Cenzorii de la Facebook au ștampilat pagina ActiveNews drept NERECOMANDABILĂ. Ce vă recomandăm noi

De ActiveNews  /  

Pagina de Facebook ActiveNews cu notificările anti-libertatea presei și a cuvântului

Pagina de Facebook ActiveNews cu notificările anti-libertatea presei și a cuvântului

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cenzorii de la Facebook, cel mai probabil ca urmare a raportărilor false ale pretinșilor verificatori de fapte, au ștampilat pagina ActiveNews ca NERECOMANDABILĂ. 

Totodată, aceasta nu mai este accesibilă pentru unii dintre noi, drept urmare nu veți mai regăsi pe ea toate articolele noastre la zi.

Oricum, deși avem 90.000 de abonați, aceștia erau împiedicați să ne vadă postările prin practica necinstită și ilegală în România de ascundere, respectiv de cenzurare a adevărului.

Recomandăm cititorilor ActiveNews să uite de Facebook și să intre direct pe site-ul nostru - www.activenews.ro - atunci când vor să ne citească cele mai recente știri. Titlurile nostre pot fi regăsite și pe Telegram la t.me/activenewsro.

În măsura râvnei Dvs nu ne-ar strica dacă ați distribui articolele noastre acolo unde noi nu mai reușim.

Vedeți și CNA continuă hărțuirea ActiveNews. Convocați din nou abuziv la ședințele de tip Tribunalul Poporului. Se confirmă legătura cu Soros. Clubul Român de Presă somează CNA să înceteze practicile de limitarea libertății de expresie și intimidarea jurnaliștilor

De asemenea, vă îndemnăm să vă înscrieți la buletinul nostru gratuit și, având în vedere că accesările și, ca atare, veniturile site-ului sunt direct afectate de cenzura Facebook, când vom reuși să instalăm un program de abonament cu facilități speciale, să vă abonați la ActiveNews.

Vă mulțumim! Nu ne lăsăm!

Citiți și Site-ul ActiveNews a fost suspendat temporar, pentru 8 ore. Iată răspunsul nostru: NU CEDĂM! Mihai Eminescu: PENTRU LIBERTATEA PRESEI

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Eminescu decriptat de un general din serviciile secrete - criptologul Ilie Torsan

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (11)
  • BLUE 19.06.2023 16:30
    Niciodată n-am avut-o cu FB,mi se pare o porcărie!!! Recomand cu căldură Telegram, sunt multe acolo...
  • Brick 19.06.2023 17:51
    Nu cumva e lucratura alora de la "factual" anexa ong-ului funky citizens?
  • octavsly 19.06.2023 18:23
    la mine inca merge, dar nu folosesc facebook-ul.
  • Radu Comsuta 19.06.2023 19:06
    Numărul mare de abonați, 90.000 pe fb, arată totuși cât de mult dă lumea care gândește limpede cu capul ei, pe "recomandările" facktchekerilor adică cenzorii ministerului orwelian al "adevărului", de fapt al minciunii. Încă au un ton mieros, "recomandă", dar uneori își pun potăile să și latre și să și muște. Atunci când te hărțuiesc cu CNA-ul.
    În funcții de gravitatea situației nu cred că Dumnezeu vă va lăsa fără soluții dacă luptați de partea adevărului și nu a intereselor globaliștilor.
  • Valter COJMAN 19.06.2023 19:19
    Mie mi-au dezactivat 3 conturi pentru ca am spus adevarul.
    Facebook e raiul pedofililor, al homosexualilor, al hotilor si evazionistilor, al teroristilor si criminalilor, etc.
    Oamenii cinstiti, care spun adevarul, nu au ce cauta pe o astfel de "retea de socializare".
    Eu folosesc romandru.ro unde nu este cenzura securisto, nazisto-stalinista de tip mafiot ca pe facebook.
  • Bizar 19.06.2023 22:01
    daca puteti verificati stirea asta

    https://twitter.com/i/status/1670597422211366913
  • dejuan 20.06.2023 01:11
    Pai inseamna ca Nicusor Dan face parte din conspiratie: https://www.agerpres.ro/administratie/2023/06/07/peste-500-de-blocuri-din-5-sectoare-ale-capitalei-fara-apa-calda-ca-urmare-a-lucrarilor-de-reparatii--1120125
    Daca e sa credem Agerpres, Sectoarele 3,4,6 au stat nespalate pana pe 9 iunie, iar Sectoarele 1 si 2 inca se mai spala la copaie pana pe 21 iunie!

    Iar Libanul a confiscat deja valuta oamenilor:
    https://www.agerpres.ro/mondorama/2023/06/15/protestatarii-libanezi-ataca-bancile-la-beirut-in-timp-ce-criza-economica-se-adanceste--1124856
    "Zeci de protestatari libanezi au atacat joi marile bănci din capitala Beirut, în contextul nemulțumirii populare față de criza economică ce se adâncește, scăderea nivelului de trai și restricțiile asupra retragerilor din depozitele bancare în valută."

    Tot DR.Kek ne citeaza mai la vale din Klaus Schwab: un "cyber atack" :
    https://twitter.com/Thekeksociety/status/1670862975664529408
    care sa acopere ca bancherii au fugit cu banii de pensii, de economii, etc. si vor sa forteze plata in banii imaginari.

    Faptul ca l-au trecut pe neamul de Securist de la Digitizare la Energie arata ca ni se coace legatura directa intre ID-ul electronic si creditele de carbon, sociale etc.
  • iwillneverlookback20 19.06.2023 23:22
    1. Ura si inversunarea potailor lu tzukalenberg sunt un compliment: inseamna ca faceti ceva bine
    2. nu mai am FB de mult si sper cat mai multi sa nu aiba chiar daca e mai greu sa renunti la inceput
  • Coronoia 20.06.2023 01:27
    @AN: si ce daca, nu vor caii cand vor cainii. Eu cand aud ca o persoana/organizatie/initiativa/site etc e porcait de scribalaii sistemului ma face sa banuiesc ca victima porcaielii e in realitate un personaj pozitiv si ma incita sa aflu mai mult si sa rascolesc tema. Tampitul de Zuckerberg va face involuntar un serviciu de publicitate gratis.
    Eu am mai scris aici cum am dat peste site-ul Active News: citind niste injuraturi despre el ale unor covidisti pe softpedia si pe hotnews. "O, niste fanatici covidisti injura site-ul asta, deci s-ar putea sa fie ceva informatie de calitate pe acolo, ia sa scormonim." Asa am descoperit AN, pe la inceputul lui 2021 cand toata massmedia batea campii cu virusul ucigas si vaxxinul salvator si numai AN (intr-o mai mica masura National si Razvan Dumitrescu, ce-i drept) facea nota discordanta. Daca nu ma insel, primul articol pe care l-am citit pe AN privea baza de date Eudra Vigilance (cea care inregistra efectele secundare negative ale vaxxului la nivelul Europei) si ghida in detaliu cititorul despre cum poate sa navigheze singur in acea baze de date si sa vada cu ochii lui date oficiale. Nici nu stiam la momentul respectiv de existenta Eudra, pentru mine a fost o informatie proaspata care-mi confirma intuitia pe care deja o aveam referitor la zemurile alea toxice. Mi-a placut mult abordarea AN cu trimitere la surse oficiale si stilul la obiect al articolului, fara isterie... adica proceda fix opus fata de ce as fi asteptat de la un site conspirationist.
    Similar, prin anturajul meu de covidisti am auzit injurat prof dr. Sucharit Bakhdi, am cautat interviuri cu el si m-am lamurit ca omul stie exact despre ce vorbeste, am descoperit un mare savant si un mare om, acum ii urmaresc materialele peste tot pe unde le gasesc. Sigur sunt si alte persoane similare care nu numai ca nu e descurajata de stampilele negative ci mai degraba e intrigata de ele cat sa se duca pe firul faptelor.
    Ah, si nu am citit niciodata articolele AN prin intermediul facebuc ci doar direct pe siteul AN. Mi-am sters definitiv contul facebuc acum cativa ani cand l-am auzit pe Zuckerberg referindu-se jignitor la utilizatorii platformei lui: "they trust me...dumb fucks!" Ma mir ca n-au renuntat mult mai multi atunci.
  • Teo Cezar 24.06.2023 19:01
    Facebook e o mizerie!
  • Rusi 25.06.2023 15:58
    Membrii CNA trebuie judecati si condamnati pentru complicitate la crime impotriva umanitatii in urma faptelor comise in timpul plandemiei.
Ultima oră

18:20

O bucurie pentru Geoană: Ana Birchall candidează la prezidențiale

18:07

Cântărețul Rod Stewart a fost huiduit copios după ce a afișat un portret al lui Zelenski la un concert din Leipzig, într-o regiune unde Alternativa pentru Germania a ieșit pe primul loc la alegerile europarlamentare - VIDEO

17:30

Părintele James Bernstein, cunoscut pentru cartea sa ”Uimit de Hristos. Călătoria mea de la iudaism la Ortodoxie”, a trecut la Domnul

16:47

Unde-s TREI puterea crește...

16:00

MIRCEA MARIAN vs NAȚIONALA ROMÂNIEI. Luminița Arhire: UN LIMAX DE PRESĂ

15:46

Sorin Roșca Stănescu: Dorin Cocoș o dă în primire pe Monica Macovei. Secretul lui Florian Coldea

15:32

Jumătate de milion de imigranți ar putea obține cetățenie americană conform unui nou plan al administrației Biden

15:23

Vânzările de Mașini Electrice se prăbușesc în Germania

14:43

Alianța Părinților și Asociația Juriștilor pentru Apărarea Drepturilor și Libertăților solicită organizarea unei dezbateri ample și autentice referitoare la instruirea personalului ucrainean care operează avioane F-16 din Baza Aeriană-Fetești

13:41

Răsturnare de situație! Viktor Orban i-a întors spatele lui Iohannis și merge cu Rutte la șefia NATO

13:38

Patriotismul de stadion și cei care vând meciurile României

12:19

Raidurile israeliene continuă să facă ravagii în taberele de refugiați. Doar astăzi au fost uciși 17 palestinieni. Totalul se ridică la peste 37.000 de morți

11:33

"Mașini spirituale": Invazia jefuitorilor de suflete

10:26

Cariera lui Biden e ca și încheiată. Trump a început să câștige tot mai mult simpatia tinerilor

10:11

Putin merge în Coreea de Nord pentru prima dată în 24 de ani