Lăsați placa cu #corupția. Aplaudați-i pe medici

De Gabriel Popa  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vorbesc cu niște cunoștințe din sistemul sanitar. Cineva îmi povestește cum la UPU la un spital din Buzău medicii și asistenții primesc câte o singură mască pe zi. Și li se spune că, dacă masca a căzut pe jos, nu mai primesc a doua mască. În condițiile în care o mască este eficientă maxim o oră.

Din altă parte aud cum la secția ATI a unui spital mărișor întreaga secție primește câte 15 măști pe zi. Asta în condițiile în care ar exista totuși câteva zeci de mii de măști pe stocuri. Li se spune că „nu se știe ce se va întâmpla mai târziu.” Foarte bine, mai târziu, când nu va mai fi picior de medic prin spitale, măștile alea de pe stoc vor fi chiar folositoare.

Am auzit de curând o declarație la TV în care un medic povestea cum vecinii care „respectă cu strictețe regulile de igienă și distanțare socială” îi înștiințează că au vorbit deja cu președinții de asociație să se ia măsuri pentru ca medicii să nu mai locuiască în imobile cu ei, reprezentând surse de contaminare... Dar aceiași vecini le cer pe toate rețelele de socializare să meargă la moarte cu o mască uzată pe față.

Mai lăsați-ne cu poveștile cu #corupția și #incompetența. Asta e deja crimă, și nu e a medicilor. Să dai vina pe medic în condițiile astea că nu vrea să moară cu pieptul gol și cu mâinile goale... cât credeți că mai înghițim aceleași verzi și uscate?

Ar trebui să îi aplaudăm, în fiecare zi, pe oamenii ăștia care, chiar și în condițiile astea, unii dintre ei merg la luptă. Și noi stăm să-i facem corupți și infractori pe Facebook. Că asta e tot ce știm, e tot ce am învățat în 30 de ani de „post-comunism”. Să găsim „dușmani ai poporului” și să-i înfierăm cu stupidă mânie proletară.

Îmi tot sună în minte cântecelul ăla al Adei Milea. „Ceaușescu n-a murit. E în mine, e în tine...”
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • dttw 02.04.2020 23:05
    Din pacate nu e nimic de aplaudat, ci de plans situatia in sine. Ce fac medicii este de superapreciat daca pot sa zic asa, dar au devenit, cum se zice, carne de tun intr-o batalie inegala, batalie despre care unii stiau ca va incepe dar au tinut-o ascunsa pana in ultimul moment ptr ca, nu-I asa, trebuiau declansate "anticipatele mele". Ceea ce a facut individul din fruntea statului acum seamana extrem de mult cu ce a facut Stalin in 1941: desi avea informatii certe ca Germania va ataca URSS, a refuzat sa creada pana in ultimul minut acest lucru, bazandu-se pe faptul ca germanii sunt oameni de onoare si vor respecta pactul Ribentropp-Molotov. Cand nemtii au atacat, soldatii rusi erau trimisi sa lupte contra Panzerelor cu lopeti si baionete...asa si astia, desi stiau ca va urma urgia, I-a durut fix in cot, spitalele si medicii n-au primit nimic, nu au fost pregatiti caci, cum zicea plavanul, e doar o raceala, nu e panica, stati linistiti...
  • Rusi 03.04.2020 15:38
    Coruptia trebuie cautata la Cotroceni!
Ultima oră

12:18

Conferința interactivă ”Stop tratatului pandemic OMS: motivații medicale și juridice” la Cluj-Napoca. Invitați: Anca Nițulescu, Geanina Hagimă, Carmen Oțelea, Marina-Ioana Alexandru, Gabriel Marin, Elena Radu

11:59

Ptiu, drace! Joe Biden își face semnul Crucii la un miting pro-avort (VIDEO)

11:52

Presa nu mai ține pasul cu victoriie lui Trump

10:48

Gelu Voican Voiculescu și Petre Roman, la Parchetul General în dosarul Mineriadei. Ion Iliescu va fi audiat acasă

10:41

Politico: SUA au trimis în secret ATACMS cu rază lungă în Ucraina – iar Kievul le-a folosit

09:34

Inepția Zilei. Beatrice Mahler: Masca nu ne ajută la praful saharian. ”Este foarte fin”. Dar în cazul COVID, un virus invizibil, ne-a ajutat, nu?

09:01

”Războiul” antenelor 5G continuă în Brașov. Problema a ajuns în plenul Consiliului Local

08:48

Expoziție de lenjerie intimă, deschisă într-o biserică catolică din Veneția

23:00

Ilinca și George Simion au un băiețel. Soția liderului AUR a născut azi, 24 aprilie 2024 - ”Mulțumesc, m-ai făcut bogat: tată de băiat!”

22:45

25 aprilie: Sfântul Apostol și Evanghelist Marcu; Sfântul Cuvios Vasile de la Poiana Mărului

21:39

Vrancea: Un polițist de la Penitenciarul Focșani de 43 de ani, găsit fără suflare la pământ într-o benzinărie. Botoșani: Un apreciat artist s-a stins din viață ”fulgerător” la doar 40 de ani: AVC

20:35

Marian Dumitru: ANTI-ROMÂNISMUL CA PROIECT DE ȚARĂ: După Valeriu Gafencu, Mircea Vulcănescu și Octavian Goga, acum a venit și rândul lui Mircea Eliade să fie "anulat", la Radio France Internațional (RFI)

19:40

Încălzirea globală, următoarea mare înșelătorie

18:20

Eduard Dumitrache: Părintele Ciprian Mega, aseară la Moscova

17:35

”Praful Saharian” - ”Teoria Conspirației”: ”Scoateți magneții. Puneți întrebări!” De ce autoritățile nu oferă nici o explicație despre compușii particulelor de pe cuprinsul României? Au murit ”experții” DSP? VIDEO