Soluția Casei Regale pentru unirea imediată a Basarabiei cu România

De ActiveNews  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


REMEMBER 2013: Principele Radu și Principesa Margareta au participat la un eveniment festiv organizat la Academia de Științe a Moldovei din Chișinău, acolo unde fiica Regelui Mihai a fost decorată cu medalia "Dimitrie Cantemir", informează ActiveNews.

Cu această ocazie, Principele Radu a precizat care ar fi, în opinia sa, cele două modalități prin care s-ar putea realiza, imediat, unirea Basarabiei cu Țara.

"Poate că pare o glumă, dar nu e. Vreau să vă propun două modalități de unire imediată — una ar fi să facem repede o autostradă de la București la Chișinău și a doua este să facem ca șinele de cale ferată să aibă aceeași distanță între ele”, a spus reprezentantul Casei Regale a României.

De asemenea, Principele Radu a spus că la Chișinău este "acasă" și în consecință, va reveni mai des."Vom încerca de aici încolo, atât generația noastră, cât și a șasea generație regală, să nu mai venim aici în vizită, să venim aici în mod regulat, acasă, din când în când, pentru a dura proiecte fie de natură instituțională, cum ar fi cele din domeniul sănătății, social, al culturii, cât și cele care privesc sectorul privat, de natură economică, după puterile noastre”, a precizat acesta.

De altfel, "Unire" a fost principala temă a mesajului transmis de Principele Radu și Principesa Margareta: "Familia regală vine să unească, nu să dezbine. Casa Regală, care împlinește peste trei ani un secol și jumătate de existență, nu a fost niciodată o instituție politică, ci una istorică, o instituție a identității naționale, care s-a ocupat de limbă, de oameni și de pământ”, informează Infoprut.

Principesa Moștenitoare Margareta a României și Principele Radu se află într-o vizită de trei zile în Republica Moldova.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

CEL MAI CONTROVERSAT FILM AL ZILEI - 21 DE RUBINI. VIDEO AICI:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (13)
  • Dorel Timpa 30.03.2023 09:03
    Am și eu o soluție pentru așa zisa " casa regală " a României :

    lasati-ne in pace, că ați distrus tara, lipitorilor !!!
  • Radesalu 10.03.2024 08:01
    N-ați precizat, casa regală a cui ? Că România s-a lepădat de voi, demult. Ah, poate doar fosta primărizdă care a rebotezat cel mai mare parc bucureștean, Herestrău, cu numele trădătorului gângav, mai rumegă intre fălci, numele vânzătorului, care a dat ordin ca Mareșalul să fie arestat. Scârbă vouă că mai aveți nerușinarea să vă numiți casă regală. Mucegăiți vă rog în bârlogul vostru și stați deoparte, măcar din respect pentru acest popor călărit de neamul vostru de import.
  • Radesalu 10.03.2024 08:01
    N-ați precizat, casa regală a cui ? Că România s-a lepădat de voi, demult. Ah, poate doar fosta primărizdă care a rebotezat cel mai mare parc bucureștean, Herestrău, cu numele trădătorului gângav, mai rumegă intre fălci, numele vânzătorului, care a dat ordin ca Mareșalul să fie arestat. Scârbă vouă că mai aveți nerușinarea să vă numiți casă regală. Mucegăiți vă rog în bârlogul vostru și stați deoparte, măcar din respect pentru acest popor călărit de neamul vostru de import.
  • Radesalu 30.04.2024 10:50
    Așa-zisa casă regală, e o butaforie. Nu știu din ce bani își plătesc existența, că tare mi-e teama să nu vină momentul să se tragă linie și prăvălia să tragă obloanele.
    Sa zică merçi că încă nu li s-a făcut nota de plată.
    Sa stea cuminți în bârlogul lor și s-o lase mai moale cu băgatul nasului în politică.
    Să-și ceară mai întâi scuze pentru mârșăvia lui fonfăitul de ta-su, care în idioțenia lui, l-a trădat, arestat și ucis pe Mareșal.
    Sictir bordei regal !
  • Elisabeta 7313 01.05.2024 13:36
    Ați început cu " principele Radu", de fapt actorul de mână a doua. Nu contează că acesta ( sic) a făcut o "cuvântare", dar stimabilul e doar însoțitorul a ceea ce AR FI TREBUIT să fie o principesă. Și cu siguranță doamna o fabricare făcută de mulți gurnaliști din primă linie. Acești indivizi avizi de bogății pe care nu le merită sunt imaginea a ceea ce au devenit "capetele" NEÎNCORONATE umblătoare prin Europa.
  • Alexandru. 01.05.2024 16:48
    https://m.youtube.com/watch?v=kny8R-SgGsI

    https://m.youtube.com/watch?v=5mzDBRlDhIo
  • Sdv 01.05.2024 19:12
    Sa ne scutească "casa regala" de idei și de implicare.Au facut-o destul în trecut pana ne-a ieșit pe nas.Avem cu siguranta români adevărați care au idei dar care nu au loc.

    Raus! Si desigur raus Klaus!!
  • Alin Adrian 01.05.2024 20:43
    Asa asa comentatorilor
    Sabotati orice i-ar putea tine uniti pe romani. Regele a fost abdicat de comuniști si mentinut departe de neocomunisti pt ca monarhia patria familia trebuie distruse si pe jucati in struna pe motive de sărăcie (spirituala)!
  • Sdv 02.05.2024 00:58
    Bine ca ești tu deștept și "bogat" spiritual! Cunoști și multa istorie după cum se vede!.... Cum sa nu fii bogat..doar te tragi din înălțimile lor hohenzollern-sigmaringen, nu-i asa?!
    Eu consider ca strămoșii mei sunt de neam romanesc.Si daca tot pui monarhia înaintea patriei și a familiei, nu e greu de înțeles de ce astia chiar reușesc sa le distruga.
    Atenție ca sărăcia spirituala se măsoară și în ignoranta, fudulie etc
  • viorel craciun 03.05.2024 20:48
    POATE inainte de toate ar trebui sa ne uitam la data publicarii articol in cauza , adica 2013 . poate ar trebui sa ne gandim de ce este publicat acum ? propaganda, sondaj . etc , etc ? poate asa cum bine spun majoritatea celor care au publicat este bine sa nu uitam pe Maresalul Antonescu , " sacrificatul real " in groapa si sa ne uitam la cei " dupa" care " au pierdut momentul puterii pe mana lor atunci " dar " au momentul existentei de acum " Oare cati din uramsii lui Antonescu MAI TRAIESC , si au " averea dupa maresal " ? poate ar fii bine sa ne gandim cati " politruci " dupa " Ceausescu " alt asa " dictator " au " AVEREA ACUM " dupa " dictator " si cati din " urmasii lui Ceausescu , mai traiesc SAU AU " AVEREA ACUM " ca " politrucii de mana a doua ai lui Ceausescu " dictatorul " similar cu " Maresalul Antonescu " , " ASA ZIS DICTATORUL IMPUSCAT " Acum istoria spune " UN ADEVARAT PATRIOT CU DRAGOSTE SI RASUNDERE DE TARA "
  • Quo vadis 05.05.2024 18:19
    Ce casa regala????
  • Brick 06.05.2024 17:25
    Cateva file din investigatia mai ampla numita "Dosarele Rotemberg". Cu dedicatie pentru "intelctualii utili" si mai putin utili - cei care se imbata cu apa chioara crezand ca Putin&Co salveaza Evropa din cafteala globalista regizata dintre Behemotul si Leviatanul zilelor noastre...

    https://mihailandrei.wordpress.com/2024/05/06/e-mailuri-divulgate-dezvaluie-modul-in-care-prietenii-lui-putin-au-eludat-sanctiunile-cu-ajutorul-complicilor-occidentali/

    Arkadi si Boris Rotenberg se cunosc cu Putin din copilarie. Relatia a rezistat iar ascensiunea lui Putin a crescut averea serioasa a prietenilor sai, astazi oligarhi de baza ai Kremlinului.
  • viorel craciun 07.05.2024 19:40
    Domnule Brick, multumim pentru informatia d-voastra privind Arkadi si Boris Rotenberg , din copilarie cu domnul in cauza in LENINGRADUL anilor 50 , este o informatie noua pe care noi toti o " apreciem " in necusnostiinta de cauza , dar Boris Rotenberg cu fratele sau Arkadi Rosenberg , s-a nascut in anul 1957 , fara sa fie declarat in Leningrad , ori la vremea aceea , Putin era deja " copil " iar celalalt " nou nascut " , mai mult de atat Arkadi Rosenberg , ( daca la acesta va referiti ) , nu era nascut , amandoi provenind dintr-o familie de evrei ,verificabil pe internet ( Wilki ) Dar asa este in " informatii " si in propaganda " lor " , toti asa zisi evrei , doresc sa il asocieaze pe " PUTIN " cu " evrei -rusi " inca din copilarie . Poate putem incerca si varianta " inca din scutece " de ce , fiindca PUTIN NU ESTE ASOCIAT CU EVREUL RUS , NU ESTE GORBACIOV SI NU VA FACE POLITICA EVREIASCA IN ZONA , MAI AES DUPA " TRADAREA UKRAINA " care este opera evreilor rusi , ukranieni , etc, etc , privind " SUBMINAREA SI DOMINTATIA STATULUI RUS CA PE VREMEA LUI GORBACIOV SI ELTIN "
Ultima oră

15:43

Fotografia Zilei. Noul Opel Astra Zeneca

15:30

Prof. Ilie Bădescu: Oarba călătorie. Adaos la ”21 de rubini”

14:39

Descoperire șocantă în Pitești: Un tânăr de 30 de ani a fost găsit mort în mașină

14:14

Cutremur la OMS. Marea Britanie i-a dat cu tifla lui Tedros: Refuză să semneze Tratatul Plandemic

13:56

Preotul regizor Ciprian Mega nu are cea mai bună părere despre Kovesi: În fața femeii-călău, Ciucă și Ciolacu sunt ca porcul la ignat

12:36

Omul lui Trump rezistă moțiunii depuse de Femeia lui Trump

12:33

Marian Dumitru: "Încoronați-o pe vrăjitoare!". Acesta e mesajul pe care îl transmite Irlanda la Eurovision, în 2024

12:18

Reacțiunea: La rubrica de fashion sportiv, avem o veste bună: torța Olimpiadei de la Paris va fi dusă 200 de metri de un travestit, Miss Martini

12:09

Luminița Arhire: TEORIA CONSPIRAȚIEI CONSPIRAȚIILOR

11:02

Ion Cristoiu: Cu excepția lui George Simion, liderii politici o scaldă când vine vorba de sistemul Patriot, oferit de Iohannis gratis Ucrainei

10:41

Cristian Niculescu: 21 DE RUBINI - POLITICA STRUȚULUI

10:19

După vizita din Serbia, Xi Jinping s-a întâlnit cu Viktor Orban la Budapesta

09:40

Decizie de ultimă oră în Rusia. Platforma Rumble a fost interzisă pentru că a refuzat cererile de cenzură

09:22

Vucic i-a cerut lui Xi să apere Serbia - VIDEO de la Belgrad

09:01

Producătorul trupei Nirvana, Steve Albini, decedat din cauza unui atac de cord în studioul său de înregistrări