Fostul director al CDC: “Este timpul să recunoaștem efectele secundare semnificative ale vaccinurilor Covid-19”

De Irina Bazon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Robert Redfield, fost director al Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) din SUA, a declarat săptămâna trecută că mulți oficiali care au încercat să avertizeze publicul cu privire la potențialele probleme legate de vaccinurile Covid-19 au fost presați să tacă și că este timpul să se recunoască faptul că au existat efecte secundare „semnificative” care i-au îmbolnăvit pe oameni.

Dr. Redfield a făcut aceste declarații într-un interviu din 16 mai oferit lui Chris Cuomo de la NewsNation, în timpul căruia a deplâns pierderea încrederii populației în agențiile de sănătate publică din cauza lipsei de transparență în ceea ce privește vaccinurile, despre care a spus că i-au făcut pe unii oameni „foarte bolnavi”.

„Aceia dintre noi care au încercat să atragă atenția că ar putea exista efecte secundare semnificative ale vaccinurilor... am fost anulați, pentru că nimeni nu a vrut să vorbească despre posibilitatea să existe o problemă legată de vaccinuri, întrucât le era teamă că asta i-ar determina pe oamenii să nu se mai vaccineze”, a spus dr. Redfield, citat de Epoch Times

În calitatea sa de șef al CDC, dr. Redfield a participat la Operațiunea „viteza luminii” lansată în timpul administrației Trump, un proiect constând în intensificarea dezvoltării vaccinului Covid-19 în timpul pandemiei, când se știau puține despre virus.

În interviul pentru NewsNation, dr. Redfield a spus că, în ciuda „beneficiilor” lor, dezavantajele acestor vaccinuri trebuie să fie subiectul unor discuții deschise.

„Am un număr de oameni care sunt foarte bolnavi și nu au avut niciodată Covid, dar sunt bolnavi din cauza vaccinului. Și trebuie pur și simplu să recunoaștem asta”, a subliniat el.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
 • Wolf Edmond 20.05.2024 21:31
  Apă de ploaie.
  Atâta timp cât sunt susținute „beneficiile” vaccinării cu tehnologia mARN, recunoașterea unor „efecte secundare semnificative”, nu anulează pericolul vaccinării forțate mai ales că unii legiuitori ieoropeni au statuat, dacă nu mă înșel, că vaccinurile nu mai este nevoie să fie cercetate și testate 5-10 ani. Ajung 100 de zile.
  E ca și cum ai da cu bomba atomică în cazarma de la marginea orașului și după aceea recunoști că au fost și niște victime colaterale. Un fleac; câteva zeci de mii de civili uciși. Important este însă că întreaga bază miltară care avea 5000 de soldați a fost rasă de pe fața pământului.
  Deștept individul.
 • Tic 20.05.2024 23:50
  Ce nenorocit!
 • Aljones 21.05.2024 00:31
  Ce baiat bun e asta . Dar de ce Nu a recunoscut inainte Sa le arunce pe piata? Dupa Ce omoara oameni isi cere el scuze spasit asa. Nici el sa nu uite ca nimeni, Dar nimeni nu pleaca din lumea asta cu datoriile neplatite. Asta e lege decand lumea .
Ultima oră

00:00

A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

23:25

În ziua de Înălțarea Domnului, bucureștenii s-au rugat în Piața Universității pentru victimele mineriadelor și eroii neamului

23:01

Cel mai rapid windsurfer din Marea Britanie, Farrel O'Shea, a murit subit în urma unui stop cardiac, la scurt timp după ce a doborât un alt record de viteză

22:34

Merck a folosit un adjuvant pe bază de aluminiu foarte puternic în studiile clinice pentru vaccinul Gardasil HPV, fără a informa participanții

21:30

Zoe Dantes: Bucurați-vă! Hristos se înalță!

20:03

New York-ul lansează tehnologia de identificare digitală mobilă, în urma adoptării noii legi privind ID-ul digital online – smartphone-urile devin portofele digitale, care stochează cărți de credit, documente de identitate și chiar cheile mașinii

18:54

George Simion și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale - “Am supraviețuit primei confruntări, avem noi corpuri de armată cu care atacăm bandiții Sistemului. Următoarea bătălie este pe 15 septembrie!”

17:04

După eșecul de la europarlamentare, Germania lasă Ucraina cu ochii în soare: Scholz nu mai trimite sistem Patriot

16:15

Luminița Arhire: DESPRE STABILITATE ȘI ALTE ALEA

15:39

Comandor (r) Ștefan Popa: EROISMUL IUBIRII ȘI AL JERTFEI DEPLINE

14:45

G7 va acorda 50 de miliarde de dolari pentru Ucraina din activele înghețate ale Rusiei

13:58

Adrian Onciu: Liderii de sacrificiu din G7 contabilizează pagubele ”propagandei rusești”

12:33

Sorin Roșca Stănescu: Marcel Ciolacu sau succesul cu picioare de lut

12:25

Controlul informațiilor și Cenzura: Suntem victimele unei Lovituri de Stat militare !

12:09

Argentinienii vor să-l dea jos pe Milei după doar 6 luni de mandat prezidențial. Ciocniri violente între protestatari și forțele de ordine pe străzile din Buenos Aires