Steagul LGBT fâlfâie în Gaza: Sâc la Hamas!

De Ștefan Constantinescu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ai crede că trupele israeliene sunt ocupate până peste cap să lupte cu Hamas. Însă, între bombardarea unui spital și a unui adăpost de refugiați, tot le mai rămâne timp pentru puțină propagandă Gay.

Imaginile cu steagul LGBT și cu steagul Israelului cu borduri curcubeice au devenit virale pe internet.

Autorul acestor gesturi menite să dea cu sâc fundamentalismului Hamas este un soldat israelian gay, de 31 de ani, pe nume Yoav Atzmoni.

Acesta s-a pozat cu un steag al comunității LGBT pe care scrie „În numele iubirii” în engleză, idiș și arabă.

Într-o altă poză, Atzmoni apare în fața unui tanc cu steagul național al Israelului, având sus și jos două borduri în culorile curcubeului.

Printre cei care au distribuit cu entuziasm mesajul și imaginile lui Yoav Atzmoni este Lee Kern, scenaristul filmului Borat 2 

dar și fostul ambasador al Israelului în România, David Saranga.

Și trupele americane au arborat steagul LGBT în bazele lor din Afganistan, pentru ca prin această propagandă să combată fundamentalismul taliban.

După retragerea rușinoasă a americanilor din vara lui 2021, talibanii au rămas cu - pardon! - fundamentalismul lor.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic

România – Ukraina 3-0

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
 • Bizar 13.11.2023 17:59
  Gilles Devers is one of the most veteran lawyers in France, who in just 10 days gathered an army of lawyers from all the continents of the world to prosecute Israel for its war crimes against the Palestinians.
  Lawyer Giles Devers is promising the Israeli occupation with a dark fate and says to the Palestinians: "You did not have anyone to defend you, but now you have an army to defend you in international and national courts."

  Gilles Devers este unul dintre cei mai veterani avocați din Franța, care în doar 10 zile a adunat o armată de avocați de pe toate continentele lumii pentru a urmări Israelul pentru crimele de război împotriva palestinienilor.
  Avocatul Giles Devers promite ocupația israeliană cu o soartă întunecată și le spune palestinienilor: „Nu ați avut pe cine să vă apere, dar acum aveți o armată care să vă apere în instanțele internaționale și naționale”.

  https://twitter.com/i/status/1724001230890901654
 • Radu Comsuta 13.11.2023 18:41
  Mie îmi place foarte mult contrastul: ”în numele iubirii...” și în spate avem blocuri distruse de bombardamente, ruine, cadavre printre ruine, foarte posibil copii mici nevinovați și totul în numele ...”iubirii”.
 • Mihail Telbis 13.11.2023 21:14
  Si cand vor pica bombele nucleare tot steagul curcubeu va fi fluturat, asa-i ? "Pana in panzele albe" cu propaganda asta, sau mai bine zis, "pana in panzele curcubeu" ....
 • Tic 13.11.2023 21:48
  Sper sa ii între țeava tancului in cur ,in " numele iubirii ".Ce este pe de altă parte cu Hamas?
  A pus- o de " inchiriat",ca parcă nu mai este pe nicaieri?
 • Dorel Timpa 14.11.2023 07:24
  S-au retras in tuneluri
 • Mihai Cantuniari 15.11.2023 10:08
  Frumos! Inaltator!! Nu aduc lumina, apa, mancare, caldura, ci steaguri poponare! Le urez de astea sa aiba parte.
  Explicatii:
  https://www.filmedocumentare.com/cine-ne-controleaza-interviu-aaron-russo-alex-jones/
  Raspanditi pretutindeni. Lumea trebuie sa vada si sa inteleaga. E timpul.
Ultima oră

00:30

20 iunie: Sfântul Sfințit Mucenic Metodie, Episcopul Patarelor, Sfântul Ierarh Calist, Patriarhul Constantinopolului

23:49

AUR și-a decis calea în Parlamentul European: Europarlamentarii români vor activa în tabăra Giorgiei Meloni, care devine un jucător cheie în Europa

23:10

Studiu în Frontiers in Immunology: Persoanele “vaccinate” Covid testate pozitiv au un risc mult mai mare să moară decât cele nevaccinate

22:44

EXECUȚIA soților Rosenberg - 19 iunie 1953

21:33

Starea de Libertate: “Vreți RAZBOI? ÎL VEȚI AVEA CU NOI!” - Documentele de transmis urgent guvernanților pentru a-i împiedica să adopte un proiect de OUG care va arunca România într-un război devastator în care nu avem ce căuta - VIDEO

20:10

La Festivalul Mondial de Poezie „Mihai Eminescu“, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, i-a conferit Medalia de Aur Dionysius Exiguus poetului Knut Ødegård, Președintele Academiei Norvegiene de Literatură - FOTO

19:02

Conferință organizată de ASCOR Timișoara - Biofizicianul Virgiliu Gheorghe: “Efectele stresului pentru sănătatea biologică, psihologică și duhovnicească a omului contemporan”

17:43

Revoltător: Câțiva tineri cu icoane au fost ridicați și amendați de jandarmeria LGBT din Cluj pentru că protestau pașnic față de marșul “mândriei” homosexuale. George Simion: “Mai ai voie să fii creștin în România?”

15:36

Gestul teatral al lui Duda și Al III-lea Război Mondial

15:30

Armata Română nu vrea să trimită sistemul Patriot către Ucraina

13:50

Interviul care a trecut neobservat în presă. Aleksandar Vucic: ”Europa va fi în război în cel mult trei sau patru luni. Ne verificăm stocurile de petrol, făină și zahăr”

13:33

Bombă pe scena politică din Franța! Macron ar putea activa articolul 16

12:21

România preia comanda NATO în Marea Mediterană

12:07

Istoria Neamului ale Țasta de la Vădastra (XV): "Copereți-o, fi a dlacu, copereți-o!" - Apariția chiloților în sat

12:06

Dan Bittman la ”Pe Drept Cuvânt”: Nu aveam de niciunele, dar nu renunțam la visele noastre. Nu renunțăm la luptă! Merită să mori pentru libertate! - VIDEO