

Mai mult, eleva obținuse nota 10 și la română, astfel că ea se va alătura celor 106 elevi bucureșteni care au trecut examenele de la Evaluarea Națională cu punctaj maxim.
Ținând cont de diferența uriașă de notare, cei răspunzători ar trebui trași la răspundere. Cel mai probabil IT-iștii care s-au ocupat de publicarea tabelelor.
În acest context, avocatul Gheorghe Piperea îndeamnă familia elevei să dea statul în judecată și să ceară prejudicii de 5 milioane de euro.
„Un copil a reușit, după contestația la evaluarea națională, să ia 10 la ambele materii. Numai că, la matematică, la prima corectare a fost notată cu 3,45. Nu se știe cine a greșit. Probabil IT-iștii care au procesat rezultatele. Copilul luase și la română 10 din prima, din câte înțeleg. Se zice că bietul copil ar fi făcut comoție cerebrală după această faptă de arme a vajnicilor IT-iști. În locul acelor părinți, aș da în judecată ministerul educației, pentru daune morale de 5 milioane de euro.”, a scris Gheorghe Piperea pe contul său de Facebook.
Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.