Premierul ungar Viktor Orban va participa la campania UDMR din România

De Iustina Filimon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


János Lázár, ministrului ungar al construcțiilor și transporturilor, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă susținute la Oradea alături de senatorul Attila Cseke, președinte al Organizației Județene Bihor a UDMR, că premierul ungar Viktor Orban va vizita Partium la începutul lunii iunie și va participa la campania UDMR. 

Potrivit ministrului ungar al construcțiilor și transporturilor, premierul ungar va demonstra, prin acest gest, că nu doar maghiarii din Ținutul Secuiesc sunt cei care pot conta pe cooperare și sprijin, relatează vg.hu, citat de stiripesurse.ro

János Lázár a declarat că se analizează posibilitatea unei cooperări economice și a unei cooperări româno-maghiare în regiunile Satu Mare și Bihor, în paralel cu dezvoltarea orașelor Debrețin, județul Hajdú-Bihar și Nyíregyháza, județul Szabolcs-Szatmár-Bereg.

Acesta a mai spus că Ungaria dorește ca principalul obiectiv al președinției sale rotative la UE să fie sprijinirea aderării României la spațiul Schengen. „Obiectivul nostru principal este eliminarea frontierei Schengen dintre Ungaria și România”, a subliniat ministrul ungar.

Potrivit portalului de limbă maghiară Maszol, ministrul ungar a mai subliniat că există subiecte importante pe ordinea de zi, deoarece din cauza războiului din țara vecină nu este indiferent cine se află în Parlamentul European. „Există o miză ungară și o miză europeană”, a declarat János Lázár. 
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
  • PaulMtl 21.05.2024 07:45
    IMHO, nu merita sa ne pierdem timpul si sa vorbim de Constitutia Romaniei care este incalcata zilnic de cei ajunsi in fruntea Romaniei sau de oamenii legii pe care ii rasplatim cu un milion de euro dupa ce isi calca pe "constiinta" si accepta elegant mita,
    Se pare ca legislatia in Romania a devenit atat de maleabila incat nici nu mai merita sa vorbim de deciziile ilegale impuse si acceptate cu aplauze.
    IMHO, ar fi salutar sa invitam armata Ungariei sau/si politia si serviciul de informatii ungar sa asigure corectitudinea alegerilor si pacea sociala pana cand proclamarea celor alesi si instalarea lor in functii va fi definitivata,

    Acest articol din codul penal si articolele conexe au fost abrogate?

    Art. 394. Trădarea

    Fapta cetățeanului român de a intra în legătură cu o putere sau cu o organizație străină ori cu agenți ai acestora, în scopul de a suprima sau știrbi unitatea și indivizibilitatea, suveranitatea sau independența statului, prin:
    a) provocare de război contra țării sau de înlesnire a ocupației militare străine;
    b) subminare economică, politică sau a capacității de apărare a statului;
    c) aservire față de o putere sau organizație străină;
    d) ajutarea unei puteri sau organizații străine pentru desfășurarea unei activități ostile împotriva securității naționale,
    se pedepsește cu închisoarea de la 10 la 20 de ani și interzicerea exercitării unor drepturi.
  • Brick 21.05.2024 18:08
    Slava Viktor Onan! De ce nu, si prin biometrie sa facem Macaristanul/Ungaria mare?

    https://mihailandrei.wordpress.com/2024/05/21/belgia-si-ungaria-lanseaza-un-controversat-document-de-identitate-digital-pasaport-de-vaccinare-inainte-de-reglementarile-ue/

    “Ușor de utilizat” e, de asemenea, modul în care se promovează ID-ul digital în Ungaria, unde aplicația corespunzătoare va putea fi descărcată încă din această săptămână, în timp ce serviciul va fi pe deplin operațional din Septembrie. Rapoartele entuziaste referitoare la această evoluție descriu programul de identificare digitală ca fiind “inovator“, “practic” și care “reduce costurile”.

    Operațiunea e centralizată prin intermediul Programului de Cetățenie Digitală din Ungaria. Utilizatorii portofelului vor avea toate documentele administrative etc, într-un singur loc, plus o adresă poștală digitală, precum și pașaportul lor de vaccinare și se pot baza pe semnătura electronică pan-europeană, în timp ce plățile electrice vor fi “complet integrate”. Sistemul de identitate digitală din Ungaria utilizează date biometrice obținute prin recunoaștere facială pentru a confrunta chipul unui utilizator “cu baza de date guvernamentală”.
  • Nata 22.05.2024 07:26
    Dar romanii sunt morti? Si nu ma refer numai la cei din Transilvania. UDMR ca partid nici nu ar trebui sa existe ca partid in Romania. Romanii din Ungaria au partid reprezentat in guvern? Tradatorul de Iohanis ce face?
Ultima oră

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături

12:05

Jocuri Olimpice incendiare - Franța acuză: "Atac masiv pentru paralizarea Căilor Ferate"

11:35

Carmen Iohannis, ținută de 5.000 de euro, la Paris - FOTO