Trump promite că va apăra creștinismul împotriva „elitei globaliste sataniste” - VIDEO

De Iustina Filimon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul președinte al SUA, Donald Trump, a promis că, atunci când va deține al doilea mandat la Casa Albă, va salva și proteja creștinismul de „globaliștii sataniști” care urmăresc să facă din America un tărâm al răului.

„Să ne amintim că, de-a lungul istoriei, fiecare regim comunist a urmărit să elimine bisericile, la fel cum fiecare regim fascist a încercat să le coopteze și să le controleze. Iar în America stânga radicală încearcă să facă ambele lucruri”, a declarat Trump în fața participanților la Convenția Internațională a presei creștine National Religious Broadcasters din Nashville.

„Vor să dărâme crucile acolo unde pot și să le acopere cu steaguri ale «justiției sociale». Dar nimeni nu se va atinge de crucea lui Hristos sub administrația Trump, vă jur”, a avertizat Trump.

Potrivit Breitbart.com, tot mai mulți lideri conservatori i-au cerut lui Trump să-și construiască în mod deschis al doilea mandat în jurul valorilor creștine, în cazul în care va câștiga.

Adunarea reprezentanților presei creștine, în cadrul căreia sponsorii au distribuit gratuit șepci colorate în roșu și alb, pe care era inscripționat mesajul „Make America Pray Again” („Faceți America să se roage din nou”), l-a primit foarte prietenos pe fostul președinte.

„Stânga încearcă să-i denigreze pe creștini. Încearcă să ne facă de rușine. Sunt mândru că sunt creștin”, a spus Trump.

Trump a amintit despre numirea a trei judecători conservatori ai Curții Supreme, care au contribuit la răsturnarea deciziei Roe v. Wade. Însă a ratat să menționeze și decizia Curții Supreme din Alabama care i-a determinat pe furnizorii din acest stat să întrerupă fertilizarea in vitro, după ce judecătorii au decis că embrionii congelați pot fi considerați copii, în conformitate cu legislația statului.

Echipa de campanie a lui Joe Biden a emis o declarație cu privire la această chestiune, atrăgând în mod ironic atenția asupra lipsei de reacție a lui Trump la „hotărârea privind FIV [fertilizarea in vitro] din Alabama pentru care este responsabil”.

„Entuziasmul pentru aceste alegeri care vor avea loc în noiembrie este mult mai mare decât a fost în 2016 sau 2020”, a mai spus Trump.

Tennessee organizează alegerile primare pe 5 martie, când multe state din țară votează și l-ar putea aduce pe Trump în pragul nominalizării republicane.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
 • Radu Comsuta 26.02.2024 19:41
  Îi doresc tot succesul din lume la viitoarele alegeri din acest an!
 • quaesitor 26.02.2024 21:20
  În cazul în care Trump va mai obține un al doilea mandat, va face exact cât a facut în primul mandat, adică mai multe vorbe și mai de loc fapte (să nu uităm că Trump a promovat vaccinarea anti-covid). Eu nu cred că Trump va mai ajunge vreodată președinte. Cine l-ar mai susține într-o astfel de bătălie știind că și-a terminat mandatul văicărindu-se că a fost furat în alegeri?
 • Patriot Roman 26.02.2024 22:03
  Pe site-ul american conservator The Gateway Pundit este un articol al parintelui Giacomo Capoverdi in care spune ca in Italia in anul 1980 s-a intîlnit cu sihastrul din Loreto (autorul cartii de rugaciune Pieta) la locul Sfintei Case a Sfintei Fecioare Maria. Acesta i-a spus cu zeci de ani inainte ca Trump sa decida sa candideze, ca președintele Donald Trump va ajuta la aducerea Americii înapoi la Dumnezeu. Deci la aceea vreme suna ca o predicție ciudata. Videoclipul este disp. gratis pt. vizionare pe acel site. Dea Domnul sa-i învinga pe globaliști, acum știe ce trebuie facut, nu mai e novice ca in primul mandat.
 • Tic 26.02.2024 23:37
  Elita globalista este de toate orientările,iar el a bătut temenele la zidul ăla din Ierusalim,fiica-sa Ivanka a trecut la iudaism,ginere evreu.Mai greu de crezut ce declară Trump.
 • Constantin Dimulescu 27.02.2024 02:27
  Toti satanistii au jurat pe Biblie cand au ajuns presedintii SUA!
 • Rusi 27.02.2024 18:07
  Vom vedea daca se tine de cuvant.
 • Davinci 02.03.2024 09:21
  Exact ce spuneam in alte comentarii si regăsesc aici acel " Vom vedea daca se tine de cuvinte." Nu v-ați saturat cu declinarea responsabilităților pe cind stați comozi in fotolii? STeinhardt spunea ca "omul bun este parte la problema" tocmai datorită lipsei de implicare." Trump pentru cei care îl acuza ca a promovat vaxxinul o fac cu rea credință. Toți așteptăm un vaccin așa cum a așteptat si el crezând ca se va juca corect. CIne credea ca PENCE îl va trăda? Nici chiar el nu credea așa ceva. Dar l-a mentiunt pe Fauci in guvern si este de neînțeles . Asta arată ca altcineva făcea jocurile si acum se știe ca un FBI sau CIA si industria de armament făceau alegerile. IN alta ordine de idei ar trebui cineva Trump pe care îl admir eu trăind in SUA de foarte mulți ani si știu ca este așteptat la putere sa explice si juramintul pe Biblia masonica. Masoneria nu are nimic in comun cu religia creștină. Programul lor este o înlănțuire de minciuni pe fondul pieselor de teatru tragice jucate la inițierile lor. Este o întrebare care mă pune pe gânduri. Altcumva doar nepotul lui JFK ar fi mai tare ca el... si drept. Creștinismul nu îl va putea apară Trump singur ci de noi toți cei care sintem creștini. Nu uitați ca împotriva creștinismului stau si evreii neaoși si islamul sau orientalii. Sint foarte mulți. Se observa cu ochiul liber ce se întîmplă in Grecia in Ucraina cu ortodocșii si nimeni nu face nimic. Biserica romana se face ca nu vede prin Ciobotea stergind praful de pe icoane la mișto. Sintem noi azi mai religioși ca niciodată? Nu. confrații credincioși s-au vaccinat la chiuveta si nu ar exista sa ne toarne ca sintem împotriva vaxxinurilor. Frații noștri suferă iar biserica romana nu mișcă un deget apoi prin liderul ei impus de masonerie ne spune ca el s-a vaccinat. Trump arunca vorbele astea înaintea luptei si o face din convingere. Obama nu ne -a spus niciodată Mary Christmas pentru ca era marxist. Dar nu a menționat aceasta dogma ca fiindu-i linie in viata niciodată. Dar cind îl convingi si pe papa sa devină marxist si iată-l ce face cum face si pentru ce o face te cutremuri. Trump trebuie aparat de noi toți altcumva vom deveni parte la problema si va fi prea tirziu. Nu uitați ca el ar mai avea 4 ani de mandat si ce ar urma după aia? Apocalipsa domnilor.
Ultima oră

21:42

Un interviu profetic din 2002 - dr. Michael Crichton, în dialog cu celebrul prezentator Charlie Rose: Virusul X și pericolul biotehnologiilor avansate - “ingineria genetică poate provoca mult mai multă distrugere decât bombele atomice” - VIDEO

20:20

CJ Hopkins: Miliția Gândirii, în acțiune - Congresul pentru Palestina, organizat la Berlin, epicentrul “democrației” europeane, a fost suprimat de ”Poliția pentru Combaterea Urii!”

19:30

Un profesor le scrie colegilor săi de la liceul George Barițiu din Baia Mare: Rușine, Domnilor Profesori! Scuipați-vă de trei ori pe zi. Dați-vă pumni! Dați-vă cu capul de pereți, doar s-o îndura Dumnezeu să vă dea un grăunte de minte. PENTRU VLAD ȚĂRANU!

18:26

Doliu în lumea muzicii de petrecere: S-a stins din viață Adriana Avramovici, supranumită “Piranda de la Timișoara”

17:41

Eșec?! Nici vorbă: Atacul Iranului este un Semn că s-a schimbat Lumea!

16:52

Sydney: Episcop, cunoscut pentru poziția fermă împotriva vaccinurilor Covid, a fost atacat cu cuțitul în timpul unei slujbe. Incidentul vine după ce sâmbătă a avut loc un alt atac violent cu cuțitul, în care au fost ucise șase persoane - VIDEO

15:55

Valerian Stan: De când sunt încârdășite la guvernare, PSD și PNL s-au dovedit pasive în mod premeditat în a aduce în țară fugarii condamnați pentru fapte grave de corupție

15:22

Sfidarea românilor la Carei. Primarul udemerist Kovacs menține inscripția cu strofa din imnul Ungariei în fața primăriei

14:21

Johnson & Johnson continuă să lanseze pe piață produse cu impact nociv asupra sănătății copiilor. După pudra de talc cancerigenă și după șamponul de păr pentru bebeluși contaminat cu azbest, a lansat siropul mortal, pentru piața din Africa

14:00

Mărturia celebrului medic cardiolog Aseem Malhotra, fost vaccinist, ștearsă de YouTube: Tatăl meu a murit în urma unui atac de cord pentru că AMBULANȚELE ÎNTÂRZIAU DELIBERAT în astfel de cazuri. Testimony delivered in the Helsinski District Court - ENG

13:20

Cutremur în lumea interlopă: Costel Corduneanu, zis Ștefan cel Mare al Moldovei, s-a stins din viață la numai 54 de ani

13:00

Capturile Conspiraționiste ale Zilei. Lemne de foc doar pentru dulăi

12:30

Zoe Dantes: Când te întorci din morți!

11:20

”Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte”. Israelul promite să se răzbune după atacul Iranului

11:05

Dronele iraniene lansate sâmbătă seara au fost doborâte și de avioanele Typhoon staționate în România