Premierul ungar Viktor Orban va participa la campania UDMR din România

De Iustina Filimon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


János Lázár, ministrului ungar al construcțiilor și transporturilor, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă susținute la Oradea alături de senatorul Attila Cseke, președinte al Organizației Județene Bihor a UDMR, că premierul ungar Viktor Orban va vizita Partium la începutul lunii iunie și va participa la campania UDMR. 

Potrivit ministrului ungar al construcțiilor și transporturilor, premierul ungar va demonstra, prin acest gest, că nu doar maghiarii din Ținutul Secuiesc sunt cei care pot conta pe cooperare și sprijin, relatează vg.hu, citat de stiripesurse.ro

János Lázár a declarat că se analizează posibilitatea unei cooperări economice și a unei cooperări româno-maghiare în regiunile Satu Mare și Bihor, în paralel cu dezvoltarea orașelor Debrețin, județul Hajdú-Bihar și Nyíregyháza, județul Szabolcs-Szatmár-Bereg.

Acesta a mai spus că Ungaria dorește ca principalul obiectiv al președinției sale rotative la UE să fie sprijinirea aderării României la spațiul Schengen. „Obiectivul nostru principal este eliminarea frontierei Schengen dintre Ungaria și România”, a subliniat ministrul ungar.

Potrivit portalului de limbă maghiară Maszol, ministrul ungar a mai subliniat că există subiecte importante pe ordinea de zi, deoarece din cauza războiului din țara vecină nu este indiferent cine se află în Parlamentul European. „Există o miză ungară și o miză europeană”, a declarat János Lázár. 
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
 • PaulMtl 21.05.2024 07:45
  IMHO, nu merita sa ne pierdem timpul si sa vorbim de Constitutia Romaniei care este incalcata zilnic de cei ajunsi in fruntea Romaniei sau de oamenii legii pe care ii rasplatim cu un milion de euro dupa ce isi calca pe "constiinta" si accepta elegant mita,
  Se pare ca legislatia in Romania a devenit atat de maleabila incat nici nu mai merita sa vorbim de deciziile ilegale impuse si acceptate cu aplauze.
  IMHO, ar fi salutar sa invitam armata Ungariei sau/si politia si serviciul de informatii ungar sa asigure corectitudinea alegerilor si pacea sociala pana cand proclamarea celor alesi si instalarea lor in functii va fi definitivata,

  Acest articol din codul penal si articolele conexe au fost abrogate?

  Art. 394. Trădarea

  Fapta cetățeanului român de a intra în legătură cu o putere sau cu o organizație străină ori cu agenți ai acestora, în scopul de a suprima sau știrbi unitatea și indivizibilitatea, suveranitatea sau independența statului, prin:
  a) provocare de război contra țării sau de înlesnire a ocupației militare străine;
  b) subminare economică, politică sau a capacității de apărare a statului;
  c) aservire față de o putere sau organizație străină;
  d) ajutarea unei puteri sau organizații străine pentru desfășurarea unei activități ostile împotriva securității naționale,
  se pedepsește cu închisoarea de la 10 la 20 de ani și interzicerea exercitării unor drepturi.
 • Brick 21.05.2024 18:08
  Slava Viktor Onan! De ce nu, si prin biometrie sa facem Macaristanul/Ungaria mare?

  https://mihailandrei.wordpress.com/2024/05/21/belgia-si-ungaria-lanseaza-un-controversat-document-de-identitate-digital-pasaport-de-vaccinare-inainte-de-reglementarile-ue/

  “Ușor de utilizat” e, de asemenea, modul în care se promovează ID-ul digital în Ungaria, unde aplicația corespunzătoare va putea fi descărcată încă din această săptămână, în timp ce serviciul va fi pe deplin operațional din Septembrie. Rapoartele entuziaste referitoare la această evoluție descriu programul de identificare digitală ca fiind “inovator“, “practic” și care “reduce costurile”.

  Operațiunea e centralizată prin intermediul Programului de Cetățenie Digitală din Ungaria. Utilizatorii portofelului vor avea toate documentele administrative etc, într-un singur loc, plus o adresă poștală digitală, precum și pașaportul lor de vaccinare și se pot baza pe semnătura electronică pan-europeană, în timp ce plățile electrice vor fi “complet integrate”. Sistemul de identitate digitală din Ungaria utilizează date biometrice obținute prin recunoaștere facială pentru a confrunta chipul unui utilizator “cu baza de date guvernamentală”.
 • Nata 22.05.2024 07:26
  Dar romanii sunt morti? Si nu ma refer numai la cei din Transilvania. UDMR ca partid nici nu ar trebui sa existe ca partid in Romania. Romanii din Ungaria au partid reprezentat in guvern? Tradatorul de Iohanis ce face?
Ultima oră

00:00

A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

23:25

În ziua de Înălțarea Domnului, bucureștenii s-au rugat în Piața Universității pentru victimele mineriadelor și eroii neamului

23:01

Cel mai rapid windsurfer din Marea Britanie, Farrel O'Shea, a murit subit în urma unui stop cardiac, la scurt timp după ce a doborât un alt record de viteză

22:34

Merck a folosit un adjuvant pe bază de aluminiu foarte puternic în studiile clinice pentru vaccinul Gardasil HPV, fără a informa participanții

21:30

Zoe Dantes: Bucurați-vă! Hristos se înalță!

20:03

New York-ul lansează tehnologia de identificare digitală mobilă, în urma adoptării noii legi privind ID-ul digital online – smartphone-urile devin portofele digitale, care stochează cărți de credit, documente de identitate și chiar cheile mașinii

18:54

George Simion și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale - “Am supraviețuit primei confruntări, avem noi corpuri de armată cu care atacăm bandiții Sistemului. Următoarea bătălie este pe 15 septembrie!”

17:04

După eșecul de la europarlamentare, Germania lasă Ucraina cu ochii în soare: Scholz nu mai trimite sistem Patriot

16:15

Luminița Arhire: DESPRE STABILITATE ȘI ALTE ALEA

15:39

Comandor (r) Ștefan Popa: EROISMUL IUBIRII ȘI AL JERTFEI DEPLINE

14:45

G7 va acorda 50 de miliarde de dolari pentru Ucraina din activele înghețate ale Rusiei

13:58

Adrian Onciu: Liderii de sacrificiu din G7 contabilizează pagubele ”propagandei rusești”

12:33

Sorin Roșca Stănescu: Marcel Ciolacu sau succesul cu picioare de lut

12:25

Controlul informațiilor și Cenzura: Suntem victimele unei Lovituri de Stat militare !

12:09

Argentinienii vor să-l dea jos pe Milei după doar 6 luni de mandat prezidențial. Ciocniri violente între protestatari și forțele de ordine pe străzile din Buenos Aires