Sorin Oprescu susţine că nu va raţionaliza apa caldă în Bucureşti

De Petre Laurențiu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a catalogat vineri drept "aberaţii" speculaţiile din presă că va raţionaliza apa caldă şi căldura, care a admis totuşi unele "disfuncţionalităţi" în reţeaua RADET.
Am citit toate aberaţiile alea menţionate despre cum mă apuc eu să raţionalizez căldura. Nu raţionalizăm niciun fel de căldură sau apă, nu raţionalizează nimeni nimic. Toate sesizările - pentru că au fost sesizări punctuale, şi nu reclamaţii - au fost rezolvate. Am verificat şi aseară şi azi-noapte, lucrurile sunt rezolvate. O să aibă apă caldă ziua şi seara şi o să aibă căldură în calorifere când seara scad gradele, deci lucrurile sunt puse la punct, spunem noi că vor exista sau încă mai sunt o serie întreagă de deficienţe, acestea sunt de ordin local, se deplasează echipele să le rezolve.

De asemenea, Sorin Oprescu a afirmat şi faptul că factura la întreţinere nu va creşte nici în această iarnă.
Menţinem aceeaşi participaţiune a noastră, deci facturile nu vor creşte. Depinde şi de cum va fi iarna, e vorba de consum, nu de preţul gigacaloriei.

Reprezentanţii Regiei Autonome de Distribuţie a Energiei Termice Bucureşti au declarat, la începutul săptămânii, că furnizarea apei calde pentru consumatorii din Capitală se face în regim continuu, însă temperatura acesteia este redusă temporar cu 5-7 grade, pe timp de noapte, pentru asigurarea căldurii în apartamente, atât fiindcă Electrocentrale Bucureşti (ELCEN) a redus temperatura apei calde de la 55 de grade Celsius la 48-50 grade Celsius, dar şi din cauza diferenţelor mari de temperatură diurnă.

În Bucureşti, furnizarea căldurii începe după 1 octombrie, după trei nopţi consecutive cu temperaturi de cel mult 10 grade Celsius.

 
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (0)
Ultima oră

00:00

A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

23:25

În ziua de Înălțarea Domnului, bucureștenii s-au rugat în Piața Universității pentru victimele mineriadelor și eroii neamului

23:01

Cel mai rapid windsurfer din Marea Britanie, Farrel O'Shea, a murit subit în urma unui stop cardiac, la scurt timp după ce a doborât un alt record de viteză

22:34

Merck a folosit un adjuvant pe bază de aluminiu foarte puternic în studiile clinice pentru vaccinul Gardasil HPV, fără a informa participanții

21:30

Zoe Dantes: Bucurați-vă! Hristos se înalță!

20:03

New York-ul lansează tehnologia de identificare digitală mobilă, în urma adoptării noii legi privind ID-ul digital online – smartphone-urile devin portofele digitale, care stochează cărți de credit, documente de identitate și chiar cheile mașinii

18:54

George Simion și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale - “Am supraviețuit primei confruntări, avem noi corpuri de armată cu care atacăm bandiții Sistemului. Următoarea bătălie este pe 15 septembrie!”

17:04

După eșecul de la europarlamentare, Germania lasă Ucraina cu ochii în soare: Scholz nu mai trimite sistem Patriot

16:15

Luminița Arhire: DESPRE STABILITATE ȘI ALTE ALEA

15:39

Comandor (r) Ștefan Popa: EROISMUL IUBIRII ȘI AL JERTFEI DEPLINE

14:45

G7 va acorda 50 de miliarde de dolari pentru Ucraina din activele înghețate ale Rusiei

13:58

Adrian Onciu: Liderii de sacrificiu din G7 contabilizează pagubele ”propagandei rusești”

12:33

Sorin Roșca Stănescu: Marcel Ciolacu sau succesul cu picioare de lut

12:25

Controlul informațiilor și Cenzura: Suntem victimele unei Lovituri de Stat militare !

12:09

Argentinienii vor să-l dea jos pe Milei după doar 6 luni de mandat prezidențial. Ciocniri violente între protestatari și forțele de ordine pe străzile din Buenos Aires