CONCURS ActiveNews: CALENDARUL MĂRTURISITORILOR 2024, Gratuit, pentru cititorii noștri fideli din România Mare. CE TREBUIE SĂ FACEȚI

De ActiveNews  /  

Ilustrație: CarteOrtodoxa.Ro / Librăria Sophia

Ilustrație: CarteOrtodoxa.Ro / Librăria Sophia

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„ActiveNews v-a pregatit un fir de lumină, prin labirintul anului 2024, spre înfrîngerea tuturor minotaurilor si salvarea fiecărui inocent, de la minuțioase sacrificii ritualice absolut inutile. Doamne, ajuta!”, anunță colega noastră, Olivia Steer, pe care o sărbătorim astăzi, de ziua ei, anunțând și Concursul ActiveNews de final de an.

Este vorba de Calendarul Mărturisitorilor - 2024, prin care ActiveNews și Familia Ortodoxă vă propun să petreceți în 2024 având zi de zi înaintea ochilor, și mai ales în inimi, câteva dintre neprețuitele nestemate ale acestui neam, cu măiestrie zugrăvite de artistul George Sorin Nicolae.

Fie că este vorba de marele poet și jurnalist martir Mihai Eminescu, fie de noii martiri și mărturisitori ai epocii comuniste, ei toți sunt semințe de viață ce vor putea renaște generațiile viitoare prin puterea jertfei și a pildei lor, transmite și pagina Familia Ortodoxă.

Pentru cititorii noștri fideli, vă propunem așadar Concursul ActiveNews prin care trei dintre Dvs puteți primi Calendarul gratuit, la început de an nou 2024.

Ce trebuie să faceți:

Pentru utilizatorii de Facebook, să atenționați prin „tag” un prieten la rubrica de comentarii a imaginii ActiveNews de AICI iar ulterior să o transmiteți prin „share” și pe pagina Dvs personală.

Pentru cei care nu dețineți cont de Facebook să vă abonați la Buletinul nostru gratuit și ulterior să ne transmiteți la contact@activenews.ro primul buletin primit. Valabil și pentru cei deja abonați, care doresc să intre în Concurs: trimiteți-ne pe aceeași adresa cel mai recent buletin de știri primit, pentru a vă putea înregistra numele în Concurs.

Concursul se încheie la ora 0.00 a zilei de 3 ianuarie. Toate numele de pe contul de Facebook și e-mail-ul redacției ActiveNews vor fi colectate și, prin tragere la sorți cu un program automat online, în data de 3 ianuarie, la orele 12.00, vor fi desemnați cei trei câștigători ai unui Calendar gratuit. De aceea vă rugăm să urmăriți site-ul și pagina de Facebook pentru a vă putea revendica premiul și a ne oferi adresa poștală pentru a primi Calendarul.

Concursul este adresat cititorilor ActiveNews din România Mare, respectiv actuala Românie, Republica Moldova, actuala Ucraină, Bulgaria, Serbia și Ungaria.

Mulțumim! Vă așteptăm alături de noi!

Calendarul Mărturisitorilor 2024, în format A3, pe hârtie lucioasă, cu 25 de portrete unice, este disponibil, de asemenea, pentru vânzare online, la Carte Ortodoxă cât și la Librăria Sophia - online, sau la magazinul din București, de pe Strada Bibescu Vodă nr. 19, aflat la poalele Patriarhiei sau pentru eventuale comenzi mai mari, AICI sau prin comandă la contact@supergraph.ro.

De asemenea, poate fi comandat și prin Familia Ortodoxă, pentru livrare în România: https://magazin.familiaortodoxa.ro/magazin/calendar-2024/ sau livrare în străinătate, la: https://store.familiaortodoxa.ro/produs/calendar-2024/.

Doamne ajută și La Mulți Ani!

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎMPUȘCAREA LUI TRUMP. TRANSMISIE LIVE:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
 • Un Strain 30.12.2023 20:39
  La Multi Ani sanatosi si plini de fericire Olivia....asteptam articole din partea ta la fel de interesante si adevarate
 • Codreanu 02.01.2024 12:03
  ,, CALENDARUL MĂRTURISITORILOR 2024, Gratuit, pentru cititorii noștri fideli din România Mare. "

  Frumoasă inițiativă, apreciez, deși în opinie proprie consider că un astfel de calendar și un tricolor NU trebuie să lipsească din casa oricărui român ce își iubește țara, neamul, eroii...nu să-l așteptăm gratuit ci să-l cumpărăm bucuroși că cineva a avut geniala idee să-l creeze.

  La Mulți Ani Romania !
  La Mulți Ani tuturor românilor !
Ultima oră

20:00

Măcelul continuă: Statele Unite reiau livrarea de bombe către Israel

19:43

Istoria Neamului ale Țasta din Vădastra (XXV): Pățania unchiului Gheorghe și a tușei Zica cu patul conjungal în noaptea nunții

19:38

Iulian Capsali: GLOBALISMUL ESTE MOARTE

19:32

Luminița Arhire: PARTENERUL STRATEGIC ÎN CAMPANIE PREZIDENȚIALĂ- FAZA PE ATENTATE

17:33

Shannen Doherty, starul din Beverly Hills, a murit la doar 53 de ani

17:32

Fotograful Evan Vucci, omul potrivit, la locul potrivit

16:10

Cei mai importanți ideri mondiali au exprimat solidaritate după tentativa de asasinare a lui Trump

16:01

Doi ani de la Experimentul Philadelphia: Atacul asupra lui Trump a deschis vraiște Porțile Iadului

15:59

Profitând de haosul din America, rușii au început să atace Ucraina cu bombe de trei tone

15:39

Rapperul Wiz Khalifa și-a aprins joint-ul în fața copiilor, la Costinești. VIDEO de la festivalul de drogăngeală Beach, Please!

15:31

De-a prinsa pe cocoțate cu ANI

15:25

OVIDIU PAPADIMA – o Flacără a „GÂNDIRII” românești

15:06

Adrian Onciu: Autorii morali ai tentativei de asasinat

14:15

Rusia, reacție tăioasă la tentativa de asasinat a lui Donald Trump: Mai bine ați finanța poliția americană cu banii pe care îi trimiteți în Ucraina

13:25

Zelenski se declară ”îngrozit” de atentatul împotriva lui Donald Trump