A ÎNCEPUT! VIDEO: Marea Resetare contra BOR. Cum lovește România, Ortodoxia și păstorii ei, cu Ținta Teodosie. Emisiunea ActiveNews - Starea de Libertate cu Adrian Pătrușcă, Victor Roncea și Pompiliu Diplan

De Redacția  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dezbatem împreună spinoasa chestiune a Marii Resetări și modul în care afectează introducerea sa forțată atât în societatea românească, cât și în întreaga lume. Ce mize sunt în joc și care sunt țintele acestui plan mondial? Cum lovește România, Ortodoxia și păstorii ei, cu Ținta Teodosie. Aflați despre toate acestea în ediția emisiunii ActiveNews - Starea de Libertate de la orele 20.00 din această seară, cu Adrian Pătrușcă, Victor Roncea și Pompiliu Diplan.

VIDEO MAI SUS și pe pagina de Facebook a ActiveNews. Vom reveni și cu transcriptul emisiunii.

Citiți și SEMNĂTURA SATANISTĂ: ”Garda de fier a lui Teodosie” - O diabolizare de tip securistic cu iz de instigare la crimă

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
  • cveerse 16.02.2024 12:45
    Aș vrea să vă felicit pentru această emisiune în care am putut vedea unitatea cugetului dintre toți participanții, fiecare contribuind, însă, cu un mod personal de a puncta lucrurile, ceea ce a dus la o conturare mult mai vie și deplină a subiectului.

    Acest lucru cred că este necesar și nădăjduiesc să se închege cât mai mult, deoarece, așa cum spunea Starețul Tadei de la sârbi, planurile de globalizare ale sataniștilor sunt împiedicate de unitatea cugetului ortodox. Acesta, care până la urmă este în ADN-ul fiecărui român, care este în rău, în ram... cât timp mai rămâne nepoluat.

    Încă o dată vă felicit pentru această emisiune cât și pentru întreaga activitate publicistică, adevărate expresii și exemple de verticalitate și demnitate.
  • INJECTIA FINALA 16.02.2024 14:11
    Corect, frate
  • BABYLON ZOO 16.02.2024 16:17
    Va multumesc din suflet, Domnilor, dumneavoastra si echipei de la Active News, ziaristii si invitatii, pentru articolele si emisiunile, pentru activitatea dumneavoastra pusa in slujba adevarului!

    Da, Domnilor cu D mare!

    Cum probabil stiti deja, multa lume va admira si va respecta enorm pentru talentul, cultura si inteligenta dvs, pe care le folositi in apararea unor cauze absolut critice pentru Romania si neamul romanesc astazi, as we speak.

    Si pentru faptul ca va expuneti cu mare curaj impotriva agendei globale de dezumanizare, depopulare si inrobire, care bantuie furios si pe aceste plaiuri stravechi.

    Iar drept urmare, sunteti atacati, insultati, interzisi, subminati, prigoniti continuu si in toate felurile... ca aia sunt bine finantati si motivati sa elimine pe oricine si orice opune rezistenta in fatza aberatiilor lor. A, stiti, n-o luati personal, este blanket approach/ carpet bombing, conteaza doar distrugerea totala a oricarei opozitii.

    Romanii nu prea isi recunosc sau sustin valorile, li se pare ca li se cere un efort prea mare ca macar sa recunoasca deschis oamenii care sunt intr-adevar de valoare. Ce sa-i mai si sprijine, sa le arate ca ii apreciaza, sa ii promoveze, sa ii finanteze, sau barem sa se sinchiseasca sa comunice cu ei...

    Mai rau, nici nu mai recunosc adevaratele valori, din moment ce se uita exclusiv si non-stop la mainstream media si la 2 min videos on tik-tok – no suprise, din moment ce aia e reteta pentru dezastru mental total. Modelele, reperele, opiniile, ideile, de acolo si le iau, devenind spalati pe creier si zombificati, carne perfecta de trecut prin masina de facut carnati, pardon, useful idiots pt. agenda globala.

    Vai, maine-poimaine se va spune pe official channel ca Horia, Closca si Crisan au fost de fapt negri, stiti, ca asa s-a descoperit in documente, si ca ce contributie mareata au avut negrii la faurirea Romaniei – si prostimea va crede!...

    Exact ce discutati dvs in noua emisiune, cum se aplica agenda de dezumanizare si pe-aici, ca peste tot.

    Este o placere sa va ascult, sa va citesc, sa vad ca mai exista si oameni normali la cap!

    Voi spune cate ceva pe tema „imigrarii”, iar ca sa fie mai digerabil, voi imparti in doua, prima parte, aspecte globale, iar a doua parte, ce se vede in Romania in materie.
  • BABYLON ZOO 16.02.2024 22:33
    Despre societatea deja globalizata

    Haideti sa va dau cateva exemple dintr-o tara de emigratie la origine anglo-saxona, cum arata si cum se vede zilnic melting pot-ul acasa, pe strada si la servici.

    Cu precizarea ca prin „servici”, voi da exemple din large bureaucracies, de stat sau private, adica angajatori mari, cu zeci de mii de angajati. La angajatorii mici s-ar putea sa nu fie asa avansata agenda, cine stie?

    Ma refer la cum arata viata acolo pentru oamenii de rand, dupa cateva decenii in care guvernul a acceptat sute de mii de emigranti legali pe an.
    Cei ilegali nu prea ajung usor pe acolo, de departe ce este...

    Ati ghicit, este mai departe, overseas, dar nu e asa exotic cum pare, se aplica bine-mersi si Europei, fiindca agenda e globala. Doar ca acolo s-a inceput mai demult, a fost mai usor acolo, cu expansiunea coloniala a puterilor comerciale din Westul Europei, cand aveau excess the populatie de exportat in colonii, unde albii europeni i-au inlocuit pe aborigeni care erau in comuna primitiva etc. Ei, acum sunt inlocuiti albii la ei acasa, cu altii adusi on purpose.

    NB: Nu ma refer in nici un fel la UK, doar o nota scurta si generala, ca de fapt acolo s-a inceput agenda si prin urmare societatea acolo e in cel mai avansat grad de descompunere. Anyone thinks different, please explain your angle.

    Ideea este ca, chiar si numai cu cei veniti legal, se deschide cutia Pandorei and it’s a recipe for social and human disaster in the long run.

    Ma refer la o tara care are resurse alocate, sisteme, proceduri functionale, Ministries of Immigration etc, programe inclusiv pentru „temporary foreign workers”, prin care aceasta operatiune masiva de distrugere sociala se desfasoara smoothly in beneficiul maxim al elitelor care au conceput si conduc intreaga schema – stiti voi, toate comitetele si comitiile alea arhicunoscute.

    Pentru cine nu le cunoaste inca, eh, you better get up to speed on the available info, ca sa intelegeti de unde ne vin toate astea, altfel veti cadea in superstitii, aliens, cosmaruri, doomsday etc.

    Mecanismele de acceptare a emigrantilor sunt foarte bine puse la punct, pentru a genera venituri consistente si regulate, bugetabile, pentru tara respectiva.

    Multe tari din Europa, lovite cu premeditare de importuri masive de migranti in ultimii zece ani, nu au astfel de mecanisme de procesare si „integrare” a hoardelor straine – cu atat mai putin Romania, unde totul e vraiste si se se face ad-hoc la comanda de catre politruci slugi UE, iar rezultatul e haos.

    Ca sa fie clar, este vorba de imigrantii veniti cu acte in regula, nu de cei veniti ca sa lucreze temporar in agricultura, constructii sau hotelarie, care sunt practic tinuti sclavi de angajatorii care ii aduc.

    E vorba de cei care se stramuta de-a binelea, care au platit ca sa obtina vize de studiu sau de business, sau viza de rezidenti permanenti cu drept de lucru, care au trecut prin procedurile de emigrare ale statului respectiv, achitand taxele aferente, si care „se integreaza”. Adica ajung sa schimbe in timp societatea in care au venit. Si nu in bine.

    A, si ca o paranteza, de ce sunt adusi si „integrati”, in primul rand? Care este the stated purpose?

    Ba chiar li se preda acolo copiilor la scoala (am vazut manuale de scoala in care zicea chestia asta), ca immigration is good for the economy.
    Ca de-aia sunt acceptati sa vina de pe toata planeta... ca sa se plateasca pensiile, ca populatia locala e imbatrinita, nu mai face copii etc. Si ca sa fie totul vibrant si colorat, culturally & everything-wise.

    Nu ai voie sa opinezi ca sunt adusi ca populatie inlocuitoare, si ca de ce nu sunt bani pentru pensii, cand localnicii au contribuit toata viata lor la toate piloanele de pensii - nu nu, aia e extremism, systemic racism etc.

    By the way, un fost coleg de servici din Uganda, emigrat cu sotia si patru copii, ne-a zis la birou ca lor le spune preotul la biserica lor ca ei au venit ca sa populeze tara aia...Dar tu ca alb n-ai voie sa zici nimic.

    Alta in aceeasi nota, mi-a spus-o o fosta colega de servici, de origine Sikh, din provincia Punjab din India, ea purtand poale lungi viu colorate si val la servici, iar sotul ei, barba si turban rosu, tot la servici – ca ea si sotul ei merg la multe Indian weddings, din alea care dureaza cate o saptamana, fiindca ei doi impreuna au cam 70 de verisori!...

    Pai cum sa reziste albii, numeric, la asa ceva?...

    Deci pe de o parte e nevoie de marile mase proletare, nu conteaza de unde sunt aduse, ca sa fie utilizate stiintific, ca animalele de ferma - muncitori, taxpayers, votanti, consumatori, carne de tun si ce mai trebuie ca sa aiba elitele power, wealth and control cat doresc, ca oricum nu le ajunge, oricat ar avea deja.

    Iar pe de alta parte, hopa, am devenit cu totii wordwide peste noapte prea multi de la WWII incoace, poluam, distrugem planeta si trebuim eliminati sau transhumanizati, la fel ca si majoritatea vietii pe Pamant!...

    Oh my, climate emergency! Si pentru ce, this evil culling of life on Earth?...

    For sustenability, equity, social, governance, diversity, equity, inclusion – vezi toate sloganurile alea din limbajul de lemn al double-speak-ului globalist. Sloganuri repetate non-stop de toti agitatorii platiti gen IPCC, organizatiile internationale create de americani dupa WWII ca front pentru dominatia lor mondiala, plus fake science, Gretchen, celebritatile si miliardarii care vorbesc la Davos. Sloganuri inventate de cei care trag sforile din umbra, cei care nu ies la rampa, ca nu e asta job-ul lor.

    Pai de ce s-au inmultit aia asa de mult in „lumea a treia”? Cine s-a dus peste ei in ultima suta de ani si le-a vandut/ bagat cu forta pe gat „cuceririle stiintifice” vestice, gen sanitation, DDT, antibiotice, apa la robinet, „democratia”, de au duduit exporturile americane de toate cele?... By the way, nu le-au dat nimic pe gratis, s-au dus peste ei ca sa-i exploateze colonial si sa-i faca sclavi vanduti in perpetuity la bancile mondiale.

    Daca cei din lumea a treia erau lasati sa traiasca ancestral, nu ajungeau sa se inmulteasca la atatea miliarde, ca termitele. S-au inmultit tocmai ca rezultat al agendei globale de la vremea respectiva a westului, de a face big bucks cu orice pret, no matter how and where, or what the consequences.

    Acuma iarasi face Big Business big bucks pe spinarea lor, dar nu ajutandu-i sa se inmulteasca, ci din contra, omorandu-i, prin orice mijloace, cu razboaie, famines, vaxuri si alte chimicale, si fortandu-i sa plece din tarile lor, nu neaparat for economic opportunity, si sa dea buzna in West.

    Cu asta, ii distrug si pe aia de fug de la ei si invadeaza alte parti, si pe cei peste care vin astia puhoi la nesfarsit.

    Dar ca sa revenim la hard facts, pe care le traiesti, traind acolo.

    Ce inseamna de fapt ca noii-veniti, fresh from the ship, se integreaza si contribuie la economie?...

    In tara respectiva, vin cate 450.000 nou-noutzi in fiecare an - acum vreo douazeci de ani se primeau 100.000 de nou-veniti pe an, s-a ajuns mai recent la 450.000 pe an, and it keeps going up.

    Fiecare din acestia cheltuie, sa zicem, minim 10.000 de dolari in medie in primul an de la sosire ca sa se instaleze, iar sumele cresc cu inflatia...
    Adica vin impreuna cu familiile, ori si le aduc treptat, „intregirea familiei” din tribul ancestral, cat isi permit financiar.

    Fiindca sunt extrem de tribali, le pasa numai de ei si ai lor, din rasa, casta, culoarea, satul lor - asa e organizarea lor sociala de acasa. De-aia vezi zone intregi numai de chinezi, sau indieni, sau caraibieni, sau diverse denominatii musulmane etc., cu tot ce e in zona respectiva, gen semnele stradale si de business, in limbile respective.

    De te sictiresti la un moment dat de atata „diversity” si nu mai calci pe acolo.

    Desigur, nou-venitii iau credite de la banci pentru studii, si pentru locuinte si masini.

    Asta cu creditele e cea mai tare, practic nu prea mai reusesc sa iasa din credite, de la student loans la mortgages. Deoarece orice proprietate acolo a ajuns sa coste de la sute de mii de dolari in sus, pana si cel mai mic, inghesuit, vechi, ponosit, indepartat apartament. La case, se incepe de la un milion de dolari. Iar property taxes sunt mii de dolari pe an.

    Apoi, se zbat sa-si gaseasca job-uri pe piata muncii, fie plasati de guvern, ori charities, fie prin efort propriu, cum le e norocul. Nu vrei sa fii in competitie cu ei pe piata muncii, fiindca chinezii angajeaza chinezi, indienii angajeaza indieni etc.

    Job-urile nu sunt nici ele sigure sau usor de gasit, iar cele entry-level sunt prost platite, deci exista permanent o instabilitate financiara. Insa imigrantii vin cu speranta si entuziasm, si nu se dau batuti ci persevereaza. Fiindca n-au la ce se intoarce.

    Isi dau copiii la scoala in sistem, devin consumatori ca toata lumea, se straduie cat de cat sa invete limba engleza, macar cat le trebuie pentru google translate etc.

    Sincer, n-am cunoscut pe nimeni pe welfare, nici din cei vechi, nici din cei nou veniti, dar am auzit ca sunt destui. Cersetori si homeless, drogati pe strada, am vazut doar albi si negri, nu alte etnii.

    Deci vorbind strict de $$$, 450 mii X 10 mii pe an, immigratia facuta „ca la carte” (nu anapoda) is a huge business, toata lumea castiga, nu-i asa?...Wef are dreptate cu no borders, nu?

    Pai NU! Efectul financiar net al imigratiei asupra omunlui de rand este ca preturile o iau razna in sus la tot ce inseamna cost of living, adica toata lumea saraceste democratic, atat localnicii, cat si cei veniti cu vizele de imigrare, care raman tot sclavi, cum erau si de unde venisera, doar ca sunt putin mai bine hraniti cu junk food in noua patrie.

    Pentru ca sistemul e set up ca big business sa castige totul si mereu.

    Social, dupa 2-3 ani de rezidenta, au dreptul sa aplice pentru cetatenie, care este o formalitate in urma careia primesc cetatenia, pasaportul si dreptul de vot. Si devin cetateni cu drepturi si obligatii identice cu ale locuitorilor originali, pe care in timp ii inlocuiesc in scoli, in job-uri si pe strada...

    Povestea asta de „success” vine la pachet cu costuri ingrozitoare, hidoase, desfigurante, distrugatoare in plan social, moral, cultural.
    Pe care guvernul nu le calculeaza, nu le mentioneaza si despre care nu e nici macar permis sa pomenesti in vreun fel.

    Se ajunge treptat la balamuc.

    Ajunge majoritatea populatiei pe anti-depresive & countless other patented petrochemical drugs.
    Din care castiga, desigur, Big Pharma, care produce si vinde chestiile respective.
    Mental health issues, constant health issues since infancy, handicapati, drogati, asistati cu milioanele...

    De ce se ajunge la unspeakable misery, din moment ce toata lumea o duce asa de bine, e asa de happy in sistem, in the matrix, under massive non-stop brainwashing and conditioning?...

    Din cauza pierderii identitatii personale.

    Exact despre ce discutati dvs. In noua emisiune.

    Noii-veniti viseaza si suspina mereu dupa tarile lor de origine, nu vorbesc decat despre familia, mancarea si traditiile lor de acasa, si cum isi iau bilet de avion sa viziteze back home etc.

    Cu toate ca au toate drepturile, ba chiar sunt plasati si favorizati la job-uri si li se permite sa isi creeze propriile comunitati, lacase de cult si tot restul in limbile si religiile lor, nu se simt „acasa”.

    Nativii, sau chiar nou-venitii albi, crestini sau nu, dinspre partea lor, iata cum traiesc in acest huge social engineering experiment, in the globalized „brave new world”:

    - Pe strada sau in public transit, auzi tot felul de limbi pe care nu le cunosti, nici nu-ti poti imagina cam de pe unde ar fi, si vezi continuu un Babylon Zoo de piei, fetze si imbracaminti care mai de care mai colorate. Chinezii, indienii, musulmancele in valuri negre, sa zicem ca s-ar ghici cam ce sunt, altii, mai greu.

    - La universitate, iei un curs obligatoriu, te duci la sala cu numarul respectiv, deschizi usa sa intri, si vezi un amfiteatru plin de asiatici, de iti vine sa o iei la fuga. Dar cum ai platit in avans cursul respectiv, n-ai ce face, te incumeti si intri, te asezi si te uiti in jur. Si vezi cam jumatate din cele 100 de locuri ocupate de chinezi, vreo 25 de indieni, vreo 10 de negri, ceva filipinezi, si cam vreo 10 albi in total, din care majoritatea evrei sau din estul Europei. Acesta este un exemplu de acum 20 de ani. Nu stiu ce mai e acum, nici nu vreau sa stiu! Dar aia ajung cu diplome.

    - La servici, exista cote de angajare si criterii de promovare pe racial background si zona de origine.

    - La interviu de angajare, esti intrebat daca esti gay. Da, vorbesc din experienta, de-acum vreo zece ani. M-am uitat la acel HR manager ca la TV, cand ala dadea inainte ca daca sunt cumva gay, e super, ca el ma poate introduce in cercul lui de cunostinte... M-am carat cat mai politicos posibil, si n-am mai calcat pe acolo.

    - Trebuie sa-ti introduci racial background si sexul (ai de ales dintr-o lista foarte lunga de orientari sexuale listate...) ca si statutul vaccinal la zi, in the HR application. Obligatoriu.

    - In your office email signature, trebuie sa incluzi cum vrei sa te cheme, he or she, si ce cauza de social justice sustii, de ex. cum ca esti anti racial discrimination etc.

    - You must profess your allegiance to the mainstream narrative, on an ongoing basis, or else you are not good enough. Cam ca in bolshevism/ linia partidului, sa te bati cu caramida in piept ce true believer esti.

    - La servici, sefii te „voluntariaza” pentru cursuri despre cum sa te comporti si sa vorbesti cu angajatii sau clientii negri, sau cu handicap, sau despre cum au fost maltratati gay-ii si cat au suferit ei, la fel si aborigenii exterminati de catre colonistii albi, si cat de vinovati suntem cu totii de chestia asta, indiferent de pe unde venim din lume, si ce action plan implementam noi ca sa remediem nedreptatea – iti sta mintea in loc ce aiureli, pe ce fel de „cursuri” cheltuie angajatorii banii!

    - La servici, exista quiet room cu covorase si perne, unde se duc anagajatii musulmani ca sa-si faca rugaciunile zilnice.
    - In unele cladiri de birouri, exista toalete gay pe fiecare etaj, unde angajatii gay sa se simta protejati si acceptati.
    - La team meetings, VP-ul intreaba echipa cati din noi mergem la parada gay, si daca nu, de ce nu?

    - Political corectness la greu, ad nauseam. N-ai voie sa zici aborigeni sau indigeni, nu nu, aia e hate speech, ci doar first nations. Nici handicapati, ci doar disabled. Nici obezi, ci doar over-weight. Despre gay si trans, oh my, nici nu mai stiu cum e corect sa le spui oficial, totul devine asa „fluid”!... Vorba scriitoarei scotiene J.K. Rowling, autoarea lui Harry Potter: „The penised person who just raped you is a woman!”

    - In centrul orasului troneaza gay town, cu zeci de strazi unde drapelul curcubeu este afisat in balcoane, pe geamuri, in vitrine, pe umbrele de soare, pe zebrele de trecut strada (adica zebrele sunt curcubeu), pe sediile bancilor, pe biserici si gradinitze, unde incepand din 2020 sunt afisate si insemnele BLM.

    - Pe acolo, daca te nimeresti la orice ora, vezi tot felul de tipi despuiati, care arata jalnic. Tot pe acolo se tine si parada gay anuala, la care vine si prim-ministrul provinciei si cel al tarii, si fac fericiti cu mana. Insa acum se vad cupluri de acelasi sex, de orice varsta si culoare, tinandu-se de mana in orice zona din oras. The New Normal.

    - Daca esti cumva barbat alb, crestin, ne-handicapat si ne-gay, nu ai nici o sansa de angajare sau promovare, decat daca esti dispus sa dovedesti din greu ca te aliniezi complet la obiectivele organizatiei respective, fie ea privata sau de stat, and you are ready to do absolutely everything to get the job done, whatever that means! Adica, mai pe romaneste, sa fii dispus sa accepti sa ti se faca, si tu sa spui si sa faci, orice aberatie, orice slugarnicie, orice marsavie si ticalosie, just to keep your income because you have kids and mortgages and bills to pay...

    - Si nici asa nu prea ai sanse sa avansezi, ca nu ai „transectionality”... poate doar daca te declari openly gay, sau iti descoperi stramosi care au lucrat pe plantatii, sau devii cumva handicapat, sau participi activ la comitele de combatere a discriminarii de orice fel, sau te casatoresti cu cineva mai colorat/a.

    - Si, si, am vazut de ex. romani casatoriti cu asiatice (chinezoaice, filipineze, sud-coreence, thailandeze), romance cu negri sau chinezi, italieni cu negrese, si tot asa...Indienii sunt mai traditionalisti, nu prea se metiseaza.

    - In echipa cu care lucrezi, langa cubiclul tau (which is a modern day prison cell), si printre sefii si clientii tai, e lume professional din vreo 20-30 tari, si pe toti trebuie sa ii accepti si sa ii respecti, si sa fii cat mai neutru si cooperant, desi unii abia rup ceva engleza. Iar daca nu-i vezi personal, mai ales daca se lucreaza de acasa, sau esti inclus in call meetings cu cateva zeci de persoane, nu stii dupa nume care e numele mic si care e numele mare, si nici daca e vorba de un barbat sau o femeie, nici de pe unde o fi... De ex, ca sa va „edificati”, cam a ce suna un nume ca Hoofrish Kootsky?! Sau Rukmini Dindyal? Su Mi Lai?... Ati fi ghicit ca e vorba de o femeie care arata cam ca din India sau din China, dar care e de fapt din Mauritius, din Guyana sau din South Africa?...And you were supposed to know that, ca de-aia nu se mai fac prezentari formale?

    - S-ar putea sa te trezesti, ca familie, ca al vostru copil este singurul copil alb din clasa la scoala. Si, in caz ca nu va convine acest lucru, sa trebuiasca sa va vindeti casa si sa va mutati undeva mult mai departe, intr-o zona mai rurala unde sunt inca familii albe. Si sa va gasiti servici in zonele alea, sau sa faceti navete si mai demente.

    - In cartier se muta suficient de multi musulmani, care vor dori sa aiba propria moschee. Unii construiesc ceva nou, altii cumpara o biserica existenta, de obicei crestina protestatanta, si o transforma in moschee. Pe care vor sa instaleze minarete cu megafoane, din care sa le urle muezinul rugaciunile zilnice!...Au fost cazuri date in presa, de procese intentate de alti vecini ai unor astfel de moschei, de obicei chinezi sau hindusi, care au obtinut prin hotarare judecatoreasca interzicerea instalarii minaretelor in cartierele lor.

    - La supermarket e neaparat sectiune cu mancare halal, si una cu mancare kosher, si Asian foods, precum si paleo, keto, vegetarian – all super-processed, chiar in cazul ca sunt labelled „organic”.

    - Daca vrei ceva mai familiar, exista si supermarketuri rusesti sau poloneze. Magazinele romanesti sunt mai micutze si doar vreo 2-3 in the metropolitan area, dar romanii sunt obisnuiti sa conduca mai mult ca sa ajunga sa guste si ei ceva „de acasa”.

    - Intr-o biserica romaneasca ortodoxa, preotul roman si sotia, tot romanca, au patru copii, cu varste sa zicem intre 14 si 6 ani , si nici unul din ei nu stie sa vorbeasca sau sa citeasca in limba romana. In biserica, Biblia are o pagina in limba romana, si langa ea o pagina in limba engleza, ca sa inteleaga si copiii, inclusiv ai enoriasilor. Liturghia se tine si in romana, si in engleza. (In engleza, liturghia ortodoxa doesn’t make any sense to me!) Copiii spun Tatal Nostru in engleza. Preotul spune la sfarsitul slujbei sa nu ne suparam, ca vine limba engleza...

    Asta ca sa va faceti o idee cum se ajunge sa se traiasca intr-o tara cu imigratie masiva legala si prin urmare cu political corectness & zero discrimination, with nothing else permitted whatsoever.

    Nu mai intru in agenda trans-gender, cum sunt distrusi copiii incepand de la gradinitza etc. E parte din „zero discrimination”.

    Cine considera ca astea sunt chestii normale, ca e okay sa traiesti asa, buying into the agenda, daca ai acces la un job, credite, pensie si iluzia libertatii - sorry, folks, va meritati soarta!...

    Ce sa mai spunem cand fenomenul e scapat de sub control, ca in US, de exemplu, cu numerele mind-boggling de acolo, gen 2 milioane de migranti intrati ilegal pe an, it’s absolute insanity.

    Deci atunci cand profetul mega-blockbuster al agendei, Yuval NH, zice undeva in cartea lui din 2019, numita „21 lessons for the 21 century” ca de ce nu pot 500 milioane de europeni bogati sa primeasca 5 milioane de refugiati sirieni saraci – arunca doar cu mizerie din avion, intentionat.

    Vai, ce „lectii”, ghastly rubbish, ca sa-l citez iar pe Orwell - si cu ce drept le scorneste? Doar fiindca face parte din master race, are „transectionality” si e pus pe podium de show-ul wef, unde toti ii asculta smirna elucubratiile?

    Si dup-aia UE toarna directive intocmai, „elaborate” probabil de AI, la cat de de tampite sunt, pe care le impun cu forta tarilor membre, gen cote de migranti, iar alesii locali se reped sa execute orice vine pe teava de la UE... Si asa ne trezim cu populatiile inlocuitoare pe cap, si nu e vina nimanui, nu raspunde nimeni, dar pe noi ne nenorocesc pe veci, la noi acasa, dupa exemplul tarilor de imigratie mai vechi, despre care v-am vorbit.
Ultima oră

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături

12:05

Jocuri Olimpice incendiare - Franța acuză: "Atac masiv pentru paralizarea Căilor Ferate"

11:35

Carmen Iohannis, ținută de 5.000 de euro, la Paris - FOTO