George Simion dă cu Troika Coldea-Kovesi-Băsescu de pământ: Statul Paralel, în văzul tuturor! OPINIE POLITICĂ

De Cronicar  /  

Colaj: georgesimion.ro

Colaj: georgesimion.ro

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liderul AUR, George Simion, nu s-a sfiit să pună la zid Troika Coldea-Kovesi-Băsescu, într-o postare de ieri, joi, publicată pe blogul său personal, din care redăm:

„Românii au avut astăzi oportunitatea rară să vadă statul paralel ieșind la suprafață din tenebrele sistemului creat de securiștii ultimilor 34 de ani.

După ani de zile de secretomanie, plimbări frumoase pe la Dubai și încercări disperate de a influența, fără succes, parcursul politic al României, generalul Coldea și-a făcut apariția la DNA, în urma unui denunț făcut împotrivă acestuia.

Conform informațiilor din presă, acesta este anchetat pentru trafic de influență, fiind acuzat că a cerut mită unui om de afaceri pentru a-l scăpa de închisoare. O practică mult prea întâlnită de către mulți antreprenori din România ultimilor 34 de ani, care s-au trezit cu gradații de serviciu la porți cerandu-le taxe de protecție pentru diverse servicii, unele dintre acestea de natură așa-zis „juridică”.

Faptul că azi Coldea e la DNA este doar începutul. Toți cei care au făcut parte dintr-un binom care considera justiția un câmp tactic trebuie aduși în fața legii. Toți oamenii implicați în astfel de practici demne de un regim medieval trebuie scoși la suprafață și pedepsiți pentru faptul că au distrus nu numai economia țării, ci și încrederea în sistemul judiciar român.

Ne amintim cu toții de epoca Kovesi, de modul în care sistemul judiciar a fost folosit ca o armă împotriva tuturor celor care îndrăzneau să critice puterea. O tristă moștenire a epocii lui Băsescu, care acum a trecut la lucruri mai importante, fiind mai preocupat să saboteze securitatea națională a României prin presiunea făcută de acesta în vederea donării unui sistem Patriot către Ucraina.

Coldea, Kovesi, Băsescu și toți reprezentanții sistemului opresiv care au condus România în ultimii 34 de ani trebuie să dea socoteala pentru toate abuzurile, toate încălcările de drepturi și libertăți, toate tunurile economice care au ținut țara asta într-o stare de subdezvoltare.

Vă spun sincer, și o știți și voi: tot ce s-a întâmplat în România ultimelor decade reprezintă o crimă economică la adresa acestui popor. Politicienii s-au mimat că sprijină mediul antreprenorial, când defapt tot ce au urmărit au fost să își asigure șpăgile și taxele de protecție. Ajutați, bineînțeles, de băieții șmecheri cu ochi albaștri, care au știut mereu să acționeze drept săgețile sistemului.

Atât timp cât cotizai, aveai dreptul legal să iți vinzi produsul. Exact ca în epoca medievală, când erai forțat să plătești banii boierului ca să poți să iți desfășori activitatea economică în târg.

Nu vom mai lăsa ca acest lucru să se întâmple. Nu vom uita că aceste chestiuni s-au întâmplat. Nu vom ierta pe nimeni care a vrut să pună în genunchi acest popor. Anul acesta ori ne eliberăm de toate aceste fantome ale trecutului, ori pierim în lupta generației noastre.” conchide președintele AUR, George Simion, opinia sa politică.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Eminescu decriptat de un general din serviciile secrete - criptologul Ilie Torsan

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • georg xanthu 25.05.2024 01:11
    räspundeti vä rog la o intrebare:sä aducem vinovatii la judecatä..Unde are loc aceastä judecatä ?Cine ne sunt judecätorii? Cine sä judece pe cei vinovati ?..Nu s a inteles un lucru de detail:Cei ca Coldea conduc tara.Cei ca Coldea impreunä cu tot SRI ul,si alti colonei si generali conduc sälile tribunalelor.Justitia este in mina lor.Coldea la judecatä,..cine sä l judece? Ei ne judecä pe noi.In America s a ajuns la fel.Derbedeii si hotii de stinga au pus mina pe tarä.Alt stat paralel.Si joaca se -ntinde.Noi cäscäm gura la TV..
  • Tic 25.05.2024 18:04
    Ăsta e plimbat pe la DNA doar pt ca a jucat la două capete,iar FBI care prestează ca si SRI &co clienților privați,e trimis la treabă.
Ultima oră

23:10

Eminescu l-a scuipat pe Maiorescu și i-a strigat criptic în față, după arestare: ”Conspirație - O știu!/Ateul Maiorescu, Marele Mason”. VIDEO/DOC: Un general SIE a descifrat codul. Eminescu, ucis civil pe 28.06.1883 și fizic pe 16/28.06.1889. Coincidență?

22:00

Modernizată la 5 stele, DANUBIUS, fosta navă a lui Ceaușescu, este scoasă la vânzare

21:25

Jandarmii LGBT au profanat o icoană a Mântuitorului la Cluj Napoca. AZNews: Abuz al Jandarmeriei la marșul homosexualilor: A amendat cu sume uriașe un grup de copii cu icoane, în timp ce parada agresivă LGBT a fost protejată!

20:30

Minuni și mărturii ale sfințeniei Părintelui Justin. Familia Ortodoxă: Părintele Justin Pârvu, grabnic ajutătorul († 16 iunie 2013)

19:30

Inventatorul și antrepenorul român stabilit în Franța Andrei Rochian propune Forțelor Navale Române drone marine de mare putere și viteză, de concepție proprie, nedetectabile radar - VIDEO

18:30

Irina Nastasiu: Dacă Eminescu ar fi azi printre noi, condeiul lui acid nu i-ar ierta pe cei care lovesc în Biserică, în neam și în familia creștină

17:25

”Părintele Justin și-a proorocit anul morții”. Mărturia Doamnei Aspazia Oțel Petrescu într-un INTERVIU memorabil publicat de ActiveNews: ”Or ști acolo că eu în continuare mă nevoiesc pentru ei?”

16:25

Moartea subită a unui șef de tren. ”Mi-a rămas pe retină ce tălpi muncite avea săracul...”

16:05

Luminița Arhire: UN INDEPENDENT CU COCOAȘĂ

15:30

ROMÂNII AU DAT CU FLIT PE COLDPLAY - VIDEO. Revista Presei 10 – 14 iunie 2024

14:35

Klaus dispărut în ceață. S-a supărat ca văcarul pe satul planetar

14:20

Petru Romoșan: Alegerile anticipate din Franța

13:55

Dialoguri de Duminică. Pr. Dan Bădulescu la Calea spre Mântuire: LIBERTATEA OMULUI ȘI LUCRAREA DUHULUI SFÂNT ÎN CREAȚIE. Politică, alegeri, război… Credință când? - VIDEO

12:59

Mitul Eternității pe Internet a murit – Trecutul este în pericol!

12:00

Rugăciunea lui Iisus. Duminica a șaptea după Înviere, a Sfinților Părinți de la Niceea. ÎPS Bartolomeu Anania: Diavolul lucrează - după persecuția din exterior a început persecuția din interior și s-au ivit ereziile, adică abaterile de la dreapta credință