Părintele Emanuel Florin Ganciu în Noaptea lui 21 Decembrie 1989: Am fost fericit! Lacrimile îmi lăsaseră urme pe obrajii afumați de grenadele lacrimogene. VIDEO-MĂRTURIE

De Victor Roncea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În seara lui 21 decembrie 2021 vrednicul de pomenire Părinte Emanuel Florin Ganciu a povestit pentru ActiveNews cum a trecut noaptea lui 21 decembrie 1989. A văzut răniți și morți și el însuși era să fie împușcat de la distanța mică de un ofițer al regimului comunist. A ajuns noaptea acasa cu urme de lacrimi pe obraz. Lacrimile îi lasaseră dâre de lumină pe obrajii plini de urme de fum de la gazele lacrimogene. „Am fost fericit!”, rememorează îndrăgitul Părinte. Vă oferim aici (video) mărturia lui impresionantă:
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
 • Bizar 21.12.2023 22:44
  Grija mare la copii ! ! ! "Totu pan la pruni ! "

  https://twitter.com/i/status/1737589692575723902
 • Mielu' 22.12.2023 12:06
  Nu stiu daca imi amintesc tocmai corect, este un serial tv relativ recent, foarte bine facut, cu o distributie buna, de asa zisa istorie alternativa -- The Man in the High Castle (il recomand) -- unde copiii, dupa modelul nazist, sunt antrenati in tabere speciale, separati de familii, si indoctrinati sa lupte impotriva celor care carteau impotriva sistemului sau erau angajati in miscari de sabotaj subterane.
  Chiar daca poate ma inseala memoria asupra filmului in care am vazut asta, filmul era din categoria celor care incearca sa avertizeze, printr-o naratiune chipurile fictiva, ceea ce rasuflase din atari surse privind proiectele de viitor distopic -- un imperiu global dictatorial de tip nazist, impus de forte oculte pe care, din pacate, filmul nu le mai reveleaza, fiind stopat dupa al 4-lea sezon, parca.
  Privind lumea de azi, deja este evident ca prin miscarile feminista, lgbtq, woke, gender, ecologism etc, tinerii sun spalati mental si asmutiti impotriva generatiei parintilor si bunicilor, traditiilor, credintelor, mostenirilor culturale etc.
 • Mielu' 22.12.2023 12:08
  Sa rad oare la lozinca "Totul pana la pruni"?? : )) E vorba de palinca?...
 • Bizar ► Mielu' 22.12.2023 12:51
  " Pe fiecare cu cel doare ! "
Ultima oră

16:00

Un nou partid la orizont? Petru Romoșan: An electoral ciudat: anul independenților

15:40

OMS, ”profund îngrijorată” de răspândirea gripei aviare la oameni, după ce o persoană din Texas s-a infectat. Din 800 de cazuri înregistrate, jumătate ar fi fost mortale. NOUA PLANDEMIE?

15:15

Adrian Onciu, OPOZIȚIA: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Si care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

10:29

Descoperire uluitoare: Manuscrise ale lui Emil Cioran, niciodată publicate, aduse la București. 100.000 de euro, prețul de pornire a licitației

10:08

Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

09:53

La Dubai a plouat într-o zi cât într-un an. Cele mai abundente precipitații din ultimii 75 de ani - VIDEO

09:42

Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

08:30

Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

08:28

Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

08:00

19 aprilie: Sfântul Cuvios Ioan de la Lavra Veche; Sfântul Sfințit Mucenic Pafnutie