Un interviu profetic din 2002 - dr. Michael Crichton, în dialog cu celebrul prezentator Charlie Rose: Virusul X și pericolul biotehnologiilor avansate - “ingineria genetică poate provoca mult mai multă distrugere decât bombele atomice” - VIDEO

De Irina Bazon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cu mai bine de 20 de ani în urmă, în noiembrie 2002, Michael Crichton, scriitor și medic american, a fost intervievat de Charlie Rose, jurnalist american și celebru realizator de emisiuni, interviu în care a discutat despre cartea sa „Prada” și despre pericolele reprezentate de agenții patogeni biosintetici autoreplicabili (sau ceea ce numim virusuri modificate genetic), editarea genelor și biotehnologiile foarte avansate, semnalează jurnalista Karen Kingston.  

„Dacă ar exista un fel de virus care ar interfera cu fotosinteza în suficient de multe plante, totul ar dispărea. Biosfera ar fi în esență distrusă. Desigur, sper să nu fie posibil” - a spus, în emisiune, Michael Crichton.

Michael Crichton se referea la „virusuri” biosintetice capabile de autoreplicare, care ar putea infecta plantele și deturna procesul de fotosinteză. A se vedea acest raport din 2022 despre agenții patogeni biosintetici cu autoreplicare, crescuți în plante pentru a deturna procesul de fotosinteză.

„Bombele atomice sunt arme teribile. Dar ingineria genetică poate provoca mult mai multă distrugere decât bombele atomice” - a subliniat, la rândul său, prezentatorul Charlie Rose.

Salata „Virusul X”, sau ceea ce numim „salata ca vaccin mRNA”, conține virusuri ARNm care se infiltrează în cloroplastele plantelor verzi pentru a produce agenți patogeni extrem de infecțioși în loc de oxigen. A se consulta acest raport despre bazele de date ale plantelor GeneBank din China (China National GeneBank DataBase, CNGBdb) și virusul X conținut în salată verde.

„Dacă nu înțelegem știința, nu vom putea lua decizii informate” - a mai spus dr. Michael Crichton.

Dialogul dintre Michael Crichton și Charlie Rose a fost semnalat inițial de Outraged Human

„Căci voiesc ca voi să știți cât de mare luptă am pentru voi și pentru cei din Laodiceea și pentru toți câți n-au văzut fața mea în trup, ca să se mângâie inimile lor, și, ca ei, strâns uniți în iubire, să aibă belșugul deplinei înțelegeri pentru cunoașterea tainei lui Dumnezeu-Tatăl și a lui Hristos, Întru care sunt ascunse toate vistieriile înțelepciunii și ale cunoștinței. Vă spun aceasta, ca nimeni să nu vă înșele prin cuvinte amăgitoare.” (Sfântul Apostol Pavel, Coloseni 2:1-4)

A se vedea și: Transformarea alimentelor în "fabrici de vaccinuri ARNm”: "Viitorul vaccinurilor poate arăta mai degrabă precum consumul unei salate decât ca o injecție în braț” - STUDII 

Senatul din acest stat din SUA a adoptat un proiect de lege vizând detectarea vaccinurilor din alimente. Cercetare: ARNm introdus în plante comestibile, funcționând ca vaccinuri - "Fermierii ar putea să cultive câmpuri întregi cu acestea”  
 
Cu mult înainte de acest interviu, deținutul-profet Ioan Ianolide, blândul pătimitor în temnițele comuniste, ne avertiza, în 1985: „Statul care va avea monopolul armelor sofisticate, al ingineriei genetice și al tehnicii de determinare a conștiințelor va fi atotputernic și va nimici omenirea.” 

VIDEOUL cu interviul din 2002:

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

PREȘEDINTELE IRANULUI UCIS. ȘTIREA ȘI VIDEO ÎN DIRECT DIN ZONĂ:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
 • Christinne Radu 15.04.2024 23:07
  https://www.g4media.ro/cresterea-numarului-de-cazuri-de-cancer-pulmonar-la-nefumatori-legata-de-prezenta-unui-gaz-radioactiv-din-aer-cele-mai-expuse-zone-din-romania.html
 • Carbid 15.04.2024 23:12
  …”deținutul-profet Ioan Ianolide, blândul pătimitor în temnițele comuniste, ne avertiza, în 1985: „Statul care va avea monopolul armelor sofisticate, al ingineriei genetice și al tehnicii de determinare a conștiințelor va fi atotputernic și va nimici omenirea.”

  Dacă citești aceste cuvinte ale acestui mare Om, interviul americanului pălește! nu are nici o valoare...
 • Christinne Radu 15.04.2024 23:16
  https://www.dailymail.co.uk/health/article-13310455/ibuprofen-reaction-flu-bleeding-eyes.html
 1. Premierul Slovaciei a fost împușcat de un progresist - transportat de urgență la spital - FOTO/VIDEO. Robert Fico s-a exprimat adeseori împotriva Ucrainei lui Zelenski și a războiului susținut de NATO și a respins Tratatul OMS și ”Circul Covid”. UPDATE

 2. Filmul lui Ciprian Mega, apărat cu năduf de NEPOMENITORI, schismaticii anti-BOR. Ce cred simplii ortodocși: Filmul este o interferență a zonelor demonice. Un preot nu ar trebui să fie regizor. Trebuie să aleagă: Dumnezeu sau Mamona?

 3. Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (I) - Accelerarea Agendei 2030

 4. Politicianul german homosexual Martin Neumaier s-a filmat cum linge toaletele publice și se unge cu fecale pe față - VIDEO Bizar

 5. Parlamentarii germani propun ca dronele rusești să fie doborâte de pe teritoriul României

 6. Eurovision câștigat de o ARĂTARE într-un nou afront homosexualist asupra muzicii și bunului simț

 7. Artistul ieromonah Savatie Baștovoi despre cei ”21 de rabini”: ”Nu filmul, ci CARTEA este forma cea mai potrivită de predică”

 8. Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (II) - Starea de urgență planetară

 9. Marea minciună a lui Antihrist, dezvăluită: Francmasoneria, "religia mondială unică" - O opinie catolică (VIDEO)

 10. Președintele Iranului ar fi murit! - ACTUALIZARE din presa iraniană. Israelul susține că a fost un asasinat. MOSSAD? Elicopterul în care se afla Ebrahim Raisi s-a prăbușit în cursul zilei - VIDEO / ULTIMA FOTOGRAFIE OFICIALĂ

Ultima oră

20:29

Fostul director al CDC: “Este timpul să recunoaștem efectele secundare semnificative ale vaccinurilor Covid-19”

20:00

A apărut o lucrare unică: ISTORIA MIȘCĂRII LEGIONARE. 20 mai și 10 decembrie 1922 și 24 iunie 1927 în Istoria României

19:59

România, aproape de colapsul demografic: În 2022, din țara noastră au plecat peste 200.000 de persoane și aproape 19.000 de copii sub 15 ani

19:10

Profesorul Gheorghe Buzatu și Permanențele Istoriei. In Memoriam Gheorghe Buzatu (6 iunie 1939 – 20 mai 2013)

18:30

Pr. Ioan Istrati: ÎNALTUL PIMEN. 4 ani de la adormire (25 august 1929 - 20 mai 2020)

17:56

Ayatollahul Iranului, Ali Khamenei, amenință: “Dacă avem și cea mai mică dovadă că Israelul a fost implicat, vom reacționa dincolo de orice imaginație” - VIDEO

17:30

Ion Cristoiu înainte de alegerile din 20 mai 1990: Ion Iliescu vs Piața Universității și visul lui Gorbaciov: confirmarea Puterii comuniste prin intermediul alegerilor libere. România ar fi astfel un caz unic în lume. ISTORIA POST-DECEMBRISTĂ

16:56

Ortacul tot ortac! Miron Cozma, audiat la Parchetul General în dosarul Mineriadei, l-a îmbrâncit pe liderul Asociației Victimelor Mineriadelor, Viorel Ene: “Vezi că te bat”

15:38

Adrian Onciu: Drumul anevoios către negocieri de pace

15:00

George Simion, de Ziua Familiei: ”Să ne amintim că Referendumul pentru Familie din 2018 a fost SABOTAT de întreaga clasă politică: de la „tradiționalii” de la PSD, la cei PNL, la USR-PMP și Klaus Iohannis”

13:58

Azi i-a expirat Mandatul: Mai este legitim Zelenski?

13:43

Momentul când trupul neînsuflețit al președintelui iranian a fost recuperat de salvatori - VIDEO

13:35

Incendiu la Parchetul Vaslui. O angajată ar fi dat foc unor acte și ar fi încercat să se sinucidă

12:40

Cinci zile de doliu național în Iran. Prim-vicepreședintele Mokhber, desemnat președinte interimar

12:10

"Nu am fost noi". Israelul anunță că nu a fost implicat în moartea președintelui iranian