VIDEO ÎN DIRECT: Românii și Marea Resetare la Cluj (http://fb.watch/l70DQLVw8N/).
Conferința „ROMÂNII VS MAREA RESETARE. De la informare obiectivă la atitudine civică” se bucură de succes la Cluj-Napoca.
Conferința publică de la Cluj-Napoca a atras sute de participanți, luni, 12 iunie 2023, orele 19.00 la Casa de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș”, transmite NapocaNews.
La conferința au participat: Av. Florentin Țuca, Dr. Geanina Hagimă, Olivia Steer, Pompiliu Diplan, Prof. Florin Palas, Mihai Tîrnoveanu, Pr. Claudiu Melean, Victor Roncea.
Vom reveni cu imagini foto/video. Afișul manifestării:
Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.
https://www.facebook.com/100007911996555/videos/2232347380372307/
O industrie a morții, este un documentar realizat in 2006 de Comisia pentru Drepturile Omului (CCHR), ce dezvaluie realitatea ascunsa a crearii si dezvoltarii a acestei ramuri a medicinei.
Documentarul dezvaluie adevarul despre "pseudoștiinta" numita psihiatrie (cel puțin așa cum este practicată astăzi n.n.).
Mai mult, contine interviuri rare cu peste 160 doctori, avocați, educatori, experți în industria sănătății mintale și supraviețuitori ai abuzurilor acestei industrii.
Acest documentar pune lumina adevărului pe această industrie brutală și frauduloasă ce face sume de miliarde de dolari, care este psihiatria.
Se descrie psihiatria încă de la începuturile ei și actualmente se dezvălui alianța nefastă între Industria Farmaceutică, Psihiatrie (sau atot-cuprinzătoarea și așa-denumita industrie a sănătății mentale) și organizațiile care sunt responsabile de aprobarea de noi medicamente pe piața publică, fie că este vorba de FDA în Statele Unite sau alte organizații din diverse alte țări."
În primul rând, o afacere tot mai profitabilă cu antidepresive, benzodiazepine anxiolitice etc. etc. etc.
În al doilea rând, o armă tot mai puternică pentru a pune diagnostice fictive de "boli mintale" și a îndepărta oamenii incomozi pentru sistem.
PS. De cele mai multe ori, adevărații bolnavi sunt în funcții importante și de cele mai multe ori ne hotărăsc soarta.
Studiul care a șocat lumea psihiatriei: experimentul Rosenhan
https://relatii.net/2017/04/25/studiul-care-socat-lumea-psihiatriei-experimentul-rosenhan/?fbclid=IwAR0QZ9rtTKWWkPeHK_FgTg-1OhlyVuA2FiZB6yqDlw2Jo_gKj_8nQhOCtvY
În 1973 în SUA a fost făcut un experiment cu denumirea “Să fii sănătos în locuri nesănătoase”. Această cercetare a pus sub semnul întrebării credibilitatea diagnosticului psihiatric și a generat o explozie de controverse.
1.Experimentul a fost făcut de psihologul David Rosenhan. El a demonstrat că identificarea unei boli mintale cu precizie este imposibilă.
2.Cum a efectuat studiul?
8 persoane – 3 psihologi, un pediatru, un psihiatru, un pictor, o casnică și Rosenhan – au apelat la un spital de psihiatrie cu plângeri, precum că ar avea halucinații auditive. Toți acești oameni au fost de acord să pretindă că sunt bolnavi, iar apoi să le spună medicilor, că totul e în regulă cu ei. Medicii nu au crezut “pacienții” despre faptul că se simt bine, deși aceștia se comportau destul de adecvat. Personalul spitalului îi impuneau să ia pastile în continuare și au eliberat “pacienții” numai după un tratament forțat.
3.Aici Rosenhan nu s-a oprit…
Apoi, un alt grup de participanți la studiu au vizitat alte 12 spitale de psihiatrie cu aceleași plângeri – halucinații auditive.
4.Și ce credeți? Toți participanții acestui experiment, din nou, au fost diagnosticați ca fiind bolnavi!
Pseudo-pacienții spuneau că aud voci, ce le spun următoarele cuvinte: “gol” “cădere” “prăpastie”. Toate aceste cuvinte au fost alese de Rosenhan, deoarece ele indicau prezența unei crize existențiale la persoană.
După ce 7 participanți la studiu au fost diagnosticați cu schizofrenie, iar unul dintre ei cu psihoza depresivă, toți au fost spitalizați.
De îndată ce ajungeau în clinică, „bolnavii“, începeau să se comporte normal și convingeau personalul medical că nu mai aud voci. Cu toate acestea, a fost nevoie în medie de 19 de zile pentru a convinge medicii că nu mai sunt bolnavi. Unul dintre participanți, a fost spitalizat chiar timp de 52 de zile.
5. Toți participanții la experiment au fost trimiși acasă, cu diagnosticul “schizofrenie în remisie“. Astfel, acești oameni au fost etichetați ca fiind bolnavi mintal.
6.Rezultatele acestui experiment au generat o explozie de controverse în lumea psihiatriei.
Mulți psihiatri afirmau că nu vor cădea în plasa acestui truc și vor putea distinge cu precizie pacienții reali, de cei pseudo-bolnavi. Medicii unei clinici psihiatrice chiar l-au rugat pe Rosenthan să le trimită pseudo-pacienți, fără avertisment, susținând că vor putea identifica simulatorii fără prea mari dificultăți. Rosenthan a acceptat provocarea…
În următoarele trei luni această clinică a putut identifica 19 pseudo-pacienți din 193 care au venit la ei. Însă Rosenthan în realitate nu a trimis niciun pacient.
7.În urma acestui experiment s-a ajuns la o singură concluzie: Este clar, că în spitalele de boli mintale pacienții sănătoși nu pot fi deosebiți de cei bolnavi.
Dacă ți-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!
Doamne ajuta! Continuam misiunea impreuna!
https://www.botosaneanul.ro/stiri/holocaustul-de-la-botosani-poveti-care-merita-ascultate-si-niciodata-uitate/