungureanu ... Ne-am petrecut impreună vacanțele, în taberele de la Navodari. Înca din școala generală. Apoi am devenit liceeni. Am rămas prieteni. Am dormit acasă, unul la celalat. La el, în Dorobanți, la mine, în Titan. Am fugit împreună de acasă, prin clasa a 9-a sau a 10-a. Am stat în Costinești toată vacanța de vară, cu 100 de lei. Blatiști. Ne căutau, tac-su, nea Ghiță și unchi-miu, Bebe, zi de zi. Dădeau anunțuri la Radio Vacanța ca să ne prezentăm la centrul UASCR. Noi dormeam în cimitir și în toboganul de la steaguri. A fost cea mai frumoasă vacanță. Era pe vremea lui Ceaușescu. A venit armata , facultatea și nu am mai ținut legătura. Ne-am revăzut acum mulți ani. Eu ziarist, el pe la Ambasada Americii. Nu s-a mai legat, dar a rămas în sufletul meu. Azi am aflat că s-a dus. Mi se pare că prea devreme. Eu il văd ca acum 40 de ani, puștiul blond, cu sacul de dormit in spate, care intreba, unde dormim in noaptea asta. Acum, tu o să dormi in cortul sfinților, eu, încă, în patul meu. Chiar dacă nu ne-am mai văzut de multă vreme, azi, când am aflat, s-a mai rupt o bucățică din mine.

Drum bun, Cristi! O să ne revedem într-o zi și o să bântuim, cu sacii de dormit în spate, prin toboganul din Costinești sau pe unde o să vrem noi...”

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
  • Coronoia 30.05.2023 21:01
    Remarc ca "prietenii" lui au mare grija sa nu care cumva sa mentioneze de la ce a murit campionu. Insira toti vorbe goale care sa sune frumos si virtuos si se prefac ca e perfect normal ca oamenii sa moara la 54 de ani.
  • Constantinescu Valentin-Ionut 30.05.2023 22:37
    condoleante
  • Nick Cohen 31.05.2023 06:04
    Cu ceva timp in urma , citisem ca s-ar fi facut o statistica . Cica majoritatea pro-Ukraina ar fi din rindurile ceor vaccinati , iar majoritatea pro-Rusia ar fi nevaccinati ! Sint tentat sa cred ca ar fi adevarata conexiunea dintre opinii . Toti lingaii americanilor , occidentului si Israelului sunt prosti de dau in gropi si s-au aliniat la vaccinare . Cei care au gindire critica , iau in considerare si motivele rusilor, nu s-au incolonat la vaccinare , deci clar au un nivel de inteligenta ridicat .
Ultima oră

00:15

29 martie: Sfântul Mucenic Marcu, episcopul Aretuselor și Chiril, diaconul

23:30

28 martie: Sfântul Cuvios Ilarion cel Nou, egumenul Pelechitului, Sf. Irodion, ucenicul Domnului și Sf. Ștefan Mărturisitorul, făcătorul de minuni

23:00

La Mănăstirea Paltin – Petru Vodă, maicile adună plante medicinale și le transformă în leacuri pentru lume. Cum puteți comanda - Reportaj VIDEO excepțional

21:50

A apărut revista „Familia Ortodoxă”, numărul din aprilie - Tema numărului: De ce suntem dezbinați? - FOTO

20:57

Internetul Corpurilor “va duce la dezvoltarea Internetului Creierelor” până în 2050 – studiu RAND Corporation, organizație strâns legată de Comisia Trilaterală – Apariția trans-omului: tehnologiile de augmentare umană

18:38

Certificatul de naștere pe hârtie va fi eliminat în Republica Moldova - se va întocmi doar în format electronic. Noi acte de identitate după model european, cu date biometrice

18:34

Războiul Nebunilor: O bandă de scăpați de la Săpoca încearcă să distrugă Lumea

18:00

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

17:55

NewsMoldova: Constructorii drumurilor Bucovinei mai au o speranță legitimă după ultimul termen din procesul cu Gheorghe Flutur: aceea că Înalta Curte va sancționa graba Curții de Apel Târgu Mureș

17:30

Loreta Popa, un om dedicat primei sale iubiri: CUVÂNTUL! Interviu ActiveNews cu promotoarea Muzeului Național al Literaturii Române: ”Fără acces la educație copiii noștri nu vor mai fi în stare nici să se semneze, dar să citească”

17:12

George Simion: Vom anunța “un bloc comun, democratic”, cu 30 de partide, pentru locale, pentru a bloca actuala coaliție - “Suntem în plină lovitură de stat”

16:54

Luminița Arhire: PUIUL VOPSIT GALBEN-ALBASTRU, CU TREI TRANDAFIRI PE TÂRTIȚĂ

16:00

Prot. Dr. Ioan Lisnic: Personalități marcante din sudul Basarabiei care au votat Unirea cu Patria Mamă-România

15:11

Noi dezvăluiri despre atentatul de la Moscova: Numărul victimelor ar putea fi mult mai mare decât cel anunțat oficial

14:45

Scholz îi face concurență lui Macron: ”Putin trebuie să-și retragă trupele din Ucraina”