Mai susține vreun post TV interesele românilor?

De Gabriel Popa  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ProTV, liderul de audiență național, a fost cumpărat de ruși. Prin proxy la un miliardar ceh care are grosul afacerilor în Rusia.

KanalD, care suflă în ceafa ProTV la audiențe și la țară îl depășește cu mult, este oficial canalul Turciei, și o platformă pentru interesele turcești în România. Care interese nu se reduc la băgarea pe gâtul românilor a unor telenovele proaste și emisiuni de divertisment și mai proaste.

Realitatea TV a trecut oficial cu arme și bagaje la PSD, prin întoarcerea în PSD a lui Cosmin Gușă.

Digi24 este unitate militară cu agendă declarată pro-LGBT și anti-Biserică; și instrument de spălat pe creiere hipsterii corporatiști.

TVR e platformă de lobby pro-LGBT. Este de altfel singura televiziune unde liderul Coaliției pentru Familie a fost huiduit în platou anul trecut, la Referendum.

Cartoon Network și Disney, principalele posturi pentru copii, sunt și ele înregimentate cu arme și bagaje în lobbyu’ LGBT.

În online, Hotnews și G4Media sunt site-uri „cu epoleți”, proxy-uri pentru aripa Macron/Franța și implicit pentru Cioloș. Adevărul trage de vreo cinci ani pentru tabăra din servicii care-l susține pe Iohannis. Aproape tot ce înseasmnă presă „quality” online e înregimentat în tabăra globalistă și corectă politic și trage din toate pozițiile în suveranitatea națională, moralitate, credință.

De remarcat că cele mai mari două posturi TV din România sunt ale... rușilor și ale turcilor. Corectitudinea politică bruxelleză e bine reprezentată peste tot. Aproape că nu a mai rămas loc să respiri, atât de tare s-a împrăștiat ca un cancer. Îi așteptăm și pe chinezi să cumpere Antena 3.

Îmi scapă ceva? Anunțați-mă și pe mine dacă descoperiți vreun post românesc sau care să susțină interesele românilor, în lista asta. Să susțină normalitatea nici nu mai zic. Că normalitatea e în ziua de azi bătaia de joc a tuturor, așa cum vedem și prin zeflemeua sfidătoare a ălora care au pus-o în sloganul lui Iohannis.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
  • emi 29.10.2019 12:54
    Puneți următoarea intrebare.La intrebarea de mai sus nu avem răspuns.
  • n 29.10.2019 13:44
    Antena 3 e afiliat(ă) postului globalisto-sionist CNN și are o pronunțată înclinare spre apărarea intereselor evreilor; cel puțin Gândea este cea mai vocală prezeță teve atunci când vine vorba de cele 6.000.000.000.
  • __ 29.10.2019 19:50
    Ciudat că oamenii în lume mai consumă această tehnică învechită și sedentaro-filă numită emisie-recepție post TV în secolul 21... Într-un fel e bine că sunt mai puțini proști pe stradă, sau neatenți cu nasurile în alternativă - internetul. S greu să ai un TV în mână, ce bine! Eram sigur că televiziunea e pe ducă, ca și utilitate sau utilizare, dar nici vorbă.
    Vasăzică aș zice totuși că e indicat postul de post TV; ala e cel mai bun post.
  • Ave 31.10.2019 20:18
    Ar fi utila o situatie si cu radiourile din Romania ?
    Ma refer la ce actionariat au.
    Cat despre radioul public asa la repezeala 2 observatii in ultimele 24 de ore:
    1 promovarea si mentionarea in exces a mizeriei Halloween.
    Ca doar trebuie preluate si obiceiurile altora ca sa fim colonie pana la capat.

    2 miercuri noaptea o emisiune de comemorare a tragediei de la Colectiv.
    Printre invitati timp de 2 ore Vlad Voiculescu care sa dea lectii si sa ne explice cum sistemul de stat e distrus.
    Bineinteles pentru a face loc marilor retele private care sa absoarba cat mai mult din bani din sanatate.
    https://www.facebook.com/romaniaactualitati/videos/vb.326364231201/432589880730685/?type=2&theater

    Va mai aduceti aminte de scandalul din 2012 cu Basescu care voia sa privatizeze cat mai mult din sanatate pana si sistemul de urgenta adica ambulantele. Cred ca ideea asta e inca in asteptare si se pregateste climatul potrivit.
  • Elina 01.11.2019 09:24
    Sa stiti ca pe Nasul TV nu am vazut nimic anti-romanesc, atat cat m-am uitat..
  1. Vești proaste pentru vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

  2. Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

  3. Theo Bratosin, AZnews: “Dacă mizerabilii, ipocriții și deontologii consideră că Părintele Tănase e o țintă care trebuie lovită, trebuie să facem scut în jurul său”

  4. Ungaria, sfidare totală în România: Un demnitar ungur s-a plimbat prin Transilvania timp de 3 zile fără să menționeze o singură dată numele României

  5. Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani, răpusă de o boală fulgerătoare. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

  6. Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secara, despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare și Tratatul pandemic al OMS – VIDEO Live

  7. Luminița Arhire: ALINIEREA STELELOR

  8. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

  9. Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an

  10. Singura veste bună pentru vaccinați: Există tratament de detoxifiere a proteinelor spike. Ce recomandă Dr. Peter McCullough

Ultima oră

11:43

Candidatul prezidențial Răzvan Constantinescu, în dialog cu bucureștenii, în parcul Herăstrău, ora 15:30

11:34

Ion Cristoiu: Și dacă tot ce s-a întâmplat cu Cătălin Cîrstoiu în ultima vreme ține de o strategie electorală?

08:00

20 aprilie: Sfântul Ierarh Teotim, episcopul daco-roman al Tomisului; Sfântul Anastasie Sinaitul; Sfântul Apostol Zaheu

23:00

Monahul Filotheu Bălan: Elemente istorice și melurgice ale Acatistului Bunei Vestiri. Autorul inițial al Imnului Acatist este pînă astăzi necunoscut

22:30

Theo Bratosin, AZnews: “Dacă mizerabilii, ipocriții și deontologii consideră că Părintele Tănase e o țintă care trebuie lovită, trebuie să facem scut în jurul său”

21:48

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secara, despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare și Tratatul pandemic al OMS – VIDEO Live

21:27

Luminița Arhire: ALINIEREA STELELOR

20:55

Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani, răpusă de o boală fulgerătoare. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

19:06

Vești proaste pentru vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

17:04

Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an

16:00

Un nou partid la orizont? Petru Romoșan: An electoral ciudat: anul independenților

15:40

OMS, ”profund îngrijorată” de răspândirea gripei aviare la oameni, după ce o persoană din Texas s-a infectat. Din 800 de cazuri înregistrate, jumătate ar fi fost mortale. NOUA PLANDEMIE?

15:15

Adrian Onciu, OPOZIȚIA: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”