În aprilie 2020, judecătorul Aurelian Murgoci critica Ministerul Justiției și CSM pentru gestionarea crizei COVID. Acum este mort, la 38 de ani. AVC

De Andrei Nicolae  /  

Foto-captură MainNews

Foto-captură MainNews

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Recent răposatul (la 38 de ani) judecător Aurelian Murgoci de la Curtea de Apel era foarte speriat de covid. Voia ședințe de judecată prin videoconferință, ca să nu se îmbolnăvească”, a semnalat Marius Mioc în spațiul public.

În aprilie 2020, fostul președinte al Judecătoriei Sectorului 5 critica Ministerul Justiției și CSM pentru gestionarea crizei COVID-19, după cum scria site-ul MainNews.

Murgoci afirma intransingent: „Dacă ne ambiționăm să judecăm, putem provoca decesul unor oameni nevinovați”, titra site-ul citat.

„Părerea mea este că la nivelul celor care au decis ce cauze trebuie judecate nu s-a înțeles exact că infecția cu noul coronavirus nu este o simplă gripă, ci o boală care poate provoca daune ireversibile sau chiar decesul. Este adevărat, menirea noastră, ca judecători, este aceea de a judeca, de a face dreptate. Dar trăim vremuri fără precedent, în care, dacă ne ambiționăm să judecăm, putem provoca decesul unor oameni nevinovați”, afirma judecătorul.

Astăzi este mort. AVC.

Vedeți și Morți subite în magistratură: Procurorul Pavel Palcu a murit la 70 de ani, după un AVC făcut în decembrie. Fostul procuror Doru-Viorel Ursu, mort subit la 71 de ani. Avocatul Dumitru Rădescu, fost judecător, mort la numai 58 de ani


Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

PREȘEDINTELE IRANULUI UCIS. ȘTIREA ȘI VIDEO ÎN DIRECT DIN ZONĂ:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (16)
 • radu office 17.04.2024 19:28
  principalu'i important ca nu a murit de guvid.
 • event201 17.04.2024 21:15
  Pai nu a spus tovarasu' Gheorghita de atatea ori? "Sigur si eficient"!! Atat de sigur ca si moartea!! (si eficient tot la fel)
 • Constantinescu Valentin-Ionut 17.04.2024 19:47
  condoleante
 • Mircea Dragan 17.04.2024 20:54
  Dacă ne ambiționăm să judecăm, putem provoca decesul unor oameni nevinovați”
  Nu prostule nu trebuia sa te ambitionezi ci sa-ti faci munca ptr care esti platit de societate.
  Toti din justitie cu mici exceptii ati tacut ca cacatii in iarba.'
  Dumnezeu nu bate cu parul.
  Inca un dxxx mort cu 3 doze facute.
 • Coronoia 17.04.2024 21:10
  Ca bine zici. Ca judecator trebuia sa ....judece si apere dreptatea nu sa dardaie ca gelatina de frica unei raceli. Acuma nu trebuie sa se mai teama de raceli, sf vaxx il protejeaza pe sub pamant.
 • event201 17.04.2024 21:14
  Va adresati pe un site de stiri unui om care a murit?! Credeti ca va invia ca sa citeasca?...
 • eu-noi ► event201 18.04.2024 03:05
  ...pai aici este intelepciunea: nu a murit; sufletul nu moare; doar fizic este "out-of-game"... Deci, el poate citi, vreo 40 de zile
 • event201 ► eu-noi 18.04.2024 12:52
  OK. Va rog sa indicati locul din Biblie unde scrie asta, ca sufletul mai sta 40 de zile. Eu am citit in Vechiul Testament ca nu este ingaduit sa vorbim cu mortii si nici sa chemam duhurile lor (oricum nu cei morti vor raspunde ci demoni care vor lua chipul celor morti; mortilor nu le este ingaduit sa comunice cu cei vii).
 • Cronicar Ortodox ► event201 18.04.2024 14:45
  Fără a intra în detalii tehnice, prea multe, cu prozeliții lui Cornilescu, vă informez că în Dreapta Credință (ortodoxia) Biblia nu poate fi interpretată corect de orice persoană, mai ales fără studii teologice.

  Biserica Ortodoxă are o poziție clară, bazată pe trăire, nu argumentativă.

  Reinventăm apa caldă?
 • event201 ► Cronicar Ortodox 18.04.2024 17:10
  Vreti sa spuneti ca dreapta credinta nu se bazeaza pe Biblie, pe care, mai mult, nu o pot intelege decat cei "initiati" in teologie?! Wow!!
 • radu office ► event201 19.04.2024 21:58
  da.dreapta credinta sta in NOUL TESTAMENT...si iarasi da,Biblia este studiata in vechime de adevarate institute si inca,chiar si dupa atat studiu,tot mai are intelesuri si semnificatii nedeplin intelese.
 • event201 ► radu office 27.04.2024 22:02
  In concluzie, ma puteti lamuri raspunzandu-mi la intrebarea mea initiala (unde anume in Biblie este scris de cele 40 de zile)? Sau macar apelati la cineva care reuseste sa indice locul din Biblie unde scrie, poate cineva care a studiat la institute teologice... etc.
  Pana la urma am ridicat o intrebare care ramane fara raspuns. Mi s-a spus despre pozitia clara a bisericii ortodoxe (de fapt un cult ca si altele) si/sau de eventualul fundament al ortodoxiei (desi ma tem ca nu este singurul) si anume Noul Testament - cu sublinierea faptului ca unii studiaza Biblia la institute teologice etc.
  Ar trebui sa credem Biblia? (citind-o) Sau ar trebui sa credem ce ne spun unii cu studii (oameni ca si noi) sau sa credem unele culte (ortodoxe, protestante etc.)?
  Eu nu am gasit scris in Biblie nimic despre plecarea sufletului unui decedat dupa 40 de zile! Plus exista marturii care dovedesc ca sufletul pleaca IMEDIAT: unii pleaca insotiti de ingeri, iar altii... insotiti de demoni.
 • event201 ► radu office 29.04.2024 13:28
  Va rog sa nu va suparati pe mine insa exact ce ati scris dvs. a fost motivul pentru care am si plecat de la ortodoxie!! Omul de rand nu trebuie sa citeasca Biblia, chipurile ca sa nu se rataceasca (?!), si nu-i ramane decat sa creada pe cuvant pe altii, preoti etc. Din pacate preotii nu prea raspund oamenilor, nu explica Biblia, ofera raspunsuri de multe ori evazive (se vede si aici la comentarii: eu intreb ceva si mi se raspunde altceva) si uite asa omul ajunge sa creada in invataturi omenesti, traditii, chiar si superstitii (astea fiind pagane de fapt) si tot felul de lucruri care nu au legatura cu Biblia si cu credinta reala. Nu stiu de ce preotii nu explica Biblia, daca ei tot sunt mai luminati si au studiat diferite institute teologice si seminarii... Teoretic au studiat tocmai ca sa explice!...
 • event201 17.04.2024 21:13
  Nu inteleg expresia "traim vremuri fara precedent", folosita de stimabil. In ce sens fara precedent? Gripe au mai fost (si vor mai fi!), pandemii au mai fost (si astea vor mai fi). In 2005 a fost la fel "sfarsitul lumii", apoi in 2009 la fel (stateau la coada sa se vaccineze multi si atunci; a urmat un val de cancere in 2012+). Asadar care ar fi de fapt vremurile "fara precedent"? Sau se referea la inchizitie si restrictii absurde cumva? (nu as crede)
 • Sabin G 17.04.2024 21:42
  Asta nu avea nici chef de munca
 • Eori 19.04.2024 19:53
  Nu Vă Vaccinați Anti Covid Deoarece Veți Muri Din Cauza Vaccin-ului Anti Covid:

  https://m.youtube.com/watch?si=Nr3vmcK6p2K9QuTw&v=n6rU75siD-o&feature=youtu.be

  https://m.youtube.com/watch?si=2OpVlxfS96oZOg5I&v=Avv0fek2UVA&feature=youtu.be


  Trimiteți Mai Departe Aceste Informații Pentru A Ajunge La Cât Mai Multă Lume.
 1. Premierul Slovaciei a fost împușcat de un progresist - transportat de urgență la spital - FOTO/VIDEO. Robert Fico s-a exprimat adeseori împotriva Ucrainei lui Zelenski și a războiului susținut de NATO și a respins Tratatul OMS și ”Circul Covid”. UPDATE

 2. Filmul lui Ciprian Mega, apărat cu năduf de NEPOMENITORI, schismaticii anti-BOR. Ce cred simplii ortodocși: Filmul este o interferență a zonelor demonice. Un preot nu ar trebui să fie regizor. Trebuie să aleagă: Dumnezeu sau Mamona?

 3. Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (I) - Accelerarea Agendei 2030

 4. Politicianul german homosexual Martin Neumaier s-a filmat cum linge toaletele publice și se unge cu fecale pe față - VIDEO Bizar

 5. Parlamentarii germani propun ca dronele rusești să fie doborâte de pe teritoriul României

 6. Eurovision câștigat de o ARĂTARE într-un nou afront homosexualist asupra muzicii și bunului simț

 7. Artistul ieromonah Savatie Baștovoi despre cei ”21 de rabini”: ”Nu filmul, ci CARTEA este forma cea mai potrivită de predică”

 8. Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (II) - Starea de urgență planetară

 9. Marea minciună a lui Antihrist, dezvăluită: Francmasoneria, "religia mondială unică" - O opinie catolică (VIDEO)

 10. Președintele Iranului ar fi murit! - ACTUALIZARE din presa iraniană. Israelul susține că a fost un asasinat. MOSSAD? Elicopterul în care se afla Ebrahim Raisi s-a prăbușit în cursul zilei - VIDEO / ULTIMA FOTOGRAFIE OFICIALĂ

Ultima oră

20:29

Fostul director al CDC: “Este timpul să recunoaștem efectele secundare semnificative ale vaccinurilor Covid-19”

20:00

A apărut o lucrare unică: ISTORIA MIȘCĂRII LEGIONARE. 20 mai și 10 decembrie 1922 și 24 iunie 1927 în Istoria României

19:59

România, aproape de colapsul demografic: În 2022, din țara noastră au plecat peste 200.000 de persoane și aproape 19.000 de copii sub 15 ani

19:10

Profesorul Gheorghe Buzatu și Permanențele Istoriei. In Memoriam Gheorghe Buzatu (6 iunie 1939 – 20 mai 2013)

18:30

Pr. Ioan Istrati: ÎNALTUL PIMEN. 4 ani de la adormire (25 august 1929 - 20 mai 2020)

17:56

Ayatollahul Iranului, Ali Khamenei, amenință: “Dacă avem și cea mai mică dovadă că Israelul a fost implicat, vom reacționa dincolo de orice imaginație” - VIDEO

17:30

Ion Cristoiu înainte de alegerile din 20 mai 1990: Ion Iliescu vs Piața Universității și visul lui Gorbaciov: confirmarea Puterii comuniste prin intermediul alegerilor libere. România ar fi astfel un caz unic în lume. ISTORIA POST-DECEMBRISTĂ

16:56

Ortacul tot ortac! Miron Cozma, audiat la Parchetul General în dosarul Mineriadei, l-a îmbrâncit pe liderul Asociației Victimelor Mineriadelor, Viorel Ene: “Vezi că te bat”

15:38

Adrian Onciu: Drumul anevoios către negocieri de pace

15:00

George Simion, de Ziua Familiei: ”Să ne amintim că Referendumul pentru Familie din 2018 a fost SABOTAT de întreaga clasă politică: de la „tradiționalii” de la PSD, la cei PNL, la USR-PMP și Klaus Iohannis”

13:58

Azi i-a expirat Mandatul: Mai este legitim Zelenski?

13:43

Momentul când trupul neînsuflețit al președintelui iranian a fost recuperat de salvatori - VIDEO

13:35

Incendiu la Parchetul Vaslui. O angajată ar fi dat foc unor acte și ar fi încercat să se sinucidă

12:40

Cinci zile de doliu național în Iran. Prim-vicepreședintele Mokhber, desemnat președinte interimar

12:10

"Nu am fost noi". Israelul anunță că nu a fost implicat în moartea președintelui iranian