Artistul Florin Răduță acuză ziarul Libertatea că i-ar fi atribuit declarații pe care nu le-a făcut niciodată. Drept la replică

De Cornelius Florin Stoica  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Florin Răduță, câștigătorul emisiunii X Factor din 2015, acuză ziarul Libertatea că a i-a pus în gură declarații pe care nu le-a făcut niciodată, acesta dezmințind faptul că ar fi acordat vreun interviu în exclusivitate publicației trustului Ringier.

„Nu m-ar fi deranjat dacă era adevărat tot ce s-a scris! Nu am oferit niciun interviu în exclusivitate! Aceste afirmatii nu îmi aparțin: "Am și un sfat pentru toți cei ce vor să urmeze acest drum: fiți voi înșivă, poate așa schimbăm regulile din muzica romaneasca! Am luat cel mai râvanit premiu, toată lumea mi-a apreciat talentul și identitatea muzicală.". Eu nu am declarat așa ceva. Nu vreau sa schimb nimic si nici nu ma intereseaza!”, a scris el pe facebook.

Contactat de ActiveNews, Florin a menționat că odată cu lansarea noului său proiect, pe 21 septembrie, a trimis un comunicat de presă.

„Comunicatul de presă a fost trimit către agenții. Cel mai probabil și cei de la Libertatea au preluat comunicatul dar l-au deformat.” , a spus el.

Libertatea.ro: „Florin Răduță ne-a dezvăluit de ce a avut nevoie de trei ani ca să facă primul pas în carieră. Nu s-a lăsat pe tânjeală, liniștit că are 100.000 de euro în cont și a scăpat de grija zilei de mâine.”. 

Florin Răduță neagă cele scrise în Libertatea: „Nu am menționat asta și nu am declarat nimic de bani în mesajul meu.”  
 
 
Redăm mai jos mesajul integral al lui Florin Răduță transmis odată cu lansarea piesei:

„Tot ceea ce am făcut de la câștigarea concursului X Factor a fost să mă ocup neîncetat de cariera mea, din toate punctele de vedere: management, căutarea pieselor și realizarea proiectelor până la cele mai mici detalii, bugete, promovare, band, concerte, etc. Absolut totul fusese realizat de mine, fără niciun ajutor. 

Toată lumea încearca să schimbe ceea ce sunt. Mergeam în studiouri pentru piese și mi se cerea să cânt ca Smiley sau ca Randy, pentru a vinde și pentru a face „hit-uri”. În încercarea de a avea succes și a oferi doar ceea ce se cerea, mă îndepărtasem mult de ceea ce sunt cu adevarat și ceea ce trebuia să fac! Așa că a trebuit să mă retrag pentru o perioadă! Sunt un destul de sincer și oamenii cunosc asta: Nu îmi mai doream să fac asta! Așa că m-am oprit. Am scris piese în diferite stări și totul a curs foarte firesc, pentru că nu mai încercam să fiu ceea ce nu sunt. Nu era în plan să revin cu un nou proiect. Așa s-a născut proiectul "Goi"! Este proiectul cel mai real și sincer de până acum. De data aceasta m-am implicat 100 % în procesul de creație. Nimic forțat, eu în fața pianului și piesa a fost scrisă în 10 minute! Am luat parte la producția piesei (alături de AntiPoem)  și de data aceasta, scenariul clipului a fost scris de mine, videoclipul a fost făcut de Claudiu Stan, omul care m-a ajutat să exprim ideile în imagini, cât se poate de bine. Am știut foarte clar ceea ce vreau, să ofer. De aceea, oamenii trebuie să privească dincolo de imagine, dincolo de videoclip pentru că în spatele lui există o semnificație: " Oricât de jos cazi...întotdeauna te poți întoarce ACASĂ. Vor urma și alte stări, alte piese, pentru că ultimul an m-a maturizat foarte mult și din punct de vedere personal și mai ales, artistic. Am înțeles că totul se întamplă cu un scop! După o pauză atât de lungă cu siguranță acest proiect este o revenire și consider că este cea mai bună și reală revenire. M-am depășit din toate punctele de vedere și este proiectul de care sunt cel mai mândru. Sper ca oamenii să vadă asta și să îmbrățișeze această nouă latura a mea”
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (0)
Ultima oră

13:25

Lovitură de Teatru de Ziua Z: Macron îl invită pe Putin în Franța

13:19

Putin a numit un nou ambasador la București. Cine este Vladimir Lipaev

13:06

Iranul amenință cu arme nucleare? ”Sioniștii vor primi un răspuns în câteva secunde”

12:17

Imaginile groazei de la spitalul Al-Shifa, după retragerea armatei israeliene. Cadavrele sunt efectiv peste tot

10:50

Fost senator PSD: Boc și Ioan Rus au lătrat în patru labe, la ordinul lui Nicu Ceaușescu. La propriu!

10:27

Doliu în lumea boxului! Fostul campion britanic Willie Limond a murit la 45 de ani. A fost găsit fără reacție în mașina sa

10:26

Israelul plătește cu Apă dronele iraniene doborâte

09:21

Viitorul războiului este aici. "Dragonfire", prima armă laser a Marii Britanii, poate să distrugă ținte aflate la kilometri distanță. Costul este mai mic de 10 lire sterline pe lovitură

09:11

Doliu în presa din România. Un mare jurnalist de Radio a murit subit la numai 57 de ani

08:57

Descoperire șocantă. Sindromul long-Covid este, de fapt, post-vaccin

08:44

Av. Elena Radu: Unde e greșeala? La ei? La noi?

08:31

Marius Mioc: Elisabeth Linder, consultantă a industriei farmaceutice, despre vaccinuri - VIDEO

23:36

ASCOR Constanța organizează Conferințele Postului Mare. Invitați: Părintele Nicolae Tănase, de la Valea Plopului, și Părintele lect. Univ. Dr. Gheorghe Tudor, de la Facultatea de Teologie din București

23:07

Noi minuni ale Sfinților închisorilor din Aiud – un prunc născut prematur, căruia medicii nu-i dădeau nicio șansă, s-a făcut complet sănătos. O vindecare și convertire minunată pe patul de moarte - și alte minuni

22:30

Dr. Robert Malone: Motivul implementării cenzurii și tehnologiei psihologice asupra populației. Ce urmărește ”Marea Narațiune” a lui Klaus Schwab pe plan mondial - VIDEO TRADUS de la Summitul Covid 5