Un trend bizar și șocant ia amploare în liceele din România: Elevii "furry" se identifică drept animale și vin îmbrăcați ca vulpi, pisici sau papagali: “Urcă în patru labe” - VIDEO

De Iustina Filimon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un nou trend șocant ia amploare în liceele din România: Elevii "furry" au ajuns să sperie profesorii. Fenomenul inspirat de pe rețelele de socializare îi transformă pe copii în diverse animale. Se îmbracă și se comportă ca niște pisici, câini, vulpi ori păsări și refuză să mai comunice firesc la ore, scrie observatornews.ro.

Elevii „furry” („blănoși”) au venit la cursuri costumați în diferite animale, precum vulpi, papagali sau pisici. Aceștia nu doar că poartă ținute inspirate din faună, ci se și identifică cu ele, refuzând să mai vorbească sau să meargă în două picioare.

Acest fenomen provine din America, unde tinerii se filmează îmbrăcați în animale, merg în patru labe și se comportă precum ființele pe care le întruchipează. Profesorii au rămas surprinși de cele văzute, însă au preferat să nu comenteze public subiectul.

Unii elevi au vorbit despre acest trend, susținând că li se pare „ciudat” ce se întâmplă cu generația din ziua de astăzi:

„Sunt asa mai ciudați, se îmbracă, își pun urechi, de astea. Am auzit ca urcă in patru labe scările. Este plin, mai ales la Arte, mai ales că noi suntem învățați să ne exprimăm prin orice fel posibil. Eram frumos pe bancă, erau clasa a opta - a noua și începuseră să se alerge în patru labe, se tăvăleau pe iarbă, unul îi dresa...  La vârsta asta nu prea ești decis și îți place să experimentezi...”, au spus unii elevi la postul TV Antena 1.

Vedeți și: Homo Blănosus: Marea Resetare se transformă în Desen Animat 

Ce spun psihologii

Specialiștii trag un semnal de alarmă! Aceștia susțin că tinerii sunt în căutarea identității și că își doresc să atragă atenția din cauza unor tulburări de personalitate, potrivit protv.ro.

„Din păcate am văzut, nu doar am auzit sau am citit, și cred că ar trebui să fim atenți la acest fenomen, chiar dacă este la modă. Poate e nevoia lor de atenție, poate că sunt într-o perioadă cum ar fi adolescența, când nu își cunosc încă foarte bine identitatea și nu înțeleg cine sunt, nu se simt acceptați”, a explicat un psiholog.
 
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (8)
 • Miss Ter 19.05.2024 16:32
  Mare grijă în sezonul de vânătoare. Evitați vânătorii. Și încă ceva: dacă suntetți dobitoace vă pierdeți drepturile umane - nu că ași fi fost vreodată mai mult decât niște simpli candidați la nobila statură de OM...
  Trendul prinde foarte bine la urâte sau ciudați care respinși fiind de posibili parteneri își extind posibilitățile cu miliarde de alți potențiali parteneri din lumea celor care nu cuvântă. Spre ghinionul lor s-ar putea să se trezească și acolo respinși cu brutalitate.
  Mai e o problemă: dacă te identifici cu o vacă ai grijă la tauri, dacă te identifici cu o cățea s-ar putea să te trezești înconjurată de javre.
  Ca un om normal mă întreb totuși de ce nu se tratează astfel de tulburări psihice și de ce se reflectă boala psihică în mass-media?
  "Decât" zic...
 • DanielS 19.05.2024 16:35
  ,,Și omul, în cinste fiind, n-a priceput; alăturatu-s-a dobitoacelor celor fără de minte și s-a asemănat lor.,,
 • Alexandru. 19.05.2024 16:51
  https://m.youtube.com/watch?v=AGLYreiIx_E

  https://doxologia.ro/nu-incurajati-interesul-fetitelor-pentru-cosmetice
 • o.c. 19.05.2024 19:19
  bine că nu zic că Basarabia e România pt că altfel i-ar trimite la psihiatru.
 • Christinne Radu 19.05.2024 23:26
  Cum e vorba aia din batrini? Cine are (copii), sa-i traiasca, cine nu, sa nu-si doreasca.
 • DANA Q 20.05.2024 18:01
  Copiii astia au parinti???Daca da,atunci e o mare problema.Parintii sînt vinovati.Un lucru e clar ;educatia se face acasa,scoala doar îti preda anumite materii /multe inutile /pentru a te pregati ,eventual pentru o viitoare meserie/ parerea mea/.Toata aceasta nebunie a pornit, mai întîi în prea laudatul si doritul occident si mai ales,cînd au aparut aceste telefoane moderne,fara de care,se pare ca majoritatea copiilor,adolescentilor chiar si a adultilor nu mai pot trai De aici se inspira majoritatea fara a discerne ce e bine si ce nu. Ignoranta e mult prea mare..O falsa problema care s/ar putea rezolva daca parintii ar fi mai categorici în ceeace priveste educatia.La fel si profesorii,interzicînd aceste gadget/uri în timpul programului scolar dar,se pare ca asta se doreste,se parer ca asta a fost misiunea celui care dorea,chipurile,o Romanie educata.Asta a fost cireasa de pe tort,se dovedeste ca i/a reusit.Brovo romanilor,dormiti în continuare pîna vine un copil,pardon,o pisicuta,un catel sau alta jivina de genul asta sa va trezeasca.
 • Rusi 20.05.2024 18:19
  Acesti elevii „furry” sa fie trimisi la grdina zoologica sa invete.
 • Nata 22.05.2024 07:49
  Cum tragi asa ajungi.
Ultima oră

00:00

A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

23:25

În ziua de Înălțarea Domnului, bucureștenii s-au rugat în Piața Universității pentru victimele mineriadelor și eroii neamului

23:01

Cel mai rapid windsurfer din Marea Britanie, Farrel O'Shea, a murit subit în urma unui stop cardiac, la scurt timp după ce a doborât un alt record de viteză

22:34

Merck a folosit un adjuvant pe bază de aluminiu foarte puternic în studiile clinice pentru vaccinul Gardasil HPV, fără a informa participanții

21:30

Zoe Dantes: Bucurați-vă! Hristos se înalță!

20:03

New York-ul lansează tehnologia de identificare digitală mobilă, în urma adoptării noii legi privind ID-ul digital online – smartphone-urile devin portofele digitale, care stochează cărți de credit, documente de identitate și chiar cheile mașinii

18:54

George Simion și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale - “Am supraviețuit primei confruntări, avem noi corpuri de armată cu care atacăm bandiții Sistemului. Următoarea bătălie este pe 15 septembrie!”

17:04

După eșecul de la europarlamentare, Germania lasă Ucraina cu ochii în soare: Scholz nu mai trimite sistem Patriot

16:15

Luminița Arhire: DESPRE STABILITATE ȘI ALTE ALEA

15:39

Comandor (r) Ștefan Popa: EROISMUL IUBIRII ȘI AL JERTFEI DEPLINE

14:45

G7 va acorda 50 de miliarde de dolari pentru Ucraina din activele înghețate ale Rusiei

13:58

Adrian Onciu: Liderii de sacrificiu din G7 contabilizează pagubele ”propagandei rusești”

12:33

Sorin Roșca Stănescu: Marcel Ciolacu sau succesul cu picioare de lut

12:25

Controlul informațiilor și Cenzura: Suntem victimele unei Lovituri de Stat militare !

12:09

Argentinienii vor să-l dea jos pe Milei după doar 6 luni de mandat prezidențial. Ciocniri violente între protestatari și forțele de ordine pe străzile din Buenos Aires