BOALA LYME, ARMĂ BIOLOGICĂ INJECTATĂ ÎN CĂPUȘE - O investigație marca Tucker Carlson. VIDEO

De Iustina Filimon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Potrivit Centers for Disease Control and Prevention (CDC), „cea mai recentă estimare bazată pe înregistrările din asigurări arată că în fiecare an aproximativ 476.000 de americani sunt diagnosticați și tratați pentru boala Lyme”.

Într-o emisiune pe X, semnalată de bizpacreview.com, Tucker Carlson a afirmat: „La sfârșitul anilor 1960, laboratoarele guvernamentale pentru arme biologice au început să injecteze în căpușe boli exotice. În curând, oamenii din acele zone au început să dezvolte aceste boli. Acum, Lyme transmisă de căpușe este endemic. Bineînțeles, guvernul nu a recunoscut nimic.”

După cum a menționat Carlson în unui recent episod al său din seria „Necenzurat” de pe Tucker Carlson Network, „pentru un anumit procent” dintre persoanele diagnosticate cu boala Lyme este afectată grav viața celui care suferă.

„Sunt ani petrecuți în pat. E o agonie. Este de fapt sfârșitul vieții productive [a celui care suferă de boală].”

Kris Newby, autoarea cărții „Bitten: The Secret History of Biological Weapons and Lyme Disease” („Mușcat [de căpușe]. Istoria secretă a armelor biologice și a bolii Lyme”), a spus că boala „misterioasă” nu a constituit o „problemă specială până la mijlocul anilor ’70”.

„Există de fapt trei boli cu adevărat virulente transmise de căpușe, care au apărut chiar în zona Lyme, Connecticut, la gura râului Connecticu, care este chiar vizavi de Plum Island, unde a fost sediul din SUA pentru programul de arme biologice”, a explicat Newby.

CDC a investigat apariția și a susținut că „nu și-au putut da seama de agentul cauzal”, a spus ea.

Atât Newby, cât și soțul ei au contractat boala Lyme. „Atât de mulți oameni suferă. Și tratamentul recomandat de sănătatea publică, constând în două săptămâni de doxiciclină, nu a vindecat-o.”

În cele din urmă, Newby a descoperit că guvernul SUA a eliberat căpușe infectate „într-o țară străină ca arme biologice”, ca parte a „Operațiunii Mangusta”.

Newby și-a amintit că „un tip [Willy Burgdorfer] care se ocupa cu operațiuni secrete CIA a spus, în 1962, că cel mai nebunesc lucru pe care l-a făcut vreodată în toată cariera sa «Apocalypse Now» a fost să arunce cu otravă asupra muncitorilor cubanezi pe plantațiile de trestie de zahăr”.

Burgdorfer, la sfârșitul „unui interviu foarte lung”, a recunoscut că i s-a cerut să nu dezvăluie despre „un alt organism” a cărui prezență a descoperit-o când a investigat despre boala Lyme la sfârșitul anilor ’70 și începutul anilor ’80.

Cu alte cuvinte, nu doar Lyme îi îmbolnăvea pe oameni.

„Este vorba de Rickettsiae”, a spus Newby. „Este același organism care provoacă febra locală din Munții Stâncoși. Și aceasta este cea mai mortală boală transmisă de căpușe în Statele Unite.”

„De asemenea, a fost un germen care a fost folosit de armata americană la acea vreme”, a adăugat ea.

Aruncarea de căpușe infectate asupra inamicilor străini are sens din punct de vedere militar.

„Este la fel ca «Doctor Strangelove». Încercarea de a crea noi boli, amestecând bacterii și virusuri în căpușe cu intenție. Aceasta este arma ascunsă perfectă”, a spus Newby.

„Este o armă nucleară [a cărei producere necesită] costuri scăzute”, a spus ea. „Arunci aceste insecte asupra unui inamic, iar ele slăbesc populația. Blochează resursele medicale, dar nu distruge infrastructura așa cum ar face o bombă nucleară.”

„Se pot ucide 10.000 de oameni cu [un cost de doar] 1,33 de dolari pentru fiecare viață”, a adăugat ea.

Apoi ea a detaliat eforturile armatei de a „transforma în armă un sistem viu, precum un gândac sau microbii”.

Potrivit celor spuse de Burgdorfer, „au avut loc accidente” în timp ce armata a efectuat teste în aer liber pentru a vedea cât de departe „se pot strecura” căpușele în luni și ani.

Newby a recunoscut că există doar „dovezi circumstanțiale” în acest moment, fără a exista „dovezi concrete că această epidemie” de boli transmise de căpușe a fost cauzată de guvernul SUA.

Totuși, având în vedere că atât de mulți americani sunt afectați de această boală, guvernul nu face mai nimic pentru a ajuta.

Potrivit lui Newby, NIH are un buget mic pentru această problemă și „cheltuiește aproximativ 60% din buget pe cercetare de bază, dar mai puțin de 1% pe tratamente”.

„Deși există tratamentul recomandat de CDC, există o rată de eșec de 20% la acei oameni care se îmbolnăvesc”, a adăugat Newby. „Nu investesc nimic în tratamente. Este destul de asemănător cu ceea ce se întâmplă în cazul Covidului lung.”


Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Eminescu decriptat de un general din serviciile secrete - criptologul Ilie Torsan

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
  • Rusi 27.05.2024 14:32
    Criminali!
Ultima oră

23:10

Eminescu l-a scuipat pe Maiorescu și i-a strigat criptic în față, după arestare: ”Conspirație - O știu!/Ateul Maiorescu, Marele Mason”. VIDEO/DOC: Un general SIE a descifrat codul. Eminescu, ucis civil pe 28.06.1883 și fizic pe 16/28.06.1889. Coincidență?

22:00

Modernizată la 5 stele, DANUBIUS, fosta navă a lui Ceaușescu, este scoasă la vânzare

21:25

Jandarmii LGBT au profanat o icoană a Mântuitorului la Cluj Napoca. AZNews: Abuz al Jandarmeriei la marșul homosexualilor: A amendat cu sume uriașe un grup de copii cu icoane, în timp ce parada agresivă LGBT a fost protejată!

20:30

Minuni și mărturii ale sfințeniei Părintelui Justin. Familia Ortodoxă: Părintele Justin Pârvu, grabnic ajutătorul († 16 iunie 2013)

19:30

Inventatorul și antrepenorul român stabilit în Franța Andrei Rochian propune Forțelor Navale Române drone marine de mare putere și viteză, de concepție proprie, nedetectabile radar - VIDEO

18:30

Irina Nastasiu: Dacă Eminescu ar fi azi printre noi, condeiul lui acid nu i-ar ierta pe cei care lovesc în Biserică, în neam și în familia creștină

17:25

”Părintele Justin și-a proorocit anul morții”. Mărturia Doamnei Aspazia Oțel Petrescu într-un INTERVIU memorabil publicat de ActiveNews: ”Or ști acolo că eu în continuare mă nevoiesc pentru ei?”

16:25

Moartea subită a unui șef de tren. ”Mi-a rămas pe retină ce tălpi muncite avea săracul...”

16:05

Luminița Arhire: UN INDEPENDENT CU COCOAȘĂ

15:30

ROMÂNII AU DAT CU FLIT PE COLDPLAY - VIDEO. Revista Presei 10 – 14 iunie 2024

14:35

Klaus dispărut în ceață. S-a supărat ca văcarul pe satul planetar

14:20

Petru Romoșan: Alegerile anticipate din Franța

13:55

Dialoguri de Duminică. Pr. Dan Bădulescu la Calea spre Mântuire: LIBERTATEA OMULUI ȘI LUCRAREA DUHULUI SFÂNT ÎN CREAȚIE. Politică, alegeri, război… Credință când? - VIDEO

12:59

Mitul Eternității pe Internet a murit – Trecutul este în pericol!

12:00

Rugăciunea lui Iisus. Duminica a șaptea după Înviere, a Sfinților Părinți de la Niceea. ÎPS Bartolomeu Anania: Diavolul lucrează - după persecuția din exterior a început persecuția din interior și s-au ivit ereziile, adică abaterile de la dreapta credință