Viorica Dăncilă îl roagă pe Iohannis să explice românilor „rețeta” prin care a obținut 6 case doar din meditații: sunt români care nu au nicio casă

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Candidatul PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă, a declarat, marți, că președintele Klaus Iohannis trebuie să prezinte public „rețeta” obținerii celor șase case prin meditații și să spună de ce nu a returnat banii statului, informează Mediafax.

„Azi a fost proces, nu? În momentul în care sunt șase case pe care le obții prin meditații, cred că ar trebui să dea rețeta tuturor profesorilor din România, pentru că e într-adevăr un lucru extraordinar și faptul că nu poți să justifici acest lucru, că ai niște fonduri pe care trebuie să le returnezi statului român și nu le returnezi, dl. Teodorovici poate da detalii mai multe, asta înseamnă că totuși sunt niște probleme pe care ar fi trebuit să le lămurească. Să vină în spațiul public, să vină în fața televiziunilor să spună: așa am putut să realizez acest obiectiv al meu, cele șase case, nu prin ghinion, pentru că poate fi o rețetă pentru foarte mulți români care își doresc șase case și poate nu au niciuna”, a spus Viorica Dăncilă.

Ea a mai transmis că „cei care vor să vorbească despre corupție să se uite în ograda lor”.

„Vorbim acum de doi candidați pentru alegerile prezidențiale. Unul care are probleme penale, care trebuie să justifice de ce nu a returnat banii pe care îi datorează statului sau de ce a avut ghinionul de a avea șase case și un candidat care nu are niciun fel de problemă penală”, a adăugat ea.

Totodată, Dăncilă a criticat decizia lui Klaus Iohannis de a nu participa la dezbateri electorale.

„Eu cred că această fugă de dezbatere e o fugă de răspundere. Când nu vii să spui ce ai făcut în cinci ani, cinci luni, cinci săptămâni , ce ai adus bun pentru această țară, înseamnă că totuși fugi de această responsabilitate față de cei care te-au votat și care nu te-au votat, că ești președintele tuturor românilor”, a mai spus liderul PSD.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (15)
  • dttw 13.11.2019 11:02
    Pai raspunsul se stie: Ghinion! Alta intrebare? :-))
  • n 13.11.2019 11:18
    deja ne-a explicat cum a dobândit cele 6 case - cu bani din muncă cinstită: https://www.youtube.com/watch?v=luZVn_iFwX0
  • Dan Vizanty 13.11.2019 11:45
    Ghinion! N-o sa raspunda!
    Dar eu o intreb pe Viorica de ce a lasat STS-ul la butoane dupa frauda de la europarlamentare?
    De ce nu si-a dat sotul sau demisia de la OMV pentru a nu crea un conflict de interese intre statul roman reprezentat prin Prim-ministrul Viorica Dancila si compania austriaca?
    De ce nu l-a lasat pe Liviu Plesoianu sau pe Serban Nicolae sau pe Titus Corlatean sa candideze? Oricare dintre ei ar fi avut sanse mult mai mari sa castige. Asa au venit ordinele de sus?
    De ce nu a raspuns intrebarilor activenews.ro, unde are chiar multi sustinatori? Daca ar fi participat la vreo dezbatere inainte de turul 1 se putea justifica ca a raspuns acolo. Asa cum evita Iohannis de o confruntare cu contracandidatii si cu presa in turul 2, asa s-a sustras si Viorica in turul 1.
  • n 13.11.2019 11:52
    Pt că Veorica într-un fel e ceea ce se numește opoziție controlată; condamnarea lui DRACnea n-a vizat doar resursele de gaze, stăpânii vor toată țara, așa că au propulsat-o pe ea în fruntea partidului.
  • dttw 13.11.2019 12:41
    aici cred ca trebuie facuta o diferenta: nu toti cei anti-Werner sunt obligatoriu simpatizanti ai PSD sau ai lui Dancila, nicidecum asa ceva....si cred ca si reciproca e valabila, nu toti anti Dancila sunt fani ai lui Werner sau ai PNL...
  • Miorita 13.11.2019 14:04
    Veorika-SPU are chiar multi sustinatori-SPU pe activenews.ro? Bleah!
  • Tache Mache 13.11.2019 12:29
    SCRISOARE FOARTE DESCHISĂ LA DIALOG

    Mult stimate domn președinte, băi Werner,

    Ai zis că-i sub demnitatea ta, mă-nțelegi, să participi la o confruntare cu Dăncilă, că tu numai cu poporul, mă-nțelegi, ai ce discuta.
    Io fac parte din popor, am și acte cu care pot dovedi. Așa că uite ce zic : stabilește tu o zi și-o oră, care să-ți convină matale, că am a-ți pune niște întrebări. Poți să-l aduci și pe Pantazi, dar nu știu dacă apucă să deschidă gura, că-s cam nevorbită. De televiziuni mă ocup io.
    Ce zici, o facem? La mine sau la tine?
    https://www.facebook.com/anamaria.homeag.1/posts/796187164156037
  • Sanda 13.11.2019 14:56
    Dna Dăncilă este indusă în eroare, nici Klaus Iohannis nu are dosare penale, trebuie să plătească despăgubiri civile, în urma unui proces civil pe care l-a pierdut. Poate ne explică ironica dnă Dăncilă cum a ajuns fiul domniei sale angajat al Curții de conturi, în prima săptămână de la preluarea de către dna Dăncilă a funcției de prim-ministru . Sunt convinsă că tânărul este ”sclipitor”, doar a stat lângă mama lui la ceremonia de preluare a președinției CUE! Totuși, cum a ocupat acel post? În urma cărui concurs (fiind vorba de o instituție a statului) ?
  • n 13.11.2019 16:12
    Corect e nu mai are, că de avut a avut cu caru: https://www.cotidianul.ro/ultima-ora-klaus-iohannis-9-dosare-penale-clasate-la-alba-iulia/
  • Sanda ► n 13.11.2019 16:56
    Plângeri penale total neîntemeiate, doar cu scop de șicană, poate face oricine, din păcate. Acestea sunt clasate de procurori, de cele mai multe ori pentru că ”fapta nu există”. Ei bine, acest tip de ”dosare” nu prezintă relevanță.
  • n ► Sanda 13.11.2019 17:28
    mai exact despre care dosar vorbești? despre toate 9?

    mai uite 27 d-aici: https://romanialibera.ro/investigatii/klaus-iohannis-vizat-in-27-de-dosare-penale-761956
  • Sanda ► n 13.11.2019 20:12
    Dacă în toate aceste dosare s-a pronunțat o soluție de clasare, ori de renunțare la urmărirea penală, atunci da, la toate.
  • Sanda ► Sanda 13.11.2019 20:17
    Scuze, ”despre” toate.
  • n ► Sanda 14.11.2019 09:41
    Susținătorii câmpului tactic ar trebui să știe cel mai bine, și sunt convins că tu înțelegi asta, că dosarele protejaților securității se închid pe bandă rulantă (în cazul lui Iohannis multe au fost închise de către procurorul torționar de la Aiud ajuns procuror general - surprinzător, nu!?) iar cele fabricate pt cei care se opun poliției politice se finalizează întotdeauna cu condamnări; există și o înregistrare în care Coldea, intoxicat probabil de prea mult alcool, chiar povestește cum a schimbat el un judecător pe care l-a instruit ce verdict să dea.
    Din fericire, acum că siniștrii Dumbravă și Coldea au fost trecuți în rezervă, unii judecătorii au libertatea să dea verdicte potrivit legii și conștiinței și să constate că într-adevăr în dosarele fabricate de securitate/DNA ”fapta nu există” - dar nu în cazul dosarelor lui Iohannis așa cum dezinformezi tu.
  • DanCapitanDePlai 13.11.2019 19:00
    Herr Iohannis către Dăncilă:

    Meine liebe Veorica,
    De ce-mi pui astă întrebare?
    Du nu știi că cu fizica
    Eu am ajuns un om cu stare?

    Rețeta nu-i pentru oricine...
    Pas cu pas, 6 case eu am luat,
    Am muncit pe brânci, pe vine,
    Știi și du - greu e la stat!

    Orice om îi vine o angoasă,
    Că rata la bancă stă să vie.
    A vrut și el să-și ia o casă;
    Ghinion! N-a fost să fie!
  1. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

  2. Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

  3. Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

  4. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

  5. Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

  6. Vești proaste vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

  7. Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

  8. ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

  9. Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

  10. Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

Ultima oră

22:11

Theo Bratosin, AZnews: “Dacă mizerabilii, ipocriții și deontologii consideră că Părintele Tănase e o țintă care trebuie lovită, trebuie să facem scut în jurul său”

21:48

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secara, despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare și Tratatul pandemic al OMS – VIDEO Live

21:27

Luminița Arhire: ALINIEREA STELELOR

20:55

Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani, răpusă de o boală fulgerătoare. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

19:06

Vești proaste vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

17:04

Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an

16:00

Un nou partid la orizont? Petru Romoșan: An electoral ciudat: anul independenților

15:40

OMS, ”profund îngrijorată” de răspândirea gripei aviare la oameni, după ce o persoană din Texas s-a infectat. Din 800 de cazuri înregistrate, jumătate ar fi fost mortale. NOUA PLANDEMIE?

15:15

Adrian Onciu, OPOZIȚIA: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Si care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

10:29

Descoperire uluitoare: Manuscrise ale lui Emil Cioran, niciodată publicate, aduse la București. 100.000 de euro, prețul de pornire a licitației