Unde ajungem? Industria modei produce materiale semi-XXX cu COPII / GALERIE FOTO

De Andreea Ilie  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Industria modei începe să încalce, treptat, dar sigur, toate limitele sau cum se trece cu ușurință de la normalitate la perversiune. Răsfoind revista Vogue Brazilia pentru COPII din luna septembrie, vom avea „surpriza” să dăm peste un material-surpriză. Nu, nu este vorba despre „Kinder Surprise”, ci despre un editorial de „modă”, care transmite, prin fotografii hipersexualizate ale unor fetițe de vârste, evident, mici, că „e ok să fii sexy”, chiar dacă ai doar 8 ani.

A început cu „e ok să fii gay”. Industria modei a fost principalul instrument de „corupție” a minților vulnerabile ale adolescenților, cărora li se servește, de câțiva ani buni, în mod constant, imagini ale unor tineri ultra-feminizați și ale unor tinere total defeminizate, aka „imaginea androginului”, care s-a impus pe piață și în stradă, transformând aproape toți tinerii în niște personaje ridicole, care cred despre sine că sunt „cool” sau „hype”, etc. Treptat, homosexualitatea sau cel puțin toleranța ei a devenit un accesoriu „must-have”, care completează nu doar orice ținută, ci și orice caracter. Tinerii au devenit mai „deschiși” la minte, ACCEPTÂND noile tendințe – atât vestimentare, cât și de orientare sexuală.

Folosind aceleași metode, iată că industria modei începe astăzi, să impună, la fel de treptat și sigur, următorul obiect sexual preferat al sezonului: COPIII.
Blogger-ul american Vigilant Citizen (vigilantcitizen.com) demască, de data aceasta, cum a făcut și cu alte ocazii, direcția evident greșită în care o ia „libertatea de exprimare” a celor ce creează astfel de „mesaje culturale”: „Mă simt prost doar pentru că sunt nevoit să postez aceste imagini, dar trebuie să demonstrez acest punct de vedere: industria modei încearcă, în mod vulgar, să normalizeze, în conștiința publică, abuzul copiilor. Îți spune tot ce trebuie să știi despre cei din spatele scenelor”.

Comentariile sunt de prisos, deoarece imaginile vorbesc de la sine. A se lua aminte că revista din care au fost culese este o revistă de modă pentru copii. Problema este că fetițele de care va fi răsfoită nu își vor dori doar hainele respective, ci și felul în care fotomodelele respective se comportă. Conștient sau subconștient, felul lor hiper-sexualizat de a poza va fi „împrumutat”.

MG_1673-1024x704-e1410723963439 (1)

Vogue CHILDREN Brazil aduce în față foarte tinere fete în tot felul de poziții și vestimentații, care mai de care mai „sugestivă”. De exemplu, aici avem o fotografie a unor fetițe la pescuit, în semptembrie. Fiind nici frig, nici cald, una dintre ele poartă slip și pullover, în timp ce cealaltă e mai „încinsă”, fiind „surprinsă” în timp ce se dezbracă, „în timp ce observă că un pervers ciudat care le spionează, le face o fotografie”, comentează VC.

MG_0083-1024x701-e1410724164733

Aici, fetița care stă pe nisip este fotografiată, având picioarele întredeschise într-un unghi destul de incomfortabil. „Fotograful, cel mai probabil, i-a indicat fetei să stea în felul acesta. Poate că ar trebui să fie arestat?”

MG_1601-682x1024-e1410724359551

Aceleași poziții deja devenite clasice pentru fotomodele, de data aceasta ele fiind doar niște copii. DE CE?

MG_0153-682x1024-e1410724498746

Nelipsita fotografie „de grup”, care sugerează, eviden, cât de bine arată fetele „împreună”. PEDOFILIE și HOMOSEXUALITATE, într-o singură fotografie „inocentă”, plasată strategic sub masca „prieteniei”. „Opriți-vă din a încerca să-i faceți pe copii să arate sexy”, conclude VC.

Oare fetițele care vor vedea acest editorial vor încerca, peste (puțini) ani să le imite ? Încotro ne îndreptăm?
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎMPUȘCAREA LUI TRUMP. TRANSMISIE LIVE:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (0)
Ultima oră

17:33

Shannen Doherty, starul din Beverly Hills, a murit la doar 53 de ani

17:32

Fotograful Evan Vucci, omul potrivit, la locul potrivit

16:10

Cei mai importanți ideri mondiali au exprimat solidaritate după tentativa de asasinare a lui Trump

16:01

Doi ani de la Experimentul Philadelphia: Atacul asupra lui Trump a deschis vraiște Porțile Iadului

15:59

Profitând de haosul din America, rușii au început să atace Ucraina cu bombe de trei tone

15:39

Rapperul Wiz Khalifa și-a aprins joint-ul în fața copiilor, la Costinești. VIDEO de la festivalul de drogăngeală Beach, Please!

15:31

De-a prinsa pe cocoțate cu ANI

15:25

OVIDIU PAPADIMA – o Flacără a „GÂNDIRII” românești

15:06

Adrian Onciu: Autorii morali ai tentativei de asasinat

14:15

Rusia, reacție tăioasă la tentativa de asasinat a lui Donald Trump: Mai bine ați finanța poliția americană cu banii pe care îi trimiteți în Ucraina

13:25

Zelenski se declară ”îngrozit” de atentatul împotriva lui Donald Trump

12:35

Conducerea Secret Service, chemată să dea explicații în Parlament după tentativa de asasinat asupra lui Trump

12:13

Un susținător al lui Trump spune că a avertizat Serviciile Secrete despre prezența unui bărbat înarmat cu câteva minute înainte de atac: ”De ce nu l-au scos de pe scenă?”

12:01

Biden condamnă tentativa de asasinat asupra lui Trump și îndeamnă la unitate

07:00

Mefistonescu