

Președintele interimar al PSD, Viorica Dăncilă, a anunțat marți, după ședința Comitetului Executiv (CEx), că au fost decise prin vot noile propuneri în funcțiile rămase libere în Guvern, Parlament și partid.
Conform Agerpres, lista numirilor votate de conducerea P.S.D. este următoarea:
Marcel Ciolacu - Președinte al Camerei Deputaților
Titus Corlățean - vicepremier
Ana Birchall - ministru al Justiției
Roxana Mânzatu - ministru al Fondurilor Europene
Natalia Intotero - ministru pentru Românii de Pretutindeni
Gabriela Firea - președinte interimar al organizației București și vicepreședinte al P.S.D.
Paul Stănescu - președinte executiv al P.S.D.
Rodica Nassar - secretar general al P.S.D.
Potrivit Agerpres, deputatul Marcel Ciolacu a confirmat că a fost validat în CEx al P.S.D. ca propunere de Președinte al Camerei Deputaților, adăugând că se așteaptă să primească miercuri voturile parlamentarilor PSD-ALDE pentru a fi învestit în funcția rămasă vacantă după încarcerarea lui Liviu Dragnea.
Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.
Klaus Iohannis, pompos numit președinte al tuturor românilor, a confiscat tema votului diasporei și face din ea slogan electoral.
Memoria are picioare scurte și minciuna are picioare lungi. Să-i amintim deci navetistului de la Cotroceni că Titus Corlățean a luat decizia de a demisiona după primul tur al alegerilor prezidențiale din 2014 tocmai pentru că nu a dorit să fie părtaș la tentativele de manipulare a votului din diaspora și pentru a evita transformarea acestui subiect într-un pretext pentru răfuieli și reglări de conturi, operațiuni în care Klaus Iohannis excelează.
De ce în toamna lui 2015, tocmai pe Titus Corlățean l-a propus Klaus Iohannis ca ambasador al României în Republica Moldova? La scurtă vreme după ce a declinat oferta prezidențială, lui Titus Corlățean i s-au instrumentat nu mai puțin de 19 dosare. Dosarele, confecționate în laboratoarele specializate ale instituției conduse de Laura Kovesi, nu au reușit că convingă Senatul să-i ridice imunitatea parlamentară lui Titus Corlățean și să-l trimită în fața instanței.
De unde vine înverșunarea prezidențială împotriva lui Titus Corlățean?
La sesiunea ordinară a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei din ianuarie 2019 senatorul Titus Corlățean a avansat și a susținut cu argumente solide și convingătoare necesitatea evitării organizării unui referendum în același timp cu orice tip de alegeri în statele membre ale UE. Propunerea a fost inclusă în Rezoluția referitoare la actualizarea liniilor directoare menite să asigure referendumuri echitabile la standardele uniunii. Hotărârea lui Iohannis de a-și ține referendumul în aceeași zi cu europarlamentarele contrazice această inițiativă.
Sursa: https://gandeste.org/adevaruri/serban-cionoff-cultura-urii-si-sedusul-sau/94636
Nu e mai ușor să-l numească plăvanu prim-ministru pe Hellvig, iar funcțiile de ministru să se împartă între SRI, SIE, STS și DGPI? Iar pt alegerile prezidențiale de la toamnă să aleagă Soroș o persoană care să convină marii finanțe mondiale?
http://www.justitiarul.ro/turma-creierelor-spalate-a-invins/