COLDEA ”dacă se apucă să spună 2-3 vorbe… CADE ROMÂNIA - are Uniunea Europeană… cu KOVESI, alea” - STATU-PALMĂ-BARBĂ-COT-PARALEL

De Redacția  /  

Foto: Flux24 / Colaj: ActiveNews

Foto: Flux24 / Colaj: ActiveNews

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ascendentul și puterea pe care generalul SRI Florian Coldea le-ar avea asupra șefei Parchetului European (EPPO) Laura Codruța Kovesi erau aduse în discuție pentru convingerea omului de afaceri Cătălin Hideg ca să colaboreze cu gruparea interlopă Coldea-Dumbravă-Trăilă, astfel încât să le livreze acestora sumele cerute, fiindu-i promis în schimb că va scapa cu o soluție blândă la Curtea de Apel București, în dosarul în care fusese trimis în judecată de EPPO și în care primise o condamnare la Tribunalul București de 4 ani închisoare cu executare, notează Lumea Justiției.

VEDEȚI ȘI: Florian Coldea a intrat în vizorul FBI. Dezvăluiri bombă despre fostul șef al SRI 

Site-ul ȘtiripeSurse, preluat de ActiveNews, a publicat o parte din stenogramele aflate în referatul DNA, care arată cum gândeau personajele conectate la firele mahărilor SRI:

„(...) H.R.C. (Hideg Cătălin): …dat la unii care nu știu ce… Cică spunea omu’ acolo… A început să spu…
T.D.V. (Tocaci Dan): Deci …[neinteligibil]… Ăsta este, cum să spun eu… Când vrei, când vrei, să nu te mai… E o chestie, când vrei: „Dă, mă, ce vrei că nu mă interesează. Dă ce vrei.”. Când… Ci… cine să-i facă ceva? Păi, el dacă se apucă să deschidă 2-3 vorbe că… cade România. Din două… dă două drumuri… două ă… dă 2-3 direcții, cade România, pe safety. M-ai înțeles?
H.R.C.:Hai noroc! Noroc! …[râde]…
T.D.V.: M-ai înțeles?
H.R.C.: Cine dracu’ să mai cadă, mă DANE? Nu vezi, că acum cad ei, mă DANE.
T.D.V.: Păi, nu cad ei. Păi, gândește-te ce conexiuni au. Au Uniunea Europeană… cu KOVESI, cu alea…
H.R.C.: Păi, mai au, mă DANE?
T.D.V.: KOVESI dacă face așa, se… se duce peste ea, ce crezi că… De ce crezi că… Au o putere fantastică. Da’ îi lasă în pace, îți spun eu.(....)”
„(...) H.R.C.: N-or mai avea putere, frate.
T.D.V.: N-are cum să nu aibă putere, mă. Îi are pe toți la mână.
H.R.C.: Nu-i mai ascultă nimeni.
T.D.V.: Nu e chiar așa. Nu e chiar așa.(...)”

Și Dumitru Dumbravă, mâna dreaptă a lui Coldea, vorbește de Laura Codruța Koveși.

„D.D: Adică putem să mergem jos cu voioșie …[neinteligibil]… Dar trebuie să se întâmple ceva din momentul ăsta… Ei, oricum, de la 10 ani așa cât visa madame… (LCK - n.n.) s-a dus către… mai… adică el putea să dea 2 ani și 3 luni pe fiecare faptă. A dat 3 ani, adică a adăugat…
H.R.C.: Da. N-a dat …[neinteligibil]… n-a dat …[neinteligibil]…
D.D: Ca să nu fie…în ton…
H.R.C.: Dar de ce…
D.D.:…partea de jos, partea de jos.
H.R.C.: Da. Nu. Cred că a făcut… Mai mult de atât nu știu dacă putea, adică…
D.D: Dom’le! Bine, ăsta… ca să înțelegeti, deci ăsta i-a fost student lu’… DORU. Deci a fost unul dintre studenții lui buni, care chiar știe carte, știe meserie. A făcut un compromis absolut rezonabil. Adică repet e… dacă putea să meargă pe maxim, dacă voia să meargă pe maxim, putea să dea fără …[neinteligibil]… că nu dă. 10 ani putea să dea. 10 ani cu un spor și cu asta… ieșeau 12 ani, 12 ani, da.
H.R.C.: Am întâlnit o expresie acolo, la un moment dat a zis că…
D.D: Haideți că a fost elegant.
H.R.C.: A zis că inteligența sau cel puțin școala nu ar fi permis oricui să facă asemenea…
D.D: Vă admiră! (...)”.”

Citiți TOTUL DESPRE COLDEA - AICI

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎMPUȘCAREA LUI TRUMP. TRANSMISIE LIVE:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (8)
 • Radu Comsuta 24.05.2024 22:31
  Mă întreb cine sunt cei care ”au Uniunea Europeană”, cine ”au o putere fantastică”? E vorba de americani, deep state-ul american din spatele FBI-ului?
 • Costelo 25.05.2024 00:48
  Of Topic. Furiosa este Furioasă ! Dementul este Dement !

  De văzut, Mad Max Furiosa și veți înțelege multe, dacă știți să citiți printre rânduri ! Vă recomand să priviți cele două Mad Max, pentru a înțelege ansamblul neofolcloric occidental. Să îmi iertați divagarea, nonsensul are un sens. Speranța se ascunde acolo unde nimeni nu caută. Sufletele zbiară nimeni nu aude, faptele vorbesc nimeni nu vede. Toți știm nimeni nu spune ! Până când ? Oare suntem morți și nu ne-a informat nimeni ? Numai bine
 • Simplu-Mihai 25.05.2024 06:47
  Brici????????
 • Bizar 25.05.2024 06:30
  THE ICJ RULED ISRAEL MUST STOP MILITARY ACTION IN RAFAH
  This is Israel reacting to being told to stop killing civilians.
  You can hear the power of the strike in the 1st footage and children running away in the 2nd.
  Israel has gone rogue and disregards International Law.

  https://x.com/ShaykhSulaiman/status/1794128192791323067
 • Bizar 25.05.2024 06:30
  THE ICJ RULED ISRAEL MUST STOP MILITARY ACTION IN RAFAH
  This is Israel reacting to being told to stop killing civilians.
  You can hear the power of the strike in the 1st footage and children running away in the 2nd.
  Israel has gone rogue and disregards International Law.

  https://x.com/ShaykhSulaiman/status/1794128192791323067
 • Davinci 25.05.2024 09:05
  Mult zgomot pentru nimic. Cind unul precum COldea îl are in spate pe mliardarul SOROS chiar pe Francezi sau pe americani trebuie sa te intrebi ce știe si la ce nivel știe ceea ce noi toți nu știm. Așa a fost si cu Noriega. CE l-a ținut in viața? Pai documentele care arunca SUA in postura proasta . Si el fusese ales de CIA. etc. Cu Ceaușescu cum a fost si nu se știe nici azi cine si cum .... mai ales ca fiul pleca peste noapte la VIeana locul unchiului "sinucis" care si asta punea un alt semn de intrebre. Schimburi pentru bani ? Se prea poate. Lui Adrian Sirbu i se terminaseră baterile de la camera de filmat si nu a putut sa .... pe nea nicu așa ca. Pe acest fond Saul Bruckner Brucan făcea poporul roman 'Idiot." Adică acel mi se rupis. PEtre ROman făcea favoruri Franței etc. Trădarea a Romani este meniul zilei. Sa îți (re) condamni eroii adevărați si sa ridici la rang pe trădători alta "calitate" a românilor.Cine crede ca acest COldea este un prost se înșeală. SIntcurios ce se va întîmplă cu KOVESI daca va mai fi in cărți in UE sau nu Drumurile se deschid petru URSULA Van Der si mai cum avind i KOvesi o duplicitara . Așa ca nu va faceți vise. COldea nu va fi arestat. I se va da voie sa plece si sa ramina in DUBAI unde are firme si unii depuși ... iar DUBAI nu extrădează. INutil sa mai aduc in discuții numele de VICA si Sorin Oprescu care sint afara iar cei ce executa sentințe ramin cei prosti.
  O tara frumoasă păcat ca este locuită. Plină de lasi de parveniți de șmecheri. VOrba lui tutea "șmecherul este înarmat cu o arma irefutabilă anume 'PROSTIA."

  Somn ușor popor roman!!!
 • Mars.60 Stefan 25.05.2024 11:43
  Coldea asta ar fi bun de presedinte, nu credeti? Are o "campanie" si o vizibilitate pe televizuini fantastica! Deja romanii incep sa-l prefere pentru apropiatele "alegeri" prezidentiale. Daca s-ar face un sondaj pe bune si i-ai intreba pe romani cu ce gunoi ar vota, marea majoritate ar spune "cu Coldea". :))
 • Floreas 25.05.2024 22:43
  Un show mediatic marca DNA!
  Sigur nu vor pati nimic!
  Sunt atatea carpe murdare in justitie pe care acesti nenorociti le au captive , incat, daca se ajunde in instanta vor fi usor spalati si achitati!
  Am uitat circul cu Catu, Voiculescu, etc despre achizitiile de vax covid?
  Dupa zgomotul mediatec cu plimbarea la procuratura s-a asternut linistea si praful pe dosare a depasit un deget!
  Radacinile RAULUI sunt in justite
Ultima oră

21:05

O clinică din Marea Britanie recunoaște că vaccinul experimental recomandat de Vasile Bănescu la Trinitas TV a ucis un tânăr de 26 de ani în 13 zile după ce a fost mințit privind gravitatea riscului generării cheagurilor de sânge

20:06

Pe 16 iulie se împlinesc 970 de ani de la Marea Schisma. Geneza și evoluția Schismei de la 1054 - de Teodor M. Popescu. Despre erezia filioque și ortodoxia isihasmului - Monahul Filotheu și Pr. Bogdan Vlaicu (VIDEO)

19:00

”970 de ani de când Vestul s-a lepădat de Hristos și a devenit eretic”

18:14

Iohannis a promulgat legea: Supraviețuitorii Holocaustului au prioritate la restituirea imobilelor confiscate abuziv în perioada comunistă

17:04

Realegerea președintelui PE: AUR nu a votat-o pe Roberta Metsola – “Pentru proiecte precum Green Deal, achiziția vaccinurilor, certificatele verzi, războiul din Ucraina, conducerea CE trebuie trasă la răspundere, nu premiată cu alte funcții înalte”

15:53

Sorin Roșca Stănescu: Ostașii din fruntea României

15:33

Normalizarea Crimei: Funcția creează Organul și Propaganda Asasinul

15:21

BAROANE

14:41

Bomba lui Năsui. De ce nu a fost Iohannis la recepția de la Summitul NATO

14:09

Viktor Orban: Donald Trump are ”planuri bine întemeiate” pentru discuțiile de pace dintre Rusia și Ucraina

13:28

Un preot catolic din Irlanda a refuzat să împărtășească un ministru pro-avort. Pe când și la noi?

12:36

Ochiade discromate: Dulcețuri nostalgice din verile de odinioară

12:31

A plecat la ceruri maestrul Dan Zamfirescu, istoric literar, bizantinolog, editor și publicist, unul din doctrinarii naționalismului de dinainte de ’89

12:10

16 iulie: Ziua Marii Schisme. Biserica de la Roma se rupe de Biserica de la Constantinopol

12:00

16 iulie: Sfânta Muceniță Iulia. La Mulți Ani!