Franța: Opoziția față de “vaccinurile” ARNm, infracțiune care ar putea fi pedepsită cu până la 3 ani închisoare și 45.000 de euro amendă - Fascism medical în ascensiune

De Irina Bazon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Guvernul francez ar fi adoptat o lege prin care oamenii care refuză să se injecteze cu „vaccinurile” mARN ar putea fi amendați sau băgați în închisoare.

În Franța, opoziția față de injecțiile mRNA-LNP (nanoparticule lipidice) ar putea fi considerată o „aberație sectantă”. Încălcările ar atrage o pedeapsă constând într-o amendă de 45.000 de euro și până la trei ani închisoare.

„Nu va fi tolerată nicio critică la adresa tratamentelor terapeutice care vor fi recomandate sau impuse obligatoriu de către stat. Orice persoană care îndrăznește să critice în mod deschis aceste terapii va fi pasibilă de plata de amenzi și de închisoare”, a scris dr. Kat Lindley pe Twitter.

Potrivit InfoWars, cunoscută sub numele de Articolul 4, legea extrem de iliberală interzice rezidenților și cetățenilor să spună ceva negativ despre tratamentele „terapeutice” precum „vaccinurile” cu ARNm, care sunt fie obligatorii, fie doar recomandate de guvernul francez.

„Deja sunt vizați medici renumiți, pe care acest articol îi va reduce la tăcere. Franța devine totalitară. Macron și ai săi sunt adepții FEM (Forumul Economic Mondial) și ai politicilor globaliste. Este o catastrofă pentru o țară în care majoritatea cetățenilor nu mai apleacă urechea la propaganda vaccinurilor. Urmează tulburări sociale în viitor”, a comentat un cont francez pe X numit Annie Arnaud.

Fascismul medical în ascensiune

Faptul că există politicieni care susțin acest tip de fascism medical este îngrijorător.

Potrivit The Naked Emperor, biologul Annelise Bocquet a reacționat postând pe Twitter: „Prietenilor și colegilor mei internaționali: Astăzi a fost adoptată o lege în Franța care descrie orice opoziție față de injecțiile ARNm-LNP ca fiind o «aberație sectantă». Se pedepsește cu până la trei ani de închisoare și 45.000 de euro amendă”.

Susținătorii legii argumentează că ea combate „dezinformarea periculoasă”, dar partidele de opoziție spun că pune în pericol medicina complementară și amenință avertizorii.

Inițial, proiectul a eșuat când Articolul 4 a fost șters, ceea ce a stârnit acuzații din partea majorității că are loc o „alianță împotriva științei”. Dar, printr-o manevră, guvernul a reintrodus Articolul 4 folosind o normă parlamentară obscură care permite o „a doua consultare” la cererea executivului. Versiunea ușor reformulată a fost adoptată cu 151 voturi pentru și 73 împotrivă, fără dezbateri.

Oponenții critică măsura ca fiind o subminare a libertății. Florian Philippot de la partidul Patrioții a descris Articolul 4 ca fiind un „amendament Pfizer” impus de interesele corporatiste. Un observator a descris legea ca fiind „prefascism flagrant” menit să „pedepsească, să disciplineze, să constrângă”.

Proiectul de lege modificat revine acum la Senat, unde cei care nu sunt de acord se pot opune în continuare, dar administrația are metode prin care să-i învingă. Justificarea pentru noua lege includea avertismente potrivit cărora „vine următoarea pandemie”. Criticii spun că legea folosește sănătatea publică ca pretext pentru a suprima disidența.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (14)
 • georg xanthu 21.02.2024 19:09
  asa ne trebuie,dacä stim ce se va intimpla si nu facem nimic.Guvernele devin obraznice,ne spune in fatä ce i de fäcut si noi nu facem nimic,MERITÄM ASTA.
 • Christinne Radu 21.02.2024 21:29
  https://www.radar.gaysagainstgroomers.com/post/camp-or-cult-the-rise-of-groomer-youth-retreats-and-adolescent-radicalization
 • DanielaBMED 21.02.2024 21:29
  Deocamdată România este o țară mai liberă decât Franța.
  Iar in Franța libertatea, democrația, au murit. Și prin Australia, Austria, SUA, bate vânt de dictatură. Cum vom scăpa noi ? - asta e întrebarea.
 • Christinne Radu 21.02.2024 21:29
  https://henrymakow.com/2024/02/catherine-austin-fitts--bankst.html
 • Vasile Pdure 21.02.2024 22:01
  La noi nu se va putea întâmpla una ca asta. Doamna Gianina Hagima luptă pentru adevăr. Cineva spunea despre un tribunal asemănător celui de la Nürnberg.
 • Mircea Dragan 21.02.2024 22:20
  Aia de au crezut in ''stiinta'' sunt ori la 2 metri sub pamant, ori fac coada pe la doctori.
  Oricum pana in 2025 vor fi cu totii amintiri. Adevarate vise urate.
  Ce caractere de rahat au putut avea.
 • DanielaBMED 22.02.2024 11:02
  Nu toți au caractere "de rahat", cum ziceți. Un om poate să se păcălească în viață fără a fi lipsit de caracter. Sunt lucruri diferite. Pare că vă bucurați că cei ce s-au păcălit și s-au injectat se vor îmbolnăvi sau vor muri. Atunci, dvs. ce fel de caracter aveți dacă vă bucurați de răul altuia ? Eu nu m-am vaxinat , dar asta nu trebuie să mă determine să disprețuiesc pe cei ce au făcut -o. NU TOȚI au fost disprețuitori sau rautaciosi cu nevaxinatii.
  Și chiar de ar fi așa, a răspunde răului cu rău este necreștinește. Dacă tot vorbim despre CARACTER, atunci să ne străduim să îl avem NOI, până la a vorbi despre alții.
  Că au greșit, da, dar asta e altceva.
  Gânduri bune !!!
 • Floros ► DanielaBMED 23.02.2024 12:25
  Toate până să mă oblige.... Ferească Dumnezeu.
 • Mircea Dragan ► DanielaBMED 25.02.2024 14:33
  Te inseli. Au caractere de rahat. Dupa ce s-au injectat ca prostii cu nu se stie ce au inceput sa faca presiuni sa ne injectam toti dand apa la moara guvernului care a luat masuri de segregare impotriva noastra. Sper sa crape toti. Repejor. Sunt gunoaie de ''oameni;;.
  ''Și chiar de ar fi așa, a răspunde răului cu rău este necreștinește.'' Serios? Si ce ar trebui sa facem? Rahatii injectati au atentat la viata noastra! Sa-i felicitam?
  '' NU TOȚI au fost disprețuitori sau rautaciosi cu nevaxinatii.'' Perfect adevarat dar nici nu au luat atitudine sa isi apere aproapele. Cum s-ar spune ''li s-a rupt''.
 • INJECTIA FINALA 22.02.2024 05:19
  Vine și la noi , puțină răbdare ...
 • NDorin 22.02.2024 08:06
  Sunt toți haini și goi, fără de Dumnezeu! Cadavre încă mișcătoare sau cum spunea Eminescu "morți cu ochii vii"! Cadavrele văd pe ceilalți raportandu-se la ei...tot cadavre...eventual bucăți de carne cu nevoi! Sufletele îi văd pe ceilalți raportandu-se tot la ele, îi văd pe ceilalți tot suflete ... bucăți de la Dumnezeu!
 • dejuan 22.02.2024 14:43
  https://t.me/s/covidbc
  https://t.me/s/covidvaccineadversereactions
  https://t.me/s/covid19vaccinevictims
  https://t.me/s/diedsuddenlyworldwide
  https://t.me/s/mrn_death/
  https://t.me/s/DrJohnB
  https://t.me/s/stop5gromania
 • Floreas 22.02.2024 15:54
  ' Franța: Opoziția față de “vaccinurile” ARNm, infracțiune care ar putea fi pedepsită cu până la 3 ani închisoare și 45.000 de euro amendă - Fascism medical în ascensiune '
  Nici fascistii n-au avut asemenea legi!
  Macroul francez se dovedeste un catelandru fidel al diavolului Schwab de la WEF.
 • Floros 23.02.2024 12:24
  Să-i ferească Dumnezeu să mă oblige.......
Ultima oră

20:20

CJ Hopkins: Miliția Gândirii, în acțiune - Congresul pentru Palestina, organizat la Berlin, epicentrul “democrației” europeane, a fost suprimat de ”Poliția pentru Combaterea Urii!”

19:30

Un profesor le scrie colegilor săi de la liceul George Barițiu din Baia Mare: Rușine, Domnilor Profesori! Scuipați-vă de trei ori pe zi. Dați-vă pumni! Dați-vă cu capul de pereți, doar s-o îndura Dumnezeu să vă dea un grăunte de minte. PENTRU VLAD ȚĂRANU!

18:26

Doliu în lumea muzicii de petrecere: S-a stins din viață Adriana Avramovici, supranumită “Piranda de la Timișoara”

17:41

Eșec?! Nici vorbă: Atacul Iranului este un Semn că s-a schimbat Lumea!

16:52

Sydney: Episcop, cunoscut pentru poziția fermă împotriva vaccinurilor Covid, a fost atacat cu cuțitul în timpul unei slujbe. Incidentul vine după ce sâmbătă a avut loc un alt atac violent cu cuțitul, în care au fost ucise șase persoane - VIDEO

15:55

Valerian Stan: De când sunt încârdășite la guvernare, PSD și PNL s-au dovedit pasive în mod premeditat în a aduce în țară fugarii condamnați pentru fapte grave de corupție

15:22

Sfidarea românilor la Carei. Primarul udemerist Kovacs menține inscripția cu strofa din imnul Ungariei în fața primăriei

14:21

Johnson & Johnson continuă să lanseze pe piață produse cu impact nociv asupra sănătății copiilor. După pudra de talc cancerigenă și după șamponul de păr pentru bebeluși contaminat cu azbest, a lansat siropul mortal, pentru piața din Africa

14:00

Mărturia celebrului medic cardiolog Aseem Malhotra, fost vaccinist, ștearsă de YouTube: Tatăl meu a murit în urma unui atac de cord pentru că AMBULANȚELE ÎNTÂRZIAU DELIBERAT în astfel de cazuri. Testimony delivered in the Helsinski District Court - ENG

13:20

Cutremur în lumea interlopă: Costel Corduneanu, zis Ștefan cel Mare al Moldovei, s-a stins din viață la numai 54 de ani

13:00

Capturile Conspiraționiste ale Zilei. Lemne de foc doar pentru dulăi

12:30

Zoe Dantes: Când te întorci din morți!

11:20

”Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte”. Israelul promite să se răzbune după atacul Iranului

11:05

Dronele iraniene lansate sâmbătă seara au fost doborâte și de avioanele Typhoon staționate în România

09:30

Sute de mii de japonezi au ieșit în stradă împotriva Tratatului OMS privind pandemiile - VIDEO