Luminița Arhire: MONICA MACOVEI sau „CALEA ADEVĂRULUI” ȘI HÂRTOAPELE EI LOGICE

De Luminița Arhire  /  

Foto: CAȚAVENCII

Foto: CAȚAVENCII

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


MOTTO: „Oriunde mă duc, oriunde, sunt pârtii «roșii» și «negre» , adică pârtii dificile. Îmi place să sar și la trambulină. În 2014, după alegerile prezidențiale, am plecat la ski în Norvegia, la un prieten care mă tot invita DE MULT. Erau acolo niște trambuline extraordinare, profesioniste, și era și nocturnă, că oricum la ei se lasă seara de la ora 14.00. Am stat nopți întregi și am sărit. Nu există relaxare mai mare: să zbori deasupra munților, SĂ SARI ÎN AER E MINUNAT (!!!!, n.n.).” (Monica Macovei, citată de WOWBIZ. ro, 29 mai 2016; am păstrat ortografia doamnei, dar am mai adăugat niște virgule, pentru ca textul să devină inteligibil)
.............................................................................
Să recapitulăm.... Așadar, ne zice Monica Macovei: „SĂ SARI ÎN AER E MINUNAT!” Nu știu ce să spun... unor oameni care „au sărit în aer”, în caz că au supraviețuit, nu-mi amintesc să li se fi părut minunat. Nici motocicliștilor loviți de autoturisme intrate pe contrasens nu prea li s-a părut o aventură grozavă „săritul în aer”, din câte știu.

Deci, pe 8 octombrie 2022, pe DN 39, între municipiul Mangalia și localitatea 2 Mai, s-a produs un accident în care a fost implicat un autoturism condus de o femeie (binecunoscută, femeia...). Victima -un motociclist de 56 de ani. Imediat după accident, conducătoarea auto, binecunoscută, după cum vă povesteam, s-a grăbit să posteze pe FACEBOOK următoarele:

„Astăzi am fost parte a unui accident rutier. Încep să îmi revin din starea de șoc. Conducând de la 2 Mai spre Mangalia, PE BANDA MEA ȘI NU PE CONTRASENS, un motociclist A INTRAT DIN PLIN (!!!!, n.n.) în aripa stângă a mașinii, moment în care airbags s-au declanșat, cauciucul din stânga față s-a spart. Nu am pierdut controlul mașinii nici o secundă.”

Doamna Macovei, căci despre dânsa e vorba, nu prea scrie pe FACEBOOK. Adică, ultimul text al dumneaei, postat înainte de cel cu relatarea de mai sus, a fost, de fapt, o amplă și deșănțată pupătură-n dos pentru Băsescu Petrov, tocmai hăt! în primăvara lui 2022, căci pe urmă a luat pauză de la scris... (bine, e și greu să scrii, iar dânsa nici nu se prea pricepe) până pe 8 octombrie 2022, când pagina i s-a reanimat brusc, din motive de accident. Să ne uităm puțin la comentariile despre dramatica întâmplare:

Comentator 1: „La Știri, la ProTV, spuneau că ați pierdut controlul mașinii. Într-o curbă și ați intrat pe contrasens unde ați intrat în coliziune cu motociclistul, aici era bună o cameră video de bord.”

Monica Macovei răspunde: „Nu am pierdut controlul mașinii nici astăzi și nici de peste 30 ani de când conduc. NU AM INTRAT PE CONTRASENS. Mi-au spus/scris prieteni despre ce se spune la știri.”

Comentator 2: „Nu mai sunteți ca la 34 de ani .. aveți 64, deci la capitolul reflexe mai UȘOR ... și sunt curioasă câți KM aveați la oră ???? peste 100, sigur, că doar facem raliul DAKKAR MANGALIA ... mai nou ... să-i dea Dumnezeu sănătate, o spun a mia oară, Omului ăluia de a condus motocicleta ... că dvs, oricum, la ce funcții ați avut, ieșiți BASMA CURATA ... hai, măi ... chiar așa .. și un copil își dă seama că vina era a dvs ... ai intrat în curbă pe sens opus, că NU mai vezi linia și ăla și el, venind tot pe curbă, cum dracu să te ocolească ... că nu esti fantomă ... el este praf, normal, tu... bine mersi, ceai, cafea .... CINE SE SCUZĂ SE ACUZĂ ... este demult vorba asta...”

Monica Macovei răspunde: „1. nu am pierdut controlul volanului, al mașinii. Și NU AM INTRAT PE CONTRASENS. 2. limita max de viteză acolo era de 80/km. Am avut cel mult 70 km/oră. Am condus acolo de zeci de ori. 3. Reflexele cresc odată cu experiența. Am reflexe și conduc preventiv mai bine decât la 34 ani. Nu mă cunoașteți. Înotati în mare la 8-10 grade o oră cel puțin? alergați minimum 2 km/zi? skiați pe pârtii «negre»? vă scufundați? 5. nu am folosit funcția publică niciodată și nicidecum sâmbătă!”


Comentator 3: „Fii puternică, Monica, așa cum ne-ai obișnuit. Motociclistul, rezervist al Ministerului de Interne, va încerca să arunce vina pe tine cu ajutorul colegilor ȘI A (!!!, nici iubitorii de MM nu sunt mai tari la ortografie decât dânsa, n.n.) conexiunilor lor din televiziuni. Nu te lăsa! Sănătate și putere!”

Monica Macovei răspunde: „Multumesc, sunt tare, ca întotdeuna când trecem prin încercări. Nu mă uit la TV. Despre conexiuni întunecate știu. Am decis de mult să le ignor. DRUMUL DREPT ESTE DRUMUL ADEVĂRULUI.” (Monica Macovei, pe pagina ei de FACEBOOK, 8 octombrie 2022)
.................................................................................
Ia te uită! „Drumul drept este drumul adevărului”... frumos spus... Și, urmând „calea adevărului”, madam Macovei s-a și pus pe treabă:

„Monica Macovei, fost ministru al Justiției, a depus o cerere în instanță, la Judecătoria Sectorului 4 București, cu obiectul «asigurare dovezi», pârâți fiind Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța și victima accidentului rutier în care a fost ea implicată. Procedura de asigurare a dovezilor este o procedură specială, urgentă, cu un scop limitat, acela de conservare a unor dovezi necesare, față de care EXISTĂ RISCUL CA ACESTEA SĂ DISPARĂ, să se modifice sau sa fie greu de administrat în viitor.”(FOCUS PRESS. ro, 22 noiembrie 2022)

Numai că cererea i-a fost respinsă de către Onorata Instanță.

Așa că pe 26 ianuarie 2023 -lovitură!!!- Monica Macovei a fost pusă sub acuzare pentru vătămare corporală:

„Fostul ministru al Justiției, Monica Macovei, are calitatea de suspect în dosarul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța care vizează accidentul din luna octombrie a anului trecut. Monica Macovei a ajuns joi dimineața la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța, unde i s-a adus la cunoștință punerea sub acuzare.”(CURENTUL. info, 26 ianuarie 2023)

Bosumflată, madam Macovei a „luat la cunoștință” exact cum aflăm în textul de mai jos:

„Pe scurt, doamna cu pricina a venit la Parchetul Curții de Apel din Constanța dar a refuzat să dea declarații! După care a ieșit pe ușa din dos a instituției, nu care cumva să o deranjeze întrebările sâcâitoare ale jurnaliștilor sau, mai știi?, niște vorbe de bine pe care ar fi dorit să i le transmită, ca de la om la om și prin viu grai, persoane aflate în perimetru.” (JURNALUL. ro, 26 ianuarie 2023)

Și-au mai trecut câteva luni... Pe 18 august 2023, în loc ca procurorii să urmeze „drumul adevărului”, s-o mângăie pe creștet și să-l oblige pe motociclist să-i plătească niște daune morale babane, s-a întâmplat nenorocirea... „Calea adevărului” (cea clamată de „cucoana de fier a Justiției române”) asfaltată de mântuială s-a găurit în părțile ei esențiale, iar din crăpături s-a ițit un adevăr mai adevărat decât cel macovian, adevăr care a și condus, rapid, spre ștampila de „inculpată”, aplicată dureros sub celebrul și dârzul breton.

„Monica Macovei, fost ministru al Justiției, s-a prezentat, astăzi, din nou, în fața procurorilor pentru a-i fi adusă la cunoștință CALITATEA DE INCULPAT în dosarul accidentului în care a fost implicată anul trecut, pe DN 39, între Mangalia și localitatea 2 Mai, atunci când un motociclist a fost grav rănit.”( ANTENA 3. ro, 18 august 2023)

Așa că, pe 8 septembrie 2023, Monica noastră părăsește, șifonată, „calea adevărului” și face rapid o cerere de recunoaștere a vinovăției, cerere care cred că-i îndurerează profund pe susținătorii dânsei:

„Fostul ministru al Justiției Monica Macovei a depus la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța o cerere pentru ÎNCHEIEREA UNUI ACORD DE RECUNOAȘTERE A VINOVĂȚIEI, potrivit unor surse.”(ANTENA 3. ro, 8 septembrie 2023)

Asta e... la fel cum și-a gestionat această dramatică întâmplare personală, a gestionat Monica Macovei și justiția română. A mistificat cât a putut, și-a expus pe pereți toate umorile, și-a urmărit -cu răceală și tenacitate- scopul și a vrut să transforme, fără jenă, realitatea după propriu-i chip. Concepută în laborator de George Soros, purtată în pântec de OPEN SOCIETY FOUNDATION, avându-l ca obstetrician pe Traian Băsescu, crescută de „băieți” și adoptată de intelectualii cu ștaif ai României, dintre care, ca de obicei, Liiceanu Gabriel a fost cel mai zelos admirator, Monica Macovei este o eternă supraviețuitoare a istoriei contemporane. O găsim, ca pe un fir roșu, în mai toate nenorocirile contemporane ale României.

Monica Macovei a fost mereu conducătoarea auto intrată pe contrasens în timp ce România a fost, multă vreme, motociclistul accidentat, iar și iar, fără pauză. Evident, de cele mai multe ori agresoarea a scăpat cu „basmaua curată” și cu bretonul intact. 

...............................................................................

P.S. Dacă doriți să știți cum arată pupătură-n dos pentru Băsescu-Petrov din aprilie 2022, vă spicuiesc , mai jos, câteva rânduri:

„Atât eu, cât și mulți oameni cinstiți (!!!, bine spus CINSTIȚI, n.n.) care sunt alături de mine, simțim și vrem ca vocea lui Traian Băsescu să continue să se audă răspicat și clar măcar în Parlamentul European, dacă aici, în țară, nu mai există nicio voce care să spună limpede adevărul pe care-l vedem și-l trăim toți, cel mai grav al istoriei actuale. O privire rapidă pe forumuri de discuție ne edifică. Mintea limpede, clarviziunea și competența lui Traian Băsescu (!!!, n.n.) sunt recunoscute de o mulțime de oameni de bun simț (!!!, n.n.) care ajung, judecând fără umori și supărări personale, la concluzia că el «a fost singurul președinte al României care a ținut corect timona acestei țări» cum a scris recent pe facebook Marcel Tolcea, membru al Societății Timișoara. În primul rând, Traian Băsescu a fost președintele si este politicianul cu cea mai inteligentă minte politică (!!!, zău așa!, n.n.) pe care l-a avut și îl are România. Iar acest adevăr este de necontestat (!!!, trăiască axiomele macoviste!, n.n.), el nu poate fi schimbat prin nimic, nici chiar prin Decizia definitivă a ICCJ, care a decis că Traian Băsescu A FOST UN INFORMATOR AL SECURITĂȚII (!!!, un fleac, ne-a ciuruit!, n.n.). Imaginea lui Traian Băsescu este acum afectată, dar nu-i poate fi uzurpat în niciun fel în conștiința publică trează, statutul dobândit prin faptele lui de interes public, singurele care contează într-un asemenea bilanț.” (Monica Macovei, pe paginea ei de FACEBOOK, 7 aprilie 2022)

Cu alte cuvinte, iată unde zăcea „Carpatul și Danubiul gândirii și-al competenței” potrivit colegei sale de giumbușlucuri bahice, Monica Macovei. Căci ăștia pot să-și care pumni în cap și să se scuipe în public, prieteni, dar de despărțit, exact ca-ntr-o căsnicie toxică în care soții sunt legați printr-o crimă săvârșită în doi, nu se vor despărți niciodată...
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • Tic 09.09.2023 23:19
    Greață !!!!!
  • crazy bobz 10.09.2023 05:55
    moni kaka ma kakovei :))))))))))))))))
    MARSH !
Ultima oră

23:32

Papahagi a ținut o conferință despre el însuși: "Inteligența artificială și prostia naturală"

23:00

De ce preoții ortodocși de peste Prut vin la Patriarhia Română a Mitropoliei Basarabiei - Emisiune cu Pr. Eftimie Mitra. VIDEO

22:35

Dr. Geanina Hagimă: Note scrise în legătură cu ordinul privind eliminarea rujeolei, oreionului, rubeolei

22:00

Marele protopsalt Mihail Bucă a transmis imagini ale bombardamentului iranian chiar de la Sfântul Mormânt - VIDEO din Ierusalim și o CÂNTARE din drumul spre Muntele Athos: Meditație profundă

21:30

EMISIUNE ACUM: Vlad Țăranu, elevul de 16 ani pus la zid pentru ”Basarabia e România”: ”M-au întrebat pentru ce plâng și le-am spus: Pentru Dumnezeu, Neam și Țară!” LIBER la ActiveNews și Starea de Libertate - REDIFUZARE/VIDEO

21:09

Fotbalistul Ionuț Șerban internat de urgență pentru o stare de rău inexplicabilă. Sportivul de 28 de ani are nevoie de sânge grupa B(3) cu rh NEGATIV

20:37

Revista Familia Ortodoxă: De vorbă cu actorul Dan Puric despre starea neamului nostru

19:33

Noi decese ale unor persoane tinere din România: cadavrul unui bărbat de 40 de ani a fost găsit în Parcul IOR din București. Un tânăr a murit la festivalul de tatuaje organizat în Timișoara

18:05

David-Andrei Anghel, de la Liceul Internațional de Informatică din București, este cel mai bun elev-matematician din lume - Revista Profesionistă a Presei 8 – 12 aprilie 2024

17:41

În PE s-a votat Regulamentul care obligă România să primească imigranți: trebuie să le asigurăm locuințe și alte facilități

16:40

A murit un fost ministru de Interne - doar ce își serbase ziua de naștere. Doru Viorel Ursu a fost implicat în Mineriada FSN din iunie 1990

15:30

Riscul unui al III-lea Război Mondial dacă Israelul ripostează. Președintele Iranului: "Sioniștii vor primi un răspuns decisiv și mult mai puternic". Reacția Moscovei

14:56

Întrebarea-Cheie: Mai poate fi oprit Bibi?

14:22

Încă un preot candidează din partea AUR: Pr. Cătălin Axinte a primit acordul Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților pentru alegerile locale

14:06

Medic din Moldova, doar un an de închisoare, cu suspendare, pentru moartea unui om, după ce cazul său a stat prin tribunale timp de cinci ani