Soluția Casei Regale pentru unirea imediată a Basarabiei cu România

De ActiveNews  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


REMEMBER 2013: Principele Radu și Principesa Margareta au participat la un eveniment festiv organizat la Academia de Științe a Moldovei din Chișinău, acolo unde fiica Regelui Mihai a fost decorată cu medalia "Dimitrie Cantemir", informează ActiveNews.

Cu această ocazie, Principele Radu a precizat care ar fi, în opinia sa, cele două modalități prin care s-ar putea realiza, imediat, unirea Basarabiei cu Țara.

"Poate că pare o glumă, dar nu e. Vreau să vă propun două modalități de unire imediată — una ar fi să facem repede o autostradă de la București la Chișinău și a doua este să facem ca șinele de cale ferată să aibă aceeași distanță între ele”, a spus reprezentantul Casei Regale a României.

De asemenea, Principele Radu a spus că la Chișinău este "acasă" și în consecință, va reveni mai des."Vom încerca de aici încolo, atât generația noastră, cât și a șasea generație regală, să nu mai venim aici în vizită, să venim aici în mod regulat, acasă, din când în când, pentru a dura proiecte fie de natură instituțională, cum ar fi cele din domeniul sănătății, social, al culturii, cât și cele care privesc sectorul privat, de natură economică, după puterile noastre”, a precizat acesta.

De altfel, "Unire" a fost principala temă a mesajului transmis de Principele Radu și Principesa Margareta: "Familia regală vine să unească, nu să dezbine. Casa Regală, care împlinește peste trei ani un secol și jumătate de existență, nu a fost niciodată o instituție politică, ci una istorică, o instituție a identității naționale, care s-a ocupat de limbă, de oameni și de pământ”, informează Infoprut.

Principesa Moștenitoare Margareta a României și Principele Radu se află într-o vizită de trei zile în Republica Moldova.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (20)
 • Dorel Timpa 30.03.2023 09:03
  Am și eu o soluție pentru așa zisa " casa regală " a României :

  lasati-ne in pace, că ați distrus tara, lipitorilor !!!
 • Radesalu 10.03.2024 08:01
  N-ați precizat, casa regală a cui ? Că România s-a lepădat de voi, demult. Ah, poate doar fosta primărizdă care a rebotezat cel mai mare parc bucureștean, Herestrău, cu numele trădătorului gângav, mai rumegă intre fălci, numele vânzătorului, care a dat ordin ca Mareșalul să fie arestat. Scârbă vouă că mai aveți nerușinarea să vă numiți casă regală. Mucegăiți vă rog în bârlogul vostru și stați deoparte, măcar din respect pentru acest popor călărit de neamul vostru de import.
 • Radesalu 10.03.2024 08:01
  N-ați precizat, casa regală a cui ? Că România s-a lepădat de voi, demult. Ah, poate doar fosta primărizdă care a rebotezat cel mai mare parc bucureștean, Herestrău, cu numele trădătorului gângav, mai rumegă intre fălci, numele vânzătorului, care a dat ordin ca Mareșalul să fie arestat. Scârbă vouă că mai aveți nerușinarea să vă numiți casă regală. Mucegăiți vă rog în bârlogul vostru și stați deoparte, măcar din respect pentru acest popor călărit de neamul vostru de import.
 • Radesalu 30.04.2024 10:50
  Așa-zisa casă regală, e o butaforie. Nu știu din ce bani își plătesc existența, că tare mi-e teama să nu vină momentul să se tragă linie și prăvălia să tragă obloanele.
  Sa zică merçi că încă nu li s-a făcut nota de plată.
  Sa stea cuminți în bârlogul lor și s-o lase mai moale cu băgatul nasului în politică.
  Să-și ceară mai întâi scuze pentru mârșăvia lui fonfăitul de ta-su, care în idioțenia lui, l-a trădat, arestat și ucis pe Mareșal.
  Sictir bordei regal !
 • Elisabeta 7313 01.05.2024 13:36
  Ați început cu " principele Radu", de fapt actorul de mână a doua. Nu contează că acesta ( sic) a făcut o "cuvântare", dar stimabilul e doar însoțitorul a ceea ce AR FI TREBUIT să fie o principesă. Și cu siguranță doamna o fabricare făcută de mulți gurnaliști din primă linie. Acești indivizi avizi de bogății pe care nu le merită sunt imaginea a ceea ce au devenit "capetele" NEÎNCORONATE umblătoare prin Europa.
 • Alexandru. 01.05.2024 16:48
  https://m.youtube.com/watch?v=kny8R-SgGsI

  https://m.youtube.com/watch?v=5mzDBRlDhIo
 • Alin Adrian 01.05.2024 20:43
  Asa asa comentatorilor
  Sabotati orice i-ar putea tine uniti pe romani. Regele a fost abdicat de comuniști si mentinut departe de neocomunisti pt ca monarhia patria familia trebuie distruse si pe jucati in struna pe motive de sărăcie (spirituala)!
 • Constantin Dimulescu 01.06.2024 21:58
  Regele Mihai a tradat tara rusilor neconditionat cand l-a arestat pe Antonescu ce ducea tratative cu aliatii sa avem o trecere convenabila spre aliati dand si untermen de gratie germanilor de 10 zile sa se retraga din Romania.
  Monarhistii sunt niste bieti fanatici ce nu cunosc nici istoria si nici realitatea in care ei traiesc.
 • PaulMtl 03.06.2024 01:26
  cui foloseste sa vorbim de urmasii unui tradator si al unui hot?
 • viorel craciun 03.05.2024 20:48
  POATE inainte de toate ar trebui sa ne uitam la data publicarii articol in cauza , adica 2013 . poate ar trebui sa ne gandim de ce este publicat acum ? propaganda, sondaj . etc , etc ? poate asa cum bine spun majoritatea celor care au publicat este bine sa nu uitam pe Maresalul Antonescu , " sacrificatul real " in groapa si sa ne uitam la cei " dupa" care " au pierdut momentul puterii pe mana lor atunci " dar " au momentul existentei de acum " Oare cati din uramsii lui Antonescu MAI TRAIESC , si au " averea dupa maresal " ? poate ar fii bine sa ne gandim cati " politruci " dupa " Ceausescu " alt asa " dictator " au " AVEREA ACUM " dupa " dictator " si cati din " urmasii lui Ceausescu , mai traiesc SAU AU " AVEREA ACUM " ca " politrucii de mana a doua ai lui Ceausescu " dictatorul " similar cu " Maresalul Antonescu " , " ASA ZIS DICTATORUL IMPUSCAT " Acum istoria spune " UN ADEVARAT PATRIOT CU DRAGOSTE SI RASUNDERE DE TARA "
 • Quo vadis 05.05.2024 18:19
  Ce casa regala????
 • Brick 06.05.2024 17:25
  Cateva file din investigatia mai ampla numita "Dosarele Rotemberg". Cu dedicatie pentru "intelctualii utili" si mai putin utili - cei care se imbata cu apa chioara crezand ca Putin&Co salveaza Evropa din cafteala globalista regizata dintre Behemotul si Leviatanul zilelor noastre...

  https://mihailandrei.wordpress.com/2024/05/06/e-mailuri-divulgate-dezvaluie-modul-in-care-prietenii-lui-putin-au-eludat-sanctiunile-cu-ajutorul-complicilor-occidentali/

  Arkadi si Boris Rotenberg se cunosc cu Putin din copilarie. Relatia a rezistat iar ascensiunea lui Putin a crescut averea serioasa a prietenilor sai, astazi oligarhi de baza ai Kremlinului.
 • viorel craciun 07.05.2024 19:40
  Domnule Brick, multumim pentru informatia d-voastra privind Arkadi si Boris Rotenberg , din copilarie cu domnul in cauza in LENINGRADUL anilor 50 , este o informatie noua pe care noi toti o " apreciem " in necusnostiinta de cauza , dar Boris Rotenberg cu fratele sau Arkadi Rosenberg , s-a nascut in anul 1957 , fara sa fie declarat in Leningrad , ori la vremea aceea , Putin era deja " copil " iar celalalt " nou nascut " , mai mult de atat Arkadi Rosenberg , ( daca la acesta va referiti ) , nu era nascut , amandoi provenind dintr-o familie de evrei ,verificabil pe internet ( Wilki ) Dar asa este in " informatii " si in propaganda " lor " , toti asa zisi evrei , doresc sa il asocieaze pe " PUTIN " cu " evrei -rusi " inca din copilarie . Poate putem incerca si varianta " inca din scutece " de ce , fiindca PUTIN NU ESTE ASOCIAT CU EVREUL RUS , NU ESTE GORBACIOV SI NU VA FACE POLITICA EVREIASCA IN ZONA , MAI AES DUPA " TRADAREA UKRAINA " care este opera evreilor rusi , ukranieni , etc, etc , privind " SUBMINAREA SI DOMINTATIA STATULUI RUS CA PE VREMEA LUI GORBACIOV SI ELTIN "
 • Brick 09.05.2024 17:51
  Domnule Craciun va multumesc pentru atentie. Este vorba de Rotemberg, nu de Rosemberg. Arkady e nascut in '51 iar Putin in '52, Boris in '57. Relatia lor e veche, si e notorie, mai cautati. Povestea cu Putin care ar fi tatuca muskalilor, asa, de capul sau, au mai incercat kolhoznicii rezidentei din Tiraspol si Odesa sa o serveasca romanilor. Se intampla in 2014 cand incercau sa ademeneasca fraierii mioritici pe post de voluntari pt LPR si DPR. Ca sa fie mai convingatori, muskalii se pozau cu tricouri cu chipul unui nationalist roman. Altfel, cum se face ca Abramovici, personal, cu propriul private jet, l-a livrat haholilor pe un sef de la Azov cazut in ghearele muskalilor? In cazul in care continuati sa credeti ca Putin&Co reprezinta nu stiu ce colac salvator, e treaba dvs. Cat despre cafteala dintre cele doua neamuri mancurtizate, muskalii si haholii, sper sa se amplifice. Sa crape cat mai multi dintre ei.
 • viorel craciun ► Brick 10.05.2024 14:42
  Domnule Brick si eu la randul meu va multumesc pentru amabilitatea d-voastra de a raspunde , ma bucur ca exsita " dialog " Nu ma gandesc la nici un colac de salvare , cu Putin , fiindca nu sunt " subalternul lui Putin " si nu am de ce sa ma salvez , poate doar noi " toti " Romania , deoarece inca nu s-a lovit de aiseberg " ca TITANICUL " , dar urmeaza ( pe repede , ca si cu titanicul sa ne lovim de AISBERG ) , fara SA AVEM " de folos , fiecare , colace de salvare " , barca cu " preminatii " este pregatita , pentru restul , adica cei 95 % , asa zisa populatie romana , nu exista " nici un coalc nici de salvare , nici de mancare ". Cat despre " conflict " intre " muskalii si altii " , este bine " sa nu fim in linia intai " si " masa de sacrificiu la finanta mondiala " , fiindca acest " asa zis conflict , repet fiindca este pentru mine " un asa zis conflict " , nu ne " APARTINE NOUA " decat , daca " mergem pe repede inainte , ca TITANICUL si ne lovim de aisberg "
 • Brick ► viorel craciun 10.05.2024 21:46
  Stimabile, Romania s-a ciocnit deja de iceberg. E gaurita serios si din pacate echipajul romanesc e zapacit pt ca asa a fost educat. Ce s-a semanat, adica obedianta si lasitate in mare masura, fix aia se culege acuma. Lumea asta trebuie arsa, si poate, poate, din mila Domnului, din cenusa sa infloreasca ceva mai trainic pe melagurile noastre.
  Nu am spus ca bumbaceala dintre muskali si haholi ne-ar apartine noua. Insa nu au decat sa se bata si sa crape cat mai multi dintre ei. Pur si simplu sunt niste neamuri josnice care au practicat si practica teroarea si despotismul la nivel individual si in masa.
  p.s
  Maxim Gorki:
  Forma cruda a revolutiei — zice Gorki — se explica prin caracterul exceptional de crud al poporului rus. Eu cred — spune el — ca cruzimea este proprie poporului rus, dupa cum humorul este propriu englezului.
 • Vlad.Tepes 16.05.2024 19:19
  Adinc !!!!!
 • tomac 23.05.2024 13:49
  ”Casa regală” ? A cui casă regală ? Ultimul rege al României a semnat actul de abdicare și cu acest act s-a încheiat regalitatea în România.
 • Crimpus Maximus 30.05.2024 22:07
  Asa zisa Casa regakla a Romaniei este putin spus o caricatura.Cum casa regala a Romaniei are la baza LEGEA SALICA si cum ultimul rege tradator si mincinos a avut numai fete, casa regala multumim Domnului a murit odata cu el. Asa ca s-a gasit o jmecherie si Margareta s-a erijat in custodele coroanei si se doreste schimbarea statului asa zisei case regale de lipitori care sunt platiti de la bugetul de stat. Cum se poate sa fie numita regina Ana cand ea nu a fost niciodata incoronata ca regina si cand s-a casatorit cu mIsu Viteza in 1948 acesta nu mai aera rege dar nici cetatean roman. Asa ca aceasta casa de trantori sa isi vada de viata lor de hibernare si sa ne lase in pace. Asa ca propun sa o numim si pe Elena Lupescu regina mama Elena deoarece si ea a fost casatorita cu un rege si meriata si ea aceasta onoare.
 • Constantin Dimulescu 01.06.2024 21:53
  Duda se simte acasa la Gagautii lui de unde provine.
  Smeker de Комрат - Komrat, cum pot construi moldovenii o sosea pana la Bucuresti, deci si pe teritoriul Romaniei?
  Gluma proasta de gagauz.
Ultima oră

00:00

A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

23:25

În ziua de Înălțarea Domnului, bucureștenii s-au rugat în Piața Universității pentru victimele mineriadelor și eroii neamului

23:01

Cel mai rapid windsurfer din Marea Britanie, Farrel O'Shea, a murit subit în urma unui stop cardiac, la scurt timp după ce a doborât un alt record de viteză

22:34

Merck a folosit un adjuvant pe bază de aluminiu foarte puternic în studiile clinice pentru vaccinul Gardasil HPV, fără a informa participanții

21:30

Zoe Dantes: Bucurați-vă! Hristos se înalță!

20:03

New York-ul lansează tehnologia de identificare digitală mobilă, în urma adoptării noii legi privind ID-ul digital online – smartphone-urile devin portofele digitale, care stochează cărți de credit, documente de identitate și chiar cheile mașinii

18:54

George Simion și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale - “Am supraviețuit primei confruntări, avem noi corpuri de armată cu care atacăm bandiții Sistemului. Următoarea bătălie este pe 15 septembrie!”

17:04

După eșecul de la europarlamentare, Germania lasă Ucraina cu ochii în soare: Scholz nu mai trimite sistem Patriot

16:15

Luminița Arhire: DESPRE STABILITATE ȘI ALTE ALEA

15:39

Comandor (r) Ștefan Popa: EROISMUL IUBIRII ȘI AL JERTFEI DEPLINE

14:45

G7 va acorda 50 de miliarde de dolari pentru Ucraina din activele înghețate ale Rusiei

13:58

Adrian Onciu: Liderii de sacrificiu din G7 contabilizează pagubele ”propagandei rusești”

12:33

Sorin Roșca Stănescu: Marcel Ciolacu sau succesul cu picioare de lut

12:25

Controlul informațiilor și Cenzura: Suntem victimele unei Lovituri de Stat militare !

12:09

Argentinienii vor să-l dea jos pe Milei după doar 6 luni de mandat prezidențial. Ciocniri violente între protestatari și forțele de ordine pe străzile din Buenos Aires