

Margarina nu se găsește nicăieri în natură, deci este un produs eminamente nenatural. Organismul nu‑l poate recunoaște și depune un efort imens pentru a‑l metaboliza. Pentru obţinerea margarinei se folosește ulei rafinat, pudră de nichel, hidrogen industrial la o temperatură de 150o C.
Din cauza grăsimilor saturate, a temperaturilor înalte de fabricare care distrug vitaminele şi a digestiei extrem de greoaie, margarina este un produs de evitat. În plus, aditivii din margarină sunt poluanți. Deasemenea, comunităţile care au obiceiul de a consuma margarină în cantitate mare au incidenţa mare a infarctului și obezităţii; folosind ulei rafinat pentru hidrogenare, produsul final este mult mai sărac în omega 3.
Din cauza grăsimilor saturate, a temperaturilor înalte de fabricare care distrug vitaminele şi a digestiei extrem de greoaie, margarina este un produs de evitat. În plus, aditivii din margarină sunt poluanți. Deasemenea, comunităţile care au obiceiul de a consuma margarină în cantitate mare au incidenţa mare a infarctului și obezităţii; folosind ulei rafinat pentru hidrogenare, produsul final este mult mai sărac în omega 3.
Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.