SARS-CoV-2 - ARMĂ BIOLOGICĂ? Un cercetător medical american a publicat o carte în urma investigației sale internaționale, științifice și criminalistice. MĂRTURIE SUB JURĂMÂNT - VIDEO TRADUS ÎIN ROMÂNĂ

De Irina Bazon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În cartea sa intitulată „Este COVID-19 o armă biologică? O investigație științifică și criminalistică”, Dr. Richard M. Fleming decodifică secvența genetică a COVID-19. 

Cardiologul, avocatul și cercetătorul medical Dr. Richard M. Fleming a descoperit în această secvență multe – dacă nu toate – componente care trimit la ceea ce el numește „armă biologică”, potrivit Epoch Times, care prezintă cartea sa. 
 
Între altele, cercetătorul scrie:

„SARS-CoV-1 a fost un virus modificat genetic (cu câștig de funcție), care a fost și o armă biologică dezvoltată de Partidul Comunist Chinez, SARS-CoV-2 fiind versiunea îmbunătățită a acestei arme biologice.”
 
Traducătorul Ionel Trandafir ne oferă mărturia sub jurământ a medicului american, tradusă în română. Articolul continuă după VIDEO:

Medicul a stabilit că despre acest lucru este vorba, în principal pe baza interviurilor – dintre care unul este transcris în carte – efectuate cu dr. Li-Meng Yan, medic și virolog chinez care a evadat în Statele Unite în 2020.

Fleming scrie că Yan a afirmat că „SARS-CoV-1 a fost prima armă biologică și SARS-CoV-2 este versiunea avansată”. Yan susține că armata chineză știa despre dezvoltarea virusurilor artificiale ca potențiale arme biologice, așa cum este dezvăluit în carte. Cercetătoarea încă se ascunde din teamă pentru viața ei.

Prezentând diagrame și grafice, Fleming explică, în termeni ușor de înțeles, fiecare componentă din secvența SARS-CoV-2, detaliind modul în care fiecare componentă a fost probabil adăugată la amestec pentru a crea un potențial monstru din virușii existenți, într-un laborator din Wuhan. Fie și numai pentru detaliile secvențierii genetice, această carte merită cumpărată.

Fleming oferă o colecție de documente care arată către probabilii suspecți care au finanțat ceea ce el numește un „experiment criminal”. În cercetarea privind câștigul de funcții, oamenii de știință îmbunătățesc capacitatea letală a virusurilor pentru a „înțelege mai bine cum ar putea suferi mutații un coronavirus în timp”. El scrie:

„Astfel de mutații le-ar putea permite oamenilor de știință și medicilor să rămână în controlul unor astfel de infecții... În loc să urmărească ce s-ar putea întâmpla în mod natural, această cercetare a devenit una în care aceste schimbări nu au fost făcute să survină treptat, în pași mici, cum ar apărea în mod natural, ci, în mod intenționat, în pași mari, care, cel mai probabil, ar surveni în secole – sau deloc”.

Fleming a amintit că, în octombrie 2014, președintele Barack Obama a interzis cercetarea pentru câștigul de funcție în laboratoarele din SUA, după ce lucrătorii au fost expuși la antrax. Cu toate acestea, a fost reluată câțiva ani mai târziu în China. A fost cercetarea finanțată în secret de organizații americane în China, în timp ce fusese interzisă în Statele Unite?

Fleming prezintă documente financiare din 2018 care demonstrează că cercetările pentru câștig de funcție pe lilieci au fost efectuate la Institutul de Virologie din Wuhan, cu bani de la finanțatori din SUA.

Medicul include sumele în dolari cu care diverse organizații din SUA au contribuit la această așa-numită cercetare. Milioane de dolari au provenit de la agenții conectate la guvernul SUA, inclusiv Departamentul Apărării. El intreabă:

„Ce nouă pandemie așteaptă acum omenirea, având în vedere această finanțare pentru câștig de funcție din partea guvernului federal al SUA – și a altor guverne, corporații și persoane fizice – inclusiv SARS-CoV-2, virusuri, bacterii și agenți biologici patogeni?”

De asemenea, Fleming trage un semnal de alarmă cu privire la eficacitatea și siguranța vaccinurilor anti-COVID. Întrucât consideră COVID-ul ca fiind o armă biologică creată în laborator, „nu există vaccinuri în mod real eficiente împotriva pandemiei”.

Fleming avertizează cu privire la pericolul de a preda în mâinile guvernului „practica medicinei și investigația științifică onestă”, așa cum s-a întâmplat sub administrația lui Adolf Hitler. El scrie:

„Mai mulți oameni, de-a lungul anilor, au decis ce [credeau ei că] este mai bun pentru omenire. Bill Gates a spus, de mai multe ori, că utilizarea tehnologiei de repetări palindromice scurte intercalate ar face posibilă «eliminarea genelor nedorite» și «schimbarea în mod potențial cu alternative preferabile» – un concept susținut și de alții în istorie, inclusiv de Dr. Josef Mengele.”

Fleming menționează că, sub Hitler, medicii au devenit „soldați biologici” dedicați efortului de a „curăța” populația de material genetic „inferior”.

Finanțarea COVID - O crimă împotriva umanității?

Medicul afirmă că cei responsabili de finanțarea și dezlănțuirea armei biologice COVID sunt vinovați de „crime împotriva umanității”. El face apel la „răspunderea penală” pentru cei care au cauzat „această distrugere și moarte pe întreaga planetă”.

Această carte incredibil de bine documentată, concisă și scrisă cu pasiune aduce informații cu privire la ceea ce se poate să se fi întâmplat cu adevărat în Wuhan și oferă dovezi detaliate despre cine a finanțat așa-numita cercetare științifică.

Fleming oferă un rezumat gratuit al cărții sale în versiunea Kindle pe Amazon.

Adenda: Dl. Ionel Trandafir, colaborator constant al ActiveNews, care a tradus numeroase filme disponibile în secțiunea noastră specială, completează traducerea și subtitrarea mărturiei medicului american cu următoarea explicație:

„În 2020, Dr. Richard M. Fleming a început să investigheze SARS-CoV-2/COVID-19.
Cu 53 de ani de cercetare ca medic fizician, cardiolog nuclear și avocat, Dr. Richard M Fleming a dezvoltat în 1994 teoria bolii inflamato-trombotice pentru boli de inimă, cancer și infecții precum SARS-CoV-2.

În același timp, a început să investigheze originile COVID-19.
Ceea ce a descoperit vă va șoca.
Până în 1999, agențiile federale americane au început să finanțeze cercetări privind ”câștigul de funcții”. Cercetări care, prin însăși natura lor, sunt concepute pentru a crește capacitatea agenților patogeni de a infecta și de a dăuna oamenilor. În 2019, unul dintre acești agenți patogeni a fost eliberat în mod intenționat în lume, în Market Wet din Wuhan. Cheia pentru a dovedi și înțelege această armă biologică este proteina sa spike. Aceeași proteină spike care se produce acum în milioane de oameni după ce le sunt injectate vaccinurile COVID. Aceste vaccinuri nu sunt altceva decât codul genetic al acestei arme biologice.

Dr. Fleming scoate în evidență traseul banilor pentru COVID-19, arătând cine este, în cele din urmă, responsabil penal pentru proiectarea și dezvoltarea acestei arme, care încalcă Convenția privind interzicerea armelor biologice (BWC), expunându-i pe cei care au comis crime împotriva umanității. Dr. Fleming va dezvălui conspirația supremă: una care pune în joc viitorul întregii lumi."
Această depoziție sub jurământ va fi folosită de procurorii generali pentru punerea sub acuzare a celor responsabili de pandemia virusului îmbunătățit prin ”câștig de funcții”.
Anthony Fauci a mințit sub jurământ în fața Congresului SUA și este responsabil pentru moartea a milioane de oameni. Covid-19 este o armă biologică, prin urmare, proteina toxică de tip "spike" pe care o produc vaccinurile Covid este, de asemenea, o armă biologică, ceea ce duce la leziuni grave și decese.”

Ionel Trandafir

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Gheorghe Becali: VACCINUL E LEPĂDARE! Toți cei care au împins la vaccinare trebuie să facă mai mult

Dan Puric despre Identitate la Librăria Sophia - Conferințele Familia Ortodoxă

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (9)
  • mihaipopescu 19.02.2023 14:31
    "Fleming scrie că Yan a afirmat că „SARS-CoV-1 a fost prima armă biologică și SARS-CoV-2 este versiunea avansată”. "

    Practic prin aparitia robotilor.
    - bogatii nu mai au nevoie de noi.
    - noi oamenii saraci, la Roma ne numes Animala-Oameni, asa ne numesc la VATICAN...de 2700 de ani...animale pe doua picioare.
    - Bogatii au acum Roboti care sa ii servesaca.
    - deci pot sa extermine 95% din populatia lumii.

    de fapt asa si arata in majoritatea filmelor care prevedesc viitorul:
    - Filme unde oamenii 95% traiesc din ajutoare sociale.
    - ori 95% din oameni au fost exterminati.
    - sau oamenii calatoresc printre stelle sa gaseasca alte locuri unde pot coloniza, dar sunt tot saraci.
  • mariusmioc 19.02.2023 18:12
    N-are cum să fie armă biologică un virus slab precum covidul, care nu pune în primejdie decît persoanele bătrîne și deja bolnave de alte boli, adică persoane pe care în caz de război nici un stat nu se poate bizui, nu îi cheamă la oaste. Statisticile de morți de covid au fost falsificate, au fost trecuți ca morți de covid oameni care au murit de alte boli, le-o fi ieșit un test PCR pozitiv, dar asta nu dovedește că covidul i-a omorît, cel mai probabil virusul, chiar dacă a fost prezent în organism, nu le-a grăbit nici cu 5 minute moartea, datorată altor boli. Mulți au murit datorită tratamentului din spital, cu chestii toxice (kaletra, remdesivir) ori datorită neglijării tratamentului pentru bolile lor principale, că s-a trecut în protocoalele venite de la minster că trebuie dată prioritate covidului.
    Teoria cu „covid- armă biologică” e menită să mențină minciuna cu caracterul excepțional de primejdios al virusului, care ar justifica măsurile excepționale luate. Covidul a fost doar un pretext, el în sine e un virus banal care n-ar fi meritat să i se dea importanță, și în fiecare an se pot găsi alți viruși care să se folosească drept pretext pentru înrobirea populației.
    Mai degrabă vaccinul e armă biologică, iar narațiunea mincinoasă despre covid- armă biologică dorește să justifice și vaccinarea (că dacă e armă biologică trebuie să luăm măsuri speciale de apărare contra ei).
  • IC XC NI KA 19.02.2023 20:25
    Dar cum îi spune dacă e meșterit în laborator cu scopul depopulării? Aa.. că din mila Lui Dumnezeu nu le-a ieșit, asta e altceva!

    Sau cum ar mai putea să i se spună dacă o (altă) armă biologică a fost creată la pachet (vacc)?
  • Leustean 17.03.2023 21:53
    Corect! Când admiți ca virusul a fost creat in laborator, automat validezi ideea ca pandemia a fost reala.
    Iar dacă pandemia a fost reala, acțiunile autorităților devin automat scuzabile (le poți acuza cel mult de incompetenta, dar nu și ca au aplicat o agenda straina și contrara intereselor nației).
    Nu întâmplator s-au înmulțit acum “dezvăluirile” despre originea de laborator a virusului. Sunt aruncate in spațiul public tocmai din cauza ca tot msi mulți oameni realizează ca n-a existat nicio pandemie, ca totul a fost doar o mare, imensa minciuna
  • Taina Faradelegii 19.02.2023 21:57
    Marius Mioc, ai dreptate în privinta "vaccinului", însă asta nu invalideaza ceea ce a constatat cercetatorul american despre virusul în sine, lucrat în mod mârșav în laboratoarele sataniștilor.
  • Taina Faradelegii 19.02.2023 21:57
    Marius Mioc, ai dreptate în privinta "vaccinului", însă asta nu invalideaza ceea ce a constatat cercetatorul american despre virusul în sine, lucrat în mod mârșav în laboratoarele sataniștilor.
  • JoeB 20.02.2023 10:37
    Mărturie excepțională. A înțelege precum că acest doctor induce ...frică ! este fără comentarii din partea mea.
    Virusul a fost creat cu un potențial crescut de infectare pentru a promova vaxinul. A nu observa modul de operare gândit de mult și a încurca borcanele cu războiul psihologic ce a fost promovat în paralel și este dus pe multiple planuri denotă o distonie importantă în a nu îți recunoaște prietenii. Dumnezeu le-a dat planul peste cap cu Omicron ! Aici au rămas bujbe ! Toți. Că au mărit gradul de agresivitate prin lipsa tratamentului , tratamente greșite complet și alte ... botnițe (purtate cu mândrie chiar de PF) este o altă discuție, dar asta nu înseamnă că virusul făcut în China a fost ...banal. În fapt , a debita așa ceva îi ajută exact pe cei care se pretinde că îi combatem.
    Dr. Fleming face un rechizitoriu EXCEPȚIONAL, nu amestecă aiurea argumentele și poate fi folosit în orice proces împotriva asasinilor. Traducerea IRINEI BAZON ... de mare clasă ! O bijuterie ! Pentru cine se concentrează cât de cât, acest film este o armă formidabilă in a dărâma " știința " cu ghilimele. Poate autorii unor comentarii vor sesiza distonia din spusele lor și vor înțelege că Activenews nu promovează...frica. Dimpotrivă !
  • JoeB 20.02.2023 13:41
    Virus banal ? Hm ! Asta nu înseamnă că trebuie să ne vaxinăm. În niciun caz !
    Dar nici că împielițații fac chestii banale.

    Mare atenție !

    https://www.theepochtimes.com/health/covid-19-can-cause-viral-induced-trauma_5023378.html?src_src=healthnoe&src_cmp=health-2023-02-20&est=RTbjo0uKms60a9CZ6nh%2FuX4QYw8NM5A8lBQTuB8TfyUfTsQQkDohAKj99ulpbBM%2F3oqy
  • INJECTIA FINALA 16.11.2023 08:15
    Balaurul a furat tot aurul
    Planetei și dă din coadă tare
    Sa ne supună, să ne omoare
    Folosește fumul și aburul
    Sa ne amăgească, să ne doboare


    Stăpânul lui, Satana sta la pândă
    Mănâncă doar dezordini , e flămândă
    De pandemii, războaie și dezastre,
    Demoni dezlănțuiți, mortală oaste

    Oamenii Păcii trebuie sa lupte
    In bătălii spirituale, crunte
    Să-și verse sângele, dacă-i nevoie
    Să apere valorile eterne, cu bună voie!
Ultima oră

23:45

"Revoluția” pro-viață a Părintelui Nicolae Tănase evocată de Ziarul Lumina al BOR. "Salvarea națiunii poate veni numai de la femei, care sunt dătătoare de viață. Însă bărbații au marea responsabilitate de a ocroti mamele"

23:30

Scriitorul Constantin Barbu a fost primit în Academia Scientiarum et Artium Europaea din Salzburg - Corespondență din Austria

23:00

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. Să nu-i lăsăm! DOCUMENTAR VIDEO TRADUS

22:07

În Japonia a avut loc o conferință de presă majoră despre procesele în care mai multe victime solicită despăgubiri pentru vătămările grave în urma vaccinării COVID-19 – VIDEO

20:54

Pfizer și Moderna au început la Londra bătălia juridică privind brevetele pentru tehnologia din “vaccinurile” Covid - Moderna susține că a brevetat tehnologia ARNm între 2010 și 2016, cu mult înaintea pandemiei COVID-19

20:30

Papirusurile de la Herculaneum dezvăluie locul în care a fost înmormântat Platon

19:31

Au inventat o nouă cauză a morții subite – bolul de mâncare. Cum au fost prinși cu minciuna. O femeie din Sibiu și un bărbat din Brașov au ajuns la spital în stare gravă după ce s-au “înecat cu mâncare”. Femeia făcuse AVC iar bărbatul a murit

18:00

De ziua lui Gigi Becali: ”VACCINUL E LEPĂDARE! Toți cei care au împins la vaccinare trebuie să facă mai mult, pentru a fi iertați.” VIDEO

17:00

Raport al guvernului britanic: Rata de decese este mai mare la tinerii vaccinați Covid cu 4 doze – au un risc cu 318% mai mare să moară decât cei care nu au primit vaccinul. Studii

16:10

ZiuaNews: Părintele și regizorul Ciprian Mega îl contrează dur pe Medvedev chiar la Moscova: ”Românii nu doar că sunt o națiune, dar sunt un popor vechi, teafăr de multă vreme în conștiința europeană”. Ce a zis despre Ciolacu

16:08

"Găsit mort, fără urme de violență". Moartea subită l-a găsit pe un tânăr de 21 de ani pe o stradă din Orăștie

16:00

Iulian Rusanovschi: Lansarea cărții “Războiul Monumentelor” din Basarabia are loc și la București, miercuri, 24 aprilie, ora 16.00, la Fundația Titulescu. Vă așteptăm!

15:18

Claudia Marcu: Energia verde a leșinat

14:26

Un miliard de dolari pentru primul Studio de film fără influențe woke. Elon Musk a pus banii jos pentru Mel Gibson! Cu ce alți actori și producători a bătut palma CEO-ul Tesla. ACTUALIZARE

14:11

România scrie istorie! Aur la Campionatul Mondial de Robotică din Texas