Tanzanezele i-au jucat cuplului Iohannis un dans erotic în care s-a prins și Doamna Carmen. Klaus a refuzat - VIDEO

De Ion Spânu  /  

Klaus a refuzat să intre în dansul erotic tanzanez alături de Carmen

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Toți președinții și premierii din lume sînt preocupați de situația actuală generată de războaiele din Ucraina sau Fîșia Gaza, încercînd să găsească soluții pentru ca aceste conflicte să nu devină al treilea război mondial.

Cu o singură excepție: KLAUS IOHANNIS, președintele României!

Al nostru nu are nici o grijă în afară de dorința de a-și plimba soția prin cele mai exotice locuri, acolo unde, pe banii lui, nu și-a dus-o niciodată.

Ce este surprinzător în această patimă bolnavă de excursii pe milioane de euro din bugetul țării este că Iohannis, după ce va fi obligat să plece de la Cotroceni, și-ar dori un post la NATO sau la UE.

Dar acolo nu va mai avea parte de huzurul de care se bucură acum pentru că nimeni nu-i va mai suporta capriciile luxoase cu care și-a recucerit soția. Acolo va fi pus la muncă, iar dumnealui nu e prea obișnuit cu treaba asta.

Dar, pînă atunci mai este aproape un an, iar lumea are încă locuri pe care Carmen și Klaus mai au timp să le vadă, cu același avion de lux care a mutat capitala țării la Sibiu.

P.S. Breaking News! Iată dansul erotic al tribului Iohannis din Tanzania - VIDEO:

 
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Pericolele din aer, nanotehnologia și legătura cu pandemia - VIDEO ÎN DIRECT:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (13)
 • Tic 16.11.2023 21:28
  Da' niste vrăji nu or avea samanii lor sa ne scape ?
 • Mars.60 Stefan 17.11.2023 12:45
  Pai la ce vrajeala au astia doi in ei, shamanii sunt zero barat...
 • Semaca 16.11.2023 23:58
  Proasta nr 1 a tarii juca d astea de cand o trimitea tac su cu oile. Si prin spatele ei, toti ciobanii sibieni
 • adria 17.11.2023 01:33
  O scurtă listă de idei pentru viitoarele voiaje prezidențiale: Tokelau, Niue, Tuvalu, Nauru, Cook Islands (pardon ! .. poate fi de rău augur; în ultimul său voiaj, James Cook a fost omorât de indigenii din Hawaii), Palau, Tonga, Kiribati, Vanuatu și multe, multe alte locuri exotice similare.
 • Mars.60 Stefan 17.11.2023 12:41
  ...Insula Serpilor, Frunze (ca tot taie frunza...), Guantanamo, Gherla...
 • vasile grozav 17.11.2023 07:22
  Pofesoara cu genunchi de lemn placați cu gonococi e intruchiparea culmii penibilului. Nu are nimic uman. La fel de sfidătoare în prostia ei precum nevetistul. Sincer, nu înțeleg cun doi draciscali au ocupat și ocupa caterda în fata elevilor!
 • eu-noi 17.11.2023 08:27
  Daca asta a fost "raul cel mic" la alegerile prezidentiale, de s-au calcat in picioare romanii din diaspora, pe la ambasade, pentru a-l vota, te ingrozesti: 1.ori de "raul cel mare" , care ne pashtea, de care am scapat, fiind acum pe un drum cu progerese (lente, ce-i drept); 2. ori in ce hal am fost/ suntem prostitzi....
 • Mars.60 Stefan 17.11.2023 12:32
  Taci ca e bine... ne merge din bine in mai-bine.... si stii doar ce inseamna mai-binele-binelui! Tot n-avea ce sa faca la Sibiu, asa, cautand-o cu lumanarea de-colo-colo poate-l musca vreun tzantzar sau vreo shpiropopilcanitza pe-acolo, si pana pleaca el la UiE sa "lucreze", scapam de flaifushter, mai stii...?! Si romanii din diaspora s-au calcat degeaba pe bataturi, pentru ca, dupa cum observam, flaifushteru' "danseaza" cinic cu rudele "romanilor" emigrati definitiv pe la noi la chemarea lui mutti Merkel, un fel de inlocuitori ai romanilor plecati la mai-bine pe "afara", da' ce sa-i faci, "ie" si iei dainoshtri acuma", nu?...
  PS: Concluzie: ...vom canta si vom dansa, batand din palmutze, cantece dragutze... da-le incolo de manele!
 • Mars.60 Stefan 17.11.2023 13:48
  Bine c-a refuzat! La cat se pricepe el la onduleuri, calca vreo tanzaneza pe batatura si se isca un scandal diplomatic de intra Radu Tudor in trepidatii si se activa "articolul 5" NATO! Asa ca mai bine ca n-a "dansat"!
  Ravasitoarea da, era in elementul ei, si ca de obicei, n-a ratat sa se dea in stamba lasandu-ne nedumeriti pe viatza...
 • Mars.60 Stefan 17.11.2023 14:12
  Bine c-a refuzat! La cat se pricepe el la onduleuri, calca vreo tanzaneza pe batatura si se isca un scandal diplomatic de intra Radu Tudor in trepidatii si se activa "articolul 5" NATO! Asa ca mai bine ca n-a "dansat"!
  Ravasitoarea da, era in elementul ei, si ca de obicei, n-a ratat sa se dea in stamba lasandu-ne nedumeriti pe viatza...
 • Rusi 17.11.2023 17:26
  Dupa dansul erotic i-au trimis pe Klauss si pe Geta la canibali?
 • mariusmioc 17.11.2023 22:08
  Poate îi explică tanzanienii lui Iohannis cum e cu testul coronavirus la capră și fruct care a ieșit pozitiv:
  https://mariusmioc.wordpress.com/2020/05/09/presedintele-tanzaniei-testul-coronavirus-la-capra-si-fruct-a-iesit-pozitiv-video/
  Și cum, deși n-au oprit activități, n-au respectat distanțarea socială și s-au vaccinat în proporție insignifiantă, au avut doar 13 morți de covid la milionul de locuitori față de 3603 morți covid la milion în România (date de azi, de pe worldometers)
  https://www.worldometers.info/coronavirus/
 • event201 19.11.2023 17:40
  Poate totusi o fi de bun augur aceasta experienta de "dezvoltare personala", avand in vedere ca tovarasii nu au copii! :-) Apropo. El de ce nu o fi dansat??
Ultima oră

13:10

2 decembrie: 25 de ani de la trecerea la Domnul a Părintelui Cleopa Ilie, sfânt duhovnic al Mănăstirii Sihăstria. VIDEO

12:00

2 decembrie 1935: S-a născut Nicolae Labiș, poetul lovit de pasărea cu clonț de rubin

00:30

2 decembrie: Sf. Proroc Avacum - a trăit cu 600 de ani înainte de Hristos; Sfinții pustnici Ioan, Iraclemon, Andrei și Teofil; Sfinta Muceniță Miropa

23:30

Despre Sfântul Apostol Andrei, despre Mihai Eminescu și despre cele Zece elegii care sfârșesc poezia (I) - Un nou interviu cu profesorul Constantin Barbu

23:00

Pr. Bogdan Florin Vlaicu: La mulți ani România, la mulți ani românilor de pretutindeni! Dezbatere VIDEO despre Pericolele din aer, nanotehnologia și legătura cu pandemia, Summitul Covid și Ziua Națională a României

22:10

Centenarul Mărturisitorilor Aspazia Oțel Petrescu și Nicolae Purcărea (1923-2023) – Conferință duhovnicească dedicată Sfinților din închisorile comuniste, Brașov, 8 decembrie 2023, ora 18.00

21:35

Texas dă în judecată Pfizer pentru că a mințit cu privire la eficacitatea vaccinului anti-COVID-19 și a conspirat pentru cenzurarea criticilor și catalogarea lor drept "criminali"

20:50

New York Times: Cică Israelul a știut dar n-a crezut!

19:42

Klaus Iohannis ne transmite salutări din Dubai, unde a aderat la ”Alianța Solară” (nu e poantă). Geo Grafik l-a surprins în exercițiul funcțiunii. ILUSTRAȚIA ZILEI

18:27

Vlad Cubreacov: DE CE IUBIM ROMÂNIA

17:45

Adrian Onciu: Fără suveranitate, libertatea rămâne doar un vis frumos

16:40

Eugen Mihaescu: 1 Decembrie 1990 - ÎNTRE LINII

15:30

Editorial de la Chișinău: La mulți ani, România, țară de glorii și dor!

15:00

Iulian Capsali: MANIFEST DE ZIUA NAȚIONALĂ: SĂ APĂRĂM CONSTITUȚIA ROMÂNIEI

14:10

SENZAȚIONAL: Bunicul Oliviei Steer, luptător transilvănean pentru România Mare, delegat la Marea Adunare de la Alba Iulia și senator în primul Parlament. A fost prigonit pentru că a depus o cunună cu un tricolor la mormântul lui Avram Iancu