A ÎNCEPUT! VIDEO: Marea Resetare contra BOR. Cum lovește România, Ortodoxia și păstorii ei, cu Ținta Teodosie. Emisiunea ActiveNews - Starea de Libertate cu Adrian Pătrușcă, Victor Roncea și Pompiliu Diplan

De Redacția  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dezbatem împreună spinoasa chestiune a Marii Resetări și modul în care afectează introducerea sa forțată atât în societatea românească, cât și în întreaga lume. Ce mize sunt în joc și care sunt țintele acestui plan mondial? Cum lovește România, Ortodoxia și păstorii ei, cu Ținta Teodosie. Aflați despre toate acestea în ediția emisiunii ActiveNews - Starea de Libertate de la orele 20.00 din această seară, cu Adrian Pătrușcă, Victor Roncea și Pompiliu Diplan.

VIDEO MAI SUS și pe pagina de Facebook a ActiveNews. Vom reveni și cu transcriptul emisiunii.

Citiți și SEMNĂTURA SATANISTĂ: ”Garda de fier a lui Teodosie” - O diabolizare de tip securistic cu iz de instigare la crimă

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
 • Davinci 16.02.2024 03:15
  pina nu veti pune degetul pe rana totul va fi speculație. cel outin pentru cei care au fost romani adevărați chiar dac a un Stinehardt este evreul creștinat ce a făcut enorm pentru creidinta ortodoxa. a avea un evreu creștinat este enorm. dat fiind ca omul poate citi Bblia la prima mina. Ciobotea este un bandit cu așazisul doar ars. a stat in vest ani de zile si nu are dosar? Pina si Dinescu se amuza cu Ciobotea. atiti oprelati au lucrat pentru Secu si asta de teama greco catolicilor. azi sint majoritatea niște papagali. Adica marele preot de Giurgiu ataca conduc ereaw , vaxxinurile cumparate si ciobotea tace? hai sa fim serioși. fiți oameni si loviți așa cum trebuie. testamentul lui Teoctist nu a fost respectat. Frunzaverde mason de mason a făcut totul pentru ca Ciobotea sa ajungă patriarh. chiar sa nu fi intemsnat nimic cum a fost inmormmintat Pittis? un cocteil de ritualuri la care biserica ortodoxa a închis ochii? va aștept si îmi voi schimba discursul daca veți continua sa aoparati un bandit nenorocit ce pina si fratele lui îl descalifica. care spune ca s-a vaccinat si sint convins ca nu. a făcut-o care a lins pulpana celor de la conducere si a închis ochii la abuzurile ucrainiene pentru frații ortodocși de acolo. luați aminte...!

  COLAJ DIN NISTE INTERVIURI DATE DE DIVERSI DESPRE PRELATII CUMP[ARATI DE SECU[

  ==================

  Mitropolitul Banatului Nicolae Corneanu a recunoscut si el, imediat dupa Revolutie, ca a fost racolat de Securitate in anii ‘60, dupa ce a fost ales episcop al Aradului. El a avut trei nume conspirative si a fost retribuit pana in 1989. Arhiepiscopul de Alba-Iulia Andrei Andreicut si-a marturisit si el relatia cu Securitatea in 2001 si a fost deconspirat de CNSAS in 2005.
  Arhiepiscopul Tomisului Teodosie a recunoscut ca a semnat un angajament, fara a da insa vreo nota informativa. Staretul Manastirii Stavropoleus, Iustin Marchis, a marturisit si el, in 2006, ca a intocmit cateva note informative despre cetateni straini.
  Episcopul de Valcea Gherasim a dat si el note informative, insa sustine ca a fost obligat sa-l toarne pe Cardinalul Hossu pe cand acesta era tinut la Manastirea Caldarusani, unde actualul episcop era staret. Episcopul purta numele conspirativ „Ionescu”.

  Daniel si Teofan, lipsa in arhivele CNSAS
  „Multi dintre inaltii prelati plimbati prin strainatate pe vremuri nu au niciun fel de dosar, nici de urmarire macar. E cam suspecta aceasta puritate. S-ar putea sa aflam, ca in cazul unor politicieni, ca nu au dosar si sa fie de fapt ofiteri acoperiti”, a facut Dinescu un pronostic. Daca IPS Daniel a activat in anii ‘80 ca lector la Institutul Ecumenic de la Bossey – Elvetia, IPS Teofan a fost dupa 1987 duhovnic la o manastire din Franta

  Pactul cu Securitatea a fost asumat de prelati ca Bartolomeu Anania sau Teodosie Tomitanul

  Mitropolitul Clujului Bartolomeu Anania marturiseste in cartea sa de memorii – din care fragmente au fost puse in exclusivitate la dispozitia EVZ – ca in perioada detentiei in inchisorile comuniste si-a pus semnatura pe o serie de „turnatorii”.
  Relatia preotilor cu fosta Securitate s-a consumat insa aproape exclusiv in presa.
  Suspiciunile nu l-au ocolit nici pe Patriarhul Teoctist. Anul trecut, istoricul Stejarel Olaru sustinea ca a vazut documente din care reiesea ca Prea Fericitul a fost cel putin „agent de influenta” al fostei Securitatii.

  Mitropolitul Banatului Nicolae Corneanu a recunoscut si el, imediat dupa Revolutie, ca a fost racolat de Securitate in anii ‘60, dupa ce a fost ales episcop al Aradului. El a avut trei nume conspirative si a fost retribuit pana in 1989. Arhiepiscopul de Alba-Iulia Andrei Andreicut si-a marturisit si el relatia cu Securitatea in 2001 si a fost deconspirat de CNSAS in 2005.
  Arhiepiscopul Tomisului Teodosie a recunoscut ca a semnat un angajament, fara a da insa vreo nota informativa. Staretul Manastirii Stavropoleus, Iustin Marchis, a marturisit si el, in 2006, ca a intocmit cateva note informative despre cetateni straini.
  Episcopul de Valcea Gherasim a dat si el note informative, insa sustine ca a fost obligat sa-l toarne pe Cardinalul Hossu pe cand acesta era tinut la Manastirea Caldarusani, unde actualul episcop era staret. Episcopul purta numele conspirativ „Ionescu”.

  Lipsa totală de reacție a Patriarhului Daniel în cazul Petrescu Teodosie Macedon zis Snagoveanul, sau Tomitanul, sau Șpagoveanul, sursa „Mache“ a Securității, nu ne surprinde absolut deloc, pentru că, de la opincă până la vlădică, se știe că membrii Sf. Sinod al B.O.R. sunt, majoritatea lor, o apă și un pământ în toate cele, începând de la caractere și ajungând până la homosexualitate, pedofilie, hoție și alte ticăloșii neortodoxe.
  Din materialul de mai jos, aflăm, deloc surprinși, că Patriarhul Daniel Ciobotea, șeful lui Mache-Teodosie, nu a fost un simplu „sifonar“, ci ditamai colonelul de Securitate.

  Într-un dispreț total față de marea masă de credincioși ortodocși, așa cum a procedat dintotdeauna, patriarhul nu a făcut absolut nimic. Ba da, a făcut: a pus patrafirul pe țambal!
  Și totuși, Patriarhul a luat cea mai tare măsură, dar și controversată: l-a decorat (în lipsă!) pe șeful S.R.I. Eduard Raul Hellvig

  S.R.I.? Așa să fie oare? O să vedem!
  Unde este dosarul de Securitate al lui Daniel Ciobotea?
  Dosarul de Securitate al lui Daniel Ciobotea a fost ars
  Nu știm ce părere au reprezentanții S.U.A. despre activitatea de fost ofițer D.I.E. a Preafericitului Daniel, pentru că, dacă acuzele ce vor fi analizate mai jos sunt reale, și mulți știu că sunt, atunci capul bisericii române nu putea face decât spionaj împotriva țărilor occidentale și împotriva N.A.T.O.!
  Surse demne de încredere indicau că dosarul lui Daniel Ciobotea să fie căutat în arhivele D.G.I.A. (Direcția Generală de Informații a Apărării – (detalii aici). Cert este că dosarul său de la Securitate a fost ars în decembrie 1989!
  Oricum, domnul Hellvig, ca șef al Serviciului Român de Informații, are acces la microfilmul dosarului ars al lui Dan Ilie Ciobotea. Se știe foarte bine că toate dosarele erau microfilmate, iar microfilmele nu au fost arse!
  «Potrivit domnului Dinescu, C.N.S.A.S. avea o listă cu 25 de dosare, care au fost arse în decembrie 1989, dintre care 16 ar fi fost ale prelaților Bisericii Ortodoxe Române. Ar fi tragic, spunea atunci unul dintre membrii colegiului, să fie ales noul patriarh și apoi să descoperim că a fost colonel de Securitate.»
  Deducem de aici că cel puțin unul dintre membrii C.N.S.A.S., citați de presă, cunoștea și gradul viitorului patriarh: colonel de Securitate.
  Mitropolitul Daniel al Moldovei alături de Patriarhul Teoctist, cu care a avut o relație extrem de tensionată (foto din 1992).
  Ca și în zilele noastre, ierarhii B.O.R. tratau cu dispreț instituțiile Statului. Mircea Dinescu, membru C.N.S.A.S., se plângea că aceștia, deși erau citați, nu se prezentau la audieri. «Este de necrezut, de exemplu, ca un om care a lucrat în străinătate pe vremea lui Ceaușescu, să nu se fi ciocnit cu Securitatea. Este imposibil. A fost trimis de autoritățile române zece ani în străinătate. Dar poți să spui, dom’le, uitați în ce condiții am plecat eu: am avut o bursă la Heidelberg și am stat acolo 10 ani, și m-am întors, n-am făcut carieră. Era foarte important, fiindcă oricum rămâne un semn de întrebare» – a mai declarat Mircea Dinescu. (detalii aici).
  Aceste amănunte dezvăluite de Mircea Dinescu adâncesc misterul relațiilor patriarhului Daniel cu Securitatea comunistă.
  Mitropolitul Daniel, într-unul dintre drumurile în străinătate.
  De ce a fost distrus dosarul lui Daniel?
  În acele zile complicate ale căderii unui regim comunist, singura grijă a Securității să fi fost arderea unor dosare nesemnificative? De ce să fi fost ars dosarul unui anonim în ziua în care nici nu se știa sigur dacă Ceaușescu va cădea?
  În anul 1989, viitorul ierarh Daniel Ciobotea era un personaj total necunoscut (detalii aici), fără vreo funcție oficială importantă. Nu avea decât un post de conferențiar la Institutul Teologic din București, dar trecutul, trecutul lui Dan Ilie Ciobotea era mai interesant.
  Iată trecutul prezentat de basilica.ro (detalii aici): 1976-1978 – studiază la Facultatea de Teologie Protestantă a Universității de Științe Umane din Strasbourg (Franța); 1978-1980 – studiază la Facultatea de Teologie Catolică a Universității „Albert Ludwig” din Freiburg im Breisgau (Germania); 1980-1988 – lector la Institutul Ecumenic de la Bossey, Elveția; îndeplinind și funcția de director adjunct al Institutului în perioada 1986-1988.
  Ziarul online Top Iași, publica în 03 martie 2013 articolul intitulat sugestiv «Cel mai puternic ieșean» (detalii aici):
  «(…) PF Daniel a fost acuzat de mai multe ori că e ofițer de Securitate sub acoperire. Contestatarii săi susțin că doar așa se poate justifica de ce Daniel Ciobotea a ajuns mitropolit la nici 40 de ani în condițiile în care promovarea în structurile Bisericii Ortodoxe este cumplit de anevoioasă.
  Faptul că, în tinerețe, pe vremea comunismului, Daniel Ciobotea a primit o bursă în Occident și a fost lăsat de regimul Ceaușescu să plece 8 ani la Institutul Ecumenic de la Bossey (Elveția), unde a fost și director adjunct între 1986 și 1988, a alimentat și mai mult bănuiala că e „securist“.
  Surse chiar din interiorul B.O.R. au povestit că traiectoria de dinainte de 1989 a actualului Patriarh arată clare legături cu Securitatea: în Elveția a fost găzduit de un preot ce era chiar șeful rezidenței Securității românești din acea țară, apoi, după un scandal sexual, nu a fost retras în țară, ci mutat în Franța, după care în Italia (…)».
  Este de necrezut, de exemplu, ca un om care a lucrat în străinătate pe vremea lui Ceaușescu, să nu se fi ciocnit cu Securitatea. Este imposibil. A fost trimis de autoritățile române zece ani în străinătate. Dar poți să spui, dom’le, uitați în ce condiții am plecat eu: am avut o bursă la Heidelberg și am stat acolo 10 ani, și m-am întors, n-am făcut carieră. Era foarte important, fiindcă oricum rămâne un semn de întrebare» – a mai declarat Mircea Dinescu. (detalii aici).
  Aceste amănunte dezvăluite de Mircea Dinescu adâncesc misterul relațiilor patriarhului Daniel cu Securitatea comunistă.Mitropolitul Daniel, într-unul dintre drumurile în străinătate.
  De ce a fost distrus dosarul lui Daniel?
  În acele zile complicate ale căderii unui regim comunist, singura grijă a Securității să fi fost arderea unor dosare nesemnificative? De ce să fi fost ars dosarul unui anonim în ziua în care nici nu se știa sigur dacă Ceaușescu va cădea?
  În anul 1989, viitorul ierarh Daniel Ciobotea era un personaj total necunoscut (detalii aici), fără vreo funcție oficială importantă. Nu avea decât un post de conferențiar la Institutul Teologic din București, dar trecutul, trecutul lui Dan Ilie Ciobotea era mai interesant.
  Iată trecutul prezentat de basilica.ro (detalii aici): 1976-1978 – studiază la Facultatea de Teologie Protestantă a Universității de Științe Umane din Strasbourg (Franța); 1978-1980 – studiază la Facultatea de Teologie Catolică a Universității „Albert Ludwig” din Freiburg im Breisgau (Germania); 1980-1988 – lector la Institutul Ecumenic de la Bossey, Elveția; îndeplinind și funcția de director adjunct al Institutului în perioada 1986-1988.
  Ziarul online Top Iași, publica în 03 martie 2013 articolul intitulat sugestiv «Cel mai puternic ieșean» (detalii aici):
  «(…) PF Daniel a fost acuzat de mai multe ori că e ofițer de Securitate sub acoperire. Contestatarii săi susțin că doar așa se poate justifica de ce Daniel Ciobotea a ajuns mitropolit la nici 40 de ani în condițiile în care promovarea în structurile Bisericii Ortodoxe este cumplit de anevoioasă.
  Faptul că, în tinerețe, pe vremea comunismului, Daniel Ciobotea a primit o bursă în Occident și a fost lăsat de regimul Ceaușescu să plece 8 ani la Institutul Ecumenic de la Bossey (Elveția), unde a fost și director adjunct între 1986 și 1988, a alimentat și mai mult bănuiala că e „securist“. Surse chiar din interiorul B.O.R. ne-au povestit că traiectoria de dinainte de 1989 a actualului Patriarh arată clare legături cu Securitatea: în Elveția a fost găzduit de un preot ce era chiar șeful rezidenței Securității românești din acea țară, apoi, după un scandal sexual, nu a fost retras în țară, ci mutat în Franța, după care în Italia (…)».
  Iată ce spunea Pacepa despre folosirea preoților ca ofițeri acoperiți D.I.E., la pagina 217.
  «Când Ceaușescu mi-a dat instrucțiunile pentru întâlnirea sa cu românii americani, a ordonat ca nici un efort sau cheltuială să nu fie precupețite, pentru a o face o ocazie „grandioasă“.
  – «Să fie acolo toți agenții tăi, mai ales preoții. Scrie cuvântările pentru ei și învață-i cum să le citească».
  Redăm dialogul de la pagina 218:
  – «Clericul a arătat bine în costumul său de maimuță. Ce fel de muncă face el? – a început Ceaușescu deschizând jocul.
  El se referea la arhiepiscopul Bisericii Ortodoxe Române din Statele Unite și Canada, ce fusese trimis din România ca să preia controlul bisericilor emigranților din Statele Unite și Canada. În raportul scris de mână de stația din Washington, pe care l-am predat lui Ceaușescu în acea dimineață, exista un capitol substanțial despre contactele prolifice ale arhiepiscopului cu DIE-ul, ca agent vechi, ce fusese folosit cu succes de-a lungul anilor, în care a trăit la Misiunea română de Ierusalim și în Mănăstirea Sf. Tihon din South Canaan, Pennsylvania.
  – Activă și productivă, în conformitate cu Florea.
  – Avem nevoie să-l facem agent secret cu acoperire bună, la fel cum am procedat cu predecesorul său, înțeles?
  – Da, tovarășe.
  «Predecesorul» era arhimandritul Bartolomeu Anania, un vechi agent al D.I.E., care a fost trimis cu ani în urmă ca să preia un ziar religios numit «Credința»…
  – Trebuie să-l facem pe episcop colonel sau chiar general. Și pompează în el cât mai mulți bani posibil. Cu bani poți cumpăra orice în America, inclusiv bisericile».
  Ioan Mihai Pacepa a fost șef adjunctul D.I.E. din 1966 până în anul 1972. Apoi, până la defectarea din 1978, a fost prim adjunct al șefului D.I.E. și consilier personal al lui Ceaușescu.
  Afirmațiile unui om cu asemenea funcții nu pot fi trecute cu vederea. Exemplele lui Pacepa confirmă faptul că Securitatea a folosit fructuos Biserica în activitatea de spionaj extern și de spionare internă a propriilor cetățeni români."

  nu luau ca amenintare ci ca atentionare. nu uitati de cei al căror sacrificiu zacind orin cimitire uitate si morminte cenzurate au făcut sa avem o tara o limba o istorie. vremurile decise de alții si cei care dictează in tara arată frica de a fi oameni. nu așa se măsoară creștinismul pentru ca eu zic ca la tradtionalism nu ne întrece nimeni sau la trădări. totul se va întoarce împotriva celor care țin ascunși eroii neamului si sint îngenunchiați in fata celor pe care ii știm si ajunși la putere . asiatici Kalahari nenorociți. suntem in anul 2024 si nu avem curaj de a vorbi. nu așa se va face ceva... tara este depopulată , sărăcie si datori vinduti. paminturile agricole in mina nenorocirilor. luați aminte!!!
 • INJECTIA FINALA 16.02.2024 14:10
  Multumim, frate.
 • cveerse 16.02.2024 12:45
  Aș vrea să vă felicit pentru această emisiune în care am putut vedea unitatea cugetului dintre toți participanții, fiecare contribuind, însă, cu un mod personal de a puncta lucrurile, ceea ce a dus la o conturare mult mai vie și deplină a subiectului.

  Acest lucru cred că este necesar și nădăjduiesc să se închege cât mai mult, deoarece, așa cum spunea Starețul Tadei de la sârbi, planurile de globalizare ale sataniștilor sunt împiedicate de unitatea cugetului ortodox. Acesta, care până la urmă este în ADN-ul fiecărui român, care este în rău, în ram... cât timp mai rămâne nepoluat.

  Încă o dată vă felicit pentru această emisiune cât și pentru întreaga activitate publicistică, adevărate expresii și exemple de verticalitate și demnitate.
 • INJECTIA FINALA 16.02.2024 14:11
  Corect, frate
 • BABYLON ZOO 16.02.2024 16:17
  Va multumesc din suflet, Domnilor, dumneavoastra si echipei de la Active News, ziaristii si invitatii, pentru articolele si emisiunile, pentru activitatea dumneavoastra pusa in slujba adevarului!

  Da, Domnilor cu D mare!

  Cum probabil stiti deja, multa lume va admira si va respecta enorm pentru talentul, cultura si inteligenta dvs, pe care le folositi in apararea unor cauze absolut critice pentru Romania si neamul romanesc astazi, as we speak.

  Si pentru faptul ca va expuneti cu mare curaj impotriva agendei globale de dezumanizare, depopulare si inrobire, care bantuie furios si pe aceste plaiuri stravechi.

  Iar drept urmare, sunteti atacati, insultati, interzisi, subminati, prigoniti continuu si in toate felurile... ca aia sunt bine finantati si motivati sa elimine pe oricine si orice opune rezistenta in fatza aberatiilor lor. A, stiti, n-o luati personal, este blanket approach/ carpet bombing, conteaza doar distrugerea totala a oricarei opozitii.

  Romanii nu prea isi recunosc sau sustin valorile, li se pare ca li se cere un efort prea mare ca macar sa recunoasca deschis oamenii care sunt intr-adevar de valoare. Ce sa-i mai si sprijine, sa le arate ca ii apreciaza, sa ii promoveze, sa ii finanteze, sau barem sa se sinchiseasca sa comunice cu ei...

  Mai rau, nici nu mai recunosc adevaratele valori, din moment ce se uita exclusiv si non-stop la mainstream media si la 2 min videos on tik-tok – no suprise, din moment ce aia e reteta pentru dezastru mental total. Modelele, reperele, opiniile, ideile, de acolo si le iau, devenind spalati pe creier si zombificati, carne perfecta de trecut prin masina de facut carnati, pardon, useful idiots pt. agenda globala.

  Vai, maine-poimaine se va spune pe official channel ca Horia, Closca si Crisan au fost de fapt negri, stiti, ca asa s-a descoperit in documente, si ca ce contributie mareata au avut negrii la faurirea Romaniei – si prostimea va crede!...

  Exact ce discutati dvs in noua emisiune, cum se aplica agenda de dezumanizare si pe-aici, ca peste tot.

  Este o placere sa va ascult, sa va citesc, sa vad ca mai exista si oameni normali la cap!

  Voi spune cate ceva pe tema „imigrarii”, iar ca sa fie mai digerabil, voi imparti in doua, prima parte, aspecte globale, iar a doua parte, ce se vede in Romania in materie.
 • BABYLON ZOO 16.02.2024 22:33
  Despre societatea deja globalizata

  Haideti sa va dau cateva exemple dintr-o tara de emigratie la origine anglo-saxona, cum arata si cum se vede zilnic melting pot-ul acasa, pe strada si la servici.

  Cu precizarea ca prin „servici”, voi da exemple din large bureaucracies, de stat sau private, adica angajatori mari, cu zeci de mii de angajati. La angajatorii mici s-ar putea sa nu fie asa avansata agenda, cine stie?

  Ma refer la cum arata viata acolo pentru oamenii de rand, dupa cateva decenii in care guvernul a acceptat sute de mii de emigranti legali pe an.
  Cei ilegali nu prea ajung usor pe acolo, de departe ce este...

  Ati ghicit, este mai departe, overseas, dar nu e asa exotic cum pare, se aplica bine-mersi si Europei, fiindca agenda e globala. Doar ca acolo s-a inceput mai demult, a fost mai usor acolo, cu expansiunea coloniala a puterilor comerciale din Westul Europei, cand aveau excess the populatie de exportat in colonii, unde albii europeni i-au inlocuit pe aborigeni care erau in comuna primitiva etc. Ei, acum sunt inlocuiti albii la ei acasa, cu altii adusi on purpose.

  NB: Nu ma refer in nici un fel la UK, doar o nota scurta si generala, ca de fapt acolo s-a inceput agenda si prin urmare societatea acolo e in cel mai avansat grad de descompunere. Anyone thinks different, please explain your angle.

  Ideea este ca, chiar si numai cu cei veniti legal, se deschide cutia Pandorei and it’s a recipe for social and human disaster in the long run.

  Ma refer la o tara care are resurse alocate, sisteme, proceduri functionale, Ministries of Immigration etc, programe inclusiv pentru „temporary foreign workers”, prin care aceasta operatiune masiva de distrugere sociala se desfasoara smoothly in beneficiul maxim al elitelor care au conceput si conduc intreaga schema – stiti voi, toate comitetele si comitiile alea arhicunoscute.

  Pentru cine nu le cunoaste inca, eh, you better get up to speed on the available info, ca sa intelegeti de unde ne vin toate astea, altfel veti cadea in superstitii, aliens, cosmaruri, doomsday etc.

  Mecanismele de acceptare a emigrantilor sunt foarte bine puse la punct, pentru a genera venituri consistente si regulate, bugetabile, pentru tara respectiva.

  Multe tari din Europa, lovite cu premeditare de importuri masive de migranti in ultimii zece ani, nu au astfel de mecanisme de procesare si „integrare” a hoardelor straine – cu atat mai putin Romania, unde totul e vraiste si se se face ad-hoc la comanda de catre politruci slugi UE, iar rezultatul e haos.

  Ca sa fie clar, este vorba de imigrantii veniti cu acte in regula, nu de cei veniti ca sa lucreze temporar in agricultura, constructii sau hotelarie, care sunt practic tinuti sclavi de angajatorii care ii aduc.

  E vorba de cei care se stramuta de-a binelea, care au platit ca sa obtina vize de studiu sau de business, sau viza de rezidenti permanenti cu drept de lucru, care au trecut prin procedurile de emigrare ale statului respectiv, achitand taxele aferente, si care „se integreaza”. Adica ajung sa schimbe in timp societatea in care au venit. Si nu in bine.

  A, si ca o paranteza, de ce sunt adusi si „integrati”, in primul rand? Care este the stated purpose?

  Ba chiar li se preda acolo copiilor la scoala (am vazut manuale de scoala in care zicea chestia asta), ca immigration is good for the economy.
  Ca de-aia sunt acceptati sa vina de pe toata planeta... ca sa se plateasca pensiile, ca populatia locala e imbatrinita, nu mai face copii etc. Si ca sa fie totul vibrant si colorat, culturally & everything-wise.

  Nu ai voie sa opinezi ca sunt adusi ca populatie inlocuitoare, si ca de ce nu sunt bani pentru pensii, cand localnicii au contribuit toata viata lor la toate piloanele de pensii - nu nu, aia e extremism, systemic racism etc.

  By the way, un fost coleg de servici din Uganda, emigrat cu sotia si patru copii, ne-a zis la birou ca lor le spune preotul la biserica lor ca ei au venit ca sa populeze tara aia...Dar tu ca alb n-ai voie sa zici nimic.

  Alta in aceeasi nota, mi-a spus-o o fosta colega de servici, de origine Sikh, din provincia Punjab din India, ea purtand poale lungi viu colorate si val la servici, iar sotul ei, barba si turban rosu, tot la servici – ca ea si sotul ei merg la multe Indian weddings, din alea care dureaza cate o saptamana, fiindca ei doi impreuna au cam 70 de verisori!...

  Pai cum sa reziste albii, numeric, la asa ceva?...

  Deci pe de o parte e nevoie de marile mase proletare, nu conteaza de unde sunt aduse, ca sa fie utilizate stiintific, ca animalele de ferma - muncitori, taxpayers, votanti, consumatori, carne de tun si ce mai trebuie ca sa aiba elitele power, wealth and control cat doresc, ca oricum nu le ajunge, oricat ar avea deja.

  Iar pe de alta parte, hopa, am devenit cu totii wordwide peste noapte prea multi de la WWII incoace, poluam, distrugem planeta si trebuim eliminati sau transhumanizati, la fel ca si majoritatea vietii pe Pamant!...

  Oh my, climate emergency! Si pentru ce, this evil culling of life on Earth?...

  For sustenability, equity, social, governance, diversity, equity, inclusion – vezi toate sloganurile alea din limbajul de lemn al double-speak-ului globalist. Sloganuri repetate non-stop de toti agitatorii platiti gen IPCC, organizatiile internationale create de americani dupa WWII ca front pentru dominatia lor mondiala, plus fake science, Gretchen, celebritatile si miliardarii care vorbesc la Davos. Sloganuri inventate de cei care trag sforile din umbra, cei care nu ies la rampa, ca nu e asta job-ul lor.

  Pai de ce s-au inmultit aia asa de mult in „lumea a treia”? Cine s-a dus peste ei in ultima suta de ani si le-a vandut/ bagat cu forta pe gat „cuceririle stiintifice” vestice, gen sanitation, DDT, antibiotice, apa la robinet, „democratia”, de au duduit exporturile americane de toate cele?... By the way, nu le-au dat nimic pe gratis, s-au dus peste ei ca sa-i exploateze colonial si sa-i faca sclavi vanduti in perpetuity la bancile mondiale.

  Daca cei din lumea a treia erau lasati sa traiasca ancestral, nu ajungeau sa se inmulteasca la atatea miliarde, ca termitele. S-au inmultit tocmai ca rezultat al agendei globale de la vremea respectiva a westului, de a face big bucks cu orice pret, no matter how and where, or what the consequences.

  Acuma iarasi face Big Business big bucks pe spinarea lor, dar nu ajutandu-i sa se inmulteasca, ci din contra, omorandu-i, prin orice mijloace, cu razboaie, famines, vaxuri si alte chimicale, si fortandu-i sa plece din tarile lor, nu neaparat for economic opportunity, si sa dea buzna in West.

  Cu asta, ii distrug si pe aia de fug de la ei si invadeaza alte parti, si pe cei peste care vin astia puhoi la nesfarsit.

  Dar ca sa revenim la hard facts, pe care le traiesti, traind acolo.

  Ce inseamna de fapt ca noii-veniti, fresh from the ship, se integreaza si contribuie la economie?...

  In tara respectiva, vin cate 450.000 nou-noutzi in fiecare an - acum vreo douazeci de ani se primeau 100.000 de nou-veniti pe an, s-a ajuns mai recent la 450.000 pe an, and it keeps going up.

  Fiecare din acestia cheltuie, sa zicem, minim 10.000 de dolari in medie in primul an de la sosire ca sa se instaleze, iar sumele cresc cu inflatia...
  Adica vin impreuna cu familiile, ori si le aduc treptat, „intregirea familiei” din tribul ancestral, cat isi permit financiar.

  Fiindca sunt extrem de tribali, le pasa numai de ei si ai lor, din rasa, casta, culoarea, satul lor - asa e organizarea lor sociala de acasa. De-aia vezi zone intregi numai de chinezi, sau indieni, sau caraibieni, sau diverse denominatii musulmane etc., cu tot ce e in zona respectiva, gen semnele stradale si de business, in limbile respective.

  De te sictiresti la un moment dat de atata „diversity” si nu mai calci pe acolo.

  Desigur, nou-venitii iau credite de la banci pentru studii, si pentru locuinte si masini.

  Asta cu creditele e cea mai tare, practic nu prea mai reusesc sa iasa din credite, de la student loans la mortgages. Deoarece orice proprietate acolo a ajuns sa coste de la sute de mii de dolari in sus, pana si cel mai mic, inghesuit, vechi, ponosit, indepartat apartament. La case, se incepe de la un milion de dolari. Iar property taxes sunt mii de dolari pe an.

  Apoi, se zbat sa-si gaseasca job-uri pe piata muncii, fie plasati de guvern, ori charities, fie prin efort propriu, cum le e norocul. Nu vrei sa fii in competitie cu ei pe piata muncii, fiindca chinezii angajeaza chinezi, indienii angajeaza indieni etc.

  Job-urile nu sunt nici ele sigure sau usor de gasit, iar cele entry-level sunt prost platite, deci exista permanent o instabilitate financiara. Insa imigrantii vin cu speranta si entuziasm, si nu se dau batuti ci persevereaza. Fiindca n-au la ce se intoarce.

  Isi dau copiii la scoala in sistem, devin consumatori ca toata lumea, se straduie cat de cat sa invete limba engleza, macar cat le trebuie pentru google translate etc.

  Sincer, n-am cunoscut pe nimeni pe welfare, nici din cei vechi, nici din cei nou veniti, dar am auzit ca sunt destui. Cersetori si homeless, drogati pe strada, am vazut doar albi si negri, nu alte etnii.

  Deci vorbind strict de $$$, 450 mii X 10 mii pe an, immigratia facuta „ca la carte” (nu anapoda) is a huge business, toata lumea castiga, nu-i asa?...Wef are dreptate cu no borders, nu?

  Pai NU! Efectul financiar net al imigratiei asupra omunlui de rand este ca preturile o iau razna in sus la tot ce inseamna cost of living, adica toata lumea saraceste democratic, atat localnicii, cat si cei veniti cu vizele de imigrare, care raman tot sclavi, cum erau si de unde venisera, doar ca sunt putin mai bine hraniti cu junk food in noua patrie.

  Pentru ca sistemul e set up ca big business sa castige totul si mereu.

  Social, dupa 2-3 ani de rezidenta, au dreptul sa aplice pentru cetatenie, care este o formalitate in urma careia primesc cetatenia, pasaportul si dreptul de vot. Si devin cetateni cu drepturi si obligatii identice cu ale locuitorilor originali, pe care in timp ii inlocuiesc in scoli, in job-uri si pe strada...

  Povestea asta de „success” vine la pachet cu costuri ingrozitoare, hidoase, desfigurante, distrugatoare in plan social, moral, cultural.
  Pe care guvernul nu le calculeaza, nu le mentioneaza si despre care nu e nici macar permis sa pomenesti in vreun fel.

  Se ajunge treptat la balamuc.

  Ajunge majoritatea populatiei pe anti-depresive & countless other patented petrochemical drugs.
  Din care castiga, desigur, Big Pharma, care produce si vinde chestiile respective.
  Mental health issues, constant health issues since infancy, handicapati, drogati, asistati cu milioanele...

  De ce se ajunge la unspeakable misery, din moment ce toata lumea o duce asa de bine, e asa de happy in sistem, in the matrix, under massive non-stop brainwashing and conditioning?...

  Din cauza pierderii identitatii personale.

  Exact despre ce discutati dvs. In noua emisiune.

  Noii-veniti viseaza si suspina mereu dupa tarile lor de origine, nu vorbesc decat despre familia, mancarea si traditiile lor de acasa, si cum isi iau bilet de avion sa viziteze back home etc.

  Cu toate ca au toate drepturile, ba chiar sunt plasati si favorizati la job-uri si li se permite sa isi creeze propriile comunitati, lacase de cult si tot restul in limbile si religiile lor, nu se simt „acasa”.

  Nativii, sau chiar nou-venitii albi, crestini sau nu, dinspre partea lor, iata cum traiesc in acest huge social engineering experiment, in the globalized „brave new world”:

  - Pe strada sau in public transit, auzi tot felul de limbi pe care nu le cunosti, nici nu-ti poti imagina cam de pe unde ar fi, si vezi continuu un Babylon Zoo de piei, fetze si imbracaminti care mai de care mai colorate. Chinezii, indienii, musulmancele in valuri negre, sa zicem ca s-ar ghici cam ce sunt, altii, mai greu.

  - La universitate, iei un curs obligatoriu, te duci la sala cu numarul respectiv, deschizi usa sa intri, si vezi un amfiteatru plin de asiatici, de iti vine sa o iei la fuga. Dar cum ai platit in avans cursul respectiv, n-ai ce face, te incumeti si intri, te asezi si te uiti in jur. Si vezi cam jumatate din cele 100 de locuri ocupate de chinezi, vreo 25 de indieni, vreo 10 de negri, ceva filipinezi, si cam vreo 10 albi in total, din care majoritatea evrei sau din estul Europei. Acesta este un exemplu de acum 20 de ani. Nu stiu ce mai e acum, nici nu vreau sa stiu! Dar aia ajung cu diplome.

  - La servici, exista cote de angajare si criterii de promovare pe racial background si zona de origine.

  - La interviu de angajare, esti intrebat daca esti gay. Da, vorbesc din experienta, de-acum vreo zece ani. M-am uitat la acel HR manager ca la TV, cand ala dadea inainte ca daca sunt cumva gay, e super, ca el ma poate introduce in cercul lui de cunostinte... M-am carat cat mai politicos posibil, si n-am mai calcat pe acolo.

  - Trebuie sa-ti introduci racial background si sexul (ai de ales dintr-o lista foarte lunga de orientari sexuale listate...) ca si statutul vaccinal la zi, in the HR application. Obligatoriu.

  - In your office email signature, trebuie sa incluzi cum vrei sa te cheme, he or she, si ce cauza de social justice sustii, de ex. cum ca esti anti racial discrimination etc.

  - You must profess your allegiance to the mainstream narrative, on an ongoing basis, or else you are not good enough. Cam ca in bolshevism/ linia partidului, sa te bati cu caramida in piept ce true believer esti.

  - La servici, sefii te „voluntariaza” pentru cursuri despre cum sa te comporti si sa vorbesti cu angajatii sau clientii negri, sau cu handicap, sau despre cum au fost maltratati gay-ii si cat au suferit ei, la fel si aborigenii exterminati de catre colonistii albi, si cat de vinovati suntem cu totii de chestia asta, indiferent de pe unde venim din lume, si ce action plan implementam noi ca sa remediem nedreptatea – iti sta mintea in loc ce aiureli, pe ce fel de „cursuri” cheltuie angajatorii banii!

  - La servici, exista quiet room cu covorase si perne, unde se duc anagajatii musulmani ca sa-si faca rugaciunile zilnice.
  - In unele cladiri de birouri, exista toalete gay pe fiecare etaj, unde angajatii gay sa se simta protejati si acceptati.
  - La team meetings, VP-ul intreaba echipa cati din noi mergem la parada gay, si daca nu, de ce nu?

  - Political corectness la greu, ad nauseam. N-ai voie sa zici aborigeni sau indigeni, nu nu, aia e hate speech, ci doar first nations. Nici handicapati, ci doar disabled. Nici obezi, ci doar over-weight. Despre gay si trans, oh my, nici nu mai stiu cum e corect sa le spui oficial, totul devine asa „fluid”!... Vorba scriitoarei scotiene J.K. Rowling, autoarea lui Harry Potter: „The penised person who just raped you is a woman!”

  - In centrul orasului troneaza gay town, cu zeci de strazi unde drapelul curcubeu este afisat in balcoane, pe geamuri, in vitrine, pe umbrele de soare, pe zebrele de trecut strada (adica zebrele sunt curcubeu), pe sediile bancilor, pe biserici si gradinitze, unde incepand din 2020 sunt afisate si insemnele BLM.

  - Pe acolo, daca te nimeresti la orice ora, vezi tot felul de tipi despuiati, care arata jalnic. Tot pe acolo se tine si parada gay anuala, la care vine si prim-ministrul provinciei si cel al tarii, si fac fericiti cu mana. Insa acum se vad cupluri de acelasi sex, de orice varsta si culoare, tinandu-se de mana in orice zona din oras. The New Normal.

  - Daca esti cumva barbat alb, crestin, ne-handicapat si ne-gay, nu ai nici o sansa de angajare sau promovare, decat daca esti dispus sa dovedesti din greu ca te aliniezi complet la obiectivele organizatiei respective, fie ea privata sau de stat, and you are ready to do absolutely everything to get the job done, whatever that means! Adica, mai pe romaneste, sa fii dispus sa accepti sa ti se faca, si tu sa spui si sa faci, orice aberatie, orice slugarnicie, orice marsavie si ticalosie, just to keep your income because you have kids and mortgages and bills to pay...

  - Si nici asa nu prea ai sanse sa avansezi, ca nu ai „transectionality”... poate doar daca te declari openly gay, sau iti descoperi stramosi care au lucrat pe plantatii, sau devii cumva handicapat, sau participi activ la comitele de combatere a discriminarii de orice fel, sau te casatoresti cu cineva mai colorat/a.

  - Si, si, am vazut de ex. romani casatoriti cu asiatice (chinezoaice, filipineze, sud-coreence, thailandeze), romance cu negri sau chinezi, italieni cu negrese, si tot asa...Indienii sunt mai traditionalisti, nu prea se metiseaza.

  - In echipa cu care lucrezi, langa cubiclul tau (which is a modern day prison cell), si printre sefii si clientii tai, e lume professional din vreo 20-30 tari, si pe toti trebuie sa ii accepti si sa ii respecti, si sa fii cat mai neutru si cooperant, desi unii abia rup ceva engleza. Iar daca nu-i vezi personal, mai ales daca se lucreaza de acasa, sau esti inclus in call meetings cu cateva zeci de persoane, nu stii dupa nume care e numele mic si care e numele mare, si nici daca e vorba de un barbat sau o femeie, nici de pe unde o fi... De ex, ca sa va „edificati”, cam a ce suna un nume ca Hoofrish Kootsky?! Sau Rukmini Dindyal? Su Mi Lai?... Ati fi ghicit ca e vorba de o femeie care arata cam ca din India sau din China, dar care e de fapt din Mauritius, din Guyana sau din South Africa?...And you were supposed to know that, ca de-aia nu se mai fac prezentari formale?

  - S-ar putea sa te trezesti, ca familie, ca al vostru copil este singurul copil alb din clasa la scoala. Si, in caz ca nu va convine acest lucru, sa trebuiasca sa va vindeti casa si sa va mutati undeva mult mai departe, intr-o zona mai rurala unde sunt inca familii albe. Si sa va gasiti servici in zonele alea, sau sa faceti navete si mai demente.

  - In cartier se muta suficient de multi musulmani, care vor dori sa aiba propria moschee. Unii construiesc ceva nou, altii cumpara o biserica existenta, de obicei crestina protestatanta, si o transforma in moschee. Pe care vor sa instaleze minarete cu megafoane, din care sa le urle muezinul rugaciunile zilnice!...Au fost cazuri date in presa, de procese intentate de alti vecini ai unor astfel de moschei, de obicei chinezi sau hindusi, care au obtinut prin hotarare judecatoreasca interzicerea instalarii minaretelor in cartierele lor.

  - La supermarket e neaparat sectiune cu mancare halal, si una cu mancare kosher, si Asian foods, precum si paleo, keto, vegetarian – all super-processed, chiar in cazul ca sunt labelled „organic”.

  - Daca vrei ceva mai familiar, exista si supermarketuri rusesti sau poloneze. Magazinele romanesti sunt mai micutze si doar vreo 2-3 in the metropolitan area, dar romanii sunt obisnuiti sa conduca mai mult ca sa ajunga sa guste si ei ceva „de acasa”.

  - Intr-o biserica romaneasca ortodoxa, preotul roman si sotia, tot romanca, au patru copii, cu varste sa zicem intre 14 si 6 ani , si nici unul din ei nu stie sa vorbeasca sau sa citeasca in limba romana. In biserica, Biblia are o pagina in limba romana, si langa ea o pagina in limba engleza, ca sa inteleaga si copiii, inclusiv ai enoriasilor. Liturghia se tine si in romana, si in engleza. (In engleza, liturghia ortodoxa doesn’t make any sense to me!) Copiii spun Tatal Nostru in engleza. Preotul spune la sfarsitul slujbei sa nu ne suparam, ca vine limba engleza...

  Asta ca sa va faceti o idee cum se ajunge sa se traiasca intr-o tara cu imigratie masiva legala si prin urmare cu political corectness & zero discrimination, with nothing else permitted whatsoever.

  Nu mai intru in agenda trans-gender, cum sunt distrusi copiii incepand de la gradinitza etc. E parte din „zero discrimination”.

  Cine considera ca astea sunt chestii normale, ca e okay sa traiesti asa, buying into the agenda, daca ai acces la un job, credite, pensie si iluzia libertatii - sorry, folks, va meritati soarta!...

  Ce sa mai spunem cand fenomenul e scapat de sub control, ca in US, de exemplu, cu numerele mind-boggling de acolo, gen 2 milioane de migranti intrati ilegal pe an, it’s absolute insanity.

  Deci atunci cand profetul mega-blockbuster al agendei, Yuval NH, zice undeva in cartea lui din 2019, numita „21 lessons for the 21 century” ca de ce nu pot 500 milioane de europeni bogati sa primeasca 5 milioane de refugiati sirieni saraci – arunca doar cu mizerie din avion, intentionat.

  Vai, ce „lectii”, ghastly rubbish, ca sa-l citez iar pe Orwell - si cu ce drept le scorneste? Doar fiindca face parte din master race, are „transectionality” si e pus pe podium de show-ul wef, unde toti ii asculta smirna elucubratiile?

  Si dup-aia UE toarna directive intocmai, „elaborate” probabil de AI, la cat de de tampite sunt, pe care le impun cu forta tarilor membre, gen cote de migranti, iar alesii locali se reped sa execute orice vine pe teava de la UE... Si asa ne trezim cu populatiile inlocuitoare pe cap, si nu e vina nimanui, nu raspunde nimeni, dar pe noi ne nenorocesc pe veci, la noi acasa, dupa exemplul tarilor de imigratie mai vechi, despre care v-am vorbit.
 1. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

 2. Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

 3. Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

 4. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

 5. ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

 6. Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

 7. Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

 8. Cozmin Gușă, candidat independent la Cotroceni, având susținerea Clubului de gândire Gold - “Vrea ca naționaliștii pro-europeni și pro-NATO, dar care luptă pentru independența României în UE, să ajungă la putere”

 9. Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

 10. Singura veste bună pentru vaccinați: Există tratament de detoxifiere a proteinelor spike. Ce recomandă Dr. Peter McCullough

Ultima oră

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Si care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

10:29

Descoperire uluitoare: Manuscrise ale lui Emil Cioran, niciodată publicate, aduse la București. 100.000 de euro, prețul de pornire a licitației

10:08

Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

09:53

La Dubai a plouat într-o zi cât într-un an. Cele mai abundente precipitații din ultimii 75 de ani - VIDEO

09:42

Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

08:30

Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

08:28

Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

08:00

19 aprilie: Sfântul Cuvios Ioan de la Lavra Veche; Sfântul Sfințit Mucenic Pafnutie

23:35

Monahul Filotheu Bălan: O nouă comoară psaltică paisiană: Triodul Paisian vol. 1

23:05

Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?

22:19

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

21:00

ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă