Breaking News: CANDIDEAZĂ LA PREȘEDINȚIA ROMÂNIEI! Dan Puric - Gladiatorul Președinte - ridică mănușa și intră în cușca cu lei de la Antena 3, azi, la orele 21.45. Va candida sau nu va candida? - aceasta este marea întrebare. VIDEO ÎN DIRECT

De Cronicar  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce a dat o Lovitură de teatru care a zguduit scena și subteranele politicii prin anunțul său de candidat la Prșeședinția României, chiar de ziua lui, la împlinirea a 65 de ani, Dan Puric a devenit ținta unui val de atacuri dar și al unui val și mai mare de susținători care a dizolvat otrava atacatorilor cu infuzia lor de speranță.

Citiți și Scrisoarea lui Dan Puric către conducătorii României de azi

Va candida sau nu va candida? - aceasta este marea întrebare.

Să vedem dacă va răspunde la ea astăzi, de la 21.45, în emisiunea Sinteza Zilei, unde a accepătat provocare de a se prezenta direct în cușca cu lei a lui Mihai Gădea.

ACTUALIZARE: CANDIDEAZĂ!

Dan Puric, în scurta dar concisa sa prezență în emisiune și-a prezentat modelul de politician național - Sfântul Brâncoveanu - și crezurile sale: Familia, Țara, Credința. Doamne ajută!

FRAGMENT VIDEO DIN EMISIUNE după care urmează extrase transcrise:

Într-un interviu exclusiv la Antena 3 CNN, actorul Dan Puric a clarificat intenția sa de a candida la alegerile prezidențiale din România, subliniind că inițial nu a avut în plan această decizie. Actorul a explicat și că intenția sa a fost de a aduce bucurie oamenilor într-un context de depresie generală și de confuzie.

 

"S-au speriat (nr. politicienii). Intenția mea nu a fost chiar asta. A fost să aduc bucurie oamenilor într-un context de depresie generală de cădere și de confuzie, de mâl sufletesc și oamenii s-au bucurat mult. A doua zi am văzut că e foarte multă vulnerabilitate în societatea românească și vă dați seama în ce hal a ajuns puterea la noi dacă ei se tem de un puric. E situația gravă," a declarat Dan Puric.

Artistul a subliniat că nu avea în calcul o candidatură politică, dar a ajuns fără să vrea în această situație și acum se simte responsabil față de disperarea oamenilor pe care a reușit să o atingă prin acțiunile sale.

"Eu de 25, de 30 de ani merg prin sate, prin orașe, mă întâlnesc cu oamenii, cu România profundă, de care cei de sus habar n-au. Nici nu știu. E o Românie excepțională, dar suferindă. Au sunat din Irlanda, din America, de peste tot spunând că sunt bucuroși de posibila candidatură. Ce mă fac eu cu disperarea acestor oameni?" a adăugat Dan Puric.

 

 

 

El a evidențiat că România are nevoie de o schimbare la nivelul stării de spirit și că președintele singur nu poate salva țara. Problemele reale, conform lui Puric, se află în distrugerea mătcii poporului, atacurile la adresa bisericii, familiei și a conștiinței de român.

"Nu l-am spus și eu, l-a spus Eminescu. Zice cea mai mare tară a poporului român, adică defect, să zicem așa, este lipsa încrederii în sine. Românul și-a pierdut aproape programat încrederea în sine. Țara asta ori să fie românească, ori nu merită să fie deloc. N-am zis eu, Mihai Eminescu! Ăsta este cel mai mare pericol intern, atunci când tu nu mai ai conturul demnității tale", a opinat Dan Puric.

Dan Puric avertizează asupra pericolelor geopolitice: "Suntem jucați la zaruri de imperii barbare"

Dan Puric a emis o avertizare cu privire la cel mai mare pericol extern cu care se confruntă România în prezent. Puric a subliniat că țara se află într-o situație vulnerabilă, fiind manipulată de imperii barbare, fără scrupule, care joacă un joc periculos.

"Cel mai mare pericol extern este că suntem jucați la zaruri de imperii barbare și într-o parte și dintre alta, fără scrupule, că așa au fost întotdeauna și că nu avem o clasă politică care să gestioneze cu inteligență diplomatică conflictele dintre monștri.

Când taurii se luptă, vițeii se uită. Aici este o problemă", a mai spus Dan Puric.

„Și, mă rog la bunul Dumnezeu poate îi va lumina. Aici, nu Dan Puric este important, ci dimensiune acestei țări. Ei nu acceptă în mintea lor, săracii, că România ar fi putut să aibă o voce teribilă în conflictul acesta fratricid între ruși și ucrainieni la granița noastră, în care noi să ne păstrăm contractul de tip defensiv cu NATO, categoric, pentru că e un contract. Dar vocea noastră nu putea să fie co-participativă la un măcel. Ea trebuia să fie, știți cum zice părintele, Stăniloaie: Poporul român este popor punte între civilizații, nu un pacifist de doi bani să atragă atenția.

Și zice poporul român nu este co-participativ la un război și în general fratricid. Noi nu avem în natura noastră așa ceva. Spuneți-mi și mie câte războaie am declanșat noi pe plan internațional și mondial.
Văi de capul nostru! Mircea Vulcănescu, marele martir al neamului românesc, a spus că poporul român a intrat în istorie nu că poate, ci că nu mai poate".

"România nu are o voce demnă în plan internațional. Noi nu existăm. Arta a devenit un vector de infecție," a spus actorul Dan Puric.

"M-am născut diferit și fiecare om pe pământul acesta s-a născut diferit. (...) Eminescu spunea că avem două specii de român, românul degenerat și celula moral impenetrabilă a românului, aia care n-a făcut nicio concesie și care nici astăzi nu va face nicio concesie (...). Pe mine nu mă interesează președinția, pe mine mă interesează salvarea acestui neam", a spus el, luni seară, în direct la "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea".

"Eu m-am responsabilizat din propria structură. Așa m-a născut mama și bunul Dumnezeu, nu trebuie să mă responsabilizeze o funcție. Când intri pe scena, la Teatrul Național sau indiferent unde, ai o responsabilitate", a adăugat actorul, care a pledat și pentru Familia Normală.

Potrivit lui Dan Puric, cel mai mare pericol din România este lipsa încrederii - atunci când românii nu mai au conturul demnității.

Dan Puric răspunde magistral tirului jurnalistic lansat de Mihai Gâdea la "Sinteza Zilei". Scurt și la obiect!


 

- România mai poate fi salvată?

Da!

- De câți oameni e nevoie ca România să fie salvată?

De un singur om care atrage alți oameni.

- În opinia dvs., un președinte independent ar putea să lucreze cu partide politice, cu politicieni care, mulți dintre ei, sunt compromiși în esența lor?

Cu compromisuri nu se poate lucra. Un viitor președinte poate să lucreze cu partide politice pentru că face parte din mecanismul acesta democratic. Dar cine a făcut un compromis odată îl va face și mai încolo. Cu bolile cronice nu faci nimic aici. Trebuiesc oameni de demnitate, oameni curați sau oameni pe care... Un președinte adevărat ar trebui să educe clasa politică, nu să se lase corupt de ea.

- În lumea actoriei aveți idoli? (...) Există cineva care să vă inspire - din România sau din altă parte - ca atitudine vizavi de acest popor?

Pe mine mă cutremură Brâncoveanu și mă cutremurăm martirii închisorilor comuniste. (...) Nu putem merge înainte fără să ne adăpăm la sursele noastre, nu de rezistență politică, de dăinuire. Este cu totul și cu totul altă dimensiune.

Ceea ce salvează România este o stare de spirit. Dacă românii sunt puși pe poziție... () Trebuie puși ca la Mărășești pe poziție. Situația este de război în România. Se luptă fantastic împotriva distrugerii acestui popor. Și atunci trebuie să se ridice neamul. Iar neamul trebuie să aibă...  știți, zero, zero, dar trebuie un unu în față.

 
 

 

Știți ce a reușit să facă România mare? Forța mistică a acestui popor. Ați auzit de forța mistică? E dincolo de istorie. Prin ea se transcende. Ăla când zicea ura și mergea înainte - era forța mistică. 

- La finalul acestui interviu am o întrebare pe care cred că mulți o au în momentul de față: Dacă Dan Puric ar ajunge președintele României, ce fel de președinte ar fi?

Păi când ajungi acolo sus, nu poți să zici că ești președinte-jucător, că nu te joci cu propria ta țară.

 

 

V-am zis sincer, m-am pomenit în ipostaza asta datorită unui fel de dragoste profundă care a venit parcă din inima acestui neam care își cere drepturile.

Eu nu mi-aș trăda poporul, atât. Nu trebuie să fii jucător, nu trebuie să mănânci salam cu soia. Atât: să nu trădezi! 

- Câți dintre cei care au condus România în ultimii 35 de ani sunt trădători?

Știți că poate ei nici nu și-au dat seama ce au făcut. A venit caracatița aia mare. (...)

Ei, în clipa în care te pui pe cruce, rămâi acolo. Nu poți să fii marionetă și să zici prin mine, eventual, să zicem Dan Puric - și așa sunt Puric, mai și sugi poporul.

Nu, aici trebuie o personalitate, un om care să știe că atunci când intră în aceste jocuri și-a pus viața și, mai presus de viață, este conștiința. (...)

Ce înseamnă jerfa? Când sufletul poruncește trupului să moară pentru valori mai mari decât viață. Care erau valorile mai mari decât viața lui Brâncoveanu? Copiii. Care erau valorile mai mari decât copiii? Țara! Acolo mă situez.

Mulțumesc mult!

 

 

VIDEO cu filmul de la spectacolul care a generat anunțul: 

Emisiunea poate fi vizionată ÎN DIRECT AICI.

Un PROMO, mai jos:

 

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (15)
 • Radu Comsuta 19.02.2024 22:24
  Eu zic ca acești oameni care încă mai sunt animați de vechile valori tradiționale adevărate, să candideze, ca să nu scadă moralul electoratului, și să ne mai prezentăm câți ne mai prezentăm încă la secția de votare cu buletinul să punem ștampila, asta ca să nu stăm toți acasă din moment ce tot ei între ei se ”aleg”. Asta unu la mână. Și doi la mână, faptul că la numărătoarea voturilor fură ca-n codru ziua în amiaza mare, cu sacii de voturi cărați în secțilie de votare (cum au făcut la primăria Bucureștiului cu franțuzoiaca), și alte tehnici (sunt chiar foarte inventivi la acest capitol - și oricum nimeni nu-i poate întrece pe democrații americani la o fraudă în stil mare) e o cu totul altă problemă. Dar deh, minuni eu zic că se întâmplă, chiar și în politică! Mai rar, ce-i drept.
 • Christinne Radu 19.02.2024 22:34
  https://www.activistpost.com/2024/02/polish-farmers-to-block-entire-border-with-ukraine-as-well-as-transport-hubs-railway-depots-and-seaports-update.html
 • Christinne Radu 19.02.2024 22:34
  https://expose-news.com/2024/02/18/a-new-you-unveiling-the-unexpected-personality-changes-after-covid-vaccination/
 • Raflorin 19.02.2024 22:36
  Doamne ajuta.
 • Christinne Radu 19.02.2024 22:37
  https://expose-news.com/2024/02/18/americas-first-15-minute-city-has-been-created-in-tempe-arizona-do-residents-know-whats-in-store-for-them/
 • Christinne Radu 19.02.2024 22:37
  https://twitter.com/r_hirschman/status/1759337235042758748
 • C-G 20.02.2024 00:55
  D-le CRONICAR, acum 2-3 zile ati publicat un articol despre Rezistența COVID, care ar merita Premiul Nobel pentru Pace. Intreb și eu, în România, cine:
  #1 - S-a opus celui mai grav atac asupra drepturilor omului și libertăților civile din istoria modernă.
  #2 - A dat dovadă de un mare curaj și a făcut sacrificii semnificative pentru a apăra valorile umane esențiale.
  #3 - A creat comunități de susținere, a luat problema în propriile mâini și a depășit cenzura în fața tiraniei.

  Răspuns: ActiveNews
 • C-G 20.02.2024 17:27
  Cuvintele "Răspuns: ActiveNews" de mai sus nu imi apartin. Mesajul meu are 5 randuri si se opreste la #3.
  Trebuie insa sa recunoastem, "ActiveNews" este unul din raspunsurile corecte la intrebarea pusa.
  Surprinzator este faptul ca mi-ati editat mesajul si s-ar intelege ca eu am dat acel raspuns. Normal era sa raspundeti separat, printr-un comentariu propriu.
  In alta ordine de idei, ce oameni politici romani credeti ca se incadreaza la #1 - #3 ?
 • oldshatt 20.02.2024 08:56
  Eu am citit acum cateva zile comentarii la articolul cu anuntul canditaturii lui Dan Puric, care mi-au ridicat semne de intrebare vis a-vis de persoana lui.
  Marturisesc ca am fost de cateva ori la Aiud si imi aduc foarte bine aminte ca, prima data cand am vazut ce s-a construit acolo, m-a derutat ca arhitectura si concept. Apoi nu am mai dat importanta constructiilor, scopul pentru care mergeam acolo era unul de reculegere si cinstire a Marturisitorilor ce au suferit acolo...
  Si zilele trecute am citit acele comentarii, am vizionat cateva videoclipuri si nu mi-a venit sa cred...
  Daca e sa aleg (si aici ma refer la adevarul istoriei recente) intre arh. Iustin Parvu si Dan Puric, voi alege intotdeauna pe primul. Si nu cred ca mai este loc si pentru al doilea...
 • C-G 20.02.2024 09:57
  Cuvintele "Răspuns: ActiveNews" de mai sus nu imi apartin. Mesajul meu are 5 randuri si se opreste la #3.
  Trebuie insa sa recunoastem, "ActiveNews" este unul din raspunsurile corecte la intrebarea pusa.
  Surprinzator este faptul ca mi-ati editat mesajul si s-ar intelege ca eu am dat acel raspuns. Normal era sa raspundeti separat, printr-un comentariu propriu.
  In alta ordine de idei, ce oameni politici romani credeti ca se incadreaza la #1 - #3 ?
 • Alexandrina 20.02.2024 10:39
  https://manastirea.petru-voda.ro/2020/01/23/marturisitoarea-aspazia-otel-despre-aiud/
 • Alexandrina 20.02.2024 10:41
  https://www.napocanews.ro/2013/09/iustin-parvu-il-considera-pe-dan-puric-un-actor-care-l-a-pacalit.html
 • Didina 20.02.2024 11:59
  Ca o rememorare a tristei istorii neocomuniste de dupa '89 cu realizarile ei "cincinale":

  1. Asa arata planul dorit al unei biserici inchinata celor ucisi (prin tortura de catre tortionarii lor... sa le zicem tortionari comunisti, ca de fapt tortionarii nu au identitate, fie ei nazisti, comunisti sau mai nou grrrreen-isti), plan gandit de unul dintre cei tortionati, torturati, mucenici, care s-a incapatanat sa traiasca ajutat de Divinitatea Ortodoxa: preot Justin Parvu (plan ce a ramas bineinteles doar la stadiul de plan, caci de c-omu-nisti nu am scapat nici azi, 2024...):

  https://www.apologeticum.ro/wp-content/uploads/2009/08/44.jp
  https://www.apologeticum.ro/wp-content/uploads/2009/08/proiect-aiud_3.jpg

  dupa cum ne este prezentat aici:
  https://actadiurna2016.wordpress.com/2019/04/16/proiectul-schitului-inaltarea-sfintei-cruci-ripa-robilor-aiud-articol-scris-acum-10-ani-de-actualitate-si-azi-preluare-de-la-apologeticum/comment-page-1/
  2. Si ase arata planul devenit realitate al unui purice cu privire la cladirea ce ar fi trebuit sa fie biserica, monstruozitate-realitate neocomunista cladita dupa '89:

  http://martiri-aiud.ro/DepartmentFileHandler/980/980/biserica-ansamblu-816.JPG
  http://martiri-aiud.ro/DepartmentFileHandler/980/980/plan-biserica-306.jpg

  cum o gasit cam peste tot, caci acum exista:
  http://martiri-aiud.ro/
  sau https://proalba.ro/rapa-robilor-din-aiud-va-beneficia-de-finantare-prin-ministerul-investitiilor-si-proiectelor-europene
  sau... vedeti la fata locului, ca unii am mers si ne-a ajuns o data...  3. Ma gandesc cu groaza daca un puricie fara putere politica a transformat biserica neaosa romaneasca din biserica, asa cum putem vedea oriunde in Romania precum si aici, unde vedem catedrala neamului...
  https://paginiromanesti.ca/wp-content/uploads/2018/11/catedrala-4.jpeg

  ... cladire ce respecta traditia romaneasca, intr-o caricatura ca in poza de mai jos doar agatandu-i o cruce deasupra, la ce sa ne asteptam cand va ajunge presedinte si va avea si serviciile secrete pe mana? Atentie, ca nu degeaba s-a scris de LUPI in piei de OAIE, care cauta ca niste lei sa-i inghita pe ultimii crestini ramasi... pentru ca lupii in PIEI de oaie implica faptul ca au si UCIS si probabil au si mancat oile... Vedeti ce faceti anu' asta la alegeri, ca singuri ne alegem prapastia....  4. Mai jos e una din caricaturile ce se gasesc aproape peste tot, care reprezinta monstruozitatea cu cruce in cap - creatia unui purice in amintirea celor torturati si ucisi de sistemul totalitar din Romania, sistem totalitar care din pacate pentru noi a luat o mica pauza in dec 1989, pauza menita sa aduca totalitarismul pe intreaga planeta in special in tarile ce le consideram inainte de 1989 democratii...:

  https://c1.staticflickr.com/8/7036/6870978000_9588e77312_b.jpg


  PS: Cer scuze anticipate celor ce se considera jicniti (sic!) de caricatura, dar e cea mai inofensiva pe care am gasit-o fata de cele ce exista in REALITATE si care fac parte din cotidianul neocomunist in care traim.... Ma manca curiozitatea daca va fi aprobat comentariul meu sau daca va fi cenzurat. Din asta voi sti daca ActiveNews respecta dreptul oricui la opinie sau este doar dreptul puricilor opresori... Vedeti ce votati ca aia ne dati. Nu pe Cine, ca cine nu mai avem cu coloana vertebrala in Romania. Acum avem doar purici, plostnice, botnice et co...
 • Davinci 20.02.2024 11:43
  REVIN SI REPUBLIC CELE SCRISE DESPRE PURIC APOI SPUSELE MARELUL PREO JUSIN PARVA DESPRE ACEST ...PURIC. A FOST PUBLICAT SI ESTE DEJA IN MULTE ALTE ZIARE. ESTE DREPTUL DE A STI AL CITITORULUI. MA DERANJEAZA MOMENTUL SI CUM FOLOSESTE ATACUL CA APARARE ACEST DAN PURIC. ESTE SAU NU ESTE INCA SECURIST. FIIND RACOLAT DUPA CUM SPUNE LA O VIRSTA FRAGEDA PE CIND ERA IN LICEU NU NE MAI ACTUALIZEAZA CU PREZENTA SAU NEPREZENTA LUI IN SECU. SI ATUNCI? AR TREBUI SA ISI CEARA IERTARE. ASA A FACUT SI TURCESCU SI MAI SINT MULTI CARE LUREAZA IN SERVICII. VA ROG SA CITITI SI SA CONCLUZIONATI.

  ============================================================================
  o Ma minunez cum mai toți " gânditorii" din România fie ei jurnaliști , actori, politicieni trec repede de la o stare la alta. Arta dedublării cel puțin la securi si actori este meniul zilei. Aceasta ..."arta" are insa un impediment. Te faci frate cu toți treci puntea si constați ca ți-au crescut niște cornete de care nu mai scapi. Ele ramin acolo. Asta la cine se vad aceste cornete pentru ca la alții apare dubla personalitate si împietrirea inimii a auflstului.
  o
  o Am scris si nu ați publicat ceea ce nu va recomanda. Nu am dat cu parul? Dar am amintit de mulți dintre cei care erau simboluri pe scena... si erau cu carnetul albastru si grad in secu. Besoiu, Albulescu, Caramitru, Crristoiu chiar, regizorul Todea, Adrian Sârbu, Johnny Răducanu. Dar suspecți erau si cei cu pașapoarte consulare sau cu amici sus puși. precum Dida Drăgan cu numele adevărat de Stanciu ce își fac ea piață lunar in Germania de vest ani si ani de zile. după ce Enoiu de la pașapoarte ii făcuse cadou dar nu pe degeaba pașaportul consular. (cum sa o pui deputat de Giurgiu cind nici liceul nu l-a terminat ?)_, Liviu TUnsoiu Tudan, Attila si soția fostul METROPOL, Sau soția colonel a lui Plesu? Dar citi știu ca soția lui Mircea Diaconul anume Diana Lupesc u este fiica de gen de secu? Dar de Mizil ca este ginere si el de gen de secu? Dar de Irinel Columbeanu?Soția fostului Cristian Tzopescu Anume Cristel UNgar si ea gradată la secu.
  o
  o Sa nu fi fost vreo deosebire intre ei si Emanoil Petruț. INtre Rautzcky si Pittis cel mason? Pittis ca sa plece in străinătate Besoiu semna pentru el. Dar citi și-ar fi putut închipui ca Mariana Mihut este fiica de tortinmar in secu ce se tot lauda ca a "stirpit" toți legionarii din munți. SI asta pe cind Rebengiuc aducea hwrtie igienică sa se șteargă pe bot cei de la putere. INcredibil. Sint mulți care nu mai au nevoie de recuzita sa se ascunda. Este timpul lor. Secu l-a trădat pe PINGELICA si a primit uzufructul funcțiilor si al banilor. Arsinel a turnat. Dar de Dan Mutu nu mai vorbește nimeni penru ca a plecat din mocirla asta. El nu putea fi ca Marius Manole sau dubioasă de Oana Pellea niște nimeni care si azi calcă in numele Neo Marxismului pe trupul lui Cristos. Fără mila . Fără jena. Nereușită lor ii fac sa sufere sa fie complexați si atunci sa se ducă la dracu toți. Surpriza va fi si mai mare cind se va afla dece a murit in fapt Amza Pelea. Mare surpriza care va răsturna cam tot din tot ceea ce se știe. Sa se fi uitat ca Dan Puric a fost racolat in secu de pe bancile liceului? Dece a acceptat? Ce păcate are acolo? Ar trebui sa i se publice dosarul sau va fi si el considerat ...ars? SI--a cerut scuze cumva sau este in aceiași barca cu Turcescu? Cum se facă ca si Cătălin Crișan sau Mircea Badea sau Florin Călinescu u sint de succes pe cind părinții lor au fost securiști la greu? De Geoana nu mai vorbesc de Patapievici de Cartarscu sau de Dinescu cel care nu avea domiciliu forțat ci era de fapt aparat. El cu soacra rusoaica si socru ungur. V-ati gindit așa un pic cum la cele 200 000 de trupe de secu mulți aveau frați , veri, unchi, mătuși, soții , socrii, c umnati c are la rondul lor tot așa... si tot așa ? România era rea cunoscuta ca tara cu numărul de membrii de partid comunist raportat la populație ca fiind cel mai tare din lume? Si asta pe cind eroii neamului sint uitați prin cimitire uitate si morminte cenzurate. Mai important este Adrian Sârbu decit Vasile Voiculescu sau Mircea Vulcanescu. Nae Ionescu este chiar criminal si nu gândirea lui, filozofia lui , romanismul lui adevărat era important. Azi ultimii doi regi sint importanți cei mai impostori si mai nenorociți care au trădat neamu sint scoși in fata. Antonescu este nimeni. ZERO> Nu fac apologia celor c are au făcut poate si greșeli dar nici sa îmi puneți in fata toți " puricii" si ploșnițele ce se vor patrioți. Pe unde au fost ei la lovitura de stat? Dece s-au băgat in Grupul de la Monaco un Puric cu Călin Georgescu , Isarescu fiind cloaca de masoni de cei ce caută portalurile spre adevăr ridiculizând credință in Dumnezeu. Mai este puțin si Eminescu va fi declarat prost un vinzator de iluzii un fals patriot pentru ca va răsări un Hel-VIG sau un Johannes sau un Patapievici ca oameni de stat. Asta se va plăti pe cind au ajuns sa ne dea lecții cei care au făcut parte din sistemul opresiv turnând, înjosind, mințind.
  o
  o Cei care au ridicat prostia, minciuna, tupeul, cameleonismul, populismul, opulismul, parvenitismul, dedublarea, răutatea, invidia, turnătoria etc. la rang de VIRTUTE.
  o
  o Anatema nenorocirilor care ii fac pe cei drepți si morți pentru tara sa se invita in morminte. Va meritați soarta!
  o
  o In încheiere iată ce spunea Justin Parca despre Puric. Acest mare prelat trecut in lumea dreptelor. Cel puțin daca nu va încredeți in cele ce am scris eu atunci poate in acest mare roman va veți încrede.
  o
  o Parintele Justin Parvu ne sfatuieste SA NU DONAM NICI UN BAN la conferintele lui DAN PURIC pentru asa-zisa manastire de la Aiud
  o Posted in Aiud, Dan Puric, Iustin Parvu by saccsiv on aprilie 13, 2011
  o Citez din articolul: Maestrul Dan Puric va conferentia la Alba Iulia:
  o Maestrul Dan Puric, exemplara constiinta crestina a societatii civile contemporane, cunoscut regizor si actor, autor al volumelor „Cine suntem” si „Omul frumos”, va conferentia sambata, 16 aprilie, la Casa de cultura a sindicatelor din Alba Iulia.
  o Tema propusa de maestru pentru conferinta duhovniceasca de sambata este: „DESPRE MARTIRI – cu credinta pe moarte calcand”. Seara duhovniceasca este organizata de Arhiepiscopia Ortodoxa de Alba Iulia si Casa de Cultura a Sindicatelor din Alba Iulia si va debuta de la ora 18.00 intrarea fiind libera.
  o Pe toti cei doritori va invitam cu drag sa participati la acest eveniment de suflet din urcusul Postului Mare.
  o Comentariu saccsiv:
  o „Maestrul” Puric si-a inceput o noua serie de conferinte la nivel national, exploatand subiectul „martiraj”, ocazie cu care multi dau bani pentru Aiud. Insa exista frati care sustin ca parintele Augustin – staretul de la schitul Aiud – ar fi declarat ca o mare parte din banii stransi nu au mai ajuns la … Aiud.
  o Multi dintre cei care l-au intrebat pe Parintele Justin Parvu ce sa faca in legatura cu aceasta problema, au primit sfat ca sa nu dea nici un ban la conferintele actorului Dan Puric. Stim prea bine batjocora la care a fost supus Marele Duhovnic de catre actorul Dan Puric, care nu a respectat dorinta parintelui de a construi o manastire in stilul ortodox la Aiud, iar nu un OZN asa cum vrea „sinucigasul” actor:
  o FOTO: Daca acesta e noul proiect pentru Manastirea de la Aiud, deja e prea mult …
  o
  o Cititi va rog si:
  o Parintele Iustin Parvu despre Dan Puric
  o Analiza interviului dat de Dan Puric revistei Yoga Magazin
  o
  o Nu stiu daca ajung sau nu toti banii donati la Aiud, insa chiar daca ajung, tot nu-i bine, caci nu fac altceva decat sa ajute la punerea in practica a ceva ce multa intristare i-a adus marelui duhovnic.
  o Nu stiu daca ati urmarit recentul interviu dat de Dan Puric lui Victor Ciutacu („Vorbe Grele”). Daca n-ati facut-o, cred ca o veti gasi la inregistrarile de pe site-ul Antenei 3.
  o
  o Ei bine, ca de obicei, a vorbit binisor pana la un punct, dupa care nu s-a abtinut sa nu bage otrava in prajiturele: ecumenism si baricade …
  o Dupa cum se stie, lui Victor Ciutacu nu-i pica bine ortodoxia:
  o Evreul VICTOR CIUTACU ataca si el ORTODOXIA …
  o Asa ca i-a ridicat cateva mingi la fileu lui Puric, ocazie cu care „maestrul” a adus si un scurt elogiu protestantilor."
  o
  o Ce ziceti veti publica acest articol sau veți deveni parte la problema? Sint curios... Sa vedem ce alegeți.
 • Davinci 20.02.2024 11:49
  De ce a mers la Antena 3? Pai Dan VOiculescu a lucrat penru securitate ani si ani si a adus prejudicii impardonabile. Cu putina șansă daca Geoana cistiga alegerile si era apoi șantajat cu caseta porno făcută de Geoana cu Brickell ar fi fost nevoit sa demisioneze apoi la putere sosea șeful senatului care pe atunci era nimeni altul decit Dan Voiculescu. Adunătură de la Antena trei unde mulți au frizat cu serviciile si azi o dau cu CNN ca deh pe cind veni TUcker in tara nu l-au intervievat dar au știut să-l muște cei ce îl pupa peste tot pe senilul Baden si CNN> îmi este sila. Iar faptul ca distinsul ...PUric ajunge acolo îl face după nume mic si pricajit pentru o funcție de stat . și-o fi luat pauza de la grupul de la Monaco? Poate. Căscați bine ochii....!!!
Ultima oră

20:20

CJ Hopkins: Miliția Gândirii, în acțiune - Congresul pentru Palestina, organizat la Berlin, epicentrul “democrației” europeane, a fost suprimat de ”Poliția pentru Combaterea Urii!”

19:30

Un profesor le scrie colegilor săi de la liceul George Barițiu din Baia Mare: Rușine, Domnilor Profesori! Scuipați-vă de trei ori pe zi. Dați-vă pumni! Dați-vă cu capul de pereți, doar s-o îndura Dumnezeu să vă dea un grăunte de minte. PENTRU VLAD ȚĂRANU!

18:26

Doliu în lumea muzicii de petrecere: S-a stins din viață Adriana Avramovici, supranumită “Piranda de la Timișoara”

17:41

Eșec?! Nici vorbă: Atacul Iranului este un Semn că s-a schimbat Lumea!

16:52

Sydney: Episcop, cunoscut pentru poziția fermă împotriva vaccinurilor Covid, a fost atacat cu cuțitul în timpul unei slujbe. Incidentul vine după ce sâmbătă a avut loc un alt atac violent cu cuțitul, în care au fost ucise șase persoane - VIDEO

15:55

Valerian Stan: De când sunt încârdășite la guvernare, PSD și PNL s-au dovedit pasive în mod premeditat în a aduce în țară fugarii condamnați pentru fapte grave de corupție

15:22

Sfidarea românilor la Carei. Primarul udemerist Kovacs menține inscripția cu strofa din imnul Ungariei în fața primăriei

14:21

Johnson & Johnson continuă să lanseze pe piață produse cu impact nociv asupra sănătății copiilor. După pudra de talc cancerigenă și după șamponul de păr pentru bebeluși contaminat cu azbest, a lansat siropul mortal, pentru piața din Africa

14:00

Mărturia celebrului medic cardiolog Aseem Malhotra, fost vaccinist, ștearsă de YouTube: Tatăl meu a murit în urma unui atac de cord pentru că AMBULANȚELE ÎNTÂRZIAU DELIBERAT în astfel de cazuri. Testimony delivered in the Helsinski District Court - ENG

13:20

Cutremur în lumea interlopă: Costel Corduneanu, zis Ștefan cel Mare al Moldovei, s-a stins din viață la numai 54 de ani

13:00

Capturile Conspiraționiste ale Zilei. Lemne de foc doar pentru dulăi

12:30

Zoe Dantes: Când te întorci din morți!

11:20

”Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte”. Israelul promite să se răzbune după atacul Iranului

11:05

Dronele iraniene lansate sâmbătă seara au fost doborâte și de avioanele Typhoon staționate în România

09:30

Sute de mii de japonezi au ieșit în stradă împotriva Tratatului OMS privind pandemiile - VIDEO