Omenirea a fost deja infectată cu nanotehnologie de supraveghere de ultimă oră? Dr. Ana-Maria Mihalcea: Vaccinații Covid emit o strălucire fluorescentă, vizibilă sub o lumină UV - Luciferaza și fenomenul Ochiul lui Horus - VIDEO

De Iustina Filimon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Greg Reese a postat pe blogul său un material, preluat și pe banned.video, în care vorbește despre ultimele cercetări ale Dr. Ana-Maria Mihalcea, care face dezvăluiri tulburătoare. Potrivit acesteia, omenirea a fost deja infectată, prin „vaccinurile” covid, cu nanotehnologie de supraveghere de ultimă oră. Mai multe detalii, mai jos:

Din punct de vedere emoțional, este ușor de respins munca doctorului Ana-Maria Mihalcea pentru că este foarte tulburătoare. Dar munca ei este întemeiată prin teste științifice și susținută de documente guvernamentale sau provenind de la ONG-uri. Dovezile [prezentate de Dr. Ana-Maria Mihalcea] arată că omenirea a fost deja infectată cu nanotehnologie de supraveghere de ultimă oră. Aceasta este o continuare a ultimului meu material despre cercetarea dr. Mihalcea cu privire la hidrogel

Noile cercetări arată că cei care au primit vaccinurile COVID emit o strălucire portocalie fluorescentă pe fețele lor, vizibilă sub o lumină UV de 365 de nanometri. Iar cei care au fost expuși la excreție („shedding”) emit această strălucire în jurul nasului lor.

După ce soția sa a fost constrânsă să primească vaccinul COVID, dr. Justin Coy, PhD, și-a început propria cercetare. El a descoperit că, cu cât o persoană primea mai multe doze de vaccin, cu atât strălucea mai mult sub lumina UV. Strălucirea poate fi văzută inițial în jurul nasului și, în timp, se răspândește pe toată fața și către gât.

După un duș fierbinte, filamentele sunt expulzate prin pielea vaccinatului. Aceste filamente emit o strălucire sub lumina UV. Ele nu numai că strălucesc, dar s-a dovedit că se mișcă singure în mod spastic. Sunt, de asemenea, atrase către oameni. În videoclipuri pot fi văzute încercând să se prindă de un deget. Atunci când o persoană care a primit injecția are pielea uscată, aceste filamente expulzate vor deveni transportabile în aer. Așa s-ar putea explica modul cum se produce excreția de la vaxați la nevaxați. Documentele studiului Pfizer menționează că o persoană nevaxată aflată în imediata apropiere a unei persoane care a fost vaccinată poate fi infectată prin inhalare și contact cu pielea.

În 2008, a fost dispersat un pesticid bazat pe nanotehnologie biologică conceput pentru a ucide molia maro din statul California și se pare că includea același tip de microcolorant invizibil fluorescent pe care îl vedem în cercetarea științifică. Doctorul Hildegarde Staninger a testat oameni expuși la acest pesticid nano-tehnologic și a descoperit că putea fi detectată sub lumina UV o strălucire în ochii lor. Dr. Staninger l-a numit efectul „Ochiul lui Horus” datorită aspectului său similar. El a susținut că efectul era cauzat de utilizarea tiocianatului fluorescent în pesticid. Care, conform literaturii de specialitate, ar fi fost folosit pentru a urmări eficacitatea dispersării.

Această idee există de zeci de ani. Institutul pentru Studii de Securitate Națională, „Arme neletale: termeni și referințe”, publicat în 1997, discută despre un colorant în infraroșu invizibil care este vizibil sub lumina UV, astfel încât revoltății să poată fi identificați ulterior.

Justin Coy subliniază modul cum codul genetic pentru Luciferaza, o enzimă bioluminiscentă găsită în natură, este inclus în vaccinurile Pfizer și Moderna împreună cu SV40, ceea ce ar putea permite teoretic ca Luciferaza să fie înscrisă în genetica primitorului. Coy presupune că aceasta le poate face pe persoanele vaxate să strălucească sub lumina UV.

Legea TRACE, H.R.6666 - Legea privind testarea și contactarea tuturor pentru COVID-19, a fost introdusă în mai 2020. Proiectul de lege autorizează Centrele pentru Controlul Bolilor să urmărească și să monitorizeze populația.

La sfârșitul anului 2020 și începutul lui 2021, oameni din întreaga lume au început să observe lumini stradale violete. Care este culoarea luminii UV.

Cercetarea cu privire la tatuajele cu puncte cuantice, finanțată de Fundația Bill și Melinda Gates, a propus o modalitate de a detecta dacă o persoană a fost sau nu vaccinată prin includerea în vaccinuri a informațiilor medicale fluorescente. Este vorba de tatuaje în infraroșu apropiat invizibile, care s-ar imprima sub piele pentru a fi citite ulterior de smartphone-uri personalizate. 

În literatura științifică despre cercetarea punctelor cuantice, aceste tatuaje fluorescente cu informații medicale au un aspect similar cu fețele celor vaccinați expuse sub lumină UV.

S-ar putea să crezi sau nu în profeția biblică, dar pare clar că cei care conduc acest program diabolic îl folosesc ca manual. Din Apocalipsa 13:

„Și ea îi silește pe toți, pe cei mici și pe cei mari, și pe cei bogați și pe cei săraci, și pe cei slobozi și pe cei robi, ca să-și pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.”

Dar să nu uităm niciodată că încă avem liberul arbitru.

Citat și din articolul Dr. Ana-Maria Mihalcea:  

„Cabala lucrează pentru a influența emoțiile și amintirile oamenilor prin serul C19, care se răspândește singur afectând sistemului limbic? Este folosit pentru urmărire, fenomen manifestat nu doar ca localizarea unei adrese MAC, ci și printr-un tatuaj facial? Este «parfumul» emis de injectații C19 o parte a ingineriei sociale și a manipulării societății? Cu ce sunt programați feromonii emiși de injectații C19? Este vorba de frică și ea contribuie la epidemia de anxietate și atacuri de panică pe care le constatăm atât la injectații C19, cât și la cei afectați de excreție?

Nimic nu este vizibil pe fața unei persoane vaccinate C19, până când este aprinsă o lanternă UV de 365 nm. Acesta este momentul în care tatuajul facial portocaliu devine vizibil. După cum a explicat Justin Coy, se va răspândi pe întreaga frunte, vă rugăm să vedeți acest videoclip [poate fi vizionat în baza articolului de pe blogul doctoriței] 

Acestea sunt filamentele care ies din pielea vaccinaților C19. Le puteți detecta după ce persoana face un duș fierbinte și apoi pielea îi este inspectată cu lumina UV de 365 nm. Aceste filamente, la fel ca morgellonii, sunt forme de viață sintetice cu inteligență artificială, sensibile și atrase de biofotoni sau de orice componentă a corpului uman, cum ar fi părul. Dacă acestea sunt excretate de la vaccinații C19, așa cum s-a descoperit în cercetările lui Justin Coy, și sunt atrase de pielea umană, este aceasta o modalitate prin care are loc transfectarea prin excreție la nevaccinați? Dacă aceste filamente sunt transportate în aer și apoi inhalate sau transferate prin atingere, este acesta unul dintre mecanismele excreției?”

Dr. Ana-Maria Mihalcea a realizat și un interviu cu cercetătorul Justin Coy, care poate fi ascultat mai jos: 

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (9)
  • Radu Comsuta 22.02.2024 08:28
    Nu știu de ce vă tot mirați atâta! Doar ați văzut cu toții filmul AVATAR din 2009. I-au făcut o continuare și acuma recent, ”The way of water”. Uitați-vă la fața animăluțelor ”drăguțe” din AVATAR și o să găsiți aceiași față pixelată. Pe fond albastru, evident, culoarea cea mai iubită de democrați. Acolo aveți, totul: transumanism, păgânism, conectarea la internetul tuturor lucrurilor ș.a.m.d. Să nu ziceți că nu ați fost înștiințați mai dinainte. Interesantă mi se pare o replică din film care mi-a rămas fixată în minte. La un moment dat d-șoara avatar Neyîtiri, le replică oamenilor hrăpăreți după resursele lor valoroase că sunt ”demoni”. Dar și din fuga calului, îți dai seama că lucrurile stau invers.

    Până la urmă transumanismul nu este atât fuziunea omului cu mașina ci fuziunea omului cu entitățile demonice. Va fi iarăși ca la început, pe vremea nefilimilor (Geneza 6, 4). Până și statura gigantică a animăluțelor umanoide avatare de pe Pandora, nu vă spune chiar nimic? Cât despre deschiderea cutiei panodorei...

    Și peste toți și toate va trona antihristul. Proiectul transumanist dus în toate etapele sale până la capăt și îndeplinit cu ”succes”. Să sperăm că va fi și singurul.
  • eugen adi 22.02.2024 11:58
    Depinde un copil profet din Rusia considerat sfant,spunea in anii 90 de un biocip si de culoarea verde-brotacel...Asa probabil vor pune si "sigiliul=pecetea"..."...Va trece o perioadă de timp, și oamenii își vor acoperi fruntea cu breton sau vor avea cămașă cu mâneci lungi, deoarece acele trei cifre vor lumina de o culoare verde(brotacel), asemenea unui ceas electronic.
    La început va mai exista conștiință și le va fi rușine, iar mai apoi nu le va mai fi rușine și vor purta deschis pecetea lui antihrist..."Otroc Veaceslav
  • Lili. 22.02.2024 11:59
    Avatar mi-a rasarit in minte si mie cand am vazut poza si video. Stiam ca James Cameron este omul sistemului si, cand am vazut Avatar, am banuit doar sugestia transmutarii in viitor a constiintei intr-un alt corp sau intr-un avatar virtual (ca in universul Meta), dar cand vezi in realitate fata albastra cu "pistrui" portocalii, intelegi ca inainte de Avatar, niste oameni din astia care in mintea lor cred ca ne planuiesc viitorul au vazut exact asta pe destui homeless-i pe care testasera deja tehnologia si doar au reprodus in film imaginea.
    Infricosator, dar nu o sa le iasa cum vor ei.
  • Radu Comsuta 22.02.2024 19:26
    Da, sunt multe asemănări nu-i așa?
    Și apropo de ”conexiunea” prin cozi la tot ce e viu, faună și floră, așa cum o făceau personajele din film, pare a fi o trimitere metaforică la conexiunea omului prin nanoparticule de grafen ansamblate în corpul celor vaccinați, la aspiratorul din casă, la televizorul LG, la cuptorul cu microunde, la centrala electrică, la mașina de spălat, la Alexa, asistentul virtual, fată bună în casă (de lăsat totul pe mâna ei, inclusiv dădacă la copii) !
    Ați văzut cum afacerea ”covid-19” a fost foarte bine detaliată în filmul CONTAGION. Nu văd de ce AVATAR nu ar reprezenta imaginea ipotetică a proiectului satanic transumanist. A se vedea și diferența. Cam zece ani de la ecranizarea acestor ”capodopere” până la implementarea proiectelor în lumea reală.

    Și legat de acest aspect mai e o trimitere foarte interesantă, la un verset din apocalipsă acela legat de cozile lăcustelor cu chip omenesc care au ieșit din fumul venit din fântâna adâncului: ”Și aveau cozi și bolduri asemenea scorpiilor; și puterea lor e în cozile lor, ca să vatăme pe oameni cinci luni. ” (Apoc. 9, 19). Aceste ființe vătămau numai pe oamenii care nu aveau pecetea lui Dumnezeu pe frunțiile lor (Apoc. 9, 4), și atunci se înțelege că aveau pecetea fiarei pe frunțiile lor.

    Mie unuia îmi pare, în momentul de față, că profețiile apocaliptice legate de aceste entități care sunt încă un mister nedezlegat de sfinții din vechime, e de fapt o trimitere alegorică, în limbaj ”apocaliptic” a efectelor nanotehnologiei asupra celor vaxxinați cu minunile de zemuri magice. Multe din enigmele de final din cartea apocalipsei, par a fi explicate în termenii transumanismului, nanotehnologiei și bioingineriei genetice. Deocamdată e o părere! Vom vedea dacă viitorul o va confirma sau o va infirma. Rămâne de văzut.

    Până atunci, vigilență maximă, și feriți-vă să nu fiți înșelați de propaganda oficială cu privire la ”omul” viitorului și ce ne mai pregătesc dușmanii lui Dumnezeu și ai omului prin laboratoarele lor de la Wuhan, Davos, etc.
    Rămâneți, buni, înțelepți, aveți iubire unii cu alții. Rămâneți oameni!
    Domnul să ne aibă pe toți în pază!
  • Lili. 22.02.2024 12:00
    Avatar mi-a rasarit in minte si mie cand am vazut poza si video. Stiam ca James Cameron este omul sistemului si, cand am vazut Avatar, am banuit doar sugestia transmutarii in viitor a constiintei intr-un alt corp sau intr-un avatar virtual (ca in universul Meta), dar cand vezi in realitate fata albastra cu "pistrui" portocalii, intelegi ca inainte de Avatar, niste oameni din astia care in mintea lor cred ca ne planuiesc viitorul au vazut exact asta pe destui homeless-i pe care testasera deja tehnologia si doar au reprodus in film imaginea.
    Infricosator, dar nu o sa le iasa cum vor ei.
  • Lili. 22.02.2024 12:29
    Avatar mi-a rasarit in minte si mie cand am vazut poza si video. Stiam ca James Cameron este omul sistemului si, cand am vazut Avatar, am banuit doar sugestia transmutarii in viitor a constiintei intr-un alt corp sau intr-un avatar virtual (ca in universul Meta), dar cand vezi in realitate fata albastra cu "pistrui" portocalii, intelegi ca inainte de Avatar, niste oameni din astia care in mintea lor cred ca ne planuiesc viitorul au vazut exact asta pe destui homeless-i pe care testasera deja tehnologia si doar au reprodus in film imaginea.
    Infricosator, dar nu o sa le iasa cum vor ei.
  • Tic 22.02.2024 12:55
    Subscriu.Nu va fi cum vor ei,iar lupta cu psihopatii va prinde bine fiecăruia dintre noi si omenirii in intregul ei ,ca un antrenament de supraviețuire si evoluție adevărată catre o alta treaptă a conștiinței.Cu pierderile celor ce nu au "inteles" ,ce nu au "vazut".
  • Alizee ► Tic 22.02.2024 14:44
    Vă spun, pot lupta doar cei care au exercițiu! Dacă in viața mea nu am avut tupeu sa spun lucrurilor pe nume, cu mult curaj, indiferent de situație și indiferent de urmări, ei bine, nu voi fi capabilă sa lupt in această luptă finală. Este doar un exemplu, nu este cazul meu, nu m-am supus cu nimic in plandemie????
    Vorbim ipotetic, omul care s-a supus toată viața lui, este cuprins de un soi de lașitate și in mod categoric nu va face față la nici cea mai mică presiune din partea statului.
  • Mihai Cantuniari 22.02.2024 15:18
    Pentru Admin: stimata redactie, cu vreo doua luni in urma, ActiveNews a raspandit stirea ca un judecator american A SOMAT Pfizer sa dezvaluie public compozitia vaxxului lor. Dar de atunci, nimic, nici o stire. Au facut publica compozitia? BigPharma a reusit sa il inlature pe judecator? (nu m-ar mira). Si chiar daca au publicat compozitia, puteau foarte bine sa ascunda multe elemente. Cine sa ii fi controlat? Totusi, se mai stie ceva despre somatia aceea? A avut efect?
  1. În ce limbă bate "inima României" la Jocurile Olimpice de la Paris? – Fără pic de respect pentru "Team Romania"

  2. SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

  3. Clipul sinistru cu repetițiile pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024: Ritual ocult satanist și programare predictivă - VIDEO

  4. Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

  5. ”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

  6. Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

  7. BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

  8. UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

  9. ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

  10. Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

Ultima oră

08:00

27 iulie: Sfântul Mare Mucenic și Tămăduitor Pantelimon, ocrotitorul medicilor cinstiți și fără de arginți

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături

12:05

Jocuri Olimpice incendiare - Franța acuză: "Atac masiv pentru paralizarea Căilor Ferate"