Texas dă în judecată Pfizer pentru că a mințit cu privire la eficacitatea vaccinului anti-COVID-19 și a conspirat pentru cenzurarea criticilor și catalogarea lor drept "criminali"

De Irina Bazon  /  

Albert Bourla, șeful Pfizer, siderat

Albert Bourla, șeful Pfizer, siderat

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Procurorul general al Texasului, Ken Paxton, a intentat pe 30 noiembrie un proces împotriva Pfizer, susținând că producătorul de medicamente a prezentat în mod înșelător informațiile despre așa-zisa eficacitate a vaccinului său anti-COVID-19. De asemenea, pentru că a conspirat în vederea cenzurării opiniilor critice și i-a denumit "criminali" pe cei care chestionau falsa eficiență a "vaccinului". Se pare că ordinul a ajuns până în România unde fostul premier Dlorin Cîțu i-a denumit public "teroriști" pe criticii serurilor experimentale Covid.
 
Pfizer a denaturat rezultatele unui studiu clinic efectuat pentru vaccinului său anti-COVID-19, potrivit dosarului pentru proces, depus în comitatul Lubbock, Texas.

„Dorim dreptate pentru oamenii din Texas, dintre care mulți au fost forțați, prin ordine tiranice de vaccinare, să primească un produs defect, care a fost vândut prin minciuni. Faptele sunt clare. Pfizer nu a spus adevărul despre vaccinurile lor anti-COVID-19”, a declarat Paxton într-un comunicat.

Oficialii Pfizer nu au răspuns solicitării Epoch Times pentru comentarii.

În declarațiile companiei, pe baza studiului lor, Pfizer și partenerul său BioNTech și-au prezentat vaccinul ca fiind 95% eficient împotriva infecției COVID-19.

Studiul a încercat să stabilească câți participanți au contractat COVID-19 cu simptome după ce au primit vaccinul, nu COVID-19 în general. Ulterior, zeci de milioane de americani au primit vaccinul.

Estimarea eficacității a fost o reducere relativă a riscului în cazul persoanelor vaccinate în comparație cu participanții nevaccinați.

Pfizer a denaturat eficacitatea prin promovarea numărului reprezentând reducerea riscului relativ și bazându-se doar pe două luni de date din studiile clinice, potrivit dosarului.

„Din 17.000 de primitori placebo, doar 162 au contractat COVID-19 în această perioadă de două luni. În baza acestor cifre, statutul de vaccinare a avut un impact neglijabil în ceea ce privește faptul că un participant la studiu a contractat COVID-19”, se arată în document. „Riscul de a contracta COVID-19 a fost atât de mic în timpul acestei scurte ferestre, încât vaccinul Pfizer a scăzut doar parțial riscul de infectare al unei persoane. Iar reducerea riscului absolut în cazul unei persoane care a primit vaccinul – măsura preferată a Administrației Federale pentru Alimente și Medicamente (FDA) pentru stabilirea eficacității – a arătat că vaccinul a fost doar 0,85% eficient.”

FDA a declarat în documentele de ghidare că estimările privind riscul relativ au făcut ca reducerea riscului „să pară mare” și că „tratamentele sunt privite mai favorabil decât atunci când aceleași informații sunt prezentate folosind criteriul riscului absolut”.

Agenția a menționat că producătorii de medicamente trebuie să ofere și estimări privind riscurile absolute, alături de cele privind riscurile relative.

De asemenea, Pfizer a indus în eroare publicul excluzând cazurile de COVID-19 în rândul vaccinați dacă acestea surveneau înainte de a trece șapte zile după a doua doză, potrivit lui Paxton.

Pfizer era conștientă de lipsa dovezilor că vaccinul său protejează împotriva transmiterii, dar a făcut în mod repetat declarații și a răspândit reclame în care era prezentat drept o modalitate prin care puteau fi protejați oamenii și cei dragi. FDA, de exemplu, a declarat în repetate rânduri că nu există suficiente dovezi că vaccinul protejează împotriva transmiterii.

„Vor fi necesare evaluări suplimentare... pentru a stabili efectul vaccinului în prevenirea răspândirii și transmiterii virusului”, a precizat FDA într-un document.

În multe dintre declarațiile Pfizer, compania nu a explicat diferența dintre reducerea riscului absolut și reducerea celui relativ.

De asemenea, CEO-ul Pfizer, dr. Albert Bourla, a făcut declarații înșelătoare, susține dosarul, cum este afirmația — după ce au fost publicate rezultatele studiului — că vaccinul „va pune capăt” pandemiei. Mai mult, el a susținut, în februarie 2021, că protecția oferită de vaccin este „solidă” după șase luni, în ciuda faptului că datele din studii nu fuseseră colectate încă după șase luni.

„Declarațiile înșelătoare ale Pfizer au creat impresia falsă că 95% dintre primitorii vaccinului nu vor contracta niciodată COVID-19”, se arată în proces.

Mai târziu, în 2021, datele de la producătorul de medicamente, din Israel și din alte părți au arătat că așa-zisa protecție oferită de vaccin a început să scadă în câteva luni, ceea ce a dus la promovarea boosterelor și, în cele din urmă, a unor formule „actualizate” de vaccin.

„Această pandemie a constituit o perioadă provocatoare pentru americani. Dacă vreo companie a profitat în mod ilegal de consumatori în această perioadă sau a pus în pericol siguranța oamenilor pentru a-și crește profiturile, va fi trasă la răspundere”, a declarat Paxton în mai, când a anunțat lansarea unei investigații.

Totodată, în proces Pfizer este acuzat că a făcut eforturi să cenzureze persoanele care au pus sub semnul întrebării narațiunea companiei despre vaccin, inclusiv pe jurnalistul Alex Berenson, care s-a referit în mod repetat la fapte despre scăderea eficacității vaccinului. De exemplu, dr. Scott Gottlieb, membru al consiliului Pfizer și fost comisar FDA, a cerut Twitter să ia măsuri împotriva lui Berenson.

Drept consecință, Berenson a fost interzis pe Twitter, dar contul i-a fost restabilit după ce a dat în judecată compania. De atunci, el i-a dat în judecată pe dr. Gottlieb și pe alții pentru presupuse încălcări ale legii federale.

Paxton solicită instanței să împiedice Pfizer să mai încalce Legea din Texas privind practicile comerciale înșelătoare, să oblige compania să plătească peste 10 milioane de dolari pentru încălcarea legii și să decreteze ca amenzile și penalitățile pe care va trebui să le plătească Pfizer să nu poată fi anulate în caz de faliment.

DOCUMENTUL:

 

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Părintele Arsenie Papacioc alături de IPS Teodosie, în 2004: Eu am militat pentru Mitropolia Tomisului!

Cine plătește pentru milioanele de decese provocate de vaccinurile Covid?

Prof. Constantin Barbu la ActiveNews și Starea de Libertate: Mitropolia Tomisului - Războiul și pacea documentelor

VIDEO: Marea Resetare contra BOR. Cum lovește România, Ortodoxia și păstorii ei, cu Ținta Teodosie. Emisiunea ActiveNews - Starea de Libertate cu Adrian Pătrușcă, Victor Roncea și Pompiliu Diplan:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (9)
 • Vasile Pdure 01.12.2023 21:58
  A murit francu'.
 • Mielu' 02.12.2023 01:59
  Nu stiu ce ii mai poate opri pe diavolii companiilor med-farma-militare?!? Adevarul galgaie literalmente din toate partile, dezvaluiri socante, procese si despagubiri substantiale, vinovatii dati pe fata si o pleiada de organizatii aliate, transnational, cu oameni grei din domeniul medico-farmaceutic-legal cheama la un Nürnberg 2, si tot nu se potolesc.
  Au gasit iar o portita sa-si satisfaca dementa "stiintifica", lacomia de profituri, sa vanda stocurile de zeama si sa continue experimentele/testarile in vederea cine stie carei noi plandemii si mai ucigatoare. Despre ce vorbesc?
  Ei bine, de vreo luna se vantura stiri despre o noua, foarte misterioasa, insidioasa, nemaivazuta, inexplicabila, debilizanta letargic, netratabila cu vreo medicatie cunoscuta si, deci, letala, epidemie respiratorie care bantuie Statele de la un capat la altul. Doar ca acum victimele sunt cainii. Intregul limbaj in presa reia sablon descrierea plandemiei noastre si consternarea medicilor in fata neputintei lor. Ultima lor grija fiind acum sa determine daca patogenul, vioi ca toti patogenii, nu cumva se va da peste cap precum Greuceanu si va deveni contagios la oameni. Dar sa fim linistiti ca pana acum se pare ca e ok, nu e caz de panica. Dar totusi sa fim precauti pana vor sti ei mai precis ce si cum cu patogenul. Nu s-au hotarat inca nici daca e bacterie sau "virus"?!! Presupun ca n-au venit inca noi ordine de la centru. Deci noi sa fim precauti, pastram igiena si izolam animalul, mai ales daca avem mai multi caini. De bun simt, nu? Offf...
  In ce ma priveste, ceva pute, observ si alte animale de companie cu probleme respiratorii si infectii oculare persistente, cu puroi si sange; nu le omoara, dar nici nu mai sunt bine. Supozitia mea este legata de aceste nenorocite nanoparticule aerosolizate, "smart dust-ul", care e pretutindeni, in aer, apa si pe pamant si absorbit de toate organismele vii.

  O fi si un experiment legat si de fenomenele cosmice, exploziile solare mega de o vreme, pe seama carora ei pun perdelele de aurora boreala vazute in locuri total neobisnuite. Ma intreb insa, cum de nimeni nu vede nicio legatura intre saturarea atmosferei pamantului cu nanoparticule, metalice si semimetalice plus silicon, reflectorizante, si aceste fenomene de reflectie curcubeica. Ni se spune doar ca aceste pulverizari se fac doar pt a incetini "incalzirea globala" prin filtrarea/intunecarea radiatiilor solare.
  Treaba e ca se petrec si alte fenomene naturale in chiar sistemul nostru solar care nu pot fi oprite cu astfel de mijloace, care fac exct contrariul, accelerand sau provocand natura. Ceea ce fac ei chipurile pt preventie, cu riscul sanatatii intregii vieti pe pamant, are alte tinte decat spun, incluzand programe militare.
  Amintesc aici doar un aspect. Substantele detectate in sange si organe, si analizate de tot mai multi specialisti de pretutindeni, in opozitie cu naratiunea oficiala, au proprietati de a absorbi apa din organisme (ca si din orice mediu, pamant, atmosfera, rezultand seceta prelungita in unele regiuni, secarea unor fluvii si lacuri, moartea biosferei). Probabil aceleasi proprietati care se pare ca seaca umorile din organismele vii, dezhidrateaza, ele ucid hemoglobina, transportata de fluxul lichid sanguin, si care contine fierul si oxigenul vitale, si ca urmare se produce gelificarea sangelui, acei carnati gelatinosi extrasi din artere si organe la disectia cadavrelor.
  O mai fi ceva legat si de prima misiune spatiala pe luna americana, dupa atatia ani, ce urmeaza sa fie lansata pe 25 ianuarie. Iar intre timp, o uriasa baza spatiala internationala, americano-rusa, este in curs de distrugere.
  Asta e, fratilor!
 • Mielu' 02.12.2023 02:02
  Acesta e un articol despre "misterioasa" boala canina.
  https://www.usatoday.com/story/news/health/2023/12/01/mysterious-dog-illness-human-risk/71757279007/
 • antitirani 02.12.2023 13:42
  Trebuie in primul rand sa raspunda persoanele responsabile; conducatorii din pharma, politicienii si media care au promovat vaccinul, ci nu acele entitati juridice care au bani sa plateasca despagubiri pentru toata planeta, care, chiar si asa, sa ramana cat se poate de bogate si functionale.
 • Andri 02.12.2023 15:20
  Despre MOAR: (de pe pagina T a Mariei Zee https://t.me/zeeemedia/13673 )

  “ Lucrare absolut fenomenală a lui Liz Gunn! Raportul avertizorilor din NZ a fost răspândit în întreaga lume, cu platforme și voci importante care îl împărtășesc peste tot.

  Chiar vreau să îmi iau un moment pentru a aplauda eforturile fiecărei persoane care nu a renunțat la această luptă, în special Liz și echipa ei în această perioadă.

  Ceea ce pot împărtăși tuturor este că guvernele din mai multe țări au văzut raportul și datele și lucrează în culise la aceste informații.

  Nu subestimați puterea acestor date. Acest lucru a declanșat un incendiu.

  Vă rugăm să continuați să distribuiți peste tot raportul complet:”

  https://rumble.com/v3ynskd-operation-m.o.a.r-mother-of-all-revelations.html?mref=s9inf&mc=5hion&mc_cid=227002faef&utm_source=substack&utm_medium=email
 • Andri 02.12.2023 18:55
  Si o parere super pertinenta a unei doamne din sfera medicala (traducere automata google):

  “Ca si mentionare, acesta este TEATRU PUR din partea lui AG RINO Ken Paxton.

  Cel mai grăitor va fi cine se alătură acestui cor și împinge această „carne roșie”

  Aceștia sunt co-conspiratorii tăi
  ????????????????????????????????????????????

  Procesul lui Paxton împotriva lui Pfizer este un spectacol de câini și ponei pentru a vă face să vă gândiți că se va face ceva

  Ignoră adevăratele lacune ale imunității

  Ignoră adevărații făptuitori, Departamentul de Apărare al SUA care deține Pfizer

  Ignoră prăbușirea completă a agenției cunoscută anterior ca FDA, complice la crimele în masă, ignorând propriile reglementări, cerințe și documente de îndrumare pentru industrie.

  Ține minte... Politicienii nu te vor scoate niciodată din asta...

  Pentru că te-au băgat în asta”

  Dr Jane Ruby
  https://t.me/DrJaneRuby/12349
 • Andri 02.12.2023 19:13
  Si o parere super pertinenta a unei doamne din sfera medicala (traducere automata google):

  “Ca si mentionare, acesta este TEATRU PUR din partea lui AG RINO Ken Paxton.

  Cel mai grăitor va fi cine se alătură acestui cor și împinge această „carne roșie”

  Aceștia sunt co-conspiratorii tăi
  ????????????????????????????????????????????

  Procesul lui Paxton împotriva lui Pfizer este un spectacol de câini și ponei pentru a vă face să vă gândiți că se va face ceva

  Ignoră adevăratele lacune ale imunității

  Ignoră adevărații făptuitori, Departamentul de Apărare al SUA care deține Pfizer

  Ignoră prăbușirea completă a agenției cunoscută anterior ca FDA, complice la crimele în masă, ignorând propriile reglementări, cerințe și documente de îndrumare pentru industrie.

  Ține minte... Politicienii nu te vor scoate niciodată din asta...

  Pentru că te-au băgat în asta”

  Dr Jane Ruby
  https://t.me/DrJaneRuby/12349
 • Mircea Dragan 03.12.2023 14:27
  Producatorii au specificat clar ca este un SER IN TESTARE.
  Mai marii din Romania au tradus de ex. prospectul de la Pfizer pe vaccinare punct ro dar nu toate cele 11 pagini ci doar 6 care le conveneau.
  Politicienii , conducatorul actiunii, ministrii sanatatii si membrii comisiei misterioase conduse de Arafat sunt cei care sustineau eficienta '''vaccinurilor''. Ei trebuie inchisi pe viata intrucat sunt pur si simplu UCIGASI .
 • Rusi 04.12.2023 21:52
  Florin Cîțu trebuie sa plateasca penal si pentru ca i-a denumit public teroriști pe cei carea criticau eficienta vaccinului..
 1. ”Noaptea, ca hoții!” Primăria Municipiului Iași a instalat o ”Hidră” jignitoare în fața Grupului Statuar al Voievozilor. ACTUALIZARE: Curatoare ”operei” este Ioana Ciocan, cea cu blasfemia de la ART SAFARI - FOTO/VIDEO

 2. Scrisoarea lui Dan Puric către conducătorii României de azi

 3. Șoc și groază pe culoarele puterii globaliste: Dan Puric președinte!

 4. Pericolul Iohannis: Tornada Ucraineană amenință să înghită România

 5. Omenirea a fost deja infectată cu nanotehnologie de supraveghere de ultimă oră? Dr. Ana-Maria Mihalcea: Vaccinații Covid emit o strălucire fluorescentă, vizibilă sub o lumină UV - Luciferaza și fenomenul Ochiul lui Horus - VIDEO

 6. Breaking News: CANDIDEAZĂ LA PREȘEDINȚIA ROMÂNIEI! Dan Puric - Gladiatorul Președinte - ridică mănușa și intră în cușca cu lei de la Antena 3, azi, la orele 21.45. Va candida sau nu va candida? - aceasta este marea întrebare. VIDEO ÎN DIRECT

 7. Franța: Opoziția față de “vaccinurile” ARNm, infracțiune care ar putea fi pedepsită cu până la 3 ani închisoare și 45.000 de euro amendă - Fascism medical în ascensiune

 8. Jacob Rothschild, descendent al familiei de bancheri Rothschild, a murit la vârsta de 87 de ani – asocierea acestuia cu sataniști? - FOTO

 9. Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, a murit la doar 46 de ani. "Vaccinarea reprezintă încă un pas spre revenirea la normalitate"

 10. Instanța și ActiveNews spulberă MAE în scandalul Canalului Bâstroe declanșat exact acum un an. Tribunalul București obligă Ministerul Afacerilor Externe să ne spună cine a semnat pentru Afacerea Bâstroe. Adică CINE A TRĂDAT - DOCUMENT

Ultima oră

11:35

Pauză de șase săptămâni în războiul din Gaza. Biden a făcut anunțul

11:17

Ion Cristoiu: Piedone - otrava lui Marcel Ciolacu pentru Gabriela Firea

10:27

Doliu în lumea televiziunii! A murit cunoscutul jurnalist Horia Enesel

09:58

Un fotbalist din Sibiu a murit la doar 40 de ani, după un cancer diagnosticat vara trecută

09:03

Fermierii din UE, front comun împotriva Ucrainei

08:45

Macron nu exclude trimiterea de trupe NATO în Ucraina: ”Vom face tot ce este necesar pentru a ne asigura că Rusia nu poate câștiga”

07:00

Marele Duhovnic al Ortodoxiei de la Marea Neagră, categoric pentru Mitropolia Tomisului. Părintele Arsenie Papacioc alături de IPS Teodosie: Eu am militat pentru Mitropolie! Înaltpreasfințite, Dobrogea și Sf. Andrei vă așteaptă de 2000 de ani! VIDEO 2004

06:30

27 februarie: Sfinții Cuvioși Mărturisitori Procopie și Talaleu

23:10

Părintele Ioan Istrati: Cum se naște un izvor

22:21

Morți subite în ultimele zile în rândul unor persoane tinere din România – tănăr de 25 de ani, sănătos - infarct miocardic; decese cauzate de cancer: pancreas diagnosticat înaintea Crăciunului; cancer mamar diagnosticat în vara 2022; și alte cazuri

22:00

Monahul Filotheu, mărturie despre Părintele Marcu Dumitru de la Sihăstria – Mărturisitorul lui Hristos (+26 Februarie 1999). Declarație în fața Securității, la Aiud: ”Adevărata libertate ne-o dă Dumnezeu, adică eliberarea din păcat”

21:33

Prof. Constantin Barbu: Erudiții Patriarhiei plagiază și falsifică Istoria Ortodoxiei doar pentru a contesta reactivarea Mitropoliei Tomisului. Patriarhul știe? Mitropolitul Marcus al Tomisului a participat la primul Sinod de la Niceea din anul 325 (III)

20:59

Chatbotul Google Gemini AI, întrebat de un utilizator, a dat răspunsuri halucinante: “comunismul nu trebuie judecat printr-o lentilă negativă”, “a spune că toți pedofilii sunt răi este greșit” - VIDEO

20:30

26 februarie 1950: Prima victimă a Experimentului Pitești. In Memoriam Academician Radu Ciuceanu: Cum a fost asasinat bestial studentul ”cu față de copil”, Corneliu Niță

20:00

ADEVĂRATA BIOGRAFIE A AGENTULUI BOLȘEVIC MIHAI ȘORA: Documente CC al PCR, CNSAS, DSS, CIE, DIE, SIE, MAE, MEN