Telefonia Mobilă s-ar putea PRĂBUȘI în această Iarnă

De Ștefan Constantinescu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ceea ce părea de neimaginat în urmă cu câteva luni este acum perfect posibil: raționalizarea energiei și penele de curent ar putea pune la pământ rețelele de telefonie mobilă.

Responsabilii din telecomunicații cu care a discutat Reuters spun că se tem că o iarnă severă ar putea pune la grea încercare infrastructura de telecomunicații din Europa.

În numeroase țări nu există sisteme alternative pentru a face față întreruperilor de curent generalizate, au declarat pentruReuters patru responsabili din telecomunicații, care au vorbit deschis despre posibilitatea căderii rețelelor de telefonie mobilă.

În Europa există circa o jumătate de milion de turnuri de telecomunicații, majoritatea lor având baterii care funcționează doar 30 de minute după oprirea curentului.

Potrivit surselor agenției, în Franța, distribuitorul de electricitate Enedis are în vedere întreruperi de curent de până la două ore.

Enedis a pus la punct un program prin care penele generale ar urma să afecteze anumite regiuni din țară, prin rotație. Serviciile esențiale – spitale, poliție, armată – ar urma să nu fie afectate.

În această vară, operatorii din telecomunicații francezi și Enedis au purtat o serie de discuții privind căderile de curent.

Orange, Bouygues Telecom și SFR dAltice au atacat Enedis pentru incapacitatea sa de a asigura și permanența alimentării cu curent a antenelor, dar Enedis a afirmat că toți clienții săi vor fi tratați pe picior de egalitate.

Operatorii de telecomunicații din Suedia și Germania și-au exprimat și ei îngrijorarea față de eventuale pene de curent care le-ar afecta activitatea.

Organismul suedez de reglementare din telecomunicații, PTS, a dat asigurări că lucrează cu operatorii pentru a găsi cele mai bune soluții.

PTS va achiziționa stații-service transportabile și stații de bază care se conectează la telefoanele mobile pentru a putea gestiona pene de curent mai lungi.

Reprezentanți ai operatorilor italieni au declarat că vor ridica problema penelor de curent într-o viitoare discuție cu guvernul Meloni.

Producătorii de echipamente de telecomunicații Nokia și Eriksson colaborează cu operatorii de telefonie mobilă pentru a găsi mijloace de atenuare a impactului penelor de electricitate.

În Germania, Deutsche Telekom deține circa 33.000 de turnuri radio mobile, dar sistemele sale de alimentare de urgență mobile nu pot gestiona decât un mic număr în același timp.

Generatoarele sale de alimentare mobile funcționează cu motorină.

Reuters conchide:

„Obișnuite cu o alimentare cu electricitate neîntreruptă de zeci de ani, țările europene nu dispun în general de generatoare de urgență pentru durate mai lungi.”

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (8)
  • Tic 29.09.2022 18:59
    Ma bucur ca se duce și 5G de râpă in felul ăsta! Dacă-i Reset, Reset sa fie!
  • aspenter2002 29.09.2022 20:16
    Se vrea o restetare a internetului,după 'intrerupere' ce va ține 3 zile va fi un altfel de internet in care te vei putea loga doar dacă ai numărul fiarei pe mână sau pe frunte.
  • Radu Comsuta 29.09.2022 21:37
    Sabotaj Nord Stream 2 reloaded, doar că de această dată sunt vizate rețelele de telefonie. Tot din partea vestului. Ni se promite o întoarcere în Evul Mediu. Nu tu energie, nu tu telefonie, nu tu internet, dușuri cu apă rece și de mâncat gândaci. Pare a fi mai uman Putin decât Ursula.
  • Dumitrescu 29.09.2022 23:57
    Mai mult decat atat, sa ne pregatim pentru cele 3 zile de intuneric care pot veni oricand:

    https://crestinismul.wordpress.com/2009/02/03/cele-3-zile-de-intuneric-din-apocalipsa/

    https://emilia.ro/despre-cele-trei-zile-de-intuneric-si-pregatirile-necesare/
  • tempor1k 30.09.2022 16:54
    Nu vă bucurați prea tare!!!!!!

    „Enedis a pus la punct un program prin care penele generale ar urma să afecteze anumite regiuni din țară, prin rotație. Serviciile esențiale – spitale, poliție, armată – ar urma să nu fie afectate”

    Tocmai aceste secvențe de frecvențe specificate de de ENEDIS sunt de fapt niște frecvențe din spectrul benzii 5G care interferează și activează GRAPHEN-ul !!!
    https://www.orwell.city/2021/12/26-GHz.html
  • Constantinescu Valentin-Ionut 01.10.2022 01:32
    walkie talkie...radio....SUNT NEMURITOARE....
    Lucrez de 22 ani in Domeniu....si Invat despre acest Domeniu din 1994...adica 24 ani...
    Daca vor pica retele mobile...puteti uita de mancare perisabila din magazine sau depozite....transport electric de suprafata sau subteran....incalzire sau iluminare electrica....
    De fapt....O POZA FACE CAT O MIE DE CUVINTE....VA LAMURITI SINGURI
    https: //www. darksky .org/eyes-in-the-sky-exploring-global-light-pollution-with-satellite-maps/
    https: //www .darksky. org/wp-content/uploads/2016/04/WorldNightMap_2012-700px-366px. png
    Vedeti ca sunt "segmentate"....
    Toate Bune!!!
  • tempor1k 01.10.2022 08:53
    walkie talkie!!! Da, au un avantaj au un buton ON/OFF pentru emisiile radio. Soferii de tiruri sunt cei mai mari utilizatori ai sistemului WT, un sistem care prin puterea de emisie face ca antenele să se încălzească puternic atunci când stau mai mult timp de vorbă in sistemul WT. Și un WT normal de mană, se încălzește foarte puternic atunci când este utilizat continuu. Încălzirea denotă puterea radiațiilor EMF, care cu cât sunt mai puternice cu atât sunt mai dăunătoare organismului. Chiar dacă nu este o expunere constantă la radiații puterea emisiilor face ca „șocul” să fie cel ce perturbă organismul.
    Mai știți de telefoanele DECT? Utilizate in telefonia fixă (formate din unitatea fixă si telefonul fără fir). Studii au arătat că aceste telefoane sunt cele mai periculoase in emisiile poluante de EMF, pentru că ele emit 24/24h radiații puternice!

    Să nu credeți că numai telecomunicațiile emit radiații poluante EMF. nu numai radiațiile din spectrul 2G până la 5G, ci tot spectrul undelor radio-tv, radare, sateliti, ....

    Banala rețea de 220-380V are propriile „câmpuri” electromagnetice care pot afecta sănătatea dacă suntem expuși 24/24h (dacă stăm foarte aproape de cablurile de curent). Cu cat crește tensiunea în rețelele de înaltă tensiune (sute de mii de volți) cu atât mai mult creste și distanța până la care trebuie trebuie luate măsuri de precauție și nu numai legat de pericolul electrocutării cât mai ales legat de radiațiile EMF.
  • aspida 01.10.2022 10:40
    comunicare = zero!
  1. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

  2. Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

  3. Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

  4. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

  5. Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

  6. ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

  7. Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

  8. Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

  9. Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

  10. Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

Ultima oră

17:04

Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an

16:00

Un nou partid la orizont? Petru Romoșan: An electoral ciudat: anul independenților

15:40

OMS, ”profund îngrijorată” de răspândirea gripei aviare la oameni, după ce o persoană din Texas s-a infectat. Din 800 de cazuri înregistrate, jumătate ar fi fost mortale. NOUA PLANDEMIE?

15:15

Adrian Onciu, OPOZIȚIA: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Si care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

10:29

Descoperire uluitoare: Manuscrise ale lui Emil Cioran, niciodată publicate, aduse la București. 100.000 de euro, prețul de pornire a licitației

10:08

Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

09:53

La Dubai a plouat într-o zi cât într-un an. Cele mai abundente precipitații din ultimii 75 de ani - VIDEO

09:42

Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

08:30

Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

08:28

Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan