VIDEO ÎN DIRECT: Românii și Marea Resetare la Cluj. Prima Conferință ActiveNews - Starea de Libertate

De ActiveNews  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


VIDEO ÎN DIRECT: Românii și Marea Resetare la Cluj (http://fb.watch/l70DQLVw8N/).

Conferința „ROMÂNII VS MAREA RESETARE. De la informare obiectivă la atitudine civică” se bucură de succes la Cluj-Napoca.

Conferința publică de la Cluj-Napoca a atras sute de participanți, luni, 12 iunie 2023, orele 19.00 la Casa de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș”, transmite NapocaNews.

La conferința au participat: Av. Florentin Țuca, Dr. Geanina Hagimă, Olivia Steer, Pompiliu Diplan, Prof. Florin Palas, Mihai Tîrnoveanu, Pr. Claudiu Melean, Victor Roncea.

Vom reveni cu imagini foto/video. Afișul manifestării:

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic

România – Ukraina 3-0

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (8)
  • Bizar 13.06.2023 08:59
    De asta sa bagat PLX !45 ; https://youtu.be/mqgUUZ2hEdk

    urmeaza OU-guri ca legea lui Winer in California ,dar sa nu cumva sa va legatii de etnia lui.,Ne-am inteles ? Nu are nimic a face cu ea .
  • Luigi Lang 13.06.2023 09:17
    PSIHIATRIA - O industrie a morții
    https://www.facebook.com/100007911996555/videos/2232347380372307/
  • Luigi Lang 13.06.2023 09:56
    PSIHIATRIA - O industrie a morții.
    O industrie a morții, este un documentar realizat in 2006 de Comisia pentru Drepturile Omului (CCHR), ce dezvaluie realitatea ascunsa a crearii si dezvoltarii a acestei ramuri a medicinei.
    Documentarul dezvaluie adevarul despre "pseudoștiinta" numita psihiatrie (cel puțin așa cum este practicată astăzi n.n.).
    Mai mult, contine interviuri rare cu peste 160 doctori, avocați, educatori, experți în industria sănătății mintale și supraviețuitori ai abuzurilor acestei industrii.
    Acest documentar pune lumina adevărului pe această industrie brutală și frauduloasă ce face sume de miliarde de dolari, care este psihiatria.
    Se descrie psihiatria încă de la începuturile ei și actualmente se dezvălui alianța nefastă între Industria Farmaceutică, Psihiatrie (sau atot-cuprinzătoarea și așa-denumita industrie a sănătății mentale) și organizațiile care sunt responsabile de aprobarea de noi medicamente pe piața publică, fie că este vorba de FDA în Statele Unite sau alte organizații din diverse alte țări."
    În primul rând, o afacere tot mai profitabilă cu antidepresive, benzodiazepine anxiolitice etc. etc. etc.
    În al doilea rând, o armă tot mai puternică pentru a pune diagnostice fictive de "boli mintale" și a îndepărta oamenii incomozi pentru sistem.
  • Luigi Lang 13.06.2023 09:20
    EXPERIMENTUL ROSENHAN :Despre adevărata față a psihiatriei. Vă rog să citiți articolul! Nu e lung.
    PS. De cele mai multe ori, adevărații bolnavi sunt în funcții importante și de cele mai multe ori ne hotărăsc soarta.
    Studiul care a șocat lumea psihiatriei: experimentul Rosenhan
    https://relatii.net/2017/04/25/studiul-care-socat-lumea-psihiatriei-experimentul-rosenhan/?fbclid=IwAR0QZ9rtTKWWkPeHK_FgTg-1OhlyVuA2FiZB6yqDlw2Jo_gKj_8nQhOCtvY
  • Luigi Lang 13.06.2023 10:06
    Studiul care a șocat lumea psihiatriei: experimentul Rosenhan


    În 1973 în SUA a fost făcut un experiment cu denumirea “Să fii sănătos în locuri nesănătoase”. Această cercetare a pus sub semnul întrebării credibilitatea diagnosticului psihiatric și a generat o explozie de controverse.

    1.Experimentul a fost făcut de psihologul David Rosenhan. El a demonstrat că identificarea unei boli mintale cu precizie este imposibilă.

    2.Cum a efectuat studiul?

    8 persoane – 3 psihologi, un pediatru, un psihiatru, un pictor, o casnică și Rosenhan – au apelat la un spital de psihiatrie cu plângeri, precum că ar avea halucinații auditive. Toți acești oameni au fost de acord să pretindă că sunt bolnavi, iar apoi să le spună medicilor, că totul e în regulă cu ei. Medicii nu au crezut “pacienții” despre faptul că se simt bine, deși aceștia se comportau destul de adecvat. Personalul spitalului îi impuneau să ia pastile în continuare și au eliberat “pacienții” numai după un tratament forțat.

    3.Aici Rosenhan nu s-a oprit…

    Apoi, un alt grup de participanți la studiu au vizitat alte 12 spitale de psihiatrie cu aceleași plângeri – halucinații auditive.

    4.Și ce credeți? Toți participanții acestui experiment, din nou, au fost diagnosticați ca fiind bolnavi!

    Pseudo-pacienții spuneau că aud voci, ce le spun următoarele cuvinte: “gol” “cădere” “prăpastie”. Toate aceste cuvinte au fost alese de Rosenhan, deoarece ele indicau prezența unei crize existențiale la persoană.

    După ce 7 participanți la studiu au fost diagnosticați cu schizofrenie, iar unul dintre ei cu psihoza depresivă, toți au fost spitalizați.

    De îndată ce ajungeau în clinică, „bolnavii“, începeau să se comporte normal și convingeau personalul medical că nu mai aud voci. Cu toate acestea, a fost nevoie în medie de 19 de zile pentru a convinge medicii că nu mai sunt bolnavi. Unul dintre participanți, a fost spitalizat chiar timp de 52 de zile.

    5. Toți participanții la experiment au fost trimiși acasă, cu diagnosticul “schizofrenie în remisie“. Astfel, acești oameni au fost etichetați ca fiind bolnavi mintal.

    6.Rezultatele acestui experiment au generat o explozie de controverse în lumea psihiatriei.

    Mulți psihiatri afirmau că nu vor cădea în plasa acestui truc și vor putea distinge cu precizie pacienții reali, de cei pseudo-bolnavi. Medicii unei clinici psihiatrice chiar l-au rugat pe Rosenthan să le trimită pseudo-pacienți, fără avertisment, susținând că vor putea identifica simulatorii fără prea mari dificultăți. Rosenthan a acceptat provocarea…

    În următoarele trei luni această clinică a putut identifica 19 pseudo-pacienți din 193 care au venit la ei. Însă Rosenthan în realitate nu a trimis niciun pacient.

    7.În urma acestui experiment s-a ajuns la o singură concluzie: Este clar, că în spitalele de boli mintale pacienții sănătoși nu pot fi deosebiți de cei bolnavi.

    Dacă ți-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!
  • VIC_TOR 13.06.2023 21:03
    ACTIVE NEWS va multumesc din nou in numele clujenilor pentru confernta de ieri seara. Pe data viitoare estimez si sper sa fim macar dublu ca efectiv, si gazdele sa va ofere o sala mai mare.
    Doamne ajuta! Continuam misiunea impreuna!
  • cica 13.06.2023 21:21
    Ne-ați invitat la Cluj, eu vă invit la Botoșani:
    https://www.botosaneanul.ro/stiri/holocaustul-de-la-botosani-poveti-care-merita-ascultate-si-niciodata-uitate/
  • viorel craciun 18.06.2023 17:42
    Poate citind aceste comentarii si subiectul propus in cauza si eu si altii ca mine " mai putin specialistii in cauza " ne intrebam simplu " CE INSEAMNA MAREA RESETARE ?' Domnii in cauza si alti simpli cetateni si-au expus pledoaria , fiecare vorba romanului " Pe oful lui ?" Dar poate cine sa intelaga ce insemna repetare " PROGRMULUI AMERICA ULTRA -K " de la nivelul anilor 50-60 in ROMANIA " indiferent de modificarile actuale aduse lui atat in SUA , cat si alte tari europene ? Poate cineva sa inteleaga ce insemana sa " DOMINI CREIERUL " UMAN in folosul tau " MANIPULATOR -DECIDENT " ? Se apare ca ajungem la al " DOILEA PAS " al manipularii GLOBALE , daca " MASS -MEDDIA " CU " agentii sai de manipulare media " nu mai dau rezultate , trecem la " TRATAREA DIRECTA PSHIATRICA " prin " PROCEDURI NATIONALE " . S-a aplicat pe vremea NAZISTILOR , se aplica in unele state " asa zis europene " , se aplica din nou acum " DE CE , este simplu " NEBUNUL DECLARAT PRIN ACTE MEDICALE " , NU ARE NICI UN DREPT , Ne intoarcem la " EMINESCU " si la Sanatoriul CARP , sub noile forme ale " analizei pshiatrice a anilor 2020" .Dar ce conteaza , este ceea mai simpla forma de a elimina " OPOZANTUL " -ASA ZISA " CAUZA MENTALA " RECTE -NEBUNIA .
Ultima oră

12:06

Dan Bittman la ”Pe Drept Cuvânt”: Nu aveam de niciunele, dar nu renunțăm la visele noastre. Nu renunțăm la luptă - VIDEO

11:44

Ședință crucială în Coaliție. Reprezentanții PSD și PNL stabilesc data alegerilor prezidențiale

11:31

BBC: Locuitorii din Gaza sunt condamnați la ”o moarte lentă”: trăiesc între gunoaie, printre șerpi și câini vagabonzi

10:29

Moment amuzant între Vladimir Putin și Kim Jong Un: Nu s-au putut înțelege care să intre primul în limuzină

09:34

ȘOC ÎN RUGBY! Starul neozeelandez Connor Garden-Bachop a murit subit la 25 de ani

09:18

Moarte subită în comunitatea ortodoxă din Austria. Consilierul parohial Iacob Andreca a murit la numai 50 de ani

08:55

A apărut numărul 1 din acest an al revistei semestriale ”Brașovul și eroii neamului românesc”

08:41

Întrebarea zilei: Cînd și-a dat OK-ul SRI pentru angajarea lui Coldea în Albania?

23:15

Eroii care ne-au lăsat drept moștenire România încă sunt printre noi: veteranul de război Moș Nică Paiu, de 102 ani, despre luptele de la Cotul Donului: “Eram împușcat și la piept, și la mână. Și așa mergeam” - VIDEO

22:30

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic. Copiii vorbesc cu Părintele Justin la mormântul său. Ieromonahul Nicodim Grosu - Focul rugăciunii - VIDEO

22:22

Eurostat: România are cea mai mare inflație din UE, pentru a cincea lună consecutiv

21:30

România – Ukraina 3-0. Bucuria Victoriei – cât rezultatul unui Referendum

20:46

Pfizer, acuzat de procurorul general al unui stat din SUA că a conspirat cu guvernul și mass-media pentru a comite fraudă și fapte oneroase, inducând în eroare populația

20:06

S-a închis jocul pentru Klaus Iohannis: A pierdut și ultimul vot pentru șefia NATO – noul președinte al Slovaciei și premierul Ungariei îl susțin pe Mark Rutte

19:33

Scriitorul Constantin Barbu a primit titlul de Doctor Honoris Causa, acordat de o mare universitate din America. Interviul continuă: Despre un nou volum din Supracartea fără de ce