Generalul Radu Theodoru a trecut cu bine printr-o operație la Spitalul de Urgență, la cei 100 de ani ai săi: Am prea multă treabă ca să ”dezertez” tocmai acum de pe frontul Țării! Să ne rugăm pentru însănătoșirea sa cât mai grabnică!

De Redacția  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Legendarul General Radu Theodoru, care a împlinit în ianuarie anul acesta 100 de ani, a suferit la începutul acestei săptămâni o operație la Spitalul de Urgență, în urma unei fracturi de șold. Starea sa este bună și, într-un anunț publicat de colegii săi, veteranul de război transmite mulțumiri tuturor celor care l-au ajutat:

„Mulțumesc întregii echipe a Spitalului de Urgență Floreasca București pentru înaltul profesionalism dovedit în intervenția chirurgicală pe care datorită lor am trecut-o atât de ușor. În special domnului conf. dr. Răzvan Ene și doamnei dr. anestezist Daniela Pavelescu. Mulțumesc asistenților, infirmierelor, brancardierilor ce asigură funcționarea acestei "uzine” de reparat oameni și de salvat vieți.

Mulțumesc echipei mele de la asociația AGART… conectarea noastră într-o singură bătaie de inimă mi-a asigurat un "Cer senin”!

Mulțumesc tuturor celor ce au telefonat, întrebat și au fost alături de întreaga mea familie cu gândul sau fapta! Recunoștință infinită! Am prea multă treabă ca să ”dezertez” tocmai acum de pe frontul Țării! Servesc Patria!”, a transmis Generalul.

În data de 13 iunie 2024, începând cu ora 11, de Înălțarea Domnului și Ziua Eroilor, la Mănăstirea Comana, în organizarea Domnului General Maior Aviator Radu Theodoru, împreună cu membrii AGART, urmează să aibă loc, de Înălțarea Domnului - Ziua Eroilor, manifestarea de prăznuire a Eroilor Neamului, care și-au adus jertfa supremă pentru apărarea gliei strămoșești.

Să ne rugăm pentru însănătoșirea cât mai grabnică a eroului nostru, generalul Radu Theodoru!

Vedeți și manifestarea de luna trecută: Generalul Radu Theodoru, marele erou român al Celui de al II-lea Război Mondial, a zburat la vârsta de 100 de ani - FOTOGRAFIILE ZILEI și VIDEO

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

UN „CONDENS” EFECTUAT CU UN AVION MILITAR LA MARE:

DOVEZI CHEMTRAILS DE LA ARMATA SUA:

ARTICOL PE ACTIVENEWS

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
  • INJECTIA FINALA 06.06.2024 21:33
    Însănătoșire cât mai grabnică, Domnule General!

    Hristos a Inviat!
Ultima oră

14:27

Israelul a lansat operațiunea “Brațul întins”, la 1.800 de km distanță – prima data când atacă o țintă din teritoriul Yemenului: Este cea mai amplă operațiune din istoria țării - VIDEO

14:00

PS Ignatie: Curajul nu înseamnă obrăznicie! ”Sunt atâția care fac gălăgie, aroganți, indolenți, vulgari, și toți se ascund sub masca faptului că ei sunt oameni curajoși”

13:53

Condurul și Scatoalca: Lui Zelenski i se pregătește o Înfrângere prezentată ca Victorie

13:30

Claudia Marcu: Roboții pun stăpânire pe Europa. Dictatura inteligenței artificiale - Control absolut al populației

13:20

Cornel Nistorescu: Cine-i Nicu Ștefănuță și de ce?

12:30

Elena Solunca: Când credința devine lucrătoare prin iubire. Gând de Duminică – Vindecarea slugii sutașului

11:30

Un pumn în nas pentru idioții utili cu ”E DOAR CONDENS”. Armata SUA obligată să recunoască oficial pulverizările chemtrails de pesticide toxice, întreprinse fără acordul populației. CUM ARATĂ AVIONELE DE CHEMTRAILS ÎN INTERIOR - FOTO US AIR FORCE

07:00

21 iulie: Sfinții Cuvioși Rafael și Partenie de la Agapia Veche. Sf. Cuv. Simeon și Ioan Pustnicul; Sfântul Proroc Iezechiel

23:00

”Îl rog fierbinte pe Dumnezeu să aibă grijă de România!”. Marele actor Radu Beligan s-a născut la 14 decembrie 1918, ”odată cu România Mare” și de Sf. Mc. Filimon, ocrotitorul artiștilor, și a plecat la Domnul pe 20 iulie 2016, de Sf. Ilie. VIDEO-POVESTE

22:00

Virgiliu Gheorghe: BĂRBĂȚIĂ DUHOVNICEASCĂ

21:19

Părintele Arsenie Papacioc, blândețea și bunătatea întruchipată

20:15

Polițist de frontieră mort subit în baie la 47 de ani

19:44

Pentru cei care se plâng de căldură îmbrăcați sumar vedeți cum a oficiat IPS Teodosie rugăciunile pentru ploaie la 40 de grade Celsius în mijlocului câmpurilor aride din Constanța - FOTO

18:46

Cea mai rușinoasă coadă din istoria Europei (VIDEO)

18:35

20 Iulie: Adrian Păunescu ar fi împlinit 81 de ani. Ascultă cele mai frumoase scrieri ale poetului între care și celebrul Doamne, ocrotește-i pe Români! VIDEO