SARS-CoV-2 - ARMĂ BIOLOGICĂ? Un cercetător medical american a publicat o carte în urma investigației sale internaționale, științifice și criminalistice. MĂRTURIE SUB JURĂMÂNT - VIDEO TRADUS ÎIN ROMÂNĂ

De Irina Bazon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În cartea sa intitulată „Este COVID-19 o armă biologică? O investigație științifică și criminalistică”, Dr. Richard M. Fleming decodifică secvența genetică a COVID-19. 

Cardiologul, avocatul și cercetătorul medical Dr. Richard M. Fleming a descoperit în această secvență multe – dacă nu toate – componente care trimit la ceea ce el numește „armă biologică”, potrivit Epoch Times, care prezintă cartea sa. 
 
Între altele, cercetătorul scrie:

„SARS-CoV-1 a fost un virus modificat genetic (cu câștig de funcție), care a fost și o armă biologică dezvoltată de Partidul Comunist Chinez, SARS-CoV-2 fiind versiunea îmbunătățită a acestei arme biologice.”
 
Traducătorul Ionel Trandafir ne oferă mărturia sub jurământ a medicului american, tradusă în română. Articolul continuă după VIDEO:

Medicul a stabilit că despre acest lucru este vorba, în principal pe baza interviurilor – dintre care unul este transcris în carte – efectuate cu dr. Li-Meng Yan, medic și virolog chinez care a evadat în Statele Unite în 2020.

Fleming scrie că Yan a afirmat că „SARS-CoV-1 a fost prima armă biologică și SARS-CoV-2 este versiunea avansată”. Yan susține că armata chineză știa despre dezvoltarea virusurilor artificiale ca potențiale arme biologice, așa cum este dezvăluit în carte. Cercetătoarea încă se ascunde din teamă pentru viața ei.

Prezentând diagrame și grafice, Fleming explică, în termeni ușor de înțeles, fiecare componentă din secvența SARS-CoV-2, detaliind modul în care fiecare componentă a fost probabil adăugată la amestec pentru a crea un potențial monstru din virușii existenți, într-un laborator din Wuhan. Fie și numai pentru detaliile secvențierii genetice, această carte merită cumpărată.

Fleming oferă o colecție de documente care arată către probabilii suspecți care au finanțat ceea ce el numește un „experiment criminal”. În cercetarea privind câștigul de funcții, oamenii de știință îmbunătățesc capacitatea letală a virusurilor pentru a „înțelege mai bine cum ar putea suferi mutații un coronavirus în timp”. El scrie:

„Astfel de mutații le-ar putea permite oamenilor de știință și medicilor să rămână în controlul unor astfel de infecții... În loc să urmărească ce s-ar putea întâmpla în mod natural, această cercetare a devenit una în care aceste schimbări nu au fost făcute să survină treptat, în pași mici, cum ar apărea în mod natural, ci, în mod intenționat, în pași mari, care, cel mai probabil, ar surveni în secole – sau deloc”.

Fleming a amintit că, în octombrie 2014, președintele Barack Obama a interzis cercetarea pentru câștigul de funcție în laboratoarele din SUA, după ce lucrătorii au fost expuși la antrax. Cu toate acestea, a fost reluată câțiva ani mai târziu în China. A fost cercetarea finanțată în secret de organizații americane în China, în timp ce fusese interzisă în Statele Unite?

Fleming prezintă documente financiare din 2018 care demonstrează că cercetările pentru câștig de funcție pe lilieci au fost efectuate la Institutul de Virologie din Wuhan, cu bani de la finanțatori din SUA.

Medicul include sumele în dolari cu care diverse organizații din SUA au contribuit la această așa-numită cercetare. Milioane de dolari au provenit de la agenții conectate la guvernul SUA, inclusiv Departamentul Apărării. El intreabă:

„Ce nouă pandemie așteaptă acum omenirea, având în vedere această finanțare pentru câștig de funcție din partea guvernului federal al SUA – și a altor guverne, corporații și persoane fizice – inclusiv SARS-CoV-2, virusuri, bacterii și agenți biologici patogeni?”

De asemenea, Fleming trage un semnal de alarmă cu privire la eficacitatea și siguranța vaccinurilor anti-COVID. Întrucât consideră COVID-ul ca fiind o armă biologică creată în laborator, „nu există vaccinuri în mod real eficiente împotriva pandemiei”.

Fleming avertizează cu privire la pericolul de a preda în mâinile guvernului „practica medicinei și investigația științifică onestă”, așa cum s-a întâmplat sub administrația lui Adolf Hitler. El scrie:

„Mai mulți oameni, de-a lungul anilor, au decis ce [credeau ei că] este mai bun pentru omenire. Bill Gates a spus, de mai multe ori, că utilizarea tehnologiei de repetări palindromice scurte intercalate ar face posibilă «eliminarea genelor nedorite» și «schimbarea în mod potențial cu alternative preferabile» – un concept susținut și de alții în istorie, inclusiv de Dr. Josef Mengele.”

Fleming menționează că, sub Hitler, medicii au devenit „soldați biologici” dedicați efortului de a „curăța” populația de material genetic „inferior”.

Finanțarea COVID - O crimă împotriva umanității?

Medicul afirmă că cei responsabili de finanțarea și dezlănțuirea armei biologice COVID sunt vinovați de „crime împotriva umanității”. El face apel la „răspunderea penală” pentru cei care au cauzat „această distrugere și moarte pe întreaga planetă”.

Această carte incredibil de bine documentată, concisă și scrisă cu pasiune aduce informații cu privire la ceea ce se poate să se fi întâmplat cu adevărat în Wuhan și oferă dovezi detaliate despre cine a finanțat așa-numita cercetare științifică.

Fleming oferă un rezumat gratuit al cărții sale în versiunea Kindle pe Amazon.

Adenda: Dl. Ionel Trandafir, colaborator constant al ActiveNews, care a tradus numeroase filme disponibile în secțiunea noastră specială, completează traducerea și subtitrarea mărturiei medicului american cu următoarea explicație:

„În 2020, Dr. Richard M. Fleming a început să investigheze SARS-CoV-2/COVID-19.
Cu 53 de ani de cercetare ca medic fizician, cardiolog nuclear și avocat, Dr. Richard M Fleming a dezvoltat în 1994 teoria bolii inflamato-trombotice pentru boli de inimă, cancer și infecții precum SARS-CoV-2.

În același timp, a început să investigheze originile COVID-19.
Ceea ce a descoperit vă va șoca.
Până în 1999, agențiile federale americane au început să finanțeze cercetări privind ”câștigul de funcții”. Cercetări care, prin însăși natura lor, sunt concepute pentru a crește capacitatea agenților patogeni de a infecta și de a dăuna oamenilor. În 2019, unul dintre acești agenți patogeni a fost eliberat în mod intenționat în lume, în Market Wet din Wuhan. Cheia pentru a dovedi și înțelege această armă biologică este proteina sa spike. Aceeași proteină spike care se produce acum în milioane de oameni după ce le sunt injectate vaccinurile COVID. Aceste vaccinuri nu sunt altceva decât codul genetic al acestei arme biologice.

Dr. Fleming scoate în evidență traseul banilor pentru COVID-19, arătând cine este, în cele din urmă, responsabil penal pentru proiectarea și dezvoltarea acestei arme, care încalcă Convenția privind interzicerea armelor biologice (BWC), expunându-i pe cei care au comis crime împotriva umanității. Dr. Fleming va dezvălui conspirația supremă: una care pune în joc viitorul întregii lumi."
Această depoziție sub jurământ va fi folosită de procurorii generali pentru punerea sub acuzare a celor responsabili de pandemia virusului îmbunătățit prin ”câștig de funcții”.
Anthony Fauci a mințit sub jurământ în fața Congresului SUA și este responsabil pentru moartea a milioane de oameni. Covid-19 este o armă biologică, prin urmare, proteina toxică de tip "spike" pe care o produc vaccinurile Covid este, de asemenea, o armă biologică, ceea ce duce la leziuni grave și decese.”

Ionel Trandafir

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

UN „CONDENS” EFECTUAT CU UN AVION MILITAR LA MARE:

DOVEZI CHEMTRAILS DE LA ARMATA SUA:

ARTICOL PE ACTIVENEWS

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
 • mihaipopescu 19.02.2023 14:31
  "Fleming scrie că Yan a afirmat că „SARS-CoV-1 a fost prima armă biologică și SARS-CoV-2 este versiunea avansată”. "

  Practic prin aparitia robotilor.
  - bogatii nu mai au nevoie de noi.
  - noi oamenii saraci, la Roma ne numes Animala-Oameni, asa ne numesc la VATICAN...de 2700 de ani...animale pe doua picioare.
  - Bogatii au acum Roboti care sa ii servesaca.
  - deci pot sa extermine 95% din populatia lumii.

  de fapt asa si arata in majoritatea filmelor care prevedesc viitorul:
  - Filme unde oamenii 95% traiesc din ajutoare sociale.
  - ori 95% din oameni au fost exterminati.
  - sau oamenii calatoresc printre stelle sa gaseasca alte locuri unde pot coloniza, dar sunt tot saraci.
 • mariusmioc 19.02.2023 18:12
  N-are cum să fie armă biologică un virus slab precum covidul, care nu pune în primejdie decît persoanele bătrîne și deja bolnave de alte boli, adică persoane pe care în caz de război nici un stat nu se poate bizui, nu îi cheamă la oaste. Statisticile de morți de covid au fost falsificate, au fost trecuți ca morți de covid oameni care au murit de alte boli, le-o fi ieșit un test PCR pozitiv, dar asta nu dovedește că covidul i-a omorît, cel mai probabil virusul, chiar dacă a fost prezent în organism, nu le-a grăbit nici cu 5 minute moartea, datorată altor boli. Mulți au murit datorită tratamentului din spital, cu chestii toxice (kaletra, remdesivir) ori datorită neglijării tratamentului pentru bolile lor principale, că s-a trecut în protocoalele venite de la minster că trebuie dată prioritate covidului.
  Teoria cu „covid- armă biologică” e menită să mențină minciuna cu caracterul excepțional de primejdios al virusului, care ar justifica măsurile excepționale luate. Covidul a fost doar un pretext, el în sine e un virus banal care n-ar fi meritat să i se dea importanță, și în fiecare an se pot găsi alți viruși care să se folosească drept pretext pentru înrobirea populației.
  Mai degrabă vaccinul e armă biologică, iar narațiunea mincinoasă despre covid- armă biologică dorește să justifice și vaccinarea (că dacă e armă biologică trebuie să luăm măsuri speciale de apărare contra ei).
 • IC XC NI KA 19.02.2023 20:25
  Dar cum îi spune dacă e meșterit în laborator cu scopul depopulării? Aa.. că din mila Lui Dumnezeu nu le-a ieșit, asta e altceva!

  Sau cum ar mai putea să i se spună dacă o (altă) armă biologică a fost creată la pachet (vacc)?
 • Leustean 17.03.2023 21:53
  Corect! Când admiți ca virusul a fost creat in laborator, automat validezi ideea ca pandemia a fost reala.
  Iar dacă pandemia a fost reala, acțiunile autorităților devin automat scuzabile (le poți acuza cel mult de incompetenta, dar nu și ca au aplicat o agenda straina și contrara intereselor nației).
  Nu întâmplator s-au înmulțit acum “dezvăluirile” despre originea de laborator a virusului. Sunt aruncate in spațiul public tocmai din cauza ca tot msi mulți oameni realizează ca n-a existat nicio pandemie, ca totul a fost doar o mare, imensa minciuna
 • JoeB 20.02.2023 10:37
  Mărturie excepțională. A înțelege precum că acest doctor induce ...frică ! este fără comentarii din partea mea.
  Virusul a fost creat cu un potențial crescut de infectare pentru a promova vaxinul. A nu observa modul de operare gândit de mult și a încurca borcanele cu războiul psihologic ce a fost promovat în paralel și este dus pe multiple planuri denotă o distonie importantă în a nu îți recunoaște prietenii. Dumnezeu le-a dat planul peste cap cu Omicron ! Aici au rămas bujbe ! Toți. Că au mărit gradul de agresivitate prin lipsa tratamentului , tratamente greșite complet și alte ... botnițe (purtate cu mândrie chiar de PF) este o altă discuție, dar asta nu înseamnă că virusul făcut în China a fost ...banal. În fapt , a debita așa ceva îi ajută exact pe cei care se pretinde că îi combatem.
  Dr. Fleming face un rechizitoriu EXCEPȚIONAL, nu amestecă aiurea argumentele și poate fi folosit în orice proces împotriva asasinilor. Traducerea IRINEI BAZON ... de mare clasă ! O bijuterie ! Pentru cine se concentrează cât de cât, acest film este o armă formidabilă in a dărâma " știința " cu ghilimele. Poate autorii unor comentarii vor sesiza distonia din spusele lor și vor înțelege că Activenews nu promovează...frica. Dimpotrivă !
 • JoeB 20.02.2023 13:41
  Virus banal ? Hm ! Asta nu înseamnă că trebuie să ne vaxinăm. În niciun caz !
  Dar nici că împielițații fac chestii banale.

  Mare atenție !

  https://www.theepochtimes.com/health/covid-19-can-cause-viral-induced-trauma_5023378.html?src_src=healthnoe&src_cmp=health-2023-02-20&est=RTbjo0uKms60a9CZ6nh%2FuX4QYw8NM5A8lBQTuB8TfyUfTsQQkDohAKj99ulpbBM%2F3oqy
 • INJECTIA FINALA 16.11.2023 08:15
  Balaurul a furat tot aurul
  Planetei și dă din coadă tare
  Sa ne supună, să ne omoare
  Folosește fumul și aburul
  Sa ne amăgească, să ne doboare


  Stăpânul lui, Satana sta la pândă
  Mănâncă doar dezordini , e flămândă
  De pandemii, războaie și dezastre,
  Demoni dezlănțuiți, mortală oaste

  Oamenii Păcii trebuie sa lupte
  In bătălii spirituale, crunte
  Să-și verse sângele, dacă-i nevoie
  Să apere valorile eterne, cu bună voie!
Ultima oră

11:30

Un pumn în nas pentru idioții utili cu ”E DOAR CONDENS”. Armata SUA obligată să recunoască oficial pulverizările chemtrails de pesticide toxice, întreprinse fără acordul populației. CUM ARATĂ AVIONELE DE CHEMTRAILS ÎN INTERIOR - FOTO US AIR FORCE

07:00

21 iulie: Sfinții Cuvioși Rafael și Partenie de la Agapia Veche. Sf. Cuv. Simeon și Ioan Pustnicul; Sfântul Proroc Iezechiel

23:00

”Îl rog fierbinte pe Dumnezeu să aibă grijă de România!”. Marele actor Radu Beligan s-a născut la 14 decembrie 1918, ”odată cu România Mare” și de Sf. Mc. Filimon, ocrotitorul artiștilor, și a plecat la Domnul pe 20 iulie 2016, de Sf. Ilie. VIDEO-POVESTE

22:00

Virgiliu Gheorghe: BĂRBĂȚIĂ DUHOVNICEASCĂ

21:19

Părintele Arsenie Papacioc, blândețea și bunătatea întruchipată

20:15

Polițist de frontieră mort subit în baie la 47 de ani

19:44

Pentru cei care se plâng de căldură îmbrăcați sumar vedeți cum a oficiat IPS Teodosie rugăciunile pentru ploaie la 40 de grade Celsius în mijlocului câmpurilor aride din Constanța - FOTO

18:46

Cea mai rușinoasă coadă din istoria Europei (VIDEO)

18:35

20 Iulie: Adrian Păunescu ar fi împlinit 81 de ani. Ascultă cele mai frumoase scrieri ale poetului între care și celebrul Doamne, ocrotește-i pe Români! VIDEO

17:45

20 iulie 1927: Moartea Regelui Ferdinand ”Întregitorul” și urcarea Regelui Mihai pe tronul României

16:30

Mănăstirea Petru Vodă: Comunicat despre Diana Iovanovici Șoșoacă

15:16

”Regele fițelor” găsit mort în casă fără urme de violență

15:00

Pandemia informatică globală - Bill Gates și Microsoft aruncă lumea în haos

14:32

Comandor (r) dr. Ștefan Popa: Preotul și pilotul – doi slujitori ai cerului. 20 IULIE - PRAZNICUL PROROCULUI ILIE. ZIUA AVIAȚIEI ROMÂNE ȘI A FORȚELOR AERIENE

14:05

Homosexualul Kristoff Lajos de la Mentor în Romania prins în flagrant în timp ce viola un minor de 14 ani. A fost săltăt de Poliție din sectorul 4 al Capitalei