În Japonia a avut loc o conferință de presă majoră despre procesele în care mai multe victime solicită despăgubiri pentru vătămările grave în urma vaccinării COVID-19 – VIDEO

De Iustina Filimon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Săptămâna trecută a avut loc în Japonia cea mai amplă conferință de presă organizată până acum cu participarea principalelor instituții media cu privire la daunele asupra sănătății cauzate de „vaccinurile” Covid, relatează naturalnews.com.  

În primul video se vede o scurtă secvență din conferința de presă, în cadrul căreia a fost introdus un proces colectiv. Japonia are un program de compensare prin care victimele vaccinului COVID-19 pot primi despăgubiri pentru ceea ce li s-a întâmplat.

Potrivit subtitrării în engleză, tinerii care sunt singuri și trăiesc singuri pot primi doar câteva sute de mii de yeni drept compensație, sumă care pentru cei vătămați și debilitați grav nu este suficientă pentru a fi susținuți pe tot parcursul vieții.

În schimb, persoanele în vârstă care nu au alte persoane care să-i întrețină au dreptul în mod automat – în conformitate cu legile japoneze pentru compensarea vătămărilor cauzate de vaccin – să primească o compensație de 44,2 milioane de yeni, „ceea ce pare excesiv de disproporționat în comparație” cu compensația pentru persoanele mai tinere.

Scopul acțiunii colective este de a se asigura că tinerii și persoanele singure primesc, de asemenea, compensațiile de care beneficiază persoanele în vârstă pentru leziunile cauzate de vaccin, în urma căruia au rămas debilitați sau paralizați.

Al doilea video de mai jos prezintă o altă mărturie în conferința de presă. În video sunt în principal membri ai familiilor victimelor, care vorbesc îndurerați despre ce s-a întâmplat cu cei dragi după ce au ascultat de autorități și s-au inoculat pentru a „opri răspândirea”.

„Daunele cauzate de vaccin nu sunt deloc dezvăluite publicului”, afirmă persoana din video. „Informațiile nu sunt diseminate. Ei fac ca daunele cauzate de noul vaccin Covid să pară mai mici sau le ignoră cu totul. Oamenii mor, iar realitatea cu privire la ceea ce se întâmplă este ascunsă. Au dispărut oameni. Există oameni în prezent care suferă de efecte secundare și leziuni, dar abia este difuzată povestea lor de mass-media sau nu este difuzată deloc".


Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, dialog cu Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, monahul Filotheu Bălan și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Sfintelor Paști:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
 • Coronoia 23.04.2024 23:50
  Oile tot oi.
  In loc sa ceara pedepsirea celor care i-au mintit, ei cer bani. Nu-i cer de la pharma, nu de la eroii in halate albe, nu de la puliticieni pe persoana fizica, nu de la kill gates. Nuuuuu, ci de la contribuabil. Sa arunce contribuabilul cu bani in ei ca in lautari, pentru ca dupa parerea lor prostia, superficialitatea si egoismul merita rasplatite.
  Daca nu le convine nivelul prezent al recompensei pentru prostie, exista optiunea sa se lase eutanasiati, pe model canadian.
 • Rusi 24.04.2024 17:37
  Pentru asasinii care i-au determinat sa se vaccineze nu cer bagarea lor in puscarie? Ciudata mentalitate.
 1. Manuela Hărăbor spulberă filmul lui Ciprian Mega, ”21 de rubini”: ”O mizerie neo-marxistă. Mă întreb de ce nu apare în film cel care a tăiat și a spânzurat în ultimii ani în interiorul BOR-ului și care încă nu a fost înlăturat, respectiv Vasile Bănescu”

 2. Premierul Slovaciei a fost împușcat de un progresist - transportat de urgență la spital - FOTO/VIDEO. Robert Fico s-a exprimat adeseori împotriva Ucrainei lui Zelenski și a războiului susținut de NATO și a respins Tratatul OMS și ”Circul Covid”. UPDATE

 3. Pr. Călin Sămărghițan: ”21 de rubini” al lui Ciprian Mega

 4. Filmul lui Ciprian Mega, apărat cu năduf de NEPOMENITORI, schismaticii anti-BOR. Ce cred simplii ortodocși: Filmul este o interferență a zonelor demonice. Un preot nu ar trebui să fie regizor. Trebuie să aleagă: Dumnezeu sau Mamona?

 5. Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (I) - Accelerarea Agendei 2030

 6. Scandal monstru la Eurovision. Reprezentanta ”non-binară” a Irlandei a făcut un show satanist care i-a pus pe fugă chiar și pe fani

 7. Cel mai controversat și discutat film al momentului: 21 DE RUBINI - VIDEO INTEGRAL

 8. Elena Dulgheru: ”21 de rubini” - tabloul social este dominat de nedreptate, din care cu greu se străvede o firidă de speranță și de har izbăvitor

 9. Parlamentarii germani propun ca dronele rusești să fie doborâte de pe teritoriul României

 10. Politicianul german homosexual Martin Neumaier s-a filmat cum linge toaletele publice și se unge cu fecale pe față - VIDEO Bizar

Ultima oră

23:03

Un palestinian creștin-ortodox oferă detalii despre calvarul pe care îl îndură creștinii din Gaza - “Există o intenție clară de anihilare a poporului palestinian” - VIDEO

22:33

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, dialog cu Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, monahul Filotheu Bălan și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Sfintelor Paști, semnificația sărbătorii Învierii, manifestările lui Hristos cel Înviat – VIDEO LIVE

22:19

DNA, primele precizări despre dosarul care l-ar viza pe Nicușor Dan. Reacția primarului Capitalei

21:02

Scrisoare spre știința prim-ministrului Marcel Ciolacu și către ministra Învățământului Ligia Deca - Despre rectorul plagiator Dan Marcel Iliescu de la Universitatea Ovidius din Constanța

20:32

Focuri de armă la granița României cu Ucraina: Un bărbat care încerca să treacă ilegal granița către România a fost împușcat în cap

19:38

Dr. Ana Mihalcea prezintă o descoperire a doctoriței Geanina Hagimă: Un document oficial al SUA - “Armele biologice reprezentate de bacterii modificate genetic producătoare de amiloid pot explica cheagurile imense” la injectați

17:35

Cum se simte Florin Piersic. Ce mesaj a transmis marele actor prin medici - “O să spună lucrurile pe care nu le-a spus până acum”

15:45

Vladimir Putin susține că Rusia nu a refuzat niciodată să negocieze cu Ucraina: ”Au aruncat acordurile noastre la coșul de gunoi”

14:57

De ce un Guvern Mondial ar fi Sfârșitul Lumii

14:25

Parteneriat Opoziția: Dincolo de aparențe – conflictul din Ucraina

13:18

Președintele Slovaciei: Robert Fico a scăpat de moarte "la mustață"

12:42

Declarația comună a președinților Federației Ruse și Republicii Populare Chineze

10:37

Proprietarii de vehicule electrice spun că mașinile lor îi îmbolnăvesc - o șoferiță susține că Tesla i-a provocat sângerări nazale, dureri corporale și căderea părului

10:21

Caravana Patrioți în Europa, organizată de AUR pentru prezentarea candidaților la alegerile din 9 iunie, a ajuns, joi, în Alba Iulia

09:14

Israelul anunță că trimite trupe suplimentare în Rafah și intensifică operațiunile militare