Steagul LGBT fâlfâie în Gaza: Sâc la Hamas!

De Ștefan Constantinescu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ai crede că trupele israeliene sunt ocupate până peste cap să lupte cu Hamas. Însă, între bombardarea unui spital și a unui adăpost de refugiați, tot le mai rămâne timp pentru puțină propagandă Gay.

Imaginile cu steagul LGBT și cu steagul Israelului cu borduri curcubeice au devenit virale pe internet.

Autorul acestor gesturi menite să dea cu sâc fundamentalismului Hamas este un soldat israelian gay, de 31 de ani, pe nume Yoav Atzmoni.

Acesta s-a pozat cu un steag al comunității LGBT pe care scrie „În numele iubirii” în engleză, idiș și arabă.

Într-o altă poză, Atzmoni apare în fața unui tanc cu steagul național al Israelului, având sus și jos două borduri în culorile curcubeului.

Printre cei care au distribuit cu entuziasm mesajul și imaginile lui Yoav Atzmoni este Lee Kern, scenaristul filmului Borat 2 

dar și fostul ambasador al Israelului în România, David Saranga.

Și trupele americane au arborat steagul LGBT în bazele lor din Afganistan, pentru ca prin această propagandă să combată fundamentalismul taliban.

După retragerea rușinoasă a americanilor din vara lui 2021, talibanii au rămas cu - pardon! - fundamentalismul lor.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Pericolele din aer, nanotehnologia și legătura cu pandemia - VIDEO ÎN DIRECT:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (8)
 • 7:3-4 13.11.2023 17:59
  Gilles Devers is one of the most veteran lawyers in France, who in just 10 days gathered an army of lawyers from all the continents of the world to prosecute Israel for its war crimes against the Palestinians.
  Lawyer Giles Devers is promising the Israeli occupation with a dark fate and says to the Palestinians: "You did not have anyone to defend you, but now you have an army to defend you in international and national courts."

  Gilles Devers este unul dintre cei mai veterani avocați din Franța, care în doar 10 zile a adunat o armată de avocați de pe toate continentele lumii pentru a urmări Israelul pentru crimele de război împotriva palestinienilor.
  Avocatul Giles Devers promite ocupația israeliană cu o soartă întunecată și le spune palestinienilor: „Nu ați avut pe cine să vă apere, dar acum aveți o armată care să vă apere în instanțele internaționale și naționale”.

  https://twitter.com/i/status/1724001230890901654
 • Radu Comsuta 13.11.2023 18:41
  Mie îmi place foarte mult contrastul: ”în numele iubirii...” și în spate avem blocuri distruse de bombardamente, ruine, cadavre printre ruine, foarte posibil copii mici nevinovați și totul în numele ...”iubirii”.
 • Semaca 13.11.2023 20:02
  Cristi sunt precum Rapidul. Sunt peste tot...acasă!
 • Semaca 13.11.2023 20:17
  Astia sunt precum Rapidul. Sunt peste tot...acasă!
 • Mihail Telbis 13.11.2023 21:14
  Si cand vor pica bombele nucleare tot steagul curcubeu va fi fluturat, asa-i ? "Pana in panzele albe" cu propaganda asta, sau mai bine zis, "pana in panzele curcubeu" ....
 • Tic 13.11.2023 21:48
  Sper sa ii între țeava tancului in cur ,in " numele iubirii ".Ce este pe de altă parte cu Hamas?
  A pus- o de " inchiriat",ca parcă nu mai este pe nicaieri?
 • Dorel Timpa 14.11.2023 07:24
  S-au retras in tuneluri
 • Mihai Cantuniari 15.11.2023 10:08
  Frumos! Inaltator!! Nu aduc lumina, apa, mancare, caldura, ci steaguri poponare! Le urez de astea sa aiba parte.
  Explicatii:
  https://www.filmedocumentare.com/cine-ne-controleaza-interviu-aaron-russo-alex-jones/
  Raspanditi pretutindeni. Lumea trebuie sa vada si sa inteleaga. E timpul.
Ultima oră

13:10

2 decembrie: 25 de ani de la trecerea la Domnul a Părintelui Cleopa Ilie, sfânt duhovnic al Mănăstirii Sihăstria. VIDEO

12:00

2 decembrie 1935: S-a născut Nicolae Labiș, poetul lovit de pasărea cu clonț de rubin

00:30

2 decembrie: Sf. Proroc Avacum - a trăit cu 600 de ani înainte de Hristos; Sfinții pustnici Ioan, Iraclemon, Andrei și Teofil; Sfinta Muceniță Miropa

23:30

Despre Sfântul Apostol Andrei, despre Mihai Eminescu și despre cele Zece elegii care sfârșesc poezia (I) - Un nou interviu cu profesorul Constantin Barbu

23:00

Pr. Bogdan Florin Vlaicu: La mulți ani România, la mulți ani românilor de pretutindeni! Dezbatere VIDEO despre Pericolele din aer, nanotehnologia și legătura cu pandemia, Summitul Covid și Ziua Națională a României

22:10

Centenarul Mărturisitorilor Aspazia Oțel Petrescu și Nicolae Purcărea (1923-2023) – Conferință duhovnicească dedicată Sfinților din închisorile comuniste, Brașov, 8 decembrie 2023, ora 18.00

21:35

Texas dă în judecată Pfizer pentru că a mințit cu privire la eficacitatea vaccinului anti-COVID-19 și a conspirat pentru cenzurarea criticilor și catalogarea lor drept "criminali"

20:50

New York Times: Cică Israelul a știut dar n-a crezut!

19:42

Klaus Iohannis ne transmite salutări din Dubai, unde a aderat la ”Alianța Solară” (nu e poantă). Geo Grafik l-a surprins în exercițiul funcțiunii. ILUSTRAȚIA ZILEI

18:27

Vlad Cubreacov: DE CE IUBIM ROMÂNIA

17:45

Adrian Onciu: Fără suveranitate, libertatea rămâne doar un vis frumos

16:40

Eugen Mihaescu: 1 Decembrie 1990 - ÎNTRE LINII

15:30

Editorial de la Chișinău: La mulți ani, România, țară de glorii și dor!

15:00

Iulian Capsali: MANIFEST DE ZIUA NAȚIONALĂ: SĂ APĂRĂM CONSTITUȚIA ROMÂNIEI

14:10

SENZAȚIONAL: Bunicul Oliviei Steer, luptător transilvănean pentru România Mare, delegat la Marea Adunare de la Alba Iulia și senator în primul Parlament. A fost prigonit pentru că a depus o cunună cu un tricolor la mormântul lui Avram Iancu