George Simion și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale - “Am supraviețuit primei confruntări, avem noi corpuri de armată cu care atacăm bandiții Sistemului. Următoarea bătălie este pe 15 septembrie!”

De Iustina Filimon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liderul AUR, George Simion, și-a anunțat, într-o postare pe site-ul său, candidatura pentru alegerile prezidențiale. Congresul pentru lansarea candidaturii va avea loc sâmbăta, ora 19:00, la Arenele Romane din București, unde sunt invitați simpatizanții AUR. De asemenea, el a criticat dur organizarea alegerilor din 9 iunie.

George Simion a mulțumit susținătorilor AUR pentru rezultatele obținute la alegerile locale și europarlamentare, menționând că partidul a obținut un scor istoric, în ciuda deciziei neconstituționale de comasare a alegerilor.

Este fără precedent în istoria noastră recentă ca o mișcare patriotică pornită de la firul ierbii să ajungă la acest nivel. Am obținut, din ce știm oficial, 1,400,000 de voturi. Se putea și mai mult, atât ca număr cât și ca procente, dar e foarte bine având în vedere frauda comisă de comasați. Comparativ, adversarii noștri ideologici de la USRQ+ abia dacă au trecut pragul electoral, prăbușindu-se în irelevanță.

Când spun fraudă mă refer pentru început la decizia neconstituțională de a comasa alegerile europarlamentare cu locale, cu voie de la coana Europă/Ursula. O decizie de care Rareș RujRoz este foarte mândru, care a fost într-adevăr aducătoare de voturi, dar care nu poate fi catalogată altfel decât profund necinstită și nedemocratică”, a scris liderul AUR.

Totodată, el a mulțumit pentru eforturile „supraumane” depuse, deși cu întâmpinarea de dificultăți, în organizarea structurilor teritoriale și în mobilizarea voluntarilor pentru alegeri.

Prin eforturi supraumane, am reușit totuși să avem 33.000 de candidați la alegerile locale (comparativ PSD a avut 52.000, USR 13.000). Fără acest număr, șansele care ni se înjumătățiseră prin comasare ar fi fost nule. Mulțumesc celor care au acceptat să candideze din partea AUR, știind foarte bine atacurile la care vor fi supuși.

Apoi a trebuit să strângem 19.000 de oameni în secțiile de vot (care să nu fie rude de gradul I sau II cu cei 33.000 de candidați). Din nou, un efort uriaș. Le mulțumesc pe această cale și membrilor și observatorilor din secțiile de vot care au stat de pază de la 20 până la 70 de ore. Fără voi puteam ajunge la un scor similar cu cel al USR. Datorită vouă am putut reduce dimensiunea furtului. Chiar și acum, când scriu aceste rânduri în această călduroasă zi de miercuri, tot mai există oameni care încă stau să numere/renumere voturi în circa 200 de secții. Ei sunt adevărații eroi!”, a subliniat el.

De asemenea, Simion a evidențiat neregulile făcute „pe fond de oboseală” și faptul că au fost „cele mai prost organizate alegeri din 1990 încoace”. El a subliniat dificultatea de a candida într-un singur tur de alegeri, în contextul în care corupția și influențele politice afectează procesul electoral. Liderul AUR a mulțumit din nou echipei sale și voluntarilor pentru eforturile uriașe depuse pentru a asigura prezența în secțiile de vot.

A candida pentru funcția de primar sau președinte de consiliu județean este o misiune aproape imposibilă având în vedere că există un singur tur de alegeri, și nu două cum este democratic. Acești primari și președinți de Consilii Județene au făcut vize de reședință fictive, au cumpărat voturi, au forțat aparatul administrativ să îi promoveze și au nominalizat conducerile secțiilor de votare. În multe locuri s-a folosit o tehnică relativ nouă: buletine dinainte ștampilate pe PSD, care erau oferite alegătorilor. Până nu se schimbă acest sistem cu un singur tur, mare parte din conducerile din administrația locală vor rămâne, din păcate, la mâna comasaților.

Cu o singură excepție – Harghita – am trecut pragul electoral în toate județele și avem oameni în consiliile din municipiile reședință de județ (minus Sfântu Gheorghe) și din județe. Îi voi mandata pe toți acești aleși să ocupe locuri în administrație de unde pot face bine românilor, cu raport săptămânal de activitate prezentat public. Lor nu le mulțumesc încă, ci îi pun la treabă și mă voi lupta să le dau o șansă egala la lupta politică din localitățile lor schimbând în viitorul Parlament legea alegerilor locale”, a scris Simion.

George Simion a anunțat că se va deplasa personal în comunitățile românești din Uniunea Europeană pentru a explica susținătorilor de ce AUR are nevoie de mai mult de 10% în Parlament pentru a face mai multe pentru românii din diaspora. Comunitățile românești din diaspora au puterea să încline serios balanța, prin susținerea candidatului AUR la funcția de președinte al României, în lupta împotriva „partidului corupt comasat”.

Diaspora, mai puțin Republica Moldova (care fie între noi vorba nu face parte din Diaspora, ci este o bucată ruptă din Țară), ne-a plasat pe locul 1 în preferințele sale și de aceea le mulțumesc din suflet și fraților și surorilor noastre care ne-au votat în afara țării. Deși este al naibii de greu, mă voi deplasa personal în următoarele luni în fiecare comunitate românească din Uniunea Europeană ca să le explic de ce noi, cu 10% în Parlament, nu putem face mai nimic pentru ei și pentru România. Le voi cere puterea și alegerea pentru funcția de PREȘEDINTE AL ROMÂNIEI, ei fiind singurii care pot înclina serios balanța în lupta noastră împotriva partidului corupt comasat.

Am supraviețuit primei confruntări, avem noi corpuri de armată (oștile din Parlamentul European, primării și consilii) cu care atacăm bandiții Sistemului. Iar următoarea bătălie este pe 15 septembrie!

Aștept alături de mine orice tânăr care vrea să se înscrie ca voluntar toată această vară pentru a scrie istorie împreună în Corpul Voluntarilor: https://georgesimion.ro/voluntariat/” - a încheiat George Simion.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Despre arestarea lui Mihai Eminescu - Românul Absolut la Pe Drept Cuvânt cu Florentin Țuca și Nae Georgescu

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (11)
 • Radu Comsuta 13.06.2024 19:14
  Da, lupta continuă. Ceea ce nu poate fi contestat este o victorie decisivă a suveranismului în vestul europei. Prin urmare dacă vestul strănută, estul capătă și el guturai.
 • Passagero 13.06.2024 20:08
  Alea jacta est !
  Bunicul meu Serghie, care a plecat la Periprava avand 90 kg si s-a intors, prin mila Lui Dumnezeu, avand 46 kg, avea o vorba legata de esec care-l avea in centru pe cainele sau Hector: "iei cula lui Hector!" Daca Simion va fi ridicol la alegeri, este ceva normal, dar de castiga alegerile, inseamna ca a fost ales sa implementeze ceva.
 • Passagero 13.06.2024 20:36
  Mi se pare ciudat ca Simion nu zice nimic despre fraudarea alegerilor in defavoarea AUR-ului, vad ca este foarte multumit de aceste alegeri, de parca s-a produs o mare biruinta pentru AUR ! Care-i biruinta ? Tara este tot la cheremul dualismului PSD/PNL implementat de bubuli prin poarta amerloceaska.
 • Dinu Dușceac 13.06.2024 20:58
  Nu este cel mai potrivit din echipa AUR...
 • DanCapitanDePlai 13.06.2024 21:29
  Prima mea impresie când am văzut poză: George Simion poartă Kippah.
 • vasile grozav 14.06.2024 07:59
  E dreptul fiecăruia de a CANDIDA.
  Cine zboară noaptea în juriului luminii Licuriciului va sfârși ca sacrificiu adus luminii acestuia. Sper, sincer, ca domnul Simion sa zboare ziua, iar noaptea sa se odihnească. În România, dacă vrei sa ai șanse ca să ajungi la Cotroceni, e musai ca ele sa-ti fie oferite și garantate de o umbrela din material de camuflaj și spițe de vita nobila desprinse din Casa Neagra, cu peluza democrata sau republicana și din garderoba generalului Washington, personalitate care face parte din arborele genealogic de cacao a generalului Ciuca.
  Tăcerea e de AUR. Vorba mestecata de argint și cuvântul nerostit de piatra ponce. Suntem convinși ca distinsa piatra ponce nu va fi folosita la înlăturarea pielii moarte de pe călcâie. Căci dacă ar fi asa, e tragic.
 • Horhina 14.06.2024 09:54
  Cu această candidatură se pregătește pista pentru un alt candidat.

  Vom vedea pe parcurs, pas cu pas, pentru cine este pregătit postul de președinte al țării.
 • Radesalu 14.06.2024 12:01
  Ca orice român păcălit de 34 de ani, la rand, nu pot avea nicio părere că ar fi, sau n-ar fi bine să mai iasă și alții din pălărie. Dar tare mi-e că sforile trase, sunt din ce in ce mai potrivnice față de nevoia românilor de a trăi într-o țară liniștită.
  Poate fi doar un iepuraș, acest lider AUR, care va masca cine știe ce monstru băgat pe gât de interesele vest.
  Să ne gândim ce ar fi, ca duetul de farseuri, un școlit 30 de ani profund, până să ia bacalaureatul și un răcan bâlbâit cu 200 de cuvinte utilizate curent, cu pauze lungi de âăăă până găsește cuvantul următor (și ăla pueril), să furnizeze viitoarea marionetă pe post de președinte ?
  Un prostănac util, docil, yes-man, și bucuros că dragostea lui a primit vestea țopăită, că el a ieșit primul (deși ultimul), vrea românul să aleagă ?
  Mă îndoiesc.
  A alege un președinte de țară pe unul din trei, sau patru, băgați și ăia pe gât de bandele organizate, sprijinite de coioții din vest care stau la pândă să mai rupă câte-o oaie neputincioasă, este un act profund ANTIROMÂNESC, nu mai vorbim de antidemocratic. Acest cuvânt, democrație, exista doar în dicționar, realitatea e cu totul altceva.
  Sa numești ALEGERE un act prin care n-ai de unde și ce, alege, este un act de batjocură la adresa unui popor.
  Avem nevoie de o listă de candidați, onești, inteligenți și culți, din care să avem pe cine să ne alegem un adevărat președinte.
  Cine ar da voie să fie creată o alternativă adevărată, la mascarada flașnetată de toate posturile tv ?
  Nimeni. Asa că, admiratori ai cuplului LOLEK ȘI BOLEK, la care se adaugă si prostănacul impus, plus iepurașul de sacrificiu, ori stați liniștiți acasă, ori bucurați-vă de caricatura cotrocenistă care va ocupa tronul încă 5 ani.
  Oricine ar ieși, cineva își va freca (și) palmele, că pulimea va fi docilă încă mulți ani...
 • Radesalu 14.06.2024 12:28
  Ca orice român păcălit de 34 de ani, la rand, nu pot avea nicio părere că ar fi, sau n-ar fi bine să mai iasă și alții din pălărie. Dar tare mi-e că sforile trase, sunt din ce in ce mai potrivnice față de nevoia românilor de a trăi într-o țară liniștită.
  Poate fi doar un iepuraș, acest lider AUR, care va masca cine știe ce monstru băgat pe gât de interesele vest.
  Să ne gândim ce ar fi, ca duetul de farseuri, un școlit 30 de ani profund, până să ia bacalaureatul și un răcan bâlbâit cu 200 de cuvinte utilizate curent, cu pauze lungi de âăăă până găsește cuvantul următor (și ăla pueril), să furnizeze viitoarea marionetă pe post de președinte ?
  Un prostănac util, docil, yes-man, și bucuros că dragostea lui a primit vestea țopăită, că el a ieșit primul (deși ultimul), vrea românul să aleagă ?
  Mă îndoiesc.
  A alege un președinte de țară pe unul din trei, sau patru, băgați și ăia pe gât de bandele organizate, sprijinite de coioții din vest care stau la pândă să mai rupă câte-o oaie neputincioasă, este un act profund ANTIROMÂNESC, nu mai vorbim de antidemocratic. Acest cuvânt, democrație, exista doar în dicționar, realitatea e cu totul altceva.
  Sa numești ALEGERE un act prin care n-ai de unde și ce, alege, este un act de batjocură la adresa unui popor.
  Avem nevoie de o listă de candidați, onești, inteligenți și culți, din care să avem pe cine să ne alegem un adevărat președinte.
  Cine ar da voie să fie creată o alternativă adevărată, la mascarada flașnetată de toate posturile tv ?
  Nimeni. Asa că, admiratori ai cuplului LOLEK ȘI BOLEK, la care se adaugă si prostănacul impus, plus iepurașul de sacrificiu, ori stați liniștiți acasă, ori bucurați-vă de caricatura cotrocenistă care va ocupa tronul încă 5 ani.
  Oricine ar ieși, cineva își va freca (și) palmele, că pulimea va fi docilă încă mulți ani...
 • Mircea Dragan 14.06.2024 13:03
  Cred ca Ghe Piperea ar fi cel mai potrivit pentru a fi ales presedinte.
 • DanielaBMED 17.06.2024 16:56
  Unii spun că dacă nu te place...SUA sau știu eu ce lideri UE , nu "pupi" președenția României. Nu cred asta ; dacă ies oamenii la vot și dacă nu i se găsește niciun "schelet în dulap" până la alegeri... Simion ARE ȘANSE.
Ultima oră

17:41

Armata israeliană a măcelărit peste 70 de oameni nevinovați în incercarea de a-l ucide pe fostul comandant Hamas - VIDEO ȘOCANT

17:22

Kievul recunoaște că a încercat să-l asasineze pe Vladimir Putin

15:45

Zuckerberg se dă bine pe lângă Trump: I-a scos toate restricțiile de pe Facebook și Instagram

14:35

Andrei Gușă: Festivalurile de drogangeală ca proiect de țară în România. CSAT? O glumă proastă!

14:23

Misiunea de pace 5.0 - Viktor Orban s-a întâlnit cu Donald Trump

14:04

Klaus Iohannis în zece ani de mandat nu a vizitat niciodată românii năpăstuiți din teritoriile ilegal ocupate de Ucraina după 1944 supuși unei barbare deznaționalizări

13:30

Brejnevul nostru, Pravda noastră, Uniunea Sovietică a noastră...

12:53

Poveste de coșmar pentru doi părinți din Elveția: Statul le-a luat fiica pentru că au refuzat să-i aprobe tranziția de gen

12:32

Ciolacu, afirmație misterioasă: ”Dacă dl. Iohannis ajunge prim-ministru, sunt convins că are un plan”

12:21

Luminița Arhire: O FRUNZĂ DE SALATĂ PE PLATOUL CU SINECURI

12:12

"Ai bască? - N-ai bască?" - Paul Gabriel Andrei: Iarăși e iureș

12:02

Iulian Capsali: CANONIZARILE NU SUNT TREABA ORICĂRUI BEZMETIC

11:55

Mihai Tîrnoveanu: Când Dumnezeu este incorect politic, intervine Institutul Ellie Wiesel!

11:48

Ierarhi români și bulgari la noua sărbătoare a Sf. Dimitrie cel Nou: Îi cerem să păzească Bisericile și popoarele noastre

10:56

Istoria Neamului ale Țasta din Vădastra (XXIV) – În care strig catalogul generației 1979 a Școlii Generale Vădastra, cu nume, prenume, porecle și neamurile din care ne tragem