Pfizer-Gate: Guvernul canadian a știut că existau riscuri legate de efecte adverse necunoscute ale vaccinurilor Covid, când a încheiat contractul și a impus vaccinarea

De Iustina Filimon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Contractul pentru vaccinurile COVID-19 dezvăluit recent, încheiat între guvernul federal canadian și Pfizer pentru milioane de doze de vaccinuri experimentale ARNm arată că guvernul a acceptat că pot exista efecte adverse ale vaccinurilor „care în prezent nu se cunosc”, și totuși, a acceptat contractul și a impus vaccinarea.

Detaliile din contract au fost dezvăluite de The Canadian Independent, după ce le-a obținut printr-o cerere de acces la informații. Deși părți ale contractului sunt puternic redactate, este clar că guvernul federal al prim-ministrului Justin Trudeau știa că nu exista nicio siguranță că vaccinurile vor funcționa și că sunt 100% „sigure și eficiente”.

„Cumpărătorul recunoaște în continuare că efectele și eficacitatea pe termen lung ale vaccinului nu sunt cunoscute în prezent și că pot exista efecte adverse ale vaccinului care nu sunt cunoscute în prezent”, se arată într-o copie a contractului încheiat de guvernul federal cu Pfizer, din 26 octombrie 2020.

De asemenea, guvernul Trudeau a trebuit să recunoască, prin semnarea contractului, că vaccinul COVID și materialele sale au fost „dezvoltate rapid din cauza circumstanțelor de urgență ale pandemiei de COVID-19” și vor fi studiate în continuare după lansarea lor.

„Acordul de producție și aprovizionare dintre Pfizer și Ministrul Lucrărilor Publice și Serviciilor Guvernamentale din Canada” are 59 de pagini și include o secțiune care menționează că vaccinurile nu vor fi serializate. Când un vaccin este serializat, i se acordă un număr unic sau o altă identificare prin care se poate urmări călătoria acestuia completă în lanțul de aprovizionare.

Complet redactate în contract sunt secțiunile 8 și 9, care se referă probabil la „despăgubiri” și „asigurări și răspundere”, cum s-a dezvăluit recent într-un contract scurs între Pfizer și Africa de Sud.

LifeSiteNews a confirmat că contractul în cauză redactat lansat de The Canadian Independent este autentic, prin contactarea departamentului de media al Serviciilor Publice și Achizițiilor Canada.

„Public Services and Procurement Canada (PSPC) confirmă că aceasta este o copie redactată a unui contract dintre PSPC și Pfizer Canada ULC”, a confirmat pentru LifeSiteNews Alexandre Baillairgé-Charbonneau, reprezentantul PSPC pentru relații cu mass-media.

Health Canada a comandat 238 de milioane de „vaccinuri” COVID de la Pfizer Canada, care includ aproximativ 30 de milioane pentru 2023 și 2024.

Detaliile din contractul Pfizer nu dezvăluie cât a cheltuit guvernul pentru vaccinuri.

Guvernul Trudeau, cu ajutorul Departamentului de Sănătate, a promovat frenetic vaccinurile COVID, care au fost introduse în grabă pe piață. Încă le promovează, de data aceasta boosterul recent aprobat.  

În 2021, Trudeau a spus despre canadienii care „se opun cu vehemență vaccinării” că „nu cred în știință”, sunt „deseori misogini, adesea rasiști” și chiar s-a întrebat dacă Canada ar trebui să continue să „tolereze acești oameni”.

Un studiu recent realizat de cercetătorii de la Corelation Research in the Public Interest, din Canada, a descoperit că 17 țări prezintă o „legătură cauzală certă” între vârfurile mortalității din orice cauză și lansarea în viteză a vaccinurilor și boosterelor Covid.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
 • Rusi 26.11.2023 16:58
  Membrii guvernului in frunte cu Trudeau sunt criminali.
 1. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

 2. Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

 3. Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

 4. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

 5. ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

 6. Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

 7. Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

 8. Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

 9. Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

 10. Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

Ultima oră

15:40

OMS, profund îngrijorată de răspândirea gripei aviare la oameni, după ce o persoană din Texas s-a infectat. Din 800 de cazuri înregistrate, jumătate au fost mortale

15:15

Adrian Onciu, OPOZIȚIA: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Si care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

10:29

Descoperire uluitoare: Manuscrise ale lui Emil Cioran, niciodată publicate, aduse la București. 100.000 de euro, prețul de pornire a licitației

10:08

Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

09:53

La Dubai a plouat într-o zi cât într-un an. Cele mai abundente precipitații din ultimii 75 de ani - VIDEO

09:42

Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

08:30

Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

08:28

Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

08:00

19 aprilie: Sfântul Cuvios Ioan de la Lavra Veche; Sfântul Sfințit Mucenic Pafnutie

23:35

Monahul Filotheu Bălan: O nouă comoară psaltică paisiană: Triodul Paisian vol. 1