Denunțătorul lui Florian Coldea, acuzații explozive: “Am depus peste 20 de înregistrări la DNA. Mi-au spus că o să-mi explodeze o bombă în față, că ei conduc România, că nu-mi dau seama cu cine mă pun”

De Iustina Filimon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Florian Coldea, fostul director adjunct al Serviciului Român de Informații (SRI), și generalul în rezervă Dumitru Dumbravă, au fost audiați joi dimineață la sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA), în urma unor acuzații grave formulate de omul de afaceri Cătălin Hideg.

Acesta a declarat că a depus la DNA peste 20 de înregistrări cu Dumitru Dumbravă și alții.

Cătălin Hideg susține că gruparea lui Coldea i-a fabricat acuzații și dosare pentru a-l forța să vândă afacerea pe care o deține unor cetățeni francezi, care intenționau să transforme afacerea într-un nou Hexipharma. Hideg afirmă că a fost abordat de Bogdan Neidoni, asociatul lui Coldea, care deține o casă pe Coasta de Azur.

Cătălin Hideg susține că acest grup, condus de către Florian Coldea, i-au cerut 600.000 de euro ”pentru optimizarea situației mele din justiție”.

„Optimizarea situației mele din justiție. Îmi garantau că voi obține o condamnare cu suspendare. Asta este și ideea. În momentul în care am încheiat contractul cu dânșii, au spus că, în mod normal, dacă lucrurile decurg bine, iar dacă judecatorul de la fond, care a fost studentul domnului Trăilă, va da o soluție mai blândă. Ei îmi promiteau că la apel totul va fi mult mai simplu de rezolvat. Eu am ajuns la domnul Dumbravă și dumnealui mi l-a recomandat pe domnul Trăilă în calitate de avocat. Dânșii au început să facă presiuni enorme asupra mea, spunându-mi că trebuie să plătesc restanțele către avocatul Trăilă. Îmi spuneau că trebuie să plătesc de urgență prejudiciul, îmi spuneau că altfel se supără domnul general Coldea și că o să am probleme. Îmi spuneau că alții care au plătit au rezolvat, iar tu dacă nu plătești o să ajungi la pușcărie și o să-ți aruncăm chiftele la pușcărie”, a spus Cătălin Hideg, la Antena 3, potrivit stiripesurse.ro.    

Hideg: "Am dus peste 20 de înregistrări la DNA”

Cătălin Hideg a declarat că a depus la DNA peste 20 de înregistrări cu Dumitru Dumbravă și alții, convorbiri în care se vorbește inclusiv despre implicarea lui Florian Coldea.

„Din moment ce sunt 20 și ceva de înregistrări cu detalii, cu toate conversațiile, pe care eu personal le-am depus la DNA. Ce pot să spus mai mult de atât. Ei mi-au spus că o să-mi explodeze o bombă în față, că ei conduc România, că nu-mi dau seama cu cine mă pun. După ce am avut ultimele discuții, când s-a aflat că înregistrarea a ajuns în anumite locuri, am fost amenințat, dar ulterior nu am mai avut discuții cu dumnealor”, a mai spus Hideg.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
  • Nicolas77 23.05.2024 21:57
    Stați liniștiți că o să se mușamalizeze totul,doar dacă va avea susținerea unor jurnaliști atunci mai are o șansă!
  • Andri 24.05.2024 05:20
    Astia-s demonizatii care conduc Romania si oamenii dorm pe ei!!
    Trezirea fratilor! Ca daca nu ne trezim de bunavoie si devenim inutili vietii asteia, ne trezeste Cel de Sus cu niste nucleare, si va fi prea tarziu atunci!
  • Rusi 24.05.2024 19:16
    Florian Coldea si Dumitru Dumbrava ar trebui condamnati la moarte.
  • Davinci 26.05.2024 11:30
    Romania este o tara condusă de prinși si neprinși. Se trece atit de ușor de la una la alta fără a se rezolva cazul dinainte incit îți vine să-ți iei cimpoi. Adică pina acum nu s-a știut de toți turantorii din tara fie ei actori sau jurnaliști etc De la Basescu la Albulescu si Besoiu sau Todea si Hohnny Răducanu, Adrian Sârbu si cum or fi fost si Mariana Mihut sau Diana Lupescu soția lui Mircea Diaconul sau soția lui Mizil face de generali de secu sa fi tăcut din gura?

    Mai marele Putin cel cu arogante si recent enervat de alta SRI-ista Anca Alexandrescu pe cind îl întreba dece vorbește doar din citate si el secure mă duce cu gindul la cele ce spuneam. Radioul si TVR-eul sau distinsele doamne "Guriste" amantele unora din CC nu mai spun. O tara de prinși si neprinși spunea un securist pe cind aveam actele de plecare si aveam acele interviuri ce nu se mai terminau cu exerciții de istorie lacrimogene etc. Eu unul știu destui. Știți cité "turiste " de muzica ușoară aveau pașapoarte consulare si au făcut averi ducind-o bine azi cu spațiile comerciale sau cu apartamente etc la care românii încă cred ca s-a făcut dreptate cu uciderea lui Ceaușescu? Ucis de un Saul Bruckner Brucan in zi de CRACIUN la care un popor zice-se religios dormea pe el iar Bruckner începea filmul cu Ceaușescu rizind ca un dobitoc facind ușor poporul roman "idiot." Iar Petre Tutzea din respect pentru poporul roman nu vorbea de torturile făcute tot de romani in pușcăriile politice. SInt iste acari dibaci care spun poporului roma cind sa o facă la stingă sau la dreapta... si daca se itnimpla ceva își er scuze post mortem... si pentru citeva secunda chiar își smulg parul di cap.

    Mai puțin cu iliescu care nu mai avea par sau Cozmin Gușă un șarpe cu ochelari care nu plinge decit cind aude de tătuca lui in rest rece si fără filing un adevărat curator ce lucrează pentru alții bun de ureche care aude le trece prin filtrul lui de turnător si scoate pe gaura gurii perle ce se vor a fi din "puțul gândirii." INtre timp poporul roman a devenit " BOBOR" fără vreo religie respectata ci mai mult tradiționaliști pentru deh este bine sa te pui si cu divinitatea pentru ca in primul rind este de dat cezarului ce este al lui. Adică sa torni sa te faci membru de partid si torni sa îți găsești motiveatii la un sistem aberant de așa zisa civilizație ca mai apoi sa o dai pe bocete ca nu ai știut ca erai mic si uite așa a trecut timpul iar acum regreți pentru ca au venit alții la putere si vor sa facă curatieni pentru a-și umple si ei buzunarele. Asta se întîmplă in România care a fost data pe nedrept unui popor trădător care și-a ucis si continua să-și ucidă eroii.

    învățați voi de Tutzea la școală? Sau de CIoran de Nae Ionescu , Zelea, Calciu, Gyr, Paulescu , Pamfil Seicaru, Vasile Voiculescu , Staniloae/ ? Nu. Nu nu sint legionar dar a fost cea mai puternică mișcare creată de un prof universitar AC CUZA importiva bolșevismului . Dar erau rușii cu adevărat bolșevicii de atunci îndoctrinați cu cele spuse de Marx ENGELS si Lenin?

    S-ar zice ca da . CItiti insa ce spune alexander Soljenitzin laureat al premiului Nobel pentru pace:

    Aleksandr Solzhenitsyn

    Trebuie să înțelegeți că principalii lideri bolșevici care au preluat Rusia nu erau ruși.
    I-au urât pe ruși.
    I-au urât pe creștini.

    Conduși de ura rasială, au torturat și au sacrificat milioane de ruși fără nici cea mai mică remușcare.
    Revoluția din octombrie nu a fost ceea ce voi numiți „Revoluția Rusă”.
    A fost invazia și cucerirea populației ruse.
    Mulți dintre compatrioții mei au suferit crime oribile pe care niciodată în întreaga istorie a umanității nu au trebuit să le sufere popoarele sau națiunile.
    Acest fapt nu poate fi subestimat.

    Fără evrei nu ar fi existat bolșevism.
    Pentru un evreu, nimic nu este mai jignitor decât adevărul.
    Din 1918 până în 1957, teroriștii evrei însetați de sânge au ucis 66.000.000 de oameni.

    Bolșevismul a efectuat cel mai mare masacru uman din toate timpurile.
    Faptul că cea mai mare parte a lumii ignoră astăzi această realitate este o dovadă că media globală în sine este în mâinile ucigașilor.
    .
    Aleksandr Solzhenitsyn - Two Hundred Years Together

    Dar de Antonescu de care marele evreu creștinizat monahul Steinardt care a făcut pușcărie grea pentru ca nu a mințit la procesul legionarului filozof unul dintre cei mai mari anume NOICA> SPunea de Antonescu ca nu a omorit niciun evreu. niciunul. Ceaușescu ordonare lui Marin Preda sa scrie despre el si a scris in DELIRUL> Shafran marele evreu rabin al Genevei fost coleg cu Antonescu avea reabilitarea acestuia si i s--a refuzat sa o pună pe tapet ba si amenințat de evrei sa nu o facă. IN joc era genocidul acel genocid ce recent Horia Moculescu si el evreu împreună cu toți compozitorii evrei cu nume schimbat din România afirmau ca " nu a existat genocid pe teritoriul României "

    Dar cine sa ii audă? in Joc sint mult bani ... Forarte mulți. CINd mă gindesc la faptul ca procesul Pacifcului nu exista si asta in urma maclaririi poporului chinez de către japonezi cu victime de ordinul zecilor de milioane mă abțin. încă jurnalsiti americani de origine chineză mor in SUA pentru ca vor sa deschidă acest proces care ar deturna cam tot ce știm pina acum. Genocidul nu? Repet pe acest fond poporul roman a fost in de opste ușor de manipulat si de așa zisei regi si mă refer la ultimii doi ce pot fi considerați trădători si fatptele exista atit prin faptul ca acest Carol II a rennutat la tron de doua ori si a fost salvat de Antonescu si apoi Mihăiță care ne-a vindut la ruși pe nimic El nu a avut bunul simt sa își învețe copii limba romana si s-a ocupat de crescut găini si reparat mașini nu de un guvern in exil anticomunist. Medaliat de ruși nu o data ci de doua ori. A revenit in tara pentru a testa terenul pentru a-și lua pamânturi si altele. Antonescu a fost respectat pina si de ruși.

    A fost sabotat si închis prin lovitura de stat cel care salva onoarea unor regi presbiatici si bilbiiiti. Asta nu se mai spune. Nu se mai spune de sfântul închisorilor care a salvat un evreu pe pastorul WUmbrandt de la moarte fiind vorba de Gafencu. CUM a murit VUlcaneccu ? Cum a fost închis RUgul APRINS si cum la 16 ani Zelea Codreanu dădea de pe o fabrica de la Iași steagul comuniștilor jos se uita. NU ni se spune nici azi cele afirmate de Tutzea cu cele 3000 de uniforme verzi venite de la Moscova înainte de rebeliunea legionară.

    NU ni se spune dece nu fost judecat duplicitarul BOeru cel care l-a omorit pe Iorga omul rușilor si apoi fugit in Germania apoi devenind sfătuitorul de taina al lui Sergiu Nicolaescu? UNde era poporul roman asta brav pe cind Ceaușescu era omorit in zi de Crăciun? Chiar nu făcuse nimic bun? Eu unul am dosare la secu ianinte de plecare si îl criticasem aspru pe Ceaușescu. Categoric ca trebuia judecat dar ... citi nu cădeau? Secu a trădat si apoi și-a luat porția de trădător de la dușmani. Ceaușescu după umila mea părere si sint probe clare la care nu mai revin nu a murit atunci. SI nici acolo. NU aveau cum... aveau nevoie de bani si de aici trocul făcut cu nicu Ceaușescu in Austria la unchiul care trăia. O lovitura de stat făcută de niște nemernici care au vindut tara pe nimic. Azi se vede... goliceiuna si vinzara la tot ce mișcă cu o sărăcie a poporului care mulți dintre ei au ales sa plece. Cam 6 milioane si totul pe timp de pace Datorii cu peste 50 la suta din pib arunca tara in dezastru. Si voi credeți ca un Coldea poate fi arestat peste noapte? Da din citeva cuvinte distruge România care a jucat așa cum joaca si azi la multe capete. Marea țiganiada exista si cresc in avere după furturile din SUA unde recent bande întreci clanuri au fost prinse la furt din bănci. ca mai apoi sa se inoarca si sa meargă pe la crisme de lux cu mai mării din poliție si jandarmerie. Asta a ajung România.

    O infuzie club Rotary masonic pe unde a trecut si prea " Sfântul" Papa Francisc au făcut ca inmomrintarea lui Pittis un cocteil de ritualuri sa arate cine si cum se conduce biserica romana. Ciobotea a stat in Elveția cu masonul Frunzaverde si a ajuns patriarh cu ajutorul masonilor din tara citind de testamentul lui Teoctist unde altul trebuia sa fie patriarhul. Si ce a făcut? NIMIC> Fratele lui CIobotea l-a desființat apoi vaxxinareb si pandemia a făcut din acest patriarh de comedie un mare nimic. PUrtat de masca, el spune ca sa vaxxinat apoi nici un ajutor sau vorbe aduse ortodocșilor de peste Prut arestați si omoriti de janlicul fascist JELENSKY. Toate astea nu se vad? Cum adică la putere sa vina Iliescu iar mentorul tinerilor sa fie un om al securității anume Marian Munteanu propus de Măgureanu? CUm? Iar Goma si azi este acoperit cu mizeriile trădătorilor si opera ii este pe un șițe pe cind Sorescu omul transcendental i le arunca la propriu in foc. Saptamina Roșie ați citit-o? Pai citiți si veți înțelege ce s-a intimplat la invazia evreiasca din Basarabia... Date luat din arhiva. SI azi in numele vinării țării a tot ce mișcă sintem datori cu peste 50 la suta di PIB si unde francezii , nemtii , americanii își bat joc de tara. SI asta pentru o presupusa alianță ce implica o apărare. România nu valorează nimic decit prin a ști sa te ridici pentru națiunea ta. Ceaușescu le-a arătat arama si așa a si fost. Calciu Dumitreasa se lupta la Washington cu ambasada romana perind ca nea nicu sa fie judecat nu condamnat la moarte. SI o spunea cineva cu 24 de ani de temniță comunista. Eroii neamului cel puțin cel interbelic zace prin cimitire uitate si morminte cenzurate.

    Toți sint fasciști... din mișcarea legionară? Dece? PEntru ca au luptat împotriva comunsitilor prima forma de lupta religioasa ortodoxa? CIne introducerea in tara 300 000 de evrei ? Ducă.... si totul impus de Franța care ar fi anulat pacea cu TUrcii. Frumos ? Sigur ca da... Paragraf din contitutie a fost modificat pentru a se putea face aceasta transhumanta.... pentru ca un articol spunea ca doar creștinii pot aplica pentru cetățenia romana. SI am trăit apoi cu toți khazarii la putere cu nume schimbat si uitați de către institutul WISEL si alții auzind o mișcare naționalistă cretina a Carei definiții este greu de găsit dar spusa de parintele Staniloae pe scurt ca fiind o religie neexlusivista dat fiind ca era creștină.

    Sa nu fie diferența in mării eroi ai neamului interbelici si jegurile de azi si de ieri d Ela putere. Khazari cu numele schimbat si nejudecați ca ana Pauker/ Hannah Roinshon, LEonte Rautu/ Oingenstein, Teohari Georgescu / Borah Tescovici, Roman/ Neulander, Silviu Brucan/ Saul BRuckner, Gh Apostol/ Gershwinn, VOtiec, Vasile Luka, Birladeanu etc etc. sint cei care fac parte din crimele făcute așa cum spune Cartea Neagră a Comunismului editată in Frâna de mari istorici si ne aduce aminte ca pe timp de pace după cel de-al doilea război Mondial au murit in țările proaspăt populare peste 100 de milioane de oameni prin închisori, lagăre d munca, asasinate, bătăi , trimiși in surghiun sau pavilone de nebuni. Khazari erau la putere. Sint ei judcati postmortem? Nu. SI nu cred ca va avea loc adevaratul proces al comunismului pentru ca s-ar afla adevarul. SI atunci/ CUm credeți voi ca se va întîmplă ceva cu Coldea? KOvesi si alți nenorociți de la Dan Voiculescu si Geoane si... si.... Se va merge ușor ușor cu planul kerlegi de schimbare a populațiilor prin emigrare a celor din Asia si Africa ... pentru a rafina la putere. Tarilfe după programa UE ae vor desființa si vor apare comitate conduse de comisari. BIsericile vor fi muzee sau librarii așa cum se întîmplă in Marea BRitnie... comuniștii Chinezi preiau puterea lumii ... si america se ocupa de un fost președinte ce trebuie terminat cu ajutorul unei curve.... Sa mai amintesc de Gaza?: NU se va întîmplă nimic pentru ca americanii ii susțin dat fiind numărul mare de evrei din SUA... NU se va întîmplă nimic nici nu Natanyahu care are la mina documente grele ce ar implica tari precum SUA.

    Doar Rusia cred ca nu sta la mina lui pentru ca a dovedit-o prin spusele lui Lavrov cind a afirmat ca mama lui Hitler era evreica. Nu a mișcat nimeni in front din Israel... Asa ca... luați-va rămas bun de la nu știu ce revoluție.... cu Coldea. S-a început cu Țiriac titi Ionescu turnător omul securilor apoi cu Firea si azilele morții mai ca ai crezut ca i se va da in cap lui Chitzu fostul ministru vaxxinist sau cu Rafila fiul de torționar comunist. NIMIC> NU SE VA INTIMPLA NIMIC> Așa ca hai la munca îs bucurați-va ca nu s-au scumpit prea mult șezlongurile la Mamaia si sperați într-o mișcare sănătoasă si nu alterată pentru ca la Bulgari si Greci va fi si mai scup. IN rest bucurați-va cit mai mult cind vine Craciunul si mai dați-i in ... pe aia cre au murit in 89 pentru ca nu va interesează ca au cele in doliu de 35 de ani.

    CUi sa ii mai pese... Dar păzea ca românii vor mai pleca si vor ramine clanurile care pun accentul pe silaba a doua.... cu dinți de aur si caise cu turnulețe care au bani mulți , mulți. multi si voi veți lucra pentru ei... Ceaușescu a murit degeaba iar cei care au luptat pentru tara uitați prin cimitire. nu fac decit ca acele cuvinte tari spuse de Antonescu sa sune ca. " popor mirsav nici cenușă mea nu o meriți" spuse înainte de execuție... dar si cele spuse. de Goga si Steihardt sint mai valabile ca oricind. Noi cei plecați legal cu cetățenia luată si cu dosare la secu nu am fost contactați pentru a se reparat greșeala ridicatei cetățeniei romana... pentru ca de un Brucan si alte scaturi khazari trădătoare au meritat sa aibă cetățenia. Dar ce vorbesc eu cind unul ca Goma a fost umilit?

    Iata spusele lui GOga si ale lui Steinhardt plus a altor romani pe Facebook despre.

    Somn ușor "bobor" roman!!!

    OCTAVIAN GOGA

    Țară de secături, țară minoră, căzută rușinos la examenul de capacitate în fața Europei…Aici ne-au adus politicienii ordinari, hoții improvizați astăzi în moraliști, miniștrii care s-au vândut o viață întreagă, deputații contrabandiști…
    Nu ne prăbușim nici de numărul dușmanului, nici de armamentul lui, boala o avem în suflet, e o epidemie înfricoșătoare de meningită morală.” (Octavian Goga, 1916)


    > - TRADAREA OAMENILOR CUMSECADE
    NICOLAE STEINHARDT
    >
    > Primul: năvălesc nu barbarii din alte continente ci, de jos în sus, derbedeii. Barbarii aceștia preiau locurile de conducere.
    >
    > Al doilea: au sosit – pur și simplu, în sensul cel mai categoric – proștii și inculții la putere și în ciuda tuturor legilor economice firesti și tuturor regulilor politice le fac prostii, ca niște ingnoranți ce se află.
    >
    > Al treilea: în loc de a se împotrivi, oamenii cumsecade adoptă expectative binevoitoare, se fac că nu văd și nu aud, pe scurt trădează. Nu-și fac datoria. Imparțialii și încrezătorii înregistrează și tac. Sunt cei mai vinovați.”



    DIN CICLUL ROMANII SINT MULTUMITI


    Sent from my Xperia

    > CULESE DE PE FACEBOOK
    >
    > Contrar impresiei lăsate de rețelele de socializare, sînt mulți români multumiți în țara asta...
    >
    > - în primul rînd, e oceanul de bugetari din aparatul de stat, cam 1,5 milioane din cele vreo 4,5 milioane de salariați din România... bugetari cu venituri bune și foarte bune, al căror buzunar nu e deranjat de scumpiri și a căror unică grijă e să tacă din gură ca să iasa liniștiți la pensie într-o bună zi... total dependenți de scaunele lor, incompetenți, adică muritori de foame dacă ar ajunge în privat, în majoritate neveste, nepoti, amante, o încrengatură uriașă de rubedenii și relații sugînd confortabil din banul public...
    > - în al doilea rînd, avem peste 5 milioane de pensionari... dresați în epoca ceaușistă în sensul că 1 leu în plus la pensie e mană cerească și capul plecat sabia nu-l taie... incapabili să înțeleagă vremurile pe care le trăiesc, ancorați într-un trecut în care dictatura dirija întreaga existență...
    > - în al treilea rînd, avem cîteva milioane de pupători de moaște care cred că numai rugîndu-te în biserică și dînd ultimul leu popilor o poți duce mai bine... complet inculți, complet izolați în bula lor existențială din satul sau comuna în care s-au născut, din care n-au plecat niciodată și în care vor muri... complet dependenți de ordinul primarului și al popii...
    > - în al patrulea rînd, avem clanurile politicienilor, securiștilor, magistraților, generalilor și coloneilor, adică familiile lor, prietenii lor, partenerii lor de afaceri sugători la buget, amantele lor, cu sutele de mii și ei...
    > - în al cincilea rînd, avem cetățenii cu nesimțirea în ADN... cei cărora nu le pasă decît de viața lor și cîtă vreme se descurcă e ok... îi găsim în toate categoriile sociale, ocupaționale și de vîrstă, peste tot în jurul nostru... ăștia sînt nesimțiți nu fiindcă societatea i-a împins spre astfel de atitudine, ci pur si simplu fiindcă așa au fost educați...
    >
    > La o aritmetică simplă, râmîn cîteva sute de mii de cetățeni idioți, așa ca mine și ca unii dintre voi, care realizăm că viața noastră ar fi putut fi infinit mai bună dacă n-am fi trăit în această țară istoric marcată de lașitate, de oportunism, de pasivitate, de obediență și de discrepanțe sociale construite pe reguli de junglă...
    >
    > Da, fraților, sînt mulți români mulțumiți în țara asta... de aceea nu există de un sfert de secol proteste serioase, cu milioane de oameni în stradă, așa cum ar trebui să fie la bazinul demografic de care dispune România.. de aceea mergem de 28 de ani din rău în mai rău... de aceea PSD dirijeaza de trei decenii viața politică... și încă mai e loc de și mai mult rău...”

    (facem pariu ca nu publicati? si stati dece? Multi din presa ati fost securisti si stiti cu cit se vinde tradarea... asa ca tot inanity si lupta si lupta.... tac si nu spun mai multe.)
Ultima oră

16:00

Culmea ”României educate”: Un turnător al Securității ajuns vicepreședinte al Academiei deschide o conferință organizată de un plagiator. Mircea Dumitru alias ”Negulescu II” la braț cu ”Rectorul-plagiator” II de la Universitatea Ovidius din Constanța

15:38

BANII sau LIBERTATEA. De ce le-a spus Elon Musk publicitarilor care au părăsit X ”Go F*ck Yourself”

13:48

Literatura pentru Copii și Fuga de Suferință

13:40

Consiliul Județean Covasna, obligat de Curtea de Apel Brașov să înlăture tăblițele bilingve cu denumirea localității Valea Mare

13:32

Doliu la Jandarmeria Suceava! Un subofițer aflat încă în activitate a murit subit la 55 de ani

12:27

The Telegraph: Declarația bizară a lui Tony Blair privind drepturile transsexualilor rezumă nebunia vremurilor noastre

12:10

Premieră în SUA! ”Cele zece porunci” vor fi afișate în sălile de clasă din școlile publice din Louisiana

11:38

David Popovici își păstrează titlul european la 100 metri liber, după ce a obținut al treilea cel mai bun timp din istorie

11:23

Alis Popa: ROMÂNIA A ÎNVINS UCRAlNA! La fotbal, desigur

10:52

Starea de Libertate, Alianța Părinților și Asociația Juriștilor, scrisoare către CSAT: ”Retrageți imediat proiectul de OUG care echivalează cu intrarea României în războiul ruso-ucrainean!”

10:47

Sorin Roșca Stănescu: Coldea, Coldea și iar Coldea

10:32

Istoria Neamului ale Țasta din Vădastra(XVI): Cea mai tare nuntă de pe vremea comuniștilor, din repertoriul lăutarilor și despre pomenile de vii

10:00

Ședință CSAT la Cotroceni. ACTUALIZARE: România trimite rachete Patriot în Ucraina. Iohannis s-a retras oficial din cursa pentru șefia NATO

09:32

Importanța pactului semnat de Putin și Kim Jong Un: Dacă una dintre țări este atacată, celalaltă va folosi toate mijloacele pentru a interveni militar

08:53

Bombă în presa albaneză: Coldea, acuzat de implicare în șmenuirea viitoarelor alegeri din Albania