Dumnezeu nu bate cu parul! Șeful DNA - Constanța a fost dat afară din Secție după ce a orchestrat nouă FĂCĂTURĂ ANTI-TEODOSIE

De Tudor Matei  /  

Foto: Arhiepiscopia Tomisului și Replica de Constanța

Foto: Arhiepiscopia Tomisului și Replica de Constanța

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


CSM a analizat astăzi, marți, 6 februarie 2023, în ședința Secției pentru procurori, propunerea de delegare a lui Mihai Alexandru Stanciu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța (foto dreapta sus), în funcția de procuror șef al Serviciului teritorial Constanța din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, transmite Replica de Constanța.

Potrivit Juridice.ro, Mihai Alexandru Stanciu a fost procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța și D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța (iulie 2012 – mai 2019), prim-procuror delegat în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța și este asistent universitar doctor în cadrul Facultății de Drept, Universitatea ”Ovidius” din Constanța, la disciplina Drept procesual penal.

Tânărul magistrat Mihai Alexandru Stanciu îl înlocuiește la șefia secției DNA - Constanța pe controversatul procuror Andrei Bodean, supranumit „Portocală de la Marea Neagră”, care se afla înfipt în funcție încă din 2018 (foto dreapta jos).

Vineri, G4Media relata cu o literă tremurândă că șeful DNA, Marius Voineag, a înaintat Secției de procurori din CSM o altă propunere pentru șefia DNA Constanța, în locul lui Andrei Bodean. Marius Voineag a declarat pentru  că motivul este faptul că Bodean se află la conducerea Secției Teritoriale Constanța din 2018 (cu tot cu delegări) și dacă l-ar numi pentru al doilea mandat ar depăși perioada maximă de 6 ani la conducerea Secției Teritoriale.

G4 menționează cu mândrie proletară că Bodean a participat la protestele magistraților împotriva „mutilării legilor justiției” și a candidat, fără succes, la șefia DNA în 2018, în procedura deschisă de fostul ministru al Justiției Tudorel Toader.

În același timp, Bodean a fost anchetat de Secția Specială pentru cercetare abuzivă, însă ulterior dosarele în care era acuzat au fost clasate.

Cercetare abuzivă și încălcare flagrantă a codul de procedură penală au fost constatate și ieri, la cântecul lui de lebădă de la DNA - Constanța, când s-a grăbit, chiar înainte de a fi zburat, să facă o nouă audiere de martor în CAZUL FABRICAT împotriva ÎPS Teodosie, doar pentru a refuza toate cererile în apărare și a accepta ca „probe” copiile unor înregistrări editate de către brigadierii anticreștini de la Recorder.

„Fără înregistrările originale, NU se poate formula o acuzație împotriva nimănui. În toate țările dezvoltate, înregistrările fără mandat de înregistrare nu sunt luate în considerare în faza de judecată. Sunt indicii dar NU probe. Din nou DNA a dat cu bâta-n baltă, trebuiau sa recupereze calculatoarele de la Recorder ca să poată recupera înregistrările șterse. ATENTIE: chiar daca sunt șterse SE POT RECUPERA daca discul dur nu a fost formatat, de aceea din prima secundă trebuiau sa sechestreze ordinatoarele Recorder. Iar dacă discul dur a fost formatat, Recorder nu a jucat corect, făcând un montaj manipulator ceea ce poate fi grav, chiar penal.”, a scris un comentator avizat.

„Portocală de la Marea Neagră” nu a fost la primul lui abuz împotriva Înaltpreasfințitului Teodosie, ceea ce ar fi trebuit să-l țină departe de noua făcătură.

El l-a mai acuzat fără probe pe IPS Teodosie de fraudă, într-un dosar cu fonduri europene, atât Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) cât și primă instanță, Curtea de Apel, l-au achitat pe linie pe Arhiepiscopul Tomisului, exact acum patru ani, în februarie 2000.

După cum scria Lumea Justiției atunci, „Inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus vineri, 14 februarie 2020, achitarea definitiva a arhiepiscopului Tomisului Teodosie Petrescu. La fel s-a intamplat si cu  alti cinci inculpati din dosar.

Inaltul prelat al BOR fusese trimis in judecata de vestitii procurori de la DNA Constanta, condusi de procurorul Andrei Bodean, pentru inchipuite fraude cu fonduri europene.

La fond, magistratul Cristian Deliorga de la Curtea de Apel Constanta (ulterior judecator la Curtea Constitutionala a Romaniei) l-a achitat pe Arhiepiscopul Tomisului cat si pe ceilalti inculpati in baza art. 16 alin. 1 lit. b) Cod procedura penala iar la trei ani de la trimiterea in judecata (timp in care a fost linsat mediatic de propagandistii DNA), Arhiepiscopul Tomisului a fost achitat definitiv. Rechizitoriul facut praf si la fond si la apel a fost insailat de catre procurorul #rezistent Ciprian Bodu, care a mai incasat niste achitari rasunatoare”, scria LUJU.ro.

În mod normal, Andrei Bodean, „Portocală de la Marea Neagră”, cel care a girat operațiunea abuzivă dovedită drept o însăilătură frauduloasă împotriva Înaltului Teodosie. cât și colegii lui ”rezistenți”, ar fi trebuit să plătească pe persoană fizică toate cheltuielile de judecată și anii pierduți prin instanță de cei acuzați în fals, cu riscurile de sănătate care puteau decurge din linșajul public întins timp de trei ani. La fel ca și în cazul prezent.

Dar Dumnezeu nu bate cu parul...

 

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎMPUȘCAREA LUI TRUMP. TRANSMISIE LIVE:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
 • Rusi 07.02.2024 16:58
  Andrei Bodean ar trebui sa faca puscarie.
 • Floreas 07.02.2024 22:24
  ' În același timp, Bodean a fost anchetat de Secția Specială pentru cercetare abuzivă, însă ulterior dosarele în care era acuzat au fost clasate.'
  Se intampla si la case mai mari!
  In Franta anului 2004, un procuror gen Portocala, a bagat in puscarie mai multe persoane pentru denunturi calomnioase , neverificate. Procesul a durat ani.
  Ce-a patit procurorul francez? Justitia franceza l-a sanctionat doar cu avertisment! Totul aici;
  https://filmehd.se/presume-coupable-presupus-vinovat-2011-filme-online.html
Ultima oră

23:13

Tucker Carlson ridică întrebări serioase cu privire la tentativa de asasinat asupra lui Donald Trump - VIDEO

23:10

Executat în lanțuri: Spiru Blănaru, comandantul luptătorilor anticomuniști din Munții Banatului (16 iulie 1949)

22:50

Episcopul Maramureșului, despre noile canonizări: Va veni vremea canonizării și a unor intelectuali creștini și femei mărturisitoare - VIDEO

22:00

14 iulie 1967 - Săvârșirea marelui poet Tudor Arghezi, fost diacon la Stavropoleos și călugăr la Cernica. Ce poezie a creat pentru Corneliu Zelea Codreanu: FĂT FRUMOS. Ce spunea despre Românul Absolut: Eminescu e sfântul preacurat al versului românesc

21:05

O clinică din Marea Britanie recunoaște că vaccinul experimental recomandat de Vasile Bănescu la Trinitas TV a ucis un tânăr de 26 de ani în 13 zile după ce a fost mințit privind gravitatea riscului generării cheagurilor de sânge

20:06

Pe 16 iulie se împlinesc 970 de ani de la Marea Schisma. Geneza și evoluția Schismei de la 1054 - de Teodor M. Popescu. Despre erezia filioque și ortodoxia isihasmului - Monahul Filotheu și Pr. Bogdan Vlaicu (VIDEO)

19:00

”970 de ani de când Vestul s-a lepădat de Hristos și a devenit eretic”

18:14

Iohannis a promulgat legea: Supraviețuitorii Holocaustului au prioritate la restituirea imobilelor confiscate abuziv în perioada comunistă

17:04

Realegerea președintelui PE: AUR nu a votat-o pe Roberta Metsola – “Pentru proiecte precum Green Deal, achiziția vaccinurilor, certificatele verzi, războiul din Ucraina, conducerea CE trebuie trasă la răspundere, nu premiată cu alte funcții înalte”

15:53

Sorin Roșca Stănescu: Ostașii din fruntea României

15:33

Normalizarea Crimei: Funcția creează Organul și Propaganda Asasinul

15:21

BAROANE

14:41

Bomba lui Năsui. De ce nu a fost Iohannis la recepția de la Summitul NATO

14:09

Viktor Orban: Donald Trump are ”planuri bine întemeiate” pentru discuțiile de pace dintre Rusia și Ucraina

13:28

Un preot catolic din Irlanda a refuzat să împărtășească un ministru pro-avort. Pe când și la noi?